Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 9:43 am

Ovi novi koji objavljuju vijest sad pišu da je lajkao pa povukao lajk. Skuzili su da ljudi nisu glupi i da mogu provjeriti je li netko lajkao ili ne.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 9:44 am

Stalno pokusavaju tu da stvore sliku kao da postoji neki ljubavni trougao, to je ono sto je najodvratnije.

Bak, ova trojica su glumili u nekom filmu zajedno.

https://twitter.com/ferhatfacst/status/968764970891702274?s=19
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 9:45 am

U onom linku sto si stavila pise da je povukao lajk.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 9:50 am

Ma glupi su. Ne znam zašto inzistiraju na takvim vijestima. A i mogu kad iz Caginog tima ne reagiraju na takve glupe upise.

Kakav je ovo film? Mogla bih i njega odgledati iako mo se ova ratna tematika bas i ne sviđa. Ni brkovi.

Ja nisam išla za tim ili nisam vidjela kad sam citala da su i u Vatanu tako napisali. Sad kad si rekla sam ponovno pročitala sve.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 9:53 am

Koliko glumac koji glumi Yigita ima godina? Meni on i u seriji i na ovim slikama iz filma izgleda starije od Ibre.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 10:08 am

Ja se nekad ljutim sto Cagin tim ne reaguje na neke stvari, ali reagovanje na ovo je spustanje na njihov nivo. Nisu vredni reagovanja.

Nemam pojma kakav je film, vise od ovog plakata nisam videla. Te ratne ne volim.

I meni izgleda starije, odmah na pocetku mi je bilo cudno sto je mladji brat pa sam proverila. Jeste mladji, 86. godiste.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 10:14 am

Meni je isto nekad čudno što ne reagiraju, ali u pravu si. Ovo je spuštanje na njihov nivo.
Mada sam vidjela da su neki pisali Esri dokad će puštati ovakve stvari.

Ok, Caga ima sklonost da udari lajk slučajno, ali kako se baš nikad ne potrefi da slučajno lajka nekome drugome. Nego ovima za koje je zgodno napisati vijest. Ja sam pratim naslove, dosta to je to vidjeti. Sve bolji od boljega.

Meni se ovako po plakatu učinilo zanimljivo. Možda bih mogla pogledati bar scene u kojima su njih trojica.

Stvarno je mlađi. Nikad ne bih rekla.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 10:20 am

Reagirao je Engin. Dopizdilo i njemu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 10:21 am

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 D2_DCE5_AC-_CB65-4530-_BB83-_EC64_F3_CEE7_B5
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 11:16 am

Reagovao je kad su stvarno preterali. Sta znaci praviti fotosop vesti, dno dna.

Svakome se desi da lajka nesto slucajno. Ali oni stalno podgrevaju istu vest, odnosno istu laz.

Ovo nije film nego TRTova mini serija, ima 4 epizode. I to je snimana posle Reakcije. Nisam imala pojma da je snimao tu seriju.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 1:31 pm

Da. Sad fanovima kao da nije dovoljno. Valjda neki hoće još nešto.

Problem je u tome što ima i onih koji im vjeruju. Koliko ljudi nema instagram...

Nisam ni ja znala. Zanimljivo mi je sto su već surađivali njih tri. Znaci, pravim bilješke na sto bih mogla baciti oko. Reakcija i Sadrce Sen su mi zasad na listi. Mogla bih i ovo.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 1:35 pm

Gdje su ovo? Čije je ovo?

https://instagram.com/p/BfvTuTnn4aa/
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 3:34 pm

Sta jos treba? Da sazovu konferenciju za stampu da kazu da Caga nije lajkao? Zapravo, misim da je to vise bila Enginova licna reakcija, nego profesionalna.

A neka veruju. Nije nista stetno, samo je glupo.

Vala o reakciji i ja razmisljam, cak su mi se na yt pojavili neki snimci u predlozima i pogledala sam. Sprecava me samo to sto znam sta je bilo sa likom i Selen nikako ne volim.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 3:38 pm

Set. Ne znam gde su i ko je objavio. Ko zna koga jure AbFer opet.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 3:43 pm

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 4:20 pm

Ne znam što točno žele. Mislim da smatraju da nije dovoljno jer ne prate svi njega pa kao ne znaju. Npr. da Caga treba proslijediti... i ne znam što sve ne.
I ja mislim da je Engin vise djelovao privatno nego profesionalno.
Mi znamo na što se odnosi.
Ima čak i netko tko je na Enginov post napisao nešto u smislu da se Engin oglašava samo kad je Serenay u pitanju.
Osobno mislim da je Engin reagirao jer je ovaj put bila i montaža. Prije nije mogao na ovaj način pisati jer nisu postavljali montirane slike uz vijest. Bilo da se radilo o Duygu bilo o Serenay.

Briga me, tko želi vjerovati neka vjeruje.

Meni Ibro najbolje izgleda u Reakciji. Ali sam vidjela i neke klipove s djevojčicom i bili su mi odlični. Tako da bez obzira što su ga izbacili iz serije bih to pogledala, koliko je on u njoj. Ono što mi je instagram predložio mi se baš svidjelo.

Valjda je objavio ovaj lik što je s njima, ali mu je zatvoren profil. Nikako mi lokacija nije poznata. Tko zna što njih dva opet ganjaju. Opet će ni biti koma opasni Abidin.

A bome i izgleda kao da je ista osoba u pitanju. Samo ne znam što bih rekla. Ne ide mi da je Hulya. Niti ima vremena niti mi se čini da ima na piku Cema. Sad kad nas prevare.
Meni vise izgleda da je možda ona odradila scenu dok nadu glumicu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 4:20 pm

Što kažu na tagu?
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 5:32 pm

Caga da prosledi? hahahaha Pa zar oni njega ne poznaju? Vest uopste nije toliko vazna da bi bilo ko reagovao. Reakcija moze da izazove samo da se jos vise prica o tome.
Bas Engina boli uvo za Serenay, reagovao je zato sto je apsurdno.

Izgleda najbolje tamo. Meni je izgledao najbolje u Merhametu, ali kada sam sad pregledala scene, ipak je tamo bolji. Ta mala je preslatka i super glumi, u HŞ sam je bas volela.
Nista, kad odlucis da gledas javi pa da gledamo zajedno.

Cisto sumnjam da je Hulya. Cak i da je Sahinova cerka, kakve veze ima sa Cemom? Osoba koja je gledala vesti u kaficu je videla klovna, ili je licno uradila ili je poslala nekoga.
Mozda je stvarno ona odradila scenu. Nema nikakve logike da placaju novu glumicu samo da bi joj snimili ruke.
Na tagu neki jure scene gde se vide Hulyine ruke, neki se pitaju da nije stvarno ona, a neki misle isto sto i mi. Mada vise ne pricaju o tome, sada su nervozni, fragman nerdeeeee.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 5:37 pm

Zerrin Tekindor je na nekom setu i Birce joj je lajkala sliku. Sad ovi povezuju da ce Zerrin igrati majku. Bilo bi odlicno ali ne verujem. Zerrin je u Ay yapimu, a cak i da nije, ona uvek igra vaznije uloge (nesto kao Yeter), a i cisto sumnjam da ce produkcija da odvoji puno love da plati neku poznatu glumicu za tu ulogu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 6:14 pm

A kod nekog sam, i to nekog za kog mi se čini da je stari Cagin fan, pročitala da bi trebao RT. Negdje sam i pročitala da bi on trebao nešto napisati, negdje da bi tako na svaku vijest trebali se oglasiti... Što sve ne. Ljudima nikad ništa ne odgovara. Meni je drago da je Engin ovako reagirao, ni vise ni manje. Tko ga prati, zna o čemu on. A za druge nije ni bitno.
E sad. Serenayini fanovi se ne bi složili s tobom. Eno su se neki našli pa ispod njegovog pišu o njoj. Uglavnom, ako nisi znala Engin mrzi Serenay.

Meni se čini, po slikama, da je najbolji u Reakciji. A u Kordugumu i Merhametu mi je tu negdje. To su mi najbolja njegova izdanja. I sada.
E ta mala i on su mi preslatki. Vidjela sam dvije scene s njom i njim i oduševili su me.
Ne znam. Ja bih rado prvo odgledala Ferhata (ili bar sezonu). Između ostalog želim sebi izbjeći uspoređivanje likova i traženje nečega u drugom liku.

Ma meni Hulya nema nikakve veze s Cemom i bilo bi mi glupo da se odluče na takvo što. Ustalom, Hulya je 24 sata u Emirhan vili i svako njeno izbivanje bude popraćeno od strane nekog ukućanima. Što bi ona radila kao klaun negdje? Da je tako, onda su drugačije trebali to sve prikazati.
Meni se čini da su njoj dali da odradi scenu. Aj, ako što ovi otkriju, kaži.

E. I ja očekujem fragi sad već. Nadam se da će ga dati.

Bilo bi dobro kad bi Zerrin igrala ovdje, ali se slažem s tobom.
U ovoj seriji su većina dobrih i školovanih  glumaca, ali ovi su glumci svi manje razvikani i plaćeni. Barem tako mislim.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 6:33 pm

Jao, vise su mi se i oni smucili. Ja cu stvarno poceti da pratim glumce koji nemaju fanove. lol! Kad god ne znaju sta ce od dosade oni napadnu Engina.

Za te price da Engin mrzi Serenay znam. Samo su nam jos i njeni fanovi falili, a tek smo ih se resili.

Evo ovih cekajuci fragman, usput su napali Sarpa. Gde sad njega iskopase da mi je znati.

I ja ocekujem fragman. Ali dosta kasne sa snimanjem, pitanje je da li su snimljene scene koje su za fragman.

Glumacka postava je stvarno odlicna. Ako izuzmemo glavne glumce, osim Arzu, niko nije nesto posebno poznat.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 6:37 pm

A za Reakciju kad hoces, meni se i gleda i ne gleda, pa mislim da ce mi biti zanimljivije ako budem gledala sa tobom.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 6:41 pm

Cagini fanovi su uvijek bili isti. Misle da su najbolji menadžeri na svijetu. I ne propuštaju priliku za besplatnim savjetom.
Aha. Najdraže im je gnjaviti Engina. To im je valjda u opisu kluba. U krvi.

A znala si da Engin mrzi Serenay? Vidiš ja nisam. Ili nisam išla za tim. Otkad to traje? Otkad je ne prati na instagramu?

Zašto Sarpa? I kako su Sarpa povezali s ičim?

Moguće da nisu stigli snimiti.

Meni i nisu poznati.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 6:42 pm

Onda ako ti nije hitno Reakciju i ja mislim da će nam biti zanimljivije zajedno gledati.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 EmptyWed Feb 28, 2018 7:04 pm

Ajme ako snimi film sa Barisem, tu ce biti nazapamceni rat. Jos kad ovi nasi ego krenu da pljuju Barisevu glumu.... Baris ima fanove kao ove SBA budale.

Ne znam od kada traje, ali prica se dugo o tome medju fanovima. Sve te pizdarije znam jer sam im visila po profilima dok me ti nisi razmazila i pocela sve da mi serviras ovde.

Koliko sam shvatila nicim izazvani, covek je postavio sliku. Nisam ulazila u temu zato to me ne zanima, a i previse je gluposti za kratko vreme. Sledeca je verovatno Derya.

Meni su poznati od pre Namik (OBGZ), Idil (Al yazmalim), Yigit (Poyraz), Cem (Gumus) i Cuneyt.

Yok, sto bi mi bilo hitno, ni ja ne volim da gledam istog glumca paralelno u dve serije.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 6 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
Назад на врх 
Страна 6 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija VII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo