Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 1:31 am
Okrutni Uluc. Hahahah
Zato je Bilgin bio darežljiv. I nisi ga zadnji put vidjela golog u Medceziru nego u Delibalu. U Delibalu je setkao, pisao pjesme i gol bio. U krevetu i potpuno gol u onoj sceni. Ali ok. Kako nije u punom sjaju u zadnjim epizodama Medcezira?! Aman tebe. Sad bih, da mi tehnika radi, otkačila bar par gifova Yamana s medenog mjeseca kad se vrti oko bazena i uskače u njega. Imaš sreće što sam kao u kamenom dobu. Ali dobro, možda je sad isklesaniji.
Vjerojatno si zbog Umutove politike mislila da se tamo ne približavaju. Ali oni su često ispred Gizli Kasin, a i na ostala mjesta svrate, pogotovo kad docuju da nešto ima. Meni su njegova mjesta bas zato i dobra jer ne može svaka blesa ući unutra. Zamisli da mogu kakvih bi glupih vijesti bilo. Ali onda i ovaj nas ne bi tamo zalazio.
Još kakav je karakter Umut, posebno mogu misliti koliko mu idu na živce, ali slažem se. I meni bi išli na živce. Idu mi i ovako, a niti sam Umut ni ona koja ide tamo.
Hvala ti. Tako sam i ja razumjela. Ostalo su bile cifre koje sam shvatila.
To se slažem. Jer za ovu vilu se piše ima već tjednima. Počeli su polako spominjanjem, a sad otkrivaju slike i ostalo. Ne znam zašto sam ja prvo pomislila da je stvar agencije za nekretnine, a ne nekog doušnika. Možda zato što u članku stoji ime nekretnine, dobiješ sve potrebne informacije. Ali imaš pravo, ne mora značiti, ako je ovo sve točno, da je njihov propust i greška.
Da ima neka zaštita i da ne može svatko ući u taj dio, sigurno. Ali ne znam koliko je njegova privatnost vise sada sačuvana. Ne znam, ja po ovom pitanju nisam bas pozitivnog mišljenja. Kad se samo sjetim kako su novinari Rizi htjeli u stan ući. Jest da je ono obična zgrada, nema osiguranja ni ičega, ali nisam sigurna da mi je drago da znaju lokaciju.
Dobro, bolje je ne unaprijed pljuvati. Majko mila što li su oni to danas onda snimali. Neću se buniti ako Ferhat sazna i ovako, sve je bolje od toga da Asli ode i onda skriva trudnoću. Ali ipak postoje i ljepši načini da Ferhat sazna da će biti otac. Ah be. Jedva ga čekam vidjeti kad sazna.
Ako bude potrebe, vidim da smo odradile već audiciju i zamjena za Asli je spremna.
Moguće da ima nekog na setu.
Da, da su prebacili na ponedjeljak onda bi se prvo naši fanovi okomili na Kenana, a onda i ostali kojima bi ispalo da je Kenan umišljen, ovakvi, onakvi...
Užasno mi je to što rade. Radnicima bez kojih im serija ne bi bila ni upola dobra da se ne trude toliko koliko se trude i ne rade koliko rade, da ne kažem kao konji, ne isplaćuju plaće. Užas. Kakvo nepoštivanje ljudi. Meni je njih uvijek žao. Kad propadne serije, glumci će naći drugu seriju, pogotovo oni bolji, a set radnici koji su ostali bez posla, što će? Oni su računali barem na tu sezonu raditi. A ovo koliko se trude na setu im svaka čast. Oni su ti koji dođu ranije, pripremaju set, sređuju ga... stoje tu dok je snimanje, kasnije. Svaka im čast. Čak su i vise od glumaca tamo, a što kažeš, ne rade za neke pare. Nikako mi se ne sviđa ovo što čujem da ne plaćaju radnicima placu.
Ja sam brzo prekinula gledati fragi za Dip. Bas depresivan.
Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 11:31 am
Ne sjećam se je li ovo bilo ili je novije.
Kad već dijelim ove linkove. Od ovih tracerskih emisija, onako na pola uha što sam čula, ovi su mi djelovali najbezobrazniji. Čak su i fanove spomenuli.
Ovaj ne zna ni gdje je Caga glumio prije. Nešto se spetljao.
Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 11:37 am
Tačno, Delibal je bio posle Medcezira. E tu je Bilgin bio maksimalno darežljiv. Ali neka, pored sve darežljivosti, ne želim da više sarađujemo sa njim. Nikako nisam ljubitelj njegovog rada u serijama, u Delibalu je bio dobar. Pa nije u Medceziru bio kao na primer ono leto u Bodrumu. Leto između AFK i EY. Ili se možda meni tako čini, nisam dugo gledala Yamana.
To i jeste tajna uspešnosti njegovih mesta. Da svaka budala može da uđe, poznati ne bi ni išli tamo. Ili bar ne tako često. Ovako samo Basturk može da da izveštaj, ali on nikada ne piše nešto što bi moglo bilo koga da kompromituje.
Nisam videla taj video. Pa ništa ne kaže, kaže da ovo uradim ili ovo i tu se prekida.
Može da bude da je procurelo i iz agencije za nekretnine ali malo mi je čudno, odnosno nije profesionalno. Ipak mislim da se ozbiljne agencije bave prodajom i izdavanjem takvih vila i da ljudi koji imaju mogučnosti da ih kupe ili iznajme rade sa profesionalcima, a ne sa nekim ko se bavi takvim jeftinim trikovima. Njegova privatnost nikada i nigde ne može više da bude sačuvana zato što je javna ličnost. Novinari sigurno znaju gde žive svi poznati, ali nemaju običaj da čekaju nikoga ispred kuće. Rizu su sačekali, ali Riza verovatno živi negde tipa na Beyoglu ili Kadikoyu u običnoj zgradi i ne može ništa da uradi po pitanju novinara koji stoje na ulici.
Nemam pojma šta su sve snimali, ali je pomašano, ništa ni sa čim ne može da see poveže. Svakako je bolje da sazna bilo kako nego da Asli krije. Ali neka nam bar jednom daju oduška i neka ne sazna u nekoj frci, nego na lep način. Mada kako je sve kroz neku akciju, ne bi me čudilo da Ferhat sazna od Namika ili tako nekog a ne od Asli. I mene jako interesuje kako će reagovati kad sazna. Muškarci obično budu u šoku i ne znaju šta ih je snašlo, ali Ferhat je specifičan.
Ako će Beren da dođe umesto Birce, Asli mogu slobodno odmah da ubiju što se mene tiče. Ništa mi neće biti neuverljivo, pristajem na sve. Kao i obično, moji intresi su mi na prvom mestu.
Već su se bili okomili unapred i na Kenana i na Kanal D. Dobro na kanal svakako i treba, ali Kenan očigledno nije ništa kriv.
To je najveći problem, ti ljudi posle teško nađu posao, a propljuju krv dok zarade za život. Ako se glumac recimo razboli toliko da nije u stanju da snima, set se zaustavlja, ako se set radnik razboli odmah nađu zamenu. Eto, sad za Mehmeda, čim su set radnici stupili u štrajk, a ne glumci, oni su im se samo pridružili, znači da su glumci isplaćeni. Ako hoćeš odjednom da radiš četiri projekta sa star imenima, onda moraš da obezbediš budžet za sve ili od nećega da odustaneš. Ali oči su vazda gladne.
Prvo sam htela da gledam seriju zbog Ilkera, posle sam čula za Basara Basarana i Berrak pa sam odustala, posle ovog fragmana sigurno neću gledati. A pošto će se prikazivati na Puhu mislila sam da seriju radi Ay yapim, ali nije TMC radi.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 11:47 am
Ovi traceri su najgori. Kakvi su ovo komentari molim te. Profesionalci menjaju izgled za ulogu, u stanju su da se ugoje po dvadeset kila ako uloga to zahteva, a ne da promene frizuru. Ne znam sta je tu cudno. Steta sto nije njih pitao kakvu frizuru da napravi za seriju. I neka vise prekinu da spominju Serenay i Bursina uz njegovo ime, odmah mi se podigne kosa kad cujem s od Serenay u istoj recenici sa njim. A to sto spominju fanove je posebna prica, nema emisije kroz koju nisu provukli fanove. Zato sto ocekuju da fanovi reaguju i da ih izreklamiraju.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 2:15 pm
Je, ali u filmu su uvijek darežljiviji nego u serijama tako da to ne čudi. S tim da Bilgin svlači glumce i bez potrebe i s potrebom. Npr. kad sam gledala još UTC, a to sam u debelom zaostatku i ne znam kad ću nastaviti jer mi se ne da, u jednom nastavku je skinuo Merta Firata eto tek tako da ga skine, kad je došao na liječnički pregled prije nego ga je odvelo u zatvor. Siknuo se, doktor ga nije ni pogledao i onda se obukao. Sad, za fanice super, ali scena bez ikakve veze. Samo kažem.
Što znam, nekad mi ima odlično napravljene scene Bilgin, ali njegove serije mi vise nego ostale imaju to popunjavanje prostora praznim i nebitnim kadrovima. Da to makneš barem petnaest minuta bi kraće trajala serija. Njemu jedan kadar kako pada kiša traje minutu.
A pa nije bio u Medceziru kao ono slavno ljeto, jer nikad nije bio kao to slavno ljeto kad mislim da je uzimao neke proteine za bildanje, ali uopće nije bio loš pred kraj Medcezira. Ni premršav (kao u Delibalu) ni debeljuškast ni previše nabildan. Lijepo, prirodno izvježbano tijelo. Valjda se ne varam. Trebat ću to opet pogledati, ali koliko mene moje sjećanje sluzi - Cagino uskakanje i izlaženje iz bazena još u onom ljutom tonu, mislim da uopće nije bio los. Jedino frizura malo, ali što sad.
Basturk neće napisati ništa što bi Cagu moglo kompromitirati (a ni ne smije od Umuta) ali ga ipak neće štedjeti niti će podilaziti publici. Basturk je prvi pisao za Duygu. Onako, spomenuo. Barem mislim. Ja bih čak rekla da između njega i Umuta postoji neki dogovor o tome kako i što smije objavljivati u svojim kolumnama, izvještajima. Vjerojtano su se još na početku dogovorili.
Ne znam stvarno odakle je procurilo. Možda nije direktno od agencije, ali nekog povezanog s njima ne bih dala ruku u vatru. Uglavnom, od njih ili nekog tko je bio na tom partyju je. Jer bi u suprotnom samo znali da je vila u Zekeriyakoyu, a ne i gdje je točno. Pogotovo onda ne bi išli na stranicu i tražili slike vile. (Znam primjer kad je kod prijateljevog rođaka, u vilu koju iznajmljuje, tebao doći na odmor jedan poznati nogometaš, ali taj lik se pohvalio i uskoro su svi znali da će taj doći. Na kraju se toliko pročulo da je procurilo u medije, a onda je ovaj odustao od dolaska.) Tim poznatima privatnost i mir puno znače. Njima nije u interesu ni da susjedna kuća zna tko je u njoj. A tu ih i razumijem.
Znaju oni često gdje netko zivi. Ali meni se to nekako ne sviđa. Sjeti se samo kako su pratili Cagu onaj put nakon sto su ga “uhvatili” s Bestemsu i snimili ga na ulazu u zgradu. Nebitno sad čiju i gdje je isao. Vidiš da su skloni pratiti glumca do kuće. Ono gdje su ga pratili isto ima zaštitare pred kompleksom pa su ipak ušli. O tome govorim. Za Rizu se slažem jer je to obična zgrada i ne može im zabraniti da stoje na ulici.
I još nema ni fragija. I slika. A meni tako nedostaje Ferhat. I Ibro, da se ne lažemo. Ajme, ne mogu ti opisati koliko me zanima reakcije Ferhata na to da će postati otac. Ne znam, malo se i bojim da ne ostanem razočarana jer ne znam niti kako će niti u kojem stanju Ferhat to doznati. Mislim da i to ima ulogu.
Tamam. Kad su tvoji interesi u pitanju, ako bas ne narušavaju moje i mog miljenika, onda nemam ama bas ništa protiv. Ja sam s vama.
Ajde, onda mogu nastaviti s Kanalom, a Kenana neka barem po ovom pitanju ostave na miru.
Previše su se serija naredali ovi u O3 i očito je da ne mogu sve financirati kako treba. Meni se već sada ne sviđa kamo ovo ide. Nadam se da će im isplatiti plaće čim prije. Previše serija, previše kostimiranih serija i skupih istovremeno. Nije mi jasno kako ne znaju stati kad treba.
Mene serija ni sa čim nije privukla. A kad sam pustila fragi pogotovo.
Ovi traceri su grozni. Mislila sam ti uopće ne staviti link jer znam da nisi od tih emisija, ali kad su me izbacili iz takta, morala sam. Je li ovaj lik onaj što piše i kolumne i koji često o Kivi piše, Ali Eyuboglu? Nekako mi se čini da je on stavljao slike i izvještaj iz kazališta kad su snimali scene iz filma i kad je bilo konferencija za tisak. Stekla sam bila dojam da mu je Kivo drag. E pa s ovim ponašanja i spominjanje Kerema, Arasa, Serenay kad govori o Cagi mi je pao u ocima. A pogotovo kad nije znao gdje je Caga prethodno glumio. Ako već vodiš emisiju ovog tipa onda se informiraj o nečemu. Uopće me vidim poantu spominjanja bez potrebe ostalih kad govore o Cagi pa i o njegovim fanovima. A dotičnoj gospođi koja se usuđuje o Caginim fanovima neću ništa reći. Jest da on ima svakakvih fanova, ali što nju briga za nas? O čemu ona trača, o Cagi ili fanovima?
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 3:14 pm
Nisam tražila video, ali mi ga predložilo pa sam pogledala.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 3:20 pm
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 7:42 pm
Pa zapravo te scene skidanja muških likova retko služe svrsi. Obično može da prođe i bez toga, ali eto lepše je za oko. Da je skinuo nekoga koga želiš da vidiš golog ne bi ti komentarisala kako ga je skinuo samo da ga skine, ali Mert Firat nije među njima. Pa dobro, ne može se reći da je Bilgin ne znam koliko loš, ima mnogo gorih, kao recimo Yos ili ovaj Emir iz SBA, ali nije da sam oduševljna. Plus mu Ay yapimovski kvalitet dosta pomaže, odnosno tehnika koju poseduju.
Ja sada očekujem da bude kao to slavno leto, nadam se da Umut zna šta priča. Mislim da je i u Icerdeu bio takav, imao je baš nabildovane ruke ali dalje nismo videli.. On nema problem da njegovo telo ne može da se razvije u to, ako Kivino i Ibrino može, može i njegovo, sličnih su proporcija, samo mora da se ubije od vežbanja. Nikad on nije opuušten toliko da nema mišiće, samo još malo da se iskleše. Ustvari jeste, ono u AFK kada se skinuo u hotelskoj sobi kada je bila Cansu neću zaboraviti. Ali jebi ga, ljudi koji vole da jedu i skloni su gojenju stvarno imaju problem. Naročito kada se bave tim poslom da nemaju vremena ni za šta od snimanja, a ne za vežbanje.
Da, Basturk je prvi potvrdio za Duygu, fanovi su i pre toga sumnjali. Njegovi izveštaji su meni ok, napiše ko je bio, ko je sa kim sedeo, šta kod koga ima novo, ali ne ulazi u tračeve, zato ima i pristup tamo.
Naravno da im je važna privatnost kad su novinari dosadni ko kolera. Oni bi najviše voleli da im uđu u spavaću sobu da vide šta se tamo dešava. Zato Caga i beži u Ameriku.
Nema ni fragmana, ni slika, ni ozeta. Danas su objavili sliku Namik i Yeter, kao da nekoga to mnogo interesuje. Fanovi se ubiše od reklamiranja serije i smišljanja kako da podignu rejting, glumci se trude, samo je kanal u zimskom snu. Rekla sam, posle ove serije, taman da se Cagina serija prikazuje na kanalu D neću da gledam.
Mene interesuje i njena i njegova reakcija. I život im je u haosu i emotivno su u haosu, dete im uopšte trenutno nije potrebno, zato se malo bojim reakcija. A još se više bojim da jedno ne odreaguje negativno, a drugo pozitivno.
Yok, moji interesi se poklapaju sa vašim, samo ne znam šta će na to reći AsFer fanovi.
Valjda su isplatili ili smirili situaciju, danas nisam videla da se piše o tome, mada nisam nešto puno ni stigla da pratim. U svakom slučaju, svi putevi ipak vode do Ay yapima. Ono što zameram njima je ništa u odnosu na ono što zameram drugima.
Samo ti stavljaj, ovde se i dolazi da se ispraznimo i da smirimo živce. Nije da nisam od tih emisija, volim da budem u toku šta se priča, ali onda popizdim kad vidim šta sve lupetaju. Ne znam da li je ovo Ali Eyuboglu ili ko je, ali znam da ima dovoljno godina da ne treba da se spušta na nivo da tračari fanove nekog glumca kakvi god bili. Oni nisu poznate ličnosti i mogu da rade šta hoće. A o tom lajku više stvarno, i ptice na grani su saznale, vesti je već istekao rok trajanja.
Ay bu ne Allah askina? Kakav je ovo ego? On je bio gost glumac, pa je pročitao scenario za prvu epizodu, pa mu se svidelo, pa se šokirao kada je došao scenario za drugu epizodu, pa je tražio da se izmeni jer je Yaman trebao da ga natera da pojede ruže. Ko si bre ti? Pre Medcezira niko nije znao ko si još bez srama pričaš kako si tražio da se menja scenario. Da ne znam gde sad glumi i ko piše scenario, pomislila bih možda da je ozbiljan glumac, a ovako je smešan. Alo, glumiš u seriji koju piše Sirma Yanik, ne moram da gledam seriju da bih znala koliko ima gluposti u njoj. Ceo scenario se vrti oko glavne ženske koja ne može da se odluči sa kojim će od braće da bude. Kad vidim ovako nešto odmah se setim koliko sam dobar izbor napravila sa glumcima koje pratim. Kada bi ovo neko od njih izjavio, to bi bio kraj, ali oni to ne bi izjavili.
Ovi kažu da je ovo Cagi srećan duks i da ga nosi uvek prvi dan na snimanju još od AFK. Mislim da su se malo zajebali, sve serije i filmovi u kojima je do sada glumio su počinjale da se snimaju leti tako da teško da je ovo mogao da nosi prvi dan snimanja. Samo AFK je počela zimi.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 7:45 pm
Ibro objavio prvi insta story. Zavrtelo mi se u glavi. Ama nema veze, sve je ok dok se ne ukljuci live, onda eto novog skandala.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 9:05 pm
Molit ću lijepo, kako to misliš da rijetko služe svrsi?! Haha Služe oni svrsi, mogu nešto eventualno izreklamirati, prikazati brigu o tijelu, nekakve rane i udarce, zaintrigirati osobu pokraj njega... Tako da sad ne nabrajam. Ali ono, nemoj ga skidati samo da ga skidaš, daj nešto da ne ispadne da je samo tu da bi se našlo. Hahaha Donekle si u pravu, da je skinuo Cagu ili Ibru vjerojatno ne bih ništa rekla, iako bih mislila da scena nema smisla. Ali ovo s Firatom je bilo bas bezveze izvedeno. Mogao ga je doktor barem pregledati. A ne ovaj se skinuo, kao to je to, i hop oblačenje. Prvo nije dugo bio gol, a drugo ne znam čemu se skinio. Možda je poanta da ja sam to gledala bez prijevoda pa ne znam je li doktor što rekao. Hahaahhahah
Uglavnom, Bilgin nije najgori, ali nije ni najbolji. Ali je darežljiv.
A, tome se ti nadaš. S obzirom na to da je masa, unatoč dijeti, još tu, onda bi mogao biti kao to ljeto. Ja to čak ni ne očekujem niti mislim da mu treba toliko isklesati tijelo. Ali neću se buniti, dapače. Nadam se da Umut ne govori u prazno. Mislim da mjesecima vježba, ali i trebao je toliko vježbati ako je želio postići izgled kakvi se od njega traži. Na početku Icerdea je bio sličan tom slavnom ljetu, ali samo na početku. Je li ti to mene tjeraš da kažem nešto što neće biti hvalospjev o Cagi? Haha Neće ti poći za rukom, ali ću ipak reci da se on ipak malo vise opustio za vrijeme Icerdea. Caga ima potencijala da se isklešu kako god hoće i da odbaci isklesanost ako tako lik traži. Ne znam bi li postigao Ibrino (i Kivino) tijelo, jer Caga je ipak malo drugačije građen. Njemu se kupi na dupe i bedre. Ali da on želi i da to uloga od njega traži bio bi on kao isklesan po mjeri. Što kažeš, da se ubije od vježbanja, bildanja, uspjelo bi se i njegovo tijelo razviti. Ali polako, mlađi je on od ove dvojice i ima on vremena za puno isklesanih izdanja. A da voli jesti, vala voli. Da ima nezgodne položaje koji primaju, ima. Sam je rekao u nekim intervjuima. Ali on zato sebi da odmora od jedne do druge uloge da se psihički, fizički odmori i spremi za iduću ulogu. Ne srlja. Pa se i može spremiti za ulogu kako treba. I fizički i karakterno. Aman da vidimo i mi to što Umut zna. Vrijeme je. Ako nas je Umut slagao, ima da mu pošaljem novinare pred vrata.
Basturk možda ne bi ni pisao za Duygu da ga fanovi nisu pitali i slali mu poruke. Nekako mi je ostalo u sjećanju da su ga tlačili s pitanjima je li ona tamo. A da smo mi znale odmah, jesmo.
Da, sasvim nam je jasno da Caga zbog toga ide u Ameriku. Ok, i usavršavanje je uključeno u to, naravno. Ali i drugi idu na usavršavanje pa se vrate za jednu sezonu. Ne kupuju tamo kuće, ne odlaze stalno i bude im kao drugi dom. Ako mu serija sad bude popularna i tamo će se već početi privlačiti pažnju.
Glupi su. Ja cijeli dan nešto čekam i što kažeš jedna slika Namika i Yeter. Pa da poludiš. Ajde da mi te vidjeti kako nećeš gledati Cagu ako bude na Kanlu. Ajde. Iako ni ja ne želim tamo iz puno razloga.
Dobro, zanima me reakcija oboje i kako će se nositi s tim da će u ovom kaosu dobiti bebu. Ali kako da ti kažem, tako me zanima kako će Ferhat reagirati. Ja kad zamislim njega s bebom evo se sva topim. Neće valjda jedno od njih htjeti da se abortira?! Ajme! Neću to.
A ne znam kako ću pregrmjeti Asferove fanove. Ionako me ne vole.
Da. Ay yapimu barem ne zamjeram ove stvari i kad pogledaš zaposlenima na njihovim serijama je najbolje. Mada ni oni ne plaćanju previše ove ostale zaposlene. Ali barem isplaćuju.
Volim i ja biti u toku pa tako kad je ovako nešto pogledam, ali mi ide na živce nakon. Ok, posao im je da tračaju, prevrte dnevni tisak, prokomentiraju sve i popune epizodu, ali onda se drži teme i pripremi se za nju. Znaš da govoriš o Cagi, pa provjeri gdje je sve glumio, provjeri nešto o toj novoj seriji, provjeri zašto je promijenio frizuru. Što ima veze sviđa li se frizura njegovim ludim fanovima, i kakve veze imaju ostali s pričom o Cagi. Čemu širiti temu (ajde još da su proširili temu nego spomenuli) i usput promovirati druge. Mah... Ovaj me, mislim da je Ali, razočarao.
Eto sam ti stavila. Predložio mi YT i onda sam se sjetila da sam te pitala što je govorio o Cagi kad sam vidjela onaj tweet. Pa sam pogledala i ostala onako, o čemu ovaj. Haha Hvala što si mi rekla o čemu on sve. Neću uopće komentirati ništa.
Saro, ti ne znaš koji je glumac trenutno apsolutni hit na svim ljestvicama i brojačima popularnosti. Jako bi se loše provela da zades među njegove fanove.
Ovi pišu gluposti samo takve. To je moj jedini komentar na sve. Koji duks koje sto? Zato mi i nije bilo jasno o čemu oni. Ja mu za vrijeme AFK-a nikad nisam vidjela ovo na njemu. Pratim ga pratim, a prvi put sam vidjela na njemu kad je objavio sliku na instagramu.
Hahha gledam ja Ibri što je ovi. Nisam uopće skužila. Neka uključi live. Ja ću gledati. I obećavam da ću mu komentirati. Pa neka fanice polude.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 9:18 pm
Jesi li vidjela dopisivanje Ranini i Tokya?
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 9:26 pm
Kad mi potrefe s ovim akcijama u pisanju po Twitteru onda mi se na tag pogotovo ne ulazi. Tako da ako sad netko nešto i objavi pametno, mimoići će me. I to večeras dupla neka akcija.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 9:41 pm
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:01 pm
Sta su pisali Ranini i Tokyo, daj ozet, nemam zivaca za njih.
Iz sinopisa je logicno da bude takav naziv, a i svidja mi se. Mozda je i tacno.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:02 pm
Za scenario je bilo glasina da se prvu epizodu pisati strani scenarista, ali naveli su samo onu Binnur Karaevli.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:04 pm
Idil i Ferhat
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:05 pm
Nemam pojma što su pisali. Znam da su se nadovezali o Hazal i Cagi i zajedničkom porojektu.
A po naslovnici izgleda da to je ime. Hoće li ga kasnije promijeniti ili ne, ne znam. Ali sve mi se čini da će se serija tako zvati.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:05 pm
Vidi nje opasne, a njega divnog.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:13 pm
Tek sam sad vidjela da na slici što si jučer postavila da je snimano ispred bolnice vidim da Asli sjedi. Čini mi se kao invalidska kolica?! Netko je natukao dobro onda Asli. Aman, da ne izgubi bebu.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:15 pm
Tamam, znaci tema nije vredna ulazenja na profile i citanja.
Odgovara radnji, a odgovara i meni, to je najvaznije.
Hahahaha, canim i kroz ruzicaste naocare se nesto vidi, ali kod tebe sve ruzicasto. Ona je opasna, a on nije, ma dusa od coveka.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:17 pm
Pa da sedi u kolicima. To moze da bude da se onesvestila pa da se ne oseca dobro i da je zato u kolicima, a moze da bude i da joj se nesto desilo, sve zavisi kojim u povodom otisli. U svakom slucaju, mislim da je posle toga zavrsila sa hotelom i rastankom. Nema sanse da je Ferhat ostavi samu.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:27 pm
Pa ako se ne želiš nervirati, nije vrijedna tema ulaženja i čitanja.
Bitno je da tebi odgovara.
Pa sad. Vidi ga kako gleda u kameru. Odmah mi je i ova Ece tj.Idli simpatičnija. Zato sto je objavila sliku. I još sam vidjela da prati Cagu. Pogle taj pogled, jebala ga kamera.
A. Nisam ja išla za tim da sjedi u kolicima. A onako sva modra i još u kolicima mi ne sluti na dobro. Bas su zločesti s fragijem i slikama.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo Sat Mar 10, 2018 10:57 pm
Pa kada skidanje ima veze sa scenarijem onda služi svrsi iz razloga koje si navela, ali kada se lik tušira sam u kupatilu služi svrsi samo nama i to kada je neki naš ljubimac u pitanju. Kad smo već kod toga, Ferhat se od onog kupanja kod Seher teyze nije skinuo, koliko je epizoda prošlo od tada, ne bi bilo loše da se istušira za naše oči.
Pa zapravo oni idu na lekarski pregled između ostalog da se vidi da li ih je policija tukla da ne bi posle tvrdili kako su izjavu dali pod prisilom, tako da nije sasvim nelogično.
Ne, nije mi cilj da ti kažeš nešto što nije hvalospev, čak ni ja nisam ovo rekla u vidu kritike, samo sam izrazila svoje želje. Inače uopšte nije nužno da bude isklesan ako uloga to izričito ne zahteva. Istina i u Icerdeu se kasnije opustio. On se uvek opusti, ali kao što sam i rekla, sasvim normalno i razumljivo s obzirom na tempo rada. Jeste drugačije građen, ali ima široka ramena i krupnu građu, može da dođe do tog nivoa, kao što je i bio. Recimo, Seckin se ubi od vežbanja u teretani već godinama i jeste zategnut, ima bicepse, trbušnjake i ostalo, ali je sitnije građe, ima uža ramena i nikada ne može da bude vau koliko god se trudio. Ja Cagu razumem, jer i ja volim da jedem. Čovek koji voli da jede, a pritom voli i da popije kao on, nema teorije da bude stalno disciplinovan. Za to je stvarno potrebna čelična volja i odricanje. A nema potrebe to sebi da radi. On je visok i njemu se par kilograma viška ni ne primećuje.
Fanovi su to jedno veče kada su bili u La Boomu pitali Basturka preko dm na instagramu i on im je odgovorio.
Ne znam, možda preterujem, Caginu bih verovatno gledala, ali trenutno sam toliko besna na njih da uopšte ne želim da bilo ko od glumaca koje pratim bude kod njih i da budem prinuđena da ih gledam. Ovih dana su prevršili svaku meru. Hajde nisu dali više od jednog fragmana što je van svake pameti posle pada rejtinga, ali mogao je mtggg da kaže da neće biti fragmana, kao što je pre radio, a ne da ga fanovi dva dana preklinju.
Pa da, oni uopšte ni ne znaju o čemu se radi u novoj seriji i zašto je promenio imidž, samo znaju da je Netflix serija. Nije teško saznati ako su već planirali da pričaju o tome. Ali i mi ne znam šta očekujemo od ljudi kojima je posao tračarenje poznatih.
On je možda hit na svim lestvicama u nekom drugom svetu. U mom svetu su hit neki drugi. Jasno je i zašto su hit samo oni već godinama i zašto nikako da ubacim nekog novog, zato što su novi ovakvi.
Tobe, tobe, sta ću ja medju njegovim fanovima, daleko bilo.
I ja sam prvi put videla kada je objavio na instagramu. Ali oni su videli tu sliku i ovu sada i izmislili pšta će da napišu.
Hahaha ako se ukljući live idemo zajedno da provociramo fanice. Što smo mi gore od one iz Trabzona, ona je danima bila glavna tema.
S obzirom da od njih ne očekujem da su rekli nipta normalno, nema potrebe da ih čitam. Ionako sam kivna na njih, naročito na Ranini.
Jel tebi ne odgovara ime? Eni se na engleskom sviđa, a na tuskom, šta znam, može da prođe.
Jebi ga, uvek mora da se iskoristi prilika da se malo poflertuje sa kamerom.
Meni Ece inače nije antipatična, prema slikama bih rekla da se sa svima dobro slaže, a najbolje sa Arzu. Antipatična mi je samo u interpretaciji Idil, čini lik još odvratnijim.
Valjda će sutra bar u ozetu da kažu koju reč da otkrije nešto. Inače nemamo pojma šta će biti u epizodi. Ne znamo čak ni šta je sa Cuneytom. Mada mi onaj upad trio fantastica u ono skladište izgleda kao da jure njega i da je pobegao.
Sponsored content
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo