| Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo | |
|
|
|
Аутор | Порука |
---|
Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:29 pm | |
| Aj vise stvarno, skini se sa Femira, zaledismo se. | |
|
| |
Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:29 pm | |
| Imaš pravo. Nikad ništa nisu pametno rekli ni u jednoj od ovih tračerskog emisija a ima ih koliko hoćeš. Ne spominji mi to s cigaretom jer me samo muka uhvati kad se sjetim. Ja, nepušačima, sad počela braniti pušenje i objavljivanje slika s cigaretama/cigarama. Samo ti nosi Cagu koji dimi, meni ne smeta.
Znam da voliš. Zezam te. Kad ga podnosiš unatoč mačaka kako ga ne bi voljela. Ne znam zašto ljudi imaju potrebu svaki dan išta objavljivati, a kamoli svaki dan kućne ljubimce.
Ajde kedi benim, objavi ti sliku neke ulične mačke i sebe, Sara se neće buniti. Čak će i sliku s mačkom pregrmjeti ako je objaviš. Ja mislim da Caga voli sve vrste životinja. I pse i mačke.
Ja sam napravila bila neku čistku tih što ih pratim. A ne pratim ja puno njih. Ili one koju su mi puno dragi i one koji su mi od koristi.
I još se Cucu pravda Namiku kako je bio plan dobar, ali ovi se polakomili. A što je očekivao? Hahha Dao on crkavicu, a spominje milijune.
To mi imalo smisla da nije živjela u Istanbulu. Hajde da vidimo.
Aman. Znači ne da mi se miješaju u ljubavni život nego mu se miješaju i u to koga će imati za prijatelja? Hahah
Ne znam koji je bijeli auto u pitanju, ali već drugi put vidim neko bijelo auto, a nisam ga primijetila u seriji (osim ove sestre koja vozi bijeli auto). Mislila sam da je njegovo ono auto a kojim ide po blatu u sumu, ali kako ga već u roku par dana vidim da dolazi s njim na set, ili sto već, pitam se je li to zapravo njegovo.
Stvarno su divni. Ne znam što ovi njegovi vise traže.
Izsao je ovaj fragi, ali ja sam sva u čudu. Asli u mafiji do grla. Bu ne? Hoće li Asli otići od Ferhata? Rekla sam ja. Kod njih stalno neko sranje i stalno se bojim da će netko otići. Ne mogu ja ovako. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:32 pm | |
| Ayca moze i Okan naravmo moze, jos da objave zvanicno i da se smirimo. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:32 pm | |
| Ay kapat, kapat.... Neka daju drugi fragman, ovaj mi se ne sviđa. Bu ne simdi ama yaaaa?
Ko su sad ovi, gde su ih baš tu našli? Scene idu uporedo sa 6 epizodom. Tada ih isto ovako jure, Asli ne može da drži volan, ispada joj pištolj kroz prozor, sada Asli menja šaržer, sve vreme je prisebna.
Ovo što Namim kaže je nažalost istina. Asli ne pripada njihovom svetu. Ali.... Njih dvoje su u braku već mesecima, Asli je sa Ferhatom prošla što je retko koja žena čoveka iz tog sveta prošla. Od samog početka su pucnjave, akcije, otimanja, pa i sama je bila Ferhatov zatvorenik, je li joj sada došlo iz dupeta u glavu? Tu dolazimo do onoga što ti uvek kažeš da Asli veruje u bajke i do onoga što ja ne volim kod nje. Šta je mislila? Ja ću da ga volim, mazim i pazim i on će odjednom da postane čist. Ne, on će tebe da povuče u mrak, zato što nema izlaska iz toga. Eto, vi romantično spavate u hotelu, a pojave se neki ko zna koji neprijatelji i jure vas pištoljima. Yani, Asli, ili ćeš welcome to dark side ili ćeš da odjebeš, treće nema. Neću da pljujem pre nego što pogledam epizodu, može fragman da prevari, ali ako sad krene ti si mračan, uvukao si me u mrak falan filan, kesinlikle joj neću dati za pravo i pljuvaću je. Rekla bih da je rastanak na vratima, najverovatnije će u toku epizode da zahladne osnosi i na kraju Asli odlazi. I to bi mogao da bude duži rastanak, ako se obe strane slože, neće biti ni insistiranja. Samo da nije trudna.
I zašto sinoć nisu dali fragman, ove scene su snimljene još u ponedeljak.
Jedino dobro u fragmanu je što je Ferhat uvek seksi u ovakvim akcijama.
| |
|
| |
Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:34 pm | |
| | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:36 pm | |
| Bez Rusa niko nije umro, a od zime jeste. | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:39 pm | |
| Bondarenkova.
Shvacam ja sto ti želiš reci za Ezela i Eysan. Slažem se ja s tobom oko toga. Ali kažem, to sto postoji još neki isti kraj ne znaci da ću ga ja isto doživjeti niti da mi neki drugi isti kraj može nadmašiti Ezelov. Neću ih uspoređivati. Fanovi će, koji god da kraj bude, uspoređivati s nekim prethodnim i tražiti mane i ljutiti se što njih scenarista nije poslušao, ako ih ne posluša.
Sus be. Sus. Kakvi Serenay i Kerem. On glumi u nekoj seriji za platformu također. Nešto u vezi s vampirima s Birkanom i Elcin. A sto će Serenay, da ti pravo kažem ne znam. A ni nije me briga. Ali da. I nju su neko vrijeme spomenuli u vezi Netflixa.
Ne zna se točno. Sve stoji i dalje samo na nagađanjima.
Ja znam jako inteligentne ljude koji mačke ne mogu smisliti nikako.
Pa ne govorim ja ništa loše o životinjama, samo da mi nije jasno zašto ih netko non-stop kači. Ako ih ti kacis, nemoj se uvrijediti. Ja općenito ne kužim zašto ljudi imaju potrebu svaki dan nešto kačiti.
Aha. Dakle zato je kod mene stao snijeg, počela kiša. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:42 pm | |
| Ja nisam gledala ni jednu seriju osim Ezela u kojoj su na kraju oboje bili mrtvi, uvek neko ostane. I uvek to budu dobre serije koje ne mogu da gledam ponovo. Ovu seriju bas imam zelju ponovo da pogledam i zato pravda za Saru. | |
|
| |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:47 pm | |
| - Poncha ::
- Shvacam ja sto ti želiš reci za Ezela i Eysan. Slažem se ja s tobom oko toga. Ali kažem, to sto postoji još neki isti kraj ne znaci da ću ga ja isto doživjeti niti da mi neki drugi isti kraj može nadmašiti Ezelov. Neću ih uspoređivati.
Fanovi će, koji god da kraj bude, uspoređivati s nekim prethodnim i tražiti mane i ljutiti se što njih scenarista nije poslušao, ako ih ne posluša. Na kraju krajeva, samo da vam ne uvale happy end kao sa Icerdeom, onda ću opet i ja, koja nisam gledala seriju da se nerviram sa vama. - Poncha ::
- Sus be. Sus. Kakvi Serenay i Kerem. On glumi u nekoj seriji za platformu također. Nešto u vezi s vampirima s Birkanom i Elcin. A sto će Serenay, da ti pravo kažem ne znam. A ni nije me briga. Ali da. I nju su neko vrijeme spomenuli u vezi Netflixa.
Ahahahahah, pa ja ti lepo kažem da je moguće. - Poncha ::
Pa ne govorim ja ništa loše o životinjama, samo da mi nije jasno zašto ih netko non-stop kači. Ako ih ti kacis, nemoj se uvrijediti. Ja općenito ne kužim zašto ljudi imaju potrebu svaki dan nešto kačiti. Ne kačim ih ja, ali volim kad god ih neko drugi okači. I pratim dosta stranica o životinjama, volim i razne klipove da gledam. Stava sam da ko ne voli životinje, ne može ni ljude. I nekad su mi zaista puno draže od mnogih ljudi. Npr. https://www.instagram.com/p/Becg1s2l9KF/?taken-by=danilakozlovsky - Poncha ::
- Aha. Dakle zato je kod mene stao snijeg, počela kiša.
- Sara Ulusoy ::
- Bez Rusa niko nije umro, a od zime jeste.
Hm, ako bez Rusa niko nije umro, to onda znači da se od Rusa umire? Imaću to u vidu kad ti budem smišljala narednu kaznu. | |
|
| |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:49 pm | |
| | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:51 pm | |
| Sus, sus, ja ovde navodim nablazu mogucnost ti najgoru. Ja sam gledala seriju sa takvim krajem, Al yazmalim. | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:51 pm | |
| Ne znam. Sve mi se čini kako se fanovi sprdaju s ovim sto je rekla.
Ali szo se mene tiče može i jedno i drugo. Kupljeno. Ajmo ostale likove. Potvrde cast i snimanje neka počne.
Ni meni se ne sviđa. Zapravo, sviđa mi se akcija i bilo bi super da je takva akcija bila prije, ali sada, nakon sto je njen časni abi, policajac, poginuo hm... i to tako odmah svježe nakon pokopa upali u neku akciju. Da ti pravo kažem, nisam ni razumjela što se ona sve žali Suno. Samo sam jednom odgledala, a nisam najpažljiviji slušala.
Pa Asli Nike dio njihovog svijeta. Ili će izaći iz bajke i prigrlit život magije ili neka ode. Što da kažem? Ovoga sam se i bojala. I sorry, ali mislim da ja trudna. Ajmo je ne napadati prije epizode. Žao mi ju je još uvijek. Milo mi je od ljutros kako sam gledala s prijevodom i ne želim je napadati. Mislim da će joj sad dolazi iz dupeta u glavu jer je u posebnom stanu tuge i beznađa. Vidjela je koliko brzo netko može stradati.
Zanima me tko ih je sad napao? Tko ih je pratio? Tko je krivac? Sestra? Namik? Ayhan?
Možda su scene s Asli i Sunom snimane jučer tek kasno.
Možda je Birce (pa će ispasti i Asli) povrijedila vrat u ovim vratolomijama.
Ljuti Ferhat ponovno na djelu.
| |
|
| |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:52 pm | |
| Ahahahahaha, još ću proreći kraj. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 2:56 pm | |
| Ako se to desi ici cu na kurs hakovanja, izbrisacu te sa foruma i svih drustvenih mreza. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:00 pm | |
| Inace, izvinjavam se sto ovako haoticno odgovaram, ali s jedne strane radim, s druge strane pisem ovde. Kasnije cu odgovoriti na sve. | |
|
| |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:01 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:01 pm | |
| O, Red, diplomirana pravnice, gde si da me braniš od opasnih pretnji? | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:02 pm | |
| Saro, vidiš da sam je ja pokušala ušutkati. Ama s njom ne ide. Ona će navesti barem sto opcija samo da se ne potrefi Ezelov kraj.
Mogu oni uvaliti sretan kraj, ali s obzirom na crnilo, ubojstva i ostalo u seriji to ne pase. Da uvale takvo sto niti bi bilo realno, niti pošteno niti prikladno. Bila ni bajka. Mogla si ti gledati s nama i nervirati se s nama. A ne samo pratiti kraj.
Sus. Neće Serenay. Evo navodno je pronađena glumica. Ayca.
A sad. Znam svakakvih ljudi. Svakako da volim životinje i mislim da treba brinuti i njima, ali ima nešto i sto smatram pretjerivanjem. Što se objavljivanja tiče, volim kad objavljuju, ali treba mjera.
Hahahah Saro, ne spominje Ruše vise. Iduci ti je avatar neki Rus što puši. S njima ili bez njih, dok je Bondarenkova s njima, nemamo izbora nego ih prožvakati. Najbolje ne provocirati.
I kakav ti je ovo kraj? Još će biti kraj ovaj sto Bondarenkova hoće jer će tako htjeti i fanovi koji su ljuti na Ibru. Strpat će Ferhata u zatvor, a Asli otići liječiti ljude i ispravljati nepravdu. I vjerojatno s djetetom. Ovo mi je najgori mogući kraj. A mislila sam da od moga zamišljenog nema goreg.
Saro, daj neki vodič za heklanje. I goblene ćemo vesti. Možda bude neke koristi od nas. Pod stare dane imat ćemo puno slika. | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:05 pm | |
| Samo ti radi. Pametnije ti je. Nego se uzrujavati zbog Rusa, snijega, Ferhata i Asli. I mačaka. | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:18 pm | |
| hahahahahahahahahahahahahahah
odustajem. Radim i ja sto poslova odjednom. Ja sam od Sarinog hakovanja pročitala heklanje. Od toga da će izbrisati Bondarenkovu s foruma pročitala da će izbrisati sebe. Hahahahahaha
Odustajem. Za danas sam dosta gluposti napisala, natipkala krivo i pročitala krivo. I još mi no fragi nije po gustu. Yuh...
Sorry na mojim greškama u čitanju i pisanju. | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:40 pm | |
| Hahahahahaha, Poncha i ti u svemu vidis dobru nameru kao Asli. Kakvo heklanje. Lutfen predji malo na siyah. Usput, to heklanje nikad nisam uspela da naucim. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:41 pm | |
| Ova Bondarenkova je ovde pala ko bomba, u svakom postu joj govorimo sus. | |
|
| |
Sara Ulusoy Bihterica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:42 pm | |
| Naravno da je Kivo najbolje reklamno lice, nego ko ce drugi. | |
|
| |
Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Thu Mar 01, 2018 3:52 pm | |
| Hahahahhahahaha
A što ću ja jadna? Živim u bajci. Računam da si dobra, a ne da se upuštaš u karanlik s hakiranjem. Još se ja mislim vidiš kako će se Sara povuci s foruma i umjesto tračanja sa mnom, ona će dok gleda seriju heklati... Hahaha Tek kasnije ponovno pročitah što je tko pisao. Nikako mi ne ide ovo praćenje na sto strana. Ne mogu se izboriti s ovima koji se raspravljaju po twitteru u vezi Ayce. I sprdaju Biresn. Pratiti fragi... citati Bondarenkine upise i prijedloge. Ona bi bila odličan za pisati tursku štampu. Sve sok sok sok...
O heklanju nemam pojma. Plest nešto ravno sam nekad davno znala, ali ni to vise ne znam.
Bas je upala kao bomba. Promijenila klimu, uvodi glumce u projekte, smišlja krajeve serija koje ne prati... Yuh.
Pa naravno da je Kivo najbolji. Pogotovo kad Cage nema na vidiku u reklamama. Ali i onda bi Kivo odnio nagradu. Znam. | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo | |
| |
|
| |
| Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo | |
|