Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:04 pm

Bit će fanovi sretni. Ibro je lajkao Bircini sliku upravo.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:05 pm

Poncha ::
Saro, vidiš da sam je ja pokušala ušutkati. Ama s njom ne ide. Ona će navesti barem sto opcija samo da se ne potrefi Ezelov kraj.

Allah Allah, ova se samo žali na mene. Poncha, dosad sam ti to trpela zbog tvog položaja na ovom forumu, ali sinirlerimi bozma artik. lol!

Mogu oni uvaliti sretan kraj, ali s obzirom na crnilo, ubojstva i ostalo u seriji to ne pase. Da uvale takvo sto niti bi bilo realno, niti pošteno niti prikladno. Bila ni bajka.
Mogla si ti gledati s nama i nervirati se s nama. A ne samo pratiti kraj.

Ista stvar je bila i sa Icerdeom, pa su ipak uvalili srećan kraj.
Ah, canim, kako ne razumeš, mnogo mi manje vremena oduzima nerviranje zbog samog kraja, koliko nerviranja tokom gledanja cele serije. A, ipak hoću da se koliko-toliko solidarišem sa vama. lol!

A sad. Znam svakakvih ljudi.
Svakako da volim životinje i mislim da treba brinuti i njima, ali ima nešto i sto smatram pretjerivanjem.
Što se objavljivanja tiče, volim kad objavljuju, ali treba mjera.

Dobro, uvek treba u svemu imati mere. Što se objavljivanja tiče, ni ja ne razumem ljude koji svakodnevno moraju po pet slika da postave, ima nečeg bolesnog u tome.

Hahahah Saro, ne spominje Ruše vise. Iduci ti je avatar neki Rus što puši. S njima ili bez njih, dok je Bondarenkova s njima, nemamo izbora nego ih prožvakati. Najbolje ne provocirati.

lol!

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 CM0zNCreYcA

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 PfCXr-r9Ivw

I ajde nemoj da se buniš tu previše, budi srećna što ti nisam postavljala slike sa premijere Kozlovskovog novog filma (btw srpski glavni glumac) koje su preplavile internet, ili sad kad krenem da gledam Stasovu novu seriju u tišini. Ili Maksovu novu predstavu. Ili Kuhinju što opet gledam. Vidiš kako te štedim, a ti meni tako. durica

I kakav ti je ovo kraj? Još će biti kraj ovaj sto Bondarenkova hoće jer će tako htjeti i fanovi koji su ljuti na Ibru. Strpat će Ferhata u zatvor, a Asli otići liječiti ljude i ispravljati nepravdu. I vjerojatno s djetetom. Ovo mi je najgori mogući kraj. A mislila sam da od moga zamišljenog nema goreg.

Nisam rekla da hoću takav kraj, nego kako u poslednje vreme sve što radim vezano za Turke ima regionalni ishod, postoji mogućnost da sam nenamerno prorekla kraj. lol!

Samo ti radi. Pametnije ti je. Nego se uzrujavati zbog Rusa, snijega, Ferhata i Asli. I mačaka.

Opet ova. dosadno

hahahahahahahahahahahahahahah

odustajem. Radim i ja sto poslova odjednom. Ja sam od Sarinog hakovanja pročitala heklanje. Od toga da će izbrisati Bondarenkovu s foruma pročitala da će izbrisati sebe.
Hahahahahaha

Odustajem. Za danas sam dosta gluposti napisala, natipkala krivo i pročitala krivo.
I još mi no fragi nije po gustu. Yuh...

Ahahahahahahaha umirem. smeh smeh smeh
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:27 pm

Bondarenkova, Bondova djevojčice, meni s prijetnjama yok. Samo ti i dalje poštuj moj čin. Ja još uvijek podnosim tvoje Ruse. Druge bas i ne.
Ali da ti ne pase Ezelov kraj, ne pase ti.
Ama. Neću te vise nervirati.

Nije bas ista stvar, iako smo mi htjele istu stvar. Tamo je bilo najpoštenije da Sarp preživi, bez obzira što smo mi vidjele drugačije. Sarp nikoga nije ubio, on je bio policajac i bio je u službi i po tome radio.
A ovaj Ferhat nema koga nije ubio, prijetio... Druga je stvar što ga mi volimo. To je što se tiče ove pravedne strane. A druga je stvar što mi zbog priče, tragičnosti lika isto ne vidimo ovdje sretan kraj...
Yani... Hoćeš da kažeš, pratit ćeš kako patimo, ali nećeš patiti s nama? Propuštaš najbolje. Ali s obzirom koliko si ruskih porojekata nabrojila, samo se ti njima bavi.

Pa to i govorim. U svemu, ne samo u objavama životinja.

Imam favorita/favorite na ovim slikama, tj. kolažima. Ali neću ti reci koje
sličice. Moguće da bismo se ovog puta Sara i ja složile oko sličice za Stanka.
Kod Kozlovskog su dvije dobre, dvije loše (meni nezanimljive).

Ništa se ja ne bunim. Sve divno i krasno.
Samo ti gledaj to sve.

Yuh. Ali ti ne znaš da Ibrini fanovi su poludjeli na njega i da su htjeli izbaciti Ferhata iz serije i nastaviti Aslinin yolu. Sorma. Zato ne dolijevaj ulje na vatru s nekim blesavim krajevima. Još će te scenarist poslušati.

A pa. Ti hoćeš da žena otkaz dobije zbog tebe? Ne može se koncentrirati na sve.

Smij se ti. Koja sam ja tuka. Niti citati ne znam.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:32 pm

Saro, bak ovo.

https://mobile.twitter.com/iialjohra/status/969219207316504576

Jutros je Can objavio ovu sliku, a fanovi su iskopali i ovu Leylinu sliku. Hahah Saga se nastavlja.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:44 pm

Birsen tvrdi da je Ayca, cak da je pitpisam ugovor.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:44 pm

Ovi što gananju Ferhata i Asli su isti oni koji su upali u kuću?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 4:45 pm

Vidjela sam da Birsen tvrdi. Ali i da joj nitko ne vjeruje.

Ja bih voljela da je gotovo.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:05 pm

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 Img_2015
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:06 pm

Meni se cini da su isti ti koji su upali u kucu. Cak je danas izasla Ibrina slika sa dvojicom na setu, rekla bih da su to isto oni.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:09 pm

Danas sve u znaku životinja kod Ibre.

I meni se čini da su isti. Jesu li onda upali u kuću prije ili nakon? Nikako ih ne mogu povezati ni s kim.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:11 pm

Aj lijepo pogledaj što je sve Birsen odgovarala fanovima. I ovdje sažetak napravi.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:22 pm

Odgovarala je svima da je sigurno, da je Caga hteo da bude ona, da je i Hazar u seriji i ovo za Okana.

Iako je Birsen lupetala svasta, kada kaze da je nesto sigurno, verujem joj. Tako da Caga, Ayca, Okan, Hazar.... Cekamo dalje.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:24 pm

Ok. Vjerujem i ja.

Ali mi je ovo da je Caga htio nju malo upitno. Zato sam ti rekla da prevedeš sve.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:26 pm

To nije upitno, to je sigurno laz, Caga nije neko ko se mesa u takve stvari.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 6:28 pm

Dobro. Zato sam i rekla. Kad počnu takve stvari pisati onda mi se sve pomiješa.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 7:02 pm

E. Večeras je nešto u Setu. I čestitaju Umutu rođendan.

Ili su se Tubini fanovi zeznuli ili ga tek danas slavi.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 7:20 pm

Ako bude nesto stavi ovde, veceras necu biti tu pa necu moci nista ni da pratim.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 7:24 pm

Sikinti yok.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 7:39 pm

Bondarenkova, Bondova djevojčice, meni s prijetnjama yok. Samo ti i dalje poštuj moj čin. Ja još uvijek podnosim tvoje Ruse.  Druge bas i ne.
Ali da ti ne pase Ezelov kraj, ne pase ti.
Ama. Neću te vise nervirati.

Ah, kako me smotaš sa ovim atributima, sve ti je oprošteno Cagina hanumice. :cereeeeek:
Ali opet mi nisi jasna - koje druge ne podnosiš, i kako to meni ne paše Ezelov kraj?

Nije bas ista stvar, iako smo mi htjele istu stvar. Tamo je bilo najpoštenije da Sarp preživi, bez obzira što smo mi vidjele drugačije. Sarp nikoga nije ubio, on je bio policajac i bio je u službi i po tome radio.
A ovaj Ferhat nema koga nije ubio, prijetio... Druga je stvar što ga mi volimo. To je što se tiče ove pravedne strane. A druga je stvar što mi zbog priče, tragičnosti lika isto ne vidimo ovdje sretan kraj...
Yani... Hoćeš da kažeš, pratit ćeš kako patimo, ali nećeš patiti s nama? Propuštaš najbolje. Ali s obzirom koliko si ruskih porojekata nabrojila, samo se ti njima bavi.

Aha, tako znači. Dobro, onda neka ti bude.
I opet mi izvrćeš reči, ayip sana, ja ću patiti sa vama, samo neću gledati sa vama. lol! Kad vam se završava serija, kad već sad pričate o kraju?

Imam favorita/favorite na ovim slikama, tj. kolažima. Ali neću ti reci koje
sličice. Moguće da bismo se ovog puta Sara i ja složile oko sličice za Stanka.
Kod Kozlovskog su dvije dobre, dvije loše (meni nezanimljive).

Ovaj prvi kolaž je Sara pravila, zato sam ga i postavila, tad sam joj dala sve ove slike u kojima je sa cigarom, a i htela sam kolaž slika iz te serije, pošto mu je u toj ulozi cigara bila zaštitni znak. stidljivko A, posle su se pojavile sve one crno-bele cigara fotke, gde ima možda i boljih slika, ali mi je ovaj kolaž draži.

Koje su ti favoriti?

Yuh. Ali ti ne znaš da Ibrini fanovi su poludjeli na njega i da su htjeli izbaciti Ferhata iz serije i nastaviti Aslinin yolu. Sorma. Zato ne dolijevaj ulje na vatru s nekim blesavim krajevima. Još će te scenarist poslušati.

Ja jesam ugledna ličnost fanovima iz Rusije, ali nisam stigla tako uspešne diplomatske odnose da razvijem sa Turskom, tako da ne verujem da će me poslušati. lol! Vidiš i da je sneg opet počeo da pada iako sam prestala Femir da gledam, tačno mi se veza sa svemirom pokidala. smeh
Ti Ibrini fanovi fanovi su stvarno blesavi, ovi Cagini ne mogu da se pomire da je AFK priča gotova, a ovi bi da završe Ferhat/Asli priču pre vremena. smeh Šta je bio povod, jel' isto što i kod vas? lol!

Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 8:17 pm

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 Img_2016
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 8:30 pm

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 8:37 pm

Tko ja? Čini ti se. Ja uopće nisam slatkorjeciva. Haha
Nisam ti ja Cagina hanuma. To ti je ova poviše.
Aman, Bondarenkova, bez tehnike sam sakata. Trebaš kao Sara naučiti citati moje skraćene rečenice, greške i gluposti ako me želiš razumjeti.
Ne podnosim sve ostale Ruse.
Tebi ne pase Ezelov kraj u drugim serijama. O tome smo govorile cijelo vrijeme.

Znaci patiš s nama, ali ne gledaš s nama? Tamam.
Ne znamo mi kad završava. Mi to onako. Da se nađe kažemo. Unaprijed se spremamo.

Pa Sara je radila od slika koje si ti postavila. Jedna je dobra, Sara će znati koja, ali i ti možeš pretpostaviti.
Poznajući mene, što misliš koje dvije, od ove četri su mi dobre?

Zašto su Ibrini ljuti na Ibru? I zašto ne žele kraj kao i nas dvije? Pa ne bih bas rekla da su razlozi isti. Kod njih su takvi jer su ljuti na Ibru što se ne ponaša kako bi one htjele.

Saro, vidjela sam. Još su neki slali i Aycinima poruke i ti su isto odgovorili da je istina.

https://mobile.twitter.com/dizi_meryem/status/969289342589046784

Pa čini mi se rano s obzirom da je danas tek dogovorena glumica. Ayca je do prije koji dan snimala seriju. Nisam sigurna da se ovako brzo može spremiti za ulogu.
S tim da se nadam da je dobila scenarij na uvid onda kad je Ranini prvi put nju spomenula. Jer ako ga je dobila tek prije koji dan, nije pošteno nimalo.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 8:48 pm

Ovij su osobi poslali poruku.

https://instagram.com/p/BfyS1GEASfs/

A Ayca je upravo lajkala i komentirala.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 9:02 pm

Tko ja? Čini ti se. Ja uopće nisam slatkorjeciva. Haha
Nisam ti ja Cagina hanuma. To ti je ova poviše.

Jesi, jesi, Caga kao musliman ima pravo na četiri žene, zasad ima dve. S tim da je Sara kao prva povlašćena, ili ako ti je lakše - Sara mu je zakonita, a ti si mu ljubavnica. lol!

Ne podnosim sve ostale Ruse.

durica

Pa Sara je radila od slika koje si ti postavila. Jedna je dobra, Sara će znati koja, ali i ti možeš pretpostaviti.
Poznajući mene, što misliš koje dvije, od ove četri su mi dobre?

Čekaj, o čijim slikama sad pričamo?
Kad je Stanislav u pitanju, uopšte ne mogu da pogađam, jer ne gledam tvojim očima njega, već svojim, a meni su sve bomba. Možda ova sa bicepsima i tricepsima ipak ima malu prednost, tu je ipak... st_bond
Što se tiče Kozlovskog, ako razmišljam iz tvog ugla... To mogu biti ili prve dve gornje, ili gornja leva i donja desna? Sad, pitanje je dal' sam dobro objasnila na koje mislim, jer nisam sa stranama na ti. facepalm

Zašto su Ibrini ljuti na Ibru? I zašto ne žele kraj kao i nas dvije? Pa ne bih bas rekla da su razlozi isti. Kod njih su takvi jer su ljuti na Ibru što se ne ponaša kako bi one htjele.

Ok, bolje da ne zalazim u detalje, ne trebaju mi novi Femir genijalci.

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 EmptyThu Mar 01, 2018 9:10 pm

A tako ti. A je. Sara prva i zakonita, a meni što ostane.

Pa bitno je da tvoje podnosim, za ostale te ni ne treba biti briga.

Pa o kolažima pričamo. Jedan Stankov, drugi Kozlovskog.
Za Stankov je toliko očito koja je sličica u kolažu najbolja. I slijepi vidi.
Za Kozlovskog si promašila. Odnosno djelomično točno rekla. Donje dvije.

Vjeruj mi bolje da ne zalazim u detalje. Sara i ja smo se danima iščuđavale i ispisale toliko stranica.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 9 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
Назад на врх 
Страна 9 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija VII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo