Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
АуторПорука
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 9:24 am

I kod Birce je sinoc bilo neko okupljanje, ali oni su se pristojno selfirali i posle vise nije bilo slika i prica. Tako treba, a ne da se tu prave bahanalije, cok ayip.

Hahaha jeste, dok mi ovde slobodno pisemo, kao ko nas cita, forum je postao medjunarodno popularan, kradu nam cak i ideje. lol! Canim, ponesemo sljive, kruske, kajsije i sve ostale zestine i odosmo pravo u Zekeriyakoy. Ako nista drugo, grljenje cemo sigurno da izvucemo.

Bilo bi dobro da sam samouvereno mogla da glasam da prvi par nije bio zajedno, ali dobro i to je gotovo.

Da ovi sa seta nisu postavljali slike sa same jahte, pomislila bih da je jahta tu onako i da nema veze sa njima.

Pogresila je, trebali su ona i Yigit da mu kazu zajedno, da bar od njih sazna.

Teyze ogul ako sazna a ne kaze on ce prvi biti na meti.

Na slikama nema nista novo, samo ova Asli i Cucu.

Da, bilo je logicno da je tada zbog izgleda.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 11:29 am

Aha. A zato oni. Kod Birce sve to u nekom mirnim tonu, kod Ibre raspasoj. Alkohola, glupiranja u izobilju. Svakom po njegovom gustu. 
A moj Ibro, da te branim nema smisla. Ugledaj se na Birce. 

Mislim stvarno. Em mi ideje kradu, em ću još dobiti linc zbog toga što ne mislim što govorim. I nikakve koristi ni od ideja ni od Ibre. 
Nosimo sve sto imamo. Ja imam u podrumu rakije (loze) i od oraha. Trebala bih imati i visnje, rogača ako to nisu popili u međuvremenu. Ti ponesi što imaš od svojih. Pa eto. Da ne dođemo praznih ruku, bilo bi ayip. Gdje ćeš u goste praznih ruku? 

Možda će Ferhat voziti jahtu. Volim kad znaju voziti jahtu. Mislim, jedino Kaptana nisam voljela. 

Bas su trebali reci zajedno. Bila bi dobra prilika. 

Ah, Abdo, nadrljao si ako saznaš i ti, a ne kažeš. 

Ma. Ja sam tako losa kad je Ibro u pitanju s okom skolovim. S njim samo pretpostavljam. A i ti, kako si mogla prestati pratiti Ibru? Da si pratila, koliko-toliko bih bila sigurna s informacijama.
Ali dobro, sad si tu, pa mi je puno lakše pratiti.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 1:40 pm

Slučajno sam ušla Kasabaliju na instagram. I on igra i voli košarku. Pa što je tim turskim glumcima s njom?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 2:41 pm

Sto ova hoće? 

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 DXcsEz0XUAAjnBT?format=jpg&name=900x900
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 7:03 pm

Poncha ::
Inače, ti Cagini fanovi stvarno imaju oko sokolovo. Jer kad imaš price od petnaestak sekundi mraka iz nekog kluba treba stvarno imati i oko i volju odgledati sve do kraja. Ja često nemam volje iako znam gdje bi mogao biti on.

Dugogodišnje iskustvo, drugačije i ne možeš da ga pratiš osim da ga negde ne uhvatiš. Da je do njega, ništa ne bismo znali mesecima. Ni od novinara nema koristi, fanovi moraju sami.

Da, taj Hizir aga je važan za Yavuza. Tako sam barem shvatila ove koji su čitali knjigu. Ali nemam pojma koji bi ga glumac mogao glumiti.

Ja sam htela da bude Erkan Can ili Ahmet Mumtaz Taylan, ali mislim da su obojica zauzeti. Ne pada mi na pamet ni jedan dobar glumac starije generacije koji je slobodan i koga bih volela u seriji.

Jedan od ovih na kojeg sam mislila je upravo Yusuf. U Cilek sam mu još uvijek davala šansu i činilo mi se da bi od njega moglo biti nešto, ama... odgledala sam i cijelu onu seriju na selu, tamo od glume ni g. Onda sam preskočila onu s Gizem i pokušala vidjeti kakav je u ovoj zadnjoj. Tu sam odgledala isječke iz serije i kriminalno je los. Još je s Demet i bio najbolji jer ga je vadila kemija. Bas je netalentiran. Ne znam zašto inzistiraju kod njega na glavnim ulogama. Bolje da igra sporedne i ode u neku školu glume.
Eto, sad snima opet neku seriju. Dobio je opet glavnu ulogu, za koju se na početku, ako se ne varam, spominjao Can Yaman. Iako meni ni taj nije dobar glumac. Uz to mi još, za razliku od Yusufa, djeluje umišljeno.

Kad reče Gizem, ona je ista kao i Yusuf, još je ona išla u školu glume u Americi, ali ne vredi kad nema talenta. Gluma nije nešto što može da se nauči ako čovek nema talenta. Ja sam gledala par scena iz Icimdeki Firtina i Seven ne Yapmaz samo zbog Yusufa, baš me je interesovalo da li je bar malo napredovao, ali yok.
Da, sa Demet ga je vadila hemija, tačno.
Meni taj Can Yaman uopšte nije ništa posebno ni u jednom smislu. Kao ni Serkan Cayoglu. Kapiram da se klinke lože na njih pa su zato kao popularni.
Za njih je najbolje da nastave da glume u romantičnim komedijama, jer njima i ne mogu da se daju ozbiljnije uloge kad ne mogu da iznesu.

Ali koliko sam god mogla na početku dobro predviđati Ferhatove poteze, sad ne mogu vise. Izludila su ne fanovi sa svojim željama, scenarist koji balansira među svima. Ali od Ferhata, recimo, ne ni najmanje ne bi čudilo da pošalje Asli. Pogotovo ako to bude njena želja da ode.

Ja više ne mogu da predvidim šta će da urade ni Ferhat ni Asli. S jedne strane se oboje menjaju, ne znamo ni kojim putem idu, prema crnom ili prema belom, a druge strane su te scene što ti kažeš po porudžbini.
Evet, slažem se, ako Asli bude želela da ode, mislim da je Ferhat neće zadržavati, da će je ovog puta pustiti. Oboje mi deluju poprilično depresivno, naročito Asli, kao zombi.

A i za mene je nož u leđa ako ga, zbog straha ili bilo čega, ostavi na pola puta. Ona je dotakla njegovu dobru stranu i sad ako ga ostavi mi sve pada u vodu. Osim ako oboje ne budu za rastanak.

Ako će da dođe do rastanka, meni bi najviše odgovaralo da oboje budu za to, da zajedno odluče. Onda bar neću morati nikoga da pljujem i moći ću da uživam u njihovoj patnji (evet, ovo je zvučalo malo bolesno lol! ).

Ja se nadam s obzirom na to da imaju vremena puno, da će epizode biti kraće (valjda) pa da će se i ona moći spremiti za svoju ulogu i izići iz prethodne uloge kako bi kvalitetno ušla u novu. A uostalom, ako je postojala audicija i ona prošla za ovu ulogu, onda i to valjda nešto znaci.

Sigurno će epizode trajati kraće, 45-60 minuta.

Odavno u seriji nije bilo neko zamišljanje. Moglo bi biti sad. Ne može Birgiren bez njih.
Zapravo, bilo je u zadnjoj kad Yigit misli da lezi u krilu Yeter.

Sporedni glumci imaju snove i zamišljanja, ali AsFeru nije dugo pisao. Čak ako se dobro sećam poslednje je bilo u 12 kada je Asli zamišljala da Ferhat ubija Namika i posle ova scena iz mog potpisa.

Misliš da bi rejting sasvim opao da Asli postane crna? Ako je tako, onda ništa od toga. Neće riskirati pa da prije vremana privedu seriju kraju.

Ne znam, možda i ne bi. To je moja pretpostavka. Možda bi ljudima i bilo zanimljivo da AsFer ide zajedno u akcije.

Ali mi se čini da ni drugi Cagini fanovi nemaju ništa protiv Ayce. Jedino su neki htjeli Leylu. Ali čak mi se čini da je Ayca bolja glumica od Leyle.

Meni je Leyla bila ok izbor zbog slobodnih scena i zato što su ona i Caga odličan par, inače gluma njoj nikada nije bila na zavidnom nivou.

Ništa, ako se sjetiš neke prihvatljive jakne, javi. Jesu li ti barem kaputi njegovi ok? Ili neki kožnjaci? Ili ona maskirna?

Pa zapravo većina ostalih je prihvatljiva, ali pošto on najviše voli ove dve, najviše se o njima priča.

Hahahah samo se vi smijete. Caga ima lijepe prate i uredne nokte. Što je loše što sam to primijetila? Volim kad muško ima lijepe ruke.

To se Bondarenkova smeje, kao da ona nije prostudirala Stasove prste, nokte i sve ostalo. Inače, ja se slažem sa tobom.

Aha. A zato oni. Kod Birce sve to u nekom mirnim tonu, kod Ibre raspasoj. Alkohola, glupiranja u izobilju. Svakom po njegovom gustu.
A moj Ibro, da te branim nema smisla. Ugledaj se na Birce.

Što se mene tiče, ja bih pre otišla na ovakvo okupljanje kakvo je kod Ibre, nego kod Birce. Birce mi izgleda nekako previše fino i pristojno, nije to moj fazon.

Nosimo sve sto imamo. Ja imam u podrumu rakije (loze) i od oraha. Trebala bih imati i visnje, rogača ako to nisu popili u međuvremenu. Ti ponesi što imaš od svojih. Pa eto. Da ne dođemo praznih ruku, bilo bi ayip. Gdje ćeš u goste praznih ruku?

Orahovača ide meni, ovo ostalo može da se nosi kod Ibre.
Evet, nema smisla ići u goste praznih ruku, treba poneti cisternu rakije. lol!

Možda će Ferhat voziti jahtu. Volim kad znaju voziti jahtu. Mislim, jedino Kaptana nisam voljela.

Možda će, videćemo.
Kaptan je meni bio ok dok je bio na jahti, kad je sišao izgubio se.

Ma. Ja sam tako losa kad je Ibro u pitanju s okom skolovim. S njim samo pretpostavljam. A i ti, kako si mogla prestati pratiti Ibru? Da si pratila, koliko-toliko bih bila sigurna s informacijama.
Ali dobro, sad si tu, pa mi je puno lakše pratiti.

I ja se pitam kako sam mogla da prestanem. Ama sikinti yok, nadoknadiću propušteno.

Slučajno sam ušla Kasabaliju na instagram. I on igra i voli košarku. Pa što je tim turskim glumcima s njom?

I Seckin voli košarku. Ali on se nije profesionalno bavio, doduše nema ni visinu.
Ne znam šta im je, ali većina voli. Ti turski glumci su baš talentovani. Dosta njih dobro peva, svira neki instrument, dobri su u sportovima.

Sto ova hoće?

Traži đavola još pre početka snimanja.

Bili bi srećni kada bi Caga rekao da mu je partnerka AAT i kada bi je malo hvalio.

Ako tako nešto očekuju od Cage, bolje da odmah prestanu da očekuju, inače će biti svađe.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 7:05 pm

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 DXdm_JGX0AAhEUu
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 7:18 pm

Cansu. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 Img_2020

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 10:28 pm

Definitivno ako Cagu želiš upratiti, čak ne upratiti, nego samo vidjeti je li živ, trebaš imati oci sirom otvorene i sve živo gledati. I znati gdje tražiti ili se osloniti na one kojima to već dobro ide. Ja kad nemam vremana tražiti, znam kod koga ću provjeravati naknadno. Što jest jest, tu su godine iskustva praćenja. 
Novinarima su često bas i izvor informacija fanovi. Eventualno kad slučajno nabasaju na njega, tražeći nekoga drugog. 

Erkan igra u ovoj istoj seriji s Hazar i Tanerom? Pa ako može Hazar u dvije serije, zašto ne bi mogao i on. Gdje Ahmet igra ne znam, ali sam vidjela da i on ima neki seriju jer su Cagini fanovi bili razočarani kad je rečeno da će imati novi projekt. Oni su ga isto vidjeli u ulozi Hizir age. 

Da. Od glumica je tu i Gizem. Antitalent. 
Yusuf ama bas nema nikakvog talenta. Još sam ja mislila da će mu nakon prve uloge krenuti, ama yok. On ispao najbolji u prvoj ulozi. A njega sam stvarno ispatila. 
Can Yaman meni nije nikakav glumac. Ok, zgodan je, ali kod njega mi nešto ima iritantno. Djeluje mi umišljeno i pun sebe. Serkan mi nimalo nije zanimljiv. 
A sad kad već spominjem ova dva, pada mi na pamet i Ozge Gurel. Kako ta žena ne zna glumiti. Kod nje je čisto preglumljavanje, kreveljenje i vrištanje. Ako netko želi spojiti je s Cagom, neka me poštedi te kombinacije. Imali bi kemije sigurno, jer je kemicna s partnerima i slobodna, ali antitalent. U Medceziru je bila ok, poslije ne znam što joj se dogodilo, ali neka je ne sparuju s Cagom. 
Što kažeš, za neke glumce su dobre jedino romantične komedije i ljetne serije. 

Asli bas izgleda kao zombi. Odlična usporedba. Zato i ne mogu ništa predvidjeti. 
Što god bude, neka bude zajednička odluka. Čisto da ja lakše preživim krizu i ne krenem pljuvati. A ti da uživaš u patnji. Hajde da ovoga puta budemo sebične na dobrobit njih. 

Da. Glavni odavno nisu zamišljali. Zamišljanje, san ili java... Hm. 

A išli su i dosad zajedno u akcije. Pa Asli je onog jednog opalila lopatom po glavi. Hahaha Ne bi se publici trebalo biti teško naviknuti. 

Da. Po slobodnim scenama Leyla bi bila odličan izbor. 

Ok, da znam koje slike ne smijem stavljati. Iako, ovu trobojnu mi se čini da bi mogao spremiti u ormar, nije vise toliko hladno. Mada koliko je on zimogrozan, tko zna. On i usred ljeta nosi jakne. 

Ma vidiš da se ona bavi drugim dijelovima tijela i smije se mom komentiranju prstiju. Ali sad neće reci da ne zna jesu li Stanku ruke lijepo njegovane. 

Pa ja sam vise za neka manje bučna mjesta, finija i tako to. Ali... Nimalo mi ne smeta kako Ibro provodi svoje slobodno vrijeme. Ovako nešto mi je i očekivano od njega. 

Tamam. Sve dogovoreno. Tebi koliko hoćeš ću donijeti, a Ibri ostalo. Neka ne fali slučajno. Ipak kad vi krenete s tulumom bit će svega. Samo dalje mobitele od sebe. Da ne navucemo bijes fanova na sebe. Ako eventualno želite koji sliku mogu vas ja slikati. 

Aman ja i taj Kaptan nikako na zelenu granu. Ali hajde još dok je bio na jahti sam i manje ludjela na njega. 

Dobro je. Bitno da ga sad pratiš. Zajedno smo jače. 

Stvarno su turski glumci sposobni. Svestrani. Imam osjećaj da čega se god uhvate, ide im. I još oku ugodni. Multitalenti, barem ovi koji su nama dragi. 

Hahahaha 
A što sve neću pročitati... Caga bi trebao reci?! Hahahah Na krivu oni adresu kucaju. Ako misle sa itko treba dati priopćenje onda su to O3 i Netflix. 
Da je Caga hvali i prije početka snimanja?! 

Vidi Ferhat beya kako se sprema za akciju. Pištolj uvijek tu. 

Odlično izgleda.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 10:43 pm

Palo mi je na pamet. Danas Yusuf objavi sliku na instagramu i u roku par sati eto mu 100 000 lajkova. A Ibro objavio sliku i njemu puno sporije lajkaju sliku. Ovaj je u međuvremenu prešao i 200 000 lajkova, Ibro je ostao na oko 130 000. Točno ljudi ne znaju prepoznati talent. Ali očito Yusufa ljudi vole vise od Ibre. On valjda nije problematičan. 

Bez obzira na to koliko tko ima pratitelja, govorim o ovima koji inače lajkaju njima slike.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptySun Mar 04, 2018 11:14 pm

Kad spominjemo talente. Ibro i slika, crta, slike? 
Vidim ima neku sliku na instagramu na kojoj slika na platnu. Jest da je nešto apstraktno, ama svjedno. 

Po talentima i afinitetima, imaju Ibro i Caga dosta sličnosti. Ok, Ibro je malo žešći, ali slične ih stvari zanimaju i slične su im stvari drage. 

I onda netko kaže da smo mi površne.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 1:38 am

Samo na blic da vam se pohvalim Sparksinim kolažima, oduševila me. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 COZUTnxEetM

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 Pli3kdqBsP0

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 TKs5-WbzZ7E
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 3:35 am

Sara Ulusoy ::
Serenay i Caga se nisu ni pogledali.... Zanimljivo. Nisam znala da su u toliko lošim odnosima. Tamam, ono na dodeli kelebeka jeste bilo izveštačeno i predstava za javnost, ali sam očekivala da su bar na merhaba merhaba.
Pih, CagSer fanovima su sad sigurno potonule sve lađe. Onima koji znaju Cagu je bilo jasno da posle svih cirkusa nema nikakve šanse da bi Caga prihvatio da ponovo radi sa njom, ali valjda je sad i ostalima jasno, da se ne nadaju bez razloga.

Ček' ček', vi znate nešto što ja ne znam? Verovatno sam propustila neki trač vezan za njih dvoje, ili su to oni u lošim odnosima još od kraja MC-a? Šta se tu desilo, kakvi cirkusi? #feelinglikealisauzemljičuda smeh

Hahaha i ja kazem. Ali ovog puta nije ona nasla, zamisli tek u kom su stanju ti sto su nasli. smeh

smeh Ovaj forum je definitivno zarazan po pitanju ludila. smeh

Aj bar da nekad imam oko skolovo. Hahahaha

Čuj ovu, nekad. lol!

Pa vidis da sad nisi imala, prepisala si od drugih. lol!

Ma, i da nije prepisala, sama bi videla, ne sumnjam ja u njene istraživačke sposobnosti kad je Caga u pitanju. lol!

Ne da mi je najbolja, nego mi je jedina dobra. lol!

Crveni karton ti šalje pozdrave. lol!

Pa kako da ga gledamo nego površno? Nismo njegovi fanovi, on samo dolazi u paketu sa tobom. Mada kad pogledaš, i one čiji smo fanovi gledamo površno. Da mi sad staviš Caginu ili Ibrinu golu i obučenu sliku meni će uvek više da se svidi gola. lol!

Jao, kako lepo ovo zvuči da on ide u paketu sa mnom. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Šteta što to važi samo za vas dve. suze

Na to si već trebala da se navikneš, ja ne kritikujem nikoga iza leđa.

Sad ozbiljno, to je jedna od stvari koje mi se najviše dopadaju kod tebe, time me ljudi kupe za ceo život, jer sam i ja sama takva.

U pravu si, u ovome ima istine. Uvek je više poštovala Rizu, pa čak i Mehmeta nego Zehru. Pa ona je otišla i postala najbolja prijateljica sa Hande, niko se gore nije ponašao prema njoj. Ja sam od 47. pa nadalje skoro svake nedelje odustajala od gledanja serije zbog nje. Ali, eto, nisam mogla da napustim Emira.

Dve se u tebi pobiše sile, part 2. lol! Kad bolje pogledam, ti si prava ruska duša, a da toga nisi ni svesna. lol!

Još nije prešla, ali na dobrom je putu da pređe.
Sorma, od kada je počela serija san mi je da budu kao Mr. and Mrs. Smith.

Izgleda će ti se ostvariti, bar po ovoj slici sa pištoljem što si okačila. Uzgred, odlična je slika.

Hahahahaha, ne var, ima čovek lepe prste i nokte.
Neka dođe, objasnićemo mu da pišemo iz Laze. smeh

Pa kako će čovek da svari činjenice da mu žena i ljubavnica, za koje nije svestan da ih ima, pišu iz Laze? lol!

Ja sam se izjasnila koja mi se sviđa, sviđa mi se i kolaž, ipak sam ga ja pravila. To je što se tiče Stanka, a ovaj drugi mi se ne sviđa uopšte.

E, tu sam te čekala, kako si se samo lepo upecala!đavolko  Hadi bakalim, sad taj kolaž na avatar 24h. lol!
Pošto si Stasa koliko-toliko pohvalila, daću ti šansu da biraš hoćeš li taj kolaž, ili neki od ovih Sparksinih tokom kazne da nosiš. Merder

Imam instaliran Blic na telefonu čisto da bacim pogled šta se dešava u zemlji i svetu, inače ne čitam ni jedne novine.

Ja bih volela da sam večerašnje događaje prespavala, opet sam se ubedačila...

Mogu reći da ono što sam videla od Hazar u skorije vreme uopšte nije ono što sam videla u Kuzey Guneyu ili u Anneler ve Analar. U te dve serije je stvarno bila odlična, ali u ostalim je nekako ukočena, ni gluma joj nije na viskom nivou, mada nije loša. Uvek je svugde ista. Ali sa partnerima ne ispeva da ostvari bliskost i prirodnost. Možda sa Cagom bi, ne znamo. Važan je i partner i reditelj.
U MCu ona meni nije bila loša, više je uloga bila bezvezna.

E, pa dobro, ako tako kažete onda bolje što je ovako. Ja stvarno i nisam u toku sa njima svima više, ali kad počne serija bar ću baciti pogled, znatiželjna sam.

Evet, razumijemo se oko Stankove sličice. Još da to i Bondarenkovoj uspijemo objasniti površnost.

Amaan, od Sare sam tu vrstu površnosti očekivala, ali ti sa svojim slikovitim objašnjavanjem... Ayip cok ayip. lol!

Ako će da dođe do rastanka, meni bi najviše odgovaralo da oboje budu za to, da zajedno odluče. Onda bar neću morati nikoga da pljujem i moći ću da uživam u njihovoj patnji (evet, ovo je zvučalo malo bolesno lol! ).

Ovo si tako ti. smeh

To se Bondarenkova smeje, kao da ona nije prostudirala Stasove prste, nokte i sve ostalo. Inače, ja se slažem sa tobom.

Ma vidiš da se ona bavi drugim dijelovima tijela i smije se mom komentiranju prstiju. Ali sad neće reci da ne zna jesu li Stanku ruke lijepo njegovane.

Ah, opatice moje turske čedne, gledajte vi i analizirajte prste i nokte na rukama, ja imam više dostupnog materijala, pa je normalno da ću se baviti drugim zonama. lol! Btw, da, Stas ima najlepše ruke na svetu, ima li uopšte potrebe o tome govoriti? :cereeeeek:
Kad smo kod lepih ruku, gre'ota švalera da izostavim. Putin mu dodelio danas počasnu nagradu uz zvanje zasluženog umetnika Ruske Federacije. :cereeeeek:

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 ON0_LnOFWjc

Jel' ovo stvarno Cansu? :cereeeeek: Jel' joj već počela serija? I otkud ovaj sa njom, zar ona ne igra sa Halukom Bilginerom?

Planirate sad i vi pohod uz opremu i napijanja, krađa davnašnje ideje, koja je i proslavila ovaj forum. lol!
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 4:36 am

Bondarenkova, ti si primjer cisti onih koji bi htjeli sve znati, a ne sudjelovati direkto. Ama olsun, što ćemo od tebe? 
Ne znam jesi li propustila koji važniji trač osim onih standardnih o lajkanju slika. Ali od Medcezira su se njih dvoje sreli na dodjeli Kelebeka i to se vidjelo da je čisto preglumljavnje. Poslije toga, ako su se kad i sreli, ništa. 

Trebala su kad si nas zvala na forum reci da ulazimo na vlastitu odgovornost jer tko god ovdje zalazi ne može ostati normalan kad ni gazda nije normalan. 

Što hoćeš reci. Da imam i inače i za druge oko sokolovo?
Recimo da ja znam vidjeti nešto sto je bolje da nisam. Hahahah

Hvala, hvala, što tako poštuješ moje istraživačke sposobnosti, koje doduše funkcioniraju samo po potrebi i posebnima, ama ja kad radim volin sve temeljito, bez krade. Radim ili sama ili uz ponoć ostalih bisera, ovisno o potrebi, vremenu, dobu dana, tehnici. 

Sus hoca, sus. lutfen. Kakvi crveni karton? A s kim ću ja komentirati Ferhata? A s kin ostale trač serije? 
Zar ću pisati sama sa sobom bez odgovora? Zamrijet će ti forum. Jer neću ni ja onda ništa pisati. 
Morat ćeš ga prebaciti onda na rusku stranu j dovuci svoje Ruse burda. 

Ah pa. Imaš nas dvije. što bi ti još htjela? 

Sara, eto si ruska duša. 

Aman, ode mi moj Caga što puši. Sreca, s mobitela mi ne upadaju toliko u oci avatari, 

Pa ne nogu ja slikovita objašnjena kad nemam veze s tvojim Rusima. Što sad očekuješ? Da svaku sličicu posebno opišem? Ali opet nemam pozadinu ni jedne slike. 

Hm. Imamo mi i materijala svakakvih, a da su čedni i nisu bas. 
Ja bih Cagine ruke komentirala i da nisam vidjela tijelo. 
Što su sad ovim slikom htjela reci? Kao, gledajte kako i Rusi imaju lijepe ruke? 
Ok. Ali koliko sam uvećavanje vidjela, prsti mu i nisu nešto. Nije to to. 

Vidiš li ti dobro? Naravno da je Cansu. Ovo je jedna od par promo slika što su izašle. 
Serija počinje yakinda, cok yakinda. Tako bar pišu, 
Ovo je Metin (Orkun) s njom. Igra i s njim. Evo ti slika. 
https://instagram.com/p/Bf5cqV-BBuD/

Bondarenkova, mi samo idemo u goste na Ibrin party, on se voli družiti s fanicana. Tj. piti. A u goste se ne ide praznih ruku. Ne znam što je sporno. Druga je stvar što ispada kako ispada i što se u tome i Sara vidi neku priliku. Barem za zagrljaj.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 4:41 am

Saro, je li ti ovo noćas zadnji od svalera, mackoljubac, bio kod Umuta?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 6:15 am

Bondarenkova, nisi ni ti originalna. Uvijek joj za kaznu daješ da nosa Ruse na avataru. Mada bi te ovaj put mogla zeznuti pa odabrati Saprksinu tursko-rusku kombinaciju. 

Zašto joj ne daš recimo nešto od ovoga: 
https://instagram.com/p/BW4icHpF_Bh/ Rastopit ću su se od ljepote, divote. Aman koji vrat.
 Sari ti idu na živce lanci, narukvice... I tako to. I još obučen. 

https://instagram.com/p/BJ5EudUA0Gp/ Ovu ako želiš ostati baš u pušačkom tonu. Vidiš da je Ibro čupav. Plus brkovi. 

https://instagram.com/p/BH2h5Qcg8GI/ Gdje ćeš veću kaznu od mačke? I lančića. 

https://instagram.com/p/uQot9hkqKN/ Ovako nešto. Čisto u znak one naše sad već propale humanitarne akcije. Kad su već preuzeli ideju i stavili koga njima pase. Aj bar je Caga ostao u igri. 

Saro, kusura bakma, znam da bi ti bila sretnija s nekim drugim slikama. Ali ako njih stavim, Bondarenkova će misliti da te nagrađuje. Nisam mogla bez odjeće.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 7:33 am

Evet, Seckin je bio sinoc u La Boucherie sa Ilyasom.

Hahahahaha Poncha jesam li ti rekla pre da te volim. Kakve su ovo kazne? lol!
Ti si ovde Bondarenkina zamena, kad nje nema slusam tebe, tako da cu pokusati sa ovom kaznom da vidimo sta ce ona da kaze na to kad dodje. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 7:38 am

Aha. Vidjela sam da kači Ilyas, njega, neku žensku i njegovu ženu. 

Hahha A uvijek su kazne takve da Bondarenkovoj odgovaraju. Ona to tako namjesti. Računam ja, što se ja ne bih okoristila malo kad već neke kazne moraju biti. Pa čak nisam ni birala sve slike po mom guštu, kao što to Bondarenkova radi. Ali ipak sam stavila jednu od najdražih Ibrinih. 

Hahaha Kaznit će ona mene i tebe zbog pobune.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 7:48 am

Pa sta ima da nas kazni, realno da ti nisi zadala kaznu ja ovo ne bih stavila na avatar. Ima li vece kazne profil bez Cage. smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 7:50 am

Tako je. Bas. 

Pogle sad ovdje Ibre ovako cupavog ko pustinjak, dimi li ga dimi. Nije da nema boljih izdanja.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 7:55 am

Zato sam i stavila ovo izdanje da ne izgleda bas kao nagrada. lol!

Veceras ima Survivor.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 7:58 am

Hahahhhahahaha 

A što ću. Nekako mi je bilo zao sebe da stavim neke druge slike koje bi možda vise izgledale kao kazna. A i Ibro bas. Kad tako dobro izgleda. 

Oha. Nadam se da neće opasti gledanost zbog njega.

U Hurriyetu ima intervju sa Sunom, glumicom. 
http://m.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/aman-kizim-sakin-sen-onlara-benzeme-40760932
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 8:05 am

Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 8:08 am

Sus, sus, ne izgleda dobro, cirkin je on, cirkin. smeh
Bondarenkova ne slusaj ti Ponchu, ovo je meni velika kazna. lol!

I ja se nadam. Ostale serije nisu imale ozbiljniji gubitak rejtinga.

Umesto sa Sunom i Idil mogli bi da naprave intervju sa glavnim glumcima.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 8:11 am

Pa otkud sad Caga ovde? Ja odmah protisla prvo tek posle sam videla Cagu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 EmptyMon Mar 05, 2018 8:22 am

Je, vala cirkin. Hahaha Ne može biti ljepši Cirkin od njega. 
Uglavnom, Bondarenkova, vidiš sto je kazna. Kaže Sara da je za nju velika kazna. Znaš da Sara nikad ne laže.

Pa bilo je s njima u Hurriyetu već na početku. Buyrum ako nisi citala. 
https://www.google.hr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/hurriyet-cumartesi/bazi-kotulukleri-ask-bile-temize-cekemez-40609436
Ali ne bi škodilo da su ponovili s Ibrom opet malo. 

Ma to neki prave bezvezne ankete. Ali me zanimalo sto ćeš stisnuti. Hahhahah E moj Ibro. Glasovala si u skladu s profilnom slikom.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 15 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
Назад на врх 
Страна 15 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija VII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo