Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!! |
|
| Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo | |
| | |
Аутор | Порука |
---|
Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 10:38 pm | |
| Ne znam zašto imam osjećaj da nije klinka, nego jednostavno da tako funkcionira. Ako se ne varam jedna je od onih što vode CUWorldwilde fan stranice i tamo isto objavljuje. Meni je drago da ona objavljuje sve i svašta, da ja ne trebam kopati. Na tome sam joj zahvalna. Olakšava mi posao jer mi se i ne kopa toliko po seriji koja će se prikazivati tko zna kad. Mislim, da ne lažem, pronjuškam ja, ali znala sam ja to i vise. Sad nekako odustajem i prepuštam drugima. A i ne znam produkciju i koga bih sve pratila. Ne znam iz kojeg razloga ne želi podijeliti, da bude važna, da ima sve informacije koje odlučuje hoće li podijeliti ili da taj netko/neki ne bi zaključali profile pa da ostane bez izvora. Jer to je moguće. Čim svi fanovi navale na izvor, onda oni koji objavljuju znaju zaključati profile. Čak mi je to i jasno, razumijem je, ali onda ne govori ništa. Uglavnom, što si rekla. Ili neka kaže ako želi bez glumljenja nečega ili neka šuti. I neka ne piše lokacije, pa izbriše.
Canim, kad budite išle, ako ikako budem mogla, pomoći ću vam s lokacijama. Nemaš problema. A i da ne snima, postoje mjesta na kojima ga možete naći. Jedino ako vam ne bude problem, recite Cagi da ga puno volim. Haha
Vidjela sam ja ove predivne kreacije još sinoc, a i noćas kad sam išla proviriti Cagu u La Boomu. Ne znam što više reći, a što nisam rekla već.
Užasno mi je ovo s pirsingom. Gadljivo.
Znači, produžuje se i Okan. Svi oni, osim Cage, iz jednog u drugi projekt uletjeli. Ali za Okana ne sumnjam. A i s obzirom na tempo snimanja, bit će to odlično. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 10:48 pm | |
| | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 10:57 pm | |
| | |
| | | Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 10:59 pm | |
| Lakse je upratiti clanove produkcije i set radnike kada ide snimanje uporedo sa prkazivanjem. Ja sam za ovo kratko vreme saznala za dosta njih koji rade na SBA setu, ali nisam ih upratila jer nema potrebe, fanovi odmah ubace sliku na tag. A kada je televizijska serija u pitanju, onda ima smisla pratiti lokacije i gde je ko na setu, jer iz toga mozes da izvuces radnju za sledecu epizodu. Ovde nam to ne vredi, i da znas gde se snima, nemas pojma sta se snima. Ni radnju ne znamo kako treba, samo onih lar recenica. Cak ni celu gumacku postavu ne znamo. Da li Hakan i Leyla imaju roditelje, ko ce ih igrati, ko ce biti veza sa prosloscu, ko ce ga viditi kroz zadatak, nista ne znamo. Kakve sam srece, kad odem samo ce jedan po jedan da pocnu da objavljuju slike van Istanbula. Videla sam i ja sinoc kreacije, samo Hazalinu nisam videla celu. Odusevljena sam. Bas Ilknurin stil. Ona je pre neki dan imala istu takvu samo zutu ako se ne varam. Za Okana ni ja ne sumnjam. On je profesionalni glumac i nece imati problem da se odmah prebaci iz uloge u ulogu. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:02 pm | |
| Opet... Kad vidim ovakve tekstove i koga sve reklamiraju preko njega, bude mi zao sto su ga uhvatili. Bolje i da ga ne vidim, nego da ga vidim ovim povodom. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:03 pm | |
| I otkud novinari ispred La Booma? Toliko dugo nema ko od poznatih nije tamo izasao, nikada novinari jisu cekali ispred. Garant je to Ilknur organizovala. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:08 pm | |
| Super su mi ovi snimci sa slikanjem. Odgledala sam ih nekoliko za vreme Icerdea.
Ah, Icerde muzika. Stvarno je bila posebna. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:10 pm | |
| Da. Puno je lakše pratiti kad ide usporedno snimanje i prikazivanje. Kad je isao Icerde, znala sam od set radnika do statista. I one koji su živjeli u blizini lokacija pa objavljivali slike iz radnje. Sad s Ibrom isto znam par ovih zaposlenih na setu i lokacija par, ali što kažeš, ne pratim ih, nego obično već pogledam kad netko drugi objavi. Ali da hoću, vrlo lako bih upratila sve koji postavljaju.
Nemamo neka krpati. Ok, volim kad kod Cana čujem Cagu. Haha Ali što imam koristi da znam da su snimali neko odrubljivanje glave, da su imali jučer baklave na setu...
Zar nije bilo da Hakan ostane bez roditelja? Ili sam ja već prije nešto krivo povezala?
Ajde, valjda će se od tvojih pustih svalera naći barem jedan koji će biti tamo i snimati. Ti tvoji nisu usklađeni. Barem jedan od njih radi, kad drugi ne rade.
Ne, bas je bila ta zelena. Pitala sam te bas za nju nekidan. I komentirala si je.
Ni ja ne sumnjam. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:11 pm | |
| | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:17 pm | |
| Znaju biti novinari ispred La Booma i Pizze Emirgan, tako su i uhvatili Cagu i Bestemsu ispred Gizli Kalsin. Ali Umut poludi na njih. Vidiš da u ovim snimcima se vide Umut i Ilyas kako ispraćaju Cagu kad odlazi, Mislim da im Umut ne može zabraniti da stoje ispred, a naravno da ih unutra ne pusta.
Vjerojatno su došli jer su znali za ovak događaj. Moguće da im je i javljeno, od strane Ilknur, Tuvane, ili nekog drugog.
Meni nje žao što su ga uhvatili jer ih je odjebao u stilu. Sve mi se vise sviđa kako im pridaje sve manje pažnje. Kad su s njim normalni, i on je ok. Kad ne zaslužuju, vozi od mene dalje. Bravo. Bas kako treba je napravio.
Mali je bas talentiran za crtanje. Sviđa mi se kako crta i glazbena podloga. Super je. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:17 pm | |
| Pa to, lako ih je upratiti, ali nema puno smisla. Uz to, mislim da nece imati odobrenje da previse otkrivaju.
Cana sam odmah upratila. Od njega jedino mozemo da imamo koristi, prilicno je aktivan na instagramu.
Mozda i jeste tako, ne znam za tu informaciju ili sam je smetla s uma. Ali cini mi se da se nece striktno pridrzavati knjige.
Valjda ce neko raditi, uvek neko snima. Sad trenutno samo Kivo odmara.
A jeste, ta je bila zelena, a na Kelebeku je bila zuta. Ne volim ni zelenu ni zutu pa sam valjda zato pomesala. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:18 pm | |
| Kad sam sad čula ovu podlogu, nekako me oko srca stiglo. Tuga neka. Tužna melodija. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:21 pm | |
| Neće sigurno puno otkrivati. Još je danas Can skužio koliko su Cagini fanovi ludi. Hahah
Ma hoće neki od njih. Kad ih imaš toliko.
Ma to je haljina te Tuvane. Eno jučer je Tuvana imala sandale kakve inače Ilknur često nosi, neke zlatne. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:29 pm | |
| Tacno, uhvatili su ih ispred Gizli Kalsin. Ne znam zasto sam imala utisak da se ne skupljaju ispred Umutovih klubova.
On je njih super odjebao, za to nista ne kazem. Ali sve posle toga mi ide na zivce i tekstovi i montaza emisije. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:30 pm | |
| Videla sam, ono sa visnjama. Da, Ilknur je imala te divne sandale uz onu fantasticnu zutu haljinu. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:37 pm | |
| | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:38 pm | |
| Ne znam zašto si ti mislila da ne smiju ispred Umutovih lokacija doći. Ja sam od prije znala da im ne može zabraniti da se okupe ispred, na ulici. Zato mi je nekad znalo i biti čudno kako novinari nešto pišu da je bilo, a recimo nisu ih uhvatili na izlazu. Npr. onda kad se pisalo za Arasov party prije nego je isao Caga u Ameriku. Ali da Umut sigurno ludi što su ispred, ludi. Vidi ga što je ozbiljan kad ispraća Cagu. Ne vjerujem da je bas svih ispraćao kad su odlazili.
A novinari kao novinari. Još nisu naučili kako s Cagom trebaju. Ja sam samo čekala kakve će gluposti pisati. Ali ne smeta mi kad znam kako je reagirao. Neka pišu što ih je volja.
Što je točno rekao u onome s višnjama? Što je pitao da treba napraviti?
E. Na te mislim. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 08, 2018 11:40 pm | |
| Stavila sam to gore u linku s instagrama. Po pisanju rekla bih da je ponovno Takvim u pitanju. | |
| | | Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 1:28 am | |
| Super su slike sa seta, baš sam oduševljena. Čak sam i dobila želju da pogledam seriju. Frizura baš liči na onu čuvenu iz Peaky Blindersa, ali ni tamo mi nije smetala, a i ne stoji mu loše. Čak dobro izgleda. I ova je slatka. Lajk za novi imidž, zanimalo me je šta će sad izmisliti drugačije. Šta vas dve sad toliko kukate zbog frizure, ionako kad krene serija Poncha će da analizira kako mu je pao pramen preko trepavice, a obe ćete na avataru nositi tu frizuru. Nego, recite vi meni, kakva je sad procedura, snime prvu epizodu za 20 dana, a posle sve snimaju u cugu, ili? Pa tako će završiti seriju za tri meseca. Ali, Ponchi orden treba uručiti, sve informacije je upratila i to uz nedostatak kompa. - Poncha ::
- Bondarenkova, ok ti si mozada djetinjasta. Možda sam i ja. Volim kad netko od glumaca ostane u ok odnosima, ali onda kad pogledam kako ja funkcioniram, kako funkcionira Caga, meni uopće ne čudi da neki glumci, bez obzira na fanove, nemaju kontakta s kolegama iz serije, bili oni glavi ili sporedni glumci. Serija i film, njima je posao, bez obzira na ti kako ja, ti, ostali neki zaluđeni fanovi mislili.
Ma razumem ja sve to, zato i kažem da sam detinjasta. Kako su mogli to da mi urade, da li su oni svesni koliko su meni YaMira značili. - Poncha ::
- Neću gledati, ali kad si tako navalila, stavi sliku.
Malo sutra, kad sam ja ovde delila eksplicitan sadržaj. Pustiću ti scenu kad se budemo igrale kviza. - Poncha ::
- Saro, yani, Bondarenkova želi reci da je ona u jednom od svojih pustih planova isto imala u vidu napiti Stanka pa kao takvoj joj pripadaju autorska prava. Ali koliko je ona imala različitih ideja i planova ja vise ne znam što je u kojem od tih planova bilo rečeno. Ja znam samo da sam ja u svakom imala istu ulogu. U nikakva nasilja i prevare nisam bila uključena.
Ti ne, ali Sara da. - Poncha ::
- Evo ovdje se vidi na jednoj slici kad je imao ovo gore čupavo, a sa strane osisano. Da sad ne tražim slike. https://instagram.com/p/ywP_TQi804/.
Gospode Bože. - Poncha ::
- Prvo Caga, sad Ibro.
Umrijet ću od ljepote. - Sara Ulusoy ::
- Hahahaha, Poncha, vrištim, danas si mi posebno simpatična tako sluđena.
Luda je skroz. Zapravo, ja je razumem, tako reaguje jedna Vaga kad prati ljubav i ljubavnika. - Sara Ulusoy ::
- Eto vidiš kako je meni kad moram četvoricu da pratim. Yani, ja sam super žena za super Hakana.
- Sara Ulusoy ::
- Mačka.
E, neka ti je. - Poncha ::
- Neka ne kopiraju ovu frizuru. Ružna je svakako, ako nemaju glavu lijepu, bit će svega.
Hadi bakalim, da čujemo proporcije Cagine glave. - Poncha ::
Slobodno se ti meni smij. Ja se tebi divim kako možeš s četvericom. Ja ne mogu ni ovako. Ne volim nekog iznevjeriti. E, pa zato dok mi balansiramo i čitav život usredsredimo na onog glavnog, posle dobijemo nervni slom od njega, a ova se lepo uteši prvo kod jednog, pa kod drugog, pa kod trećeg, pa kod četvrtog. - Sara Ulusoy ::
Puhu funkcioniše kao Netflix, plaća se, ali naši uspevaju da ukradu i da postave s prevodom. Bar je za Fi bilo tako. Ne kontam poentu internet serije, ako ne može online da se gleda. - Sara Ulusoy ::
- U pravu si, možda bi bilo bolje rešenje da je skratila kosu i da je ostavila šiške da budu iste dužine kao kosa.
Ja inače ne volim šiške, nikad ih nisam nosila. Njoj to super stoji, takvu frizuru je nosila u Aci ask, a i na početku Ezela. Ni ja ne volim šiške, mada sam ih nosila par puta. Ima ljudi koje ne mogu da zamislim bez šiški i mnogo su lepši sa njima, ali većini jednostavno ne stoje. - Sara Ulusoy ::
- Za te planove znam, čitala sam ih. Samo kažem da to nije patent, ko zna koliko je budala to uradilo pre nas.
Sa takvom razradom plana u tančine, srčanosti i uživljenosti - veruj mi, niko. - Sara Ulusoy ::
Tebi sa mnom ne bi, u srednjoj me je celo nastavničko veće mrzelo.
Znam taj profil, ali meni su upravo takvi i gotivni. Ne podnosim one štrebere, nisam ih nikad volela, a pogotovo ne sad. Baš sam danas predavala Drugi Svetski, jedna takva mi 50x upadala u reč. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 6:36 am | |
| Slike sa seta jesu odlične, video isto. Vidi se da se dobro zabavljaju. Ne znam tko je zadužen za šale, ali Ayca se na ovoj snimci smije kao blesava, onako srčano. A vidi se i po slikama da je nešto bilo, jer Caga je bas bio raspoložen. Tako da što se mene tiče, neka im je sretno sa snimanjem i neka nas s vremena na vrijeme počaste nečim. A do tada ćemo se snalaziti s onim što nađeno i s čim nam se netko smiluje. Frizura je takva kakva je. Ali odgovara s likom. Samo ne zanima kako će mu je fenirati. Ali vidiš da sam uz Cagu i kape zavoljela, tako da bih ja mogla nastavitii s njima dok ne dođe neka frizura po mom gustu, ili naraste sa strane ili ošiša cupicu s vrha. Haha Ne kukam, tko kuka? To mi kukamo što neki tuđi fanovi kukaju na našu frizuru. Hahaha pa vidiš da mu, i meni, ovaj pramen pada u oči, bolje bilo da su mu digli to u zrak kao pijetlu. Ili da su mu je lijepo isfenirali i s četkom uvili malo. To bi meni bio pun pogodak s ovakovin frizurom. A onda ovo kad pada na čelo, šiškice, pustiti kad bude neka košuljice akcija i kad u žaru borbe mu se pokvari frizura. Tako bi bilo da sam ja zadužena za frizuru. Ama maalesef ja nisam ni za što zadužena.
Pa neće ti biti problem odgledati deset epizoda i to ne turskih čije epizode traju vise nego ijedan film.
Da. Procedura je upravo takva. Snimaju sada sve epizode i epizode bi po Caginim riječima, koje je Basturk (jedan posvudusa i kolumnist) prenio, se trebale snimati do polovice 8. Znači, par mjeseci će snimati, a prikazivanje ide nakon. I to ima, po službenom priopćenju koje je Sara prevela, samo 10 epizoda. Moguće da će to biti samo prva sezona.
Hvala što misliš da mi treba uručiti orden, još uvijek ne kukam, ali baš mi je u krivi čas crkla tehnika. Baterija na mobiitelu mi je puno vise prije trajala. Sad sam pola dana na punjaču skupa s njim.
Hahaha Što sad hoćeš? Da zbog toga što oni ne znaju koliko su ti značili prozivam i pljujem Cagu i Serenay?’ Haha olmaz.
A to je tebi taktika. Uvijek si bila domišljata, lukava. Ali u tom slučaju ti Sara neće vidjeti sadržaj. Samo kažem.
Pa meni bitno da ja ni u što loše nisan uključena. A ovo što smo mislile s Ibrom, nije losa namjera u pitanju. I opet ja nikakve koristi ne bih imala. Samo bih navikla gnjev fanova.
Čemu se čudiš linku s frizurama? Ne kužim ovoga puta. Meni, Cagi, Sukru abiju?
Nemoj se smijati mojoj muci. Zar nisu lijepe slike Ibre s curicama? Pih i tebe. A za Cagu ionako znaš.
Aman tebe. Sad mi se još i rugaš i prozivaš me.
Ahahaha kakve sad proporcije? Nisam je opipala ni izmjerila. Ne bilim. Ali proporcije su onakve kakve trebaju biti. Po mjeri za sve.
Yani? Kažeš tko je nama kriv što smo glupe?! Ja sam tebi odavno rekla da je Sara ovdje najpametnija. Ali svakom njegovo.
Pa internet serija se može gledati online. Ali nema džaba. Samo se prije registriraš i platiš. Tako funkcionira Netflix. Problem je neki s platformom Puhu jer je ona za tursko tržište, barem sam ja ti tako shvatila,i onda ne možeš direktno gledati. Ali netko to skine i postavi na neku stranicu i onda tamo gledaš. Yani, sudjeluješ gledanjem u povredi autorskih prava i tako tome.
Ja protiv šiški nemam ništa ako nekome stoje. Ako ne, bolje ne eksperimentirati.
Pa mi plan nismo razradile. Zapravo nije ni postojao plan. Otići u goste i donijeti poklon. I početna Sarina taktika, odnosno najbolnija Ibrina točka.
Hahahaha Tebi se netko usudio upasti u riječ?! Hahaha Ok, sad kad sam se ismijala da kažem da ja ne volim ni jednu krajnost, ali s tima krajnjima se je nekad najlakše nositi i posebni užitak raditi. Samo se treba znati postaviti. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 6:40 am | |
| | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 6:47 am | |
| D sad ideš u Tursku ne bih zatekla Kivu tamo. Eno ti ga u Barceloni.
Последњи изменио Poncha дана Fri Mar 09, 2018 8:18 am. измењено укупно 1 пута | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 6:49 am | |
| A Can javlja da već snimaju. Bome. Dobro je. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 8:03 am | |
| | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Fri Mar 09, 2018 10:10 am | |
| Neka ga tamo, bilo bi dobro da se i Kivo preseli pa da ne moram da ih jurim po raznim lokacijama. Za Seckina znam, on je uvek na Cihangiru. | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo | |
| |
| | | | Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|