Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
АуторПорука
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 3:37 pm

I, toliko su mi ogadili Hazar i Cagu kao par da se uopste nisam obradovala onoj sceni. Sto nije normalno da se ne obradujem takvoj Caginoj sceni.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 4:50 pm

Mrs BugeVuge ::
Aaaaaaaaaaa, i ko će sad dočekati ponedeljak??? oho-ho
Ova Maksova serija ide samo od ponedeljka do četvrtka, a ja već kriziram.
Tačno ću reprizirati ove 4 epizode unedogled. lol!

Nemoj, iskorist vrijeme da odgledaš GB do ponedjeljka i onda si kasnije samo za Ruse. Znam da nije to to, ali da se još više zaželiš, nemoj gledati.

Btw, kad smo kod paralela sa Mažorom - i ovde je Maksov lik u ljubavnom trouglu. lol!
Tj, nije još uvek zvanično, ali pitanje je epizode kad će biti. Dakle, njegova stara ljubav koju ne može da prežali i zbog koje se vratio (ali sa njom ima dete, to je malo izmenjeno) i žena koju je upoznao tako što je leči. Mnogo je zanimljivo, naročito odnos sa ovom drugom (mislim da ću ovaj put da navijam za strast lol! ). Jedino mi je krivo što sam čitajući komentare po forumima naišla na spojler teoriju, tj. krivo mi je što sam je pročitala pre nego što mi je samoj to isto palo na pamet.

Da Ponchita, pre nego što pitaš - biće ovo najbolja serija 2020. godine (gle ti, tek je počela godina, a već imamo pobedničku seriju đavolko )

Ja se pitam koja je to serija kad jedan od likova nije rastrgan na dvije strane? Takve su u manjini. lol! Ali zanimljivo je da si ovdje izabrala strast, a ne staru ljubav. lol!

Super, onda jadan Kozlovski ni ne treba sa svojom serijom. Pavel ako je išta i planirao - amannnn. Šteta od serije, neka je ostavi za iduću godinu. Stanku džaba krevetne scene snimati kad je pala najbolja serija godine. :P

Dobra je najava Protectora, ali ja sam tek sad shvatila da sam više od pola radnje pozaboravljala. molimmmm

I prvo da prokomentarišem dve stvari:
1. Jbt, na 0:22 mi se učinila Duygu, tačno sam se prepala kako ćete ovo gledati. lol!

Pa nije ni da je meni sve poznato. Imam i ja neke propuste. Ali trebaš znati da je Levent (? Ozturkov lik) uzeo onu neku tekućinu i izgleda da je izlio u vodu i ajmo dalje.

Uffff, nemoj to ni spominjati. lol! Neće mi Sara gledati seriju, ne pada mi na pamet sama sa sobom komentirati. Ja bih odgledala lako, ali ona je zbilja na koračić da odustane od serije, u tom slučaju i bi.

Koliko su ovo prorekli!!! naklon
Sad sam ja u šoku. Ajme, ja se plašim da gledam ovu treću sezonu, ovo mi je treće prepadanje od kako sam pogledala najavu. lol!

Da. Sad vidiš da ne možeš Auriku za sve okriviti. Za ovo su krivi Turci. lol!

Meni skoro ništa nije jasno iz najave, a nervira me što je to zato što sam toliko toga zaboravila.
Koliko je prošlo od premijere druge sezone?

Ja već priznah da mi nije baš previše jasno tko je na čijoj strani, tko kome pomaže, tko kome odmaže, tko je koga preveslao. Po priči jedno, po najavi izgleda drugačije. Kao da neki igraju dvostruku igru...

Skoro pa godina dana. Mislim da je 26. 4. bilo lani.

Mislim da tebe ovo najviše zanima. smeh

Cok utaniyorum. smeh

Ayip yani, umesto da me podržiš. lol!

Pa mogu ja tebe podržavati u zaljubljenom ludilu, ama da na ženu trpaš sve živo i neživo... Yani, canim, samo joj pridaješ pozornost.

Iz čega sledi da je opasno po život da ja i dalje gledam Turke. lol!

Jesu, ove sad su odlične epizode, konačno su se smuvali. srca

Jedne godine je pao neki veći snijeg, čini mi se i Sara pala. Sad ovo... Ama, meni je drago da ti gledaš nešto tursko.

I to baš lijepo.

U mojim očima Kerem je opravdan šta god uradio. :cereeeeek: Ajde, kad sam mogla da ga volim dok je bio pravi mali zloćko i činio samo takve podlosti, kako sad da ga ne volim kad je sav rastrzan i divan. :cereeeeek: lol!

Sad mi je lakše da i kod tebe tako. smeh

Obe su. Zavisi šta ti više leži - krimi slučajevi, ili psihologija.
I kakve glavne likove više voliš.

Mrtva trka. lol!

Znam, to sam i ja odmah registrovala, ali ne znam jel' bio ozbiljan u fazonu Znam zašto ti ovo pričam, ili je bio u svom uobičajenom fazonu To meni ne može da se desi.

Ona je najpametnije uradila sad što je pokupila uzorke, pa će napraviti DNK. topić

Ajde super onda. Nisam još odgledala, sad ću. Nadam se da je njegov.

Ja sam bila ubeđena da je Tvrdi, ali od onog razgovora babe i Vlade ne znam... ne znam Neko koga su njih dvoje našli, možda uopšte nije ni poznat nama.

Meni on nije pao na um, on mi nekako otvoreno djeluje. Napadački.

Ma nisam je isekla, nije ni bila na ovoj slici. lol! Vidi.

Vidim ja sliku, ali ne znam je li prije bila šira - i ona stajala na drugoj strani. lol! Aj, dobroooo, vjerujem ti da nisi ništa radila sa slikom.

To će biti tek za moj rođendan, sećaš se? lol!

Sjećam se da je nešto trebalo biti na tvoj rođendan, ali ne i što.

Da, u seriji. Artjom je gledao Igora. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Praktički je ova serija bolja. U njoj su i Pavel i Maks. lol!

Pesma je stvarno odlična. Super se i ovde uklopila.
Šta je beše prvo snimano?

Naravno da se super uklopila. I taj ples :cereeeeek:.

Hmmm. Evo sam sad išla pogledati jer mi godine nisu jača strana (meni je to ionako sve bilo lani lol! ). Uzela sam za izvor tursku Wikipdiju. GB je počeo ranije dva mjeseca od Medcezira, a u MC-u je pjesma išla u drugoj sezoni, što bi značilo da je prije u GB išla ta pjesma.

smeh Znam, ali zamisli tu slučajnost. lol!
Ask tesadufleri sever. :cereeeeek: Pih, kud su sad raskinuli kad mi je Bursin taman postao simpatičan. smeh

Amannnn. smeh Nemoj mi sad još i ti. Na twitteru mi se danima vrte iste rečenice u vezi Serenay i Cema i uspoređujući njega s Bursinom i Cagom. Mada, definitivno su ljepši par Serenay i Bursin nego ovaj sad. A što ću ti ja, što nisi ranije počela sa serijom pa bi onda moga uživati u njihovoj ljubavi jer su se oni javno voljeli? Inače, ne znam je li istina, ali kažu da i dalje oboje skrbe o kućnim ljubimcima.

Meni je Bursin onako, čovjek zrači vedrinom. Ali i dalje su meni simpatičnije njegove uloge nego on sam.

Ne znam, vidiš da kažu da je neki bivši kum. ne znam
Moja teorija je da je Miona prvo bila sa njim, onda ga je ostavila zbog Vlade, a njih dvojica su bili dobri prijatelji i posle je sve puklo. Ali nemam pojma.

U svakom slučaju, ne deluje mi pozitivno, ima svima sad da im zamuti vodu.

Ja sam mislila da je on njima vjenčani kum i da se nabacivao Mioni. Da je zato Vlada bio ljubomoran i da je i dalje zbog toga ovako ljubomoran čim se Miona približi nekom muškarcu.

Ali ne kužim što se sad Petra uhvatio.

Daaaa, odlična scena. smeh smeh smeh

A samoglasnici?

Kaskam za tobom. Trebam sad 14. odgledati.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 5:06 pm

Sara Ulusoy ::
Nije mi pala na pamet ta scena iz Medcezira, ali secam se da sam se smejala ko luda i da sam je ponavljala vise puta. smeh

Meni je valjda zbog crvene boje. facepalm Ja se sjećam i da je Holly tada gledala seriju.  smeh Kako smo se smijale s njima.

Nisam odgledala Dek, veceras cu. Nisam citala tvoj komentar, samo sam videla da si napisala da je bila dobra epizoda.

Bila mi je dobra epizoda, da. Vidjela sam da je rejting malo pao, šteta, ali i dalje je to dobro.

I, toliko su mi ogadili Hazar i Cagu kao par da se uopste nisam obradovala onoj sceni. Sto nije normalno da se ne obradujem takvoj Caginoj sceni.  

Sorma... Ja već gledala hoće li biti išta s ovom Nisan...  lol! Ali, pripremi se na Hazar i Cagu.

Bu arada, ne znam jesi li vidjela sinoć, ali na twitteru sve hit do hita.  rolleyes Baš sam pratila za luku noć.  smeh  Ne znam što je Abdi (inače čovjek mi iz dana u dan postaje sve manje drag) bilo pa je izvukao stari neki tekst o Serenay, a onda Serenayini fanovi se ražestili, napadali starog da je ne voli, da ne (tj. nije) podržava(o) vezu Cage i Serenay, pa se javili oni koji kažu da nisu bili u vezi, na njih se nadovezali oni koji vade stare članka Basturka da (do)kažu da su bili u vezi i tako naizmjenično svi. Jedni brane Abdu, drugi Serenay, treći se jave Hazalkini.  facepalm Na to sve dodaj ovo s Cemom... Pa  rolleyes. Plus najava Protecrora.

Njega sam poštovala, ali sve mi se više čini da stari lupeta i provocira da mu se klikne na članak. Ako je nešto htio reći i novo napisati, mogao je, a ne izvukao stari (šest, sedam godina) članak. I uopće mu nije bilo vrijeme za to. U zadnje vrijeme sve nešto ili gluposti piše, ili ne/polu provjerene informacije. Trebao bi stati na loptu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 5:11 pm

Sretan Ibri rođendan. Vidim da su svi na setu. Demet je aktivna. Je li ona djevojčica koju Ibro drži u rukama Ekremova kći?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 7:28 pm

Bondarenkova, sad sam odgledala 14. epizodu. Pa ovaj inspektor je zbilja čudan. Koja misterija oko njega?! Taj je opasno zagrijan za Mionu kad mu ni Tomo ne paše. A Tomica isto nestašan. lol! Sve kao da neće, a oko njega se vrte dvije (zauzete) žene. I neka još nepoznata.

Hoće li Marko prestati biti sebičan? rolleyes

Bole: "Nema viskija." lol! smeh :cereeeeek:

Dobro dođe ovakva serija nakon ovih turskih drama.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 7:30 pm

Meni je ovo postalo smiješno.

https://twitter.com/CagatayNorth/status/1228070456499900421 Četiri, šest, sedam, osam ili deset... smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyFri Feb 14, 2020 7:36 pm

Bonarenkova, yani, kad ćeš doći do pred kraj serije (GB)? Imam te ponešto za priupitati tada. smeh Sad sam se sjetila.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 1:16 pm

Odgledala sam sinoc deo epizode, ali sam brzo zaspala bila sam umorna. Za vikend neci biti tu, vracam se u ponedeljak pa cu onda nastaviti.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 4:41 pm

Aaaaaaa pa ja uopšte fizički nisam bila spremna za maraton turske serije, tek sad to vidim.lol!  Stigla sam do 40. epizode i više ne znam ni šta sam gledala ni šta sve hoću da komentarišem. smeh

Ovaj Kerem je presladak. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Najdraža mi je bila 36, kad je sve vreme Zeynep pravio ljubomornom sa Jane, kako je sladak kad to radi i kako se slatko smeje. :cereeeeek: To je rekla i Zeynep, btw. lol!
Tu sam epizodu skoro duplo gledala, jer sam sve te scene ponavljala, sva sam se istopila. :cereeeeek:
Ali Bursin kako priča engleski, vay be. wow naklon

Da, jedna od najboljih scena Kerem Sarey is back. :cereeeeek: naklon

Što se ostalih tiče, mogu samo da izjavim da bih na Melis bacila bombu. aurika
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 5:13 pm

Poncha ::
Nemoj, iskorist vrijeme da odgledaš GB do ponedjeljka i onda si kasnije samo za Ruse. Znam da nije to to, ali da se još više zaželiš, nemoj gledati.

Evo, poslušala sam te. Ali kriziram i dalje.

Ja se pitam koja je to serija kad jedan od likova nije rastrgan na dvije strane? Takve su u manjini.  lol! Ali zanimljivo je da si ovdje izabrala strast, a ne staru ljubav.  lol!

Super, onda jadan Kozlovski ni ne treba sa svojom serijom. Pavel ako je išta i planirao - amannnn. Šteta od serije, neka je ostavi za iduću godinu. Stanku džaba krevetne scene snimati kad je pala najbolja serija godine.  :P

Izabrala sam iz više razloga - prvo, priča je mnogo zanimljivija. Sa prvom je sve jasno - stara ljubav, imaju još i dete, ne može da je zaboravi i hoće da joj dokaže svoju nevinost. A ovde je on njoj pomogao da preboli svog muža (za kog postoji teorija da je upravo on kriv za njegovu smrt i to je taj jedini neuspešni slučaj zbog kog je odležao zatvorsku kaznu!) i sad se ona zalepila za njega (jednostavno, čovek ima specifične metode terapija lol! ). Tako da ne znaš da li se ona zalepila za njega iz osvete, ako je ova teorija tačna, kakve posledice će to nositi, nagađa li on nešto, i ono glavno - da li su se neke emocije probudile kod oboje.
Drugo, glumica je mnogo bolja. Treće, samim tim, hemija je jača. lol!

Kozlovski ima film. lol!
A Pavelova svaka serija je dobrodošla. :cereeeeek: Vidiš, to mi je palo na pamet, zamisli kako će biti nezgodna situacija kad dođe glasanje za najbolju seriju, a u konkurenciji neka nova Pavelova i ova Maksova. lol!
Stasove serije su već neko vreme izgubile kvalitet i da on ne glumi u njima, ja to ne bih gledala. Ali im se uvek obradujem i svaku gledam zbog njega, jer ga volim.

Pa nije ni da je meni sve poznato. Imam i ja neke propuste. Ali trebaš znati da je Levent (? Ozturkov lik) uzeo onu neku tekućinu i izgleda da je izlio u vodu i ajmo dalje.

Uffff, nemoj to ni spominjati.  lol! Neće mi Sara gledati seriju, ne pada mi na pamet sama sa sobom komentirati. Ja bih odgledala lako, ali ona je zbilja na koračić da odustane od serije, u tom slučaju i bi.

Čekaj, a Levent je beše sve vreme glumio da je na Hakanovoj strani, ili?

Ma gledaće Sara seriju, to je ista priča kao ja i Stasove serije, možda bude nezadovoljna i gunđala na sve živo, ali gde da ne gleda Cagu. :cereeeeek:

Da. Sad vidiš da ne možeš Auriku za sve okriviti. Za ovo su krivi Turci.  lol!

smeh

Ja već priznah da mi nije baš previše jasno tko je na čijoj strani, tko kome pomaže, tko kome odmaže, tko je koga preveslao. Po priči jedno, po najavi izgleda drugačije. Kao da neki igraju dvostruku igru...

Skoro pa godina dana. Mislim da je 26. 4. bilo lani.

I za godinu dana ja sam uspela sve živo da zaboravim. molimmmm
Pa ja ću uskoro dobiti Alchajmera. suze

Cok utaniyorum.  smeh

Aman. lol!

Pa mogu ja tebe podržavati u zaljubljenom ludilu, ama da na ženu trpaš sve živo i neživo... Yani, canim, samo joj pridaješ pozornost.

To je jače od mene. lol!

Jedne godine je pao neki veći snijeg, čini mi se i Sara pala. Sad ovo... Ama, meni je drago da ti gledaš nešto tursko.

I to baš lijepo.

smeh  smeh  smeh

Meni on nije pao na um, on mi nekako otvoreno djeluje. Napadački.  

To jeste doduše.

Vidim ja sliku, ali ne znam je li prije bila šira - i ona stajala na drugoj strani.  lol! Aj, dobroooo, vjerujem ti da nisi ništa radila sa slikom.

Nije bre, to je na snimku ona do njega, ali na slici je on sam. :P

Praktički je ova serija bolja. U njoj su i Pavel i Maks.  lol!

smeh
Bilo je samo na kratko.

Naravno da se super uklopila. I taj ples  :cereeeeek:.

Hmmm. Evo sam sad išla pogledati jer mi godine nisu jača strana (meni je to ionako sve bilo lani  lol! ). Uzela sam za izvor tursku Wikipdiju. GB je počeo ranije dva mjeseca od Medcezira, a u MC-u je pjesma išla u drugoj sezoni, što bi značilo da je prije u GB išla ta pjesma.

Evet. :cereeeeek:

Pa kako su oni to onda snimali, ne mogu da provalim, ako serija ima 54 epizoda, a počeli su već na leto? mislilac Jel' to onda samo jedna sezona? Trajalo je punih godinu dana?
Aha, znači Ece iskopirala GB. lol! Eeeee, i to isto, kad sam već kod kopiranja, tek sad vidim odakle je nastala čuvena scena iz Karasevde u vodi. lol!

Amannnn.  smeh Nemoj mi sad još i ti. Na twitteru mi se danima vrte iste rečenice u vezi Serenay i Cema i uspoređujući njega s Bursinom i Cagom. Mada, definitivno su ljepši par Serenay i Bursin nego ovaj sad. A što ću ti ja, što nisi ranije počela sa serijom pa bi onda moga uživati u njihovoj ljubavi jer su se oni javno voljeli? Inače, ne znam je li istina, ali kažu da i dalje oboje skrbe o kućnim ljubimcima.

Meni je Bursin onako, čovjek zrači vedrinom. Ali i dalje su meni simpatičnije njegove uloge nego on sam.

Pogledala sam im Mavi reklame, i neke klipove dok su bili zajedno, baš su bili zaljubljeni čoveče. Baš šteta što su raskinuli pre nego što sam ja počela GB da gledam. smeh
Joj, to me podseća na Stasa i Irinu, ona i dalje čuva ono kuče što joj je on kupio.

A ovu njenu vezu sa Yilmazom bolje da ne komentarišem.
Šta je sa tim rakovima bre, tako i Stas pao sa konja na magarca, sad i Serenay. lol!

Ja sam mislila da je on njima vjenčani kum i da se nabacivao Mioni. Da je zato Vlada bio ljubomoran i da je i dalje zbog toga ovako ljubomoran čim se Miona približi nekom muškarcu.

Ali ne kužim što se sad Petra uhvatio.

E pa možda je i to u pitanju. Ali meni deluje kao da je među njima nešto bilo. mislilac

Ne znam, nije ni meni jasno. Kao da je nekako smislio da im Petar pomrsi konce. mislilac

A samoglasnici?

To sam odmah posle htela da dodam, znači otkinula sam na taj deo. smeh  naklon  :cereeeeek:  smeh
Nego, jel' se meni čini, ili se Petar previše nešto interesuje za Emine frizure? :cereeeeek:

I da, Lolina ćerka i ovaj njen dečko su mi slatki. :cereeeeek:

Последњи изменио Mrs BugeVuge дана Sat Feb 15, 2020 5:17 pm. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 5:15 pm

Bondarenkova, sad sam odgledala 14. epizodu. Pa ovaj inspektor je zbilja čudan. Koja misterija oko njega?! Taj je opasno zagrijan za Mionu kad mu ni Tomo ne paše. A Tomica isto nestašan. lol! Sve kao da neće, a oko njega se vrte dvije (zauzete) žene. I neka još nepoznata.

Hoće li Marko prestati biti sebičan? rolleyes

Bole: "Nema viskija." lol! smeh :cereeeeek:

Dobro dođe ovakva serija nakon ovih turskih drama.

Meni se sve više čini da je to neki psiho. Kao da opsesivno hoće Mionu samo za sebe i onda mu svaki muškarac smeta.

Kako je navalio na Dunju. molimmmm smeh
Ta nepoznata mi deluje najopasnije.

Hahahahahahah, Bole. smeh Presladak je. :cereeeeek:

I meni dobro dođe. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 5:15 pm

Bonarenkova, yani, kad ćeš doći do pred kraj serije (GB)? Imam te ponešto za priupitati tada. smeh Sad sam se sjetila.

Hmmmm, sad merakediyorum šta je u pitanju.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 8:08 pm

Odgledala sam sinoc deo epizode, ali sam brzo zaspala bila sam umorna. Za vikend neci biti tu, vracam se u ponedeljak pa cu onda nastaviti.

Tamam, canim, pretpostavila sam to kad sam danas ušla ovdje da nisi odgledala. Bilo mi je draže to misliti, nego da ti se nije svidjela serija.

Uživaj gdje god da ideš. kisic (Što mi se čini da ovih dana svi nekamo idu?)
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 8:45 pm

Aaaaaaa pa ja uopšte fizički nisam bila spremna za maraton turske serije, tek sad to vidim.lol! Stigla sam do 40. epizode i više ne znam ni šta sam gledala ni šta sve hoću da komentarišem. smeh

Ovaj Kerem je presladak. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

smeh Dobra stvar maratona je da te nakon nekog vremena lagano popusti. Iako, ova serija ponekad vuče da pogledaš koju scenu. (Čak i mene koja nisam od repriziranja. ;) )

Naravno da ne znaš što bi prije prokomentirala kad bi sve komentirala. Zato ja u ovoj seriji ni ne znam u kojem je što nastavku.

Bursin ili Sayer? lol!

Najdraža mi je bila 36, kad je sve vreme Zeynep pravio ljubomornom sa Jane, kako je sladak kad to radi i kako se slatko smeje. :cereeeeek: To je rekla i Zeynep, btw. lol!
Tu sam epizodu skoro duplo gledala, jer sam sve te scene ponavljala, sva sam se istopila. :cereeeeek:
Ali Bursin kako priča engleski, vay be. wow naklon

Kad se pojave u onoj školi i svi padnu na dupe. :cereeeeek:

I ljubomorna Zeynep, a Kerem koji nikad "nije" ljubomoran. smeh :cereeeeek:

Da, to sam ja sto puta rekla. Dečko puno bolje govori engleski nego turski, što je i normalno kad je život proveo u Americi. Dapače, mene inače bode Businov neprirodni turski. Ali u toj ulozi mi nije toliko smetalo. Ipak je proveo dosta vremena u Americi pa su opravdali lik.

Što se ostalih tiče, mogu samo da izjavim da bih na Melis bacila bombu. aurika

Rekla sam ti da će biti prilike za to da ti ide na živce pa ti nisam proturječila. lol!

zabrala sam iz više razloga - prvo, priča je mnogo zanimljivija. Sa prvom je sve jasno - stara ljubav, imaju još i dete, ne može da je zaboravi i hoće da joj dokaže svoju nevinost. A ovde je on njoj pomogao da preboli svog muža (za kog postoji teorija da je upravo on kriv za njegovu smrt i to je taj jedini neuspešni slučaj zbog kog je odležao zatvorsku kaznu!) i sad se ona zalepila za njega (jednostavno, čovek ima specifične metode terapija lol! ). Tako da ne znaš da li se ona zalepila za njega iz osvete, ako je ova teorija tačna, kakve posledice će to nositi, nagađa li on nešto, i ono glavno - da li su se neke emocije probudile kod oboje.
Drugo, glumica je mnogo bolja. Treće, samim tim, hemija je jača. lol!

Kozlovski ima film. lol!
A Pavelova svaka serija je dobrodošla. :cereeeeek: Vidiš, to mi je palo na pamet, zamisli kako će biti nezgodna situacija kad dođe glasanje za najbolju seriju, a u konkurenciji neka nova Pavelova i ova Maksova. lol!
Stasove serije su već neko vreme izgubile kvalitet i da on ne glumi u njima, ja to ne bih gledala. Ali im se uvek obradujem i svaku gledam zbog njega, jer ga volim.

Nemam pojma zašto, po priči mi ovo liči na onu Serenayinu seriju na Puhu. Možda zbog zanimanja glavnog muškog lika. Po FB grupama su onda žene bile lude za nekim psihijatrom.

Ajde, kao i objasnila si zašto ništa od tuđih serija. Ali jadan Pavel. Može njegova serija biti dobrodošla, ali neće biti najbolja. Da znaš - neću ti sudjelovati u glasovanju. Ja kontra kuma ne idem. lol! Bez obzira na Maksa. Jedino za Vronskog mogu glasovati.

Čekaj, a Levent je beše sve vreme glumio da je na Hakanovoj strani, ili?

Ma gledaće Sara seriju, to je ista priča kao ja i Stasove serije, možda bude nezadovoljna i gunđala na sve živo, ali gde da ne gleda Cagu. :cereeeeek:

Pa nije, pred kraj više nije glumio. Čak se i otvoreno sukobio s Hakanom. I postao je Ruyin ljubavnik.

Neće je gledati ako budeš širila da je Duygina kopija u seriji. lol!

I za godinu dana ja sam uspela sve živo da zaboravim. molimmmm
Pa ja ću uskoro dobiti Alchajmera. suze

Nećeš, merak etme. Ili možeš optužiti Auriku za to... Ili alkohol... lol!

Šalu na stranu, serija ti nije bila zanimljiva, nisi pamtila. Ionako si je odgledala zbog nas.

Nije bre, to je na snimku ona do njega, ali na slici je on sam. :P

Dobro, onda su ipak mislili na tebe.

Pa kako su oni to onda snimali, ne mogu da provalim, ako serija ima 54 epizoda, a počeli su već na leto? mislilac Jel' to onda samo jedna sezona? Trajalo je punih godinu dana?
Aha, znači Ece iskopirala GB. lol! Eeeee, i to isto, kad sam već kod kopiranja, tek sad vidim odakle je nastala čuvena scena iz Karasevde u vodi. lol!

Mislim da su čak i snimali u komadu. Kao jedna sezona. Ali ne mogu ti reći sa sigurnošću, ja sam seriju odgledala kad je već bila gotova.

A danas se malo toga ne kopira. Dosta je serija, ne mogu oni izmisliti nešto neviđeno. Ne mora značiti da je Ece kopirala. Stvar je samo bila u izboru glazbe, ne treba biti nešto što je ona uvjetovala scenarijem.

Pogledala sam im Mavi reklame, i neke klipove dok su bili zajedno, baš su bili zaljubljeni čoveče. Baš šteta što su raskinuli pre nego što sam ja počela GB da gledam. smeh
Joj, to me podseća na Stasa i Irinu, ona i dalje čuva ono kuče što joj je on kupio.

A ovu njenu vezu sa Yilmazom bolje da ne komentarišem.
Šta je sa tim rakovima bre, tako i Stas pao sa konja na magarca, sad i Serenay. lol!

Pa bili su. Djelovali su jako skladni zajedno.

Evo i danas je on u storyjima objavio da je sa psima što bi značilo da stvarno dijele "skrbništvo" o životinjama.

Ma ne znam ni ja što bih ti rekla na ovu temu, prilično je aktivna, ali ja u nju ne bih ulazila. Ako ti se da čitati, imaš ovdje prepisku oko toga što je Kerem izjavio, što je Cem objavio i tako. Za Busrina mogu reći, vidjela sam video, da je kao gospodin prokomentirao sve.

E pa možda je i to u pitanju. Ali meni deluje kao da je među njima nešto bilo. mislilac

Ne znam, nije ni meni jasno. Kao da je nekako smislio da im Petar pomrsi konce. mislilac

I meni djeluje. Ali možda ju je poljubio ili nešto slično. Uglavnom, ako je prije Vlade bila s njim onda je Vlada bez razloga ljubomoran na njega.

Ne znam što je smislio, ali bilo mi je bolje bez njega u seriji. Nekako mi je tmuran.

Nego, jel' se meni čini, ili se Petar previše nešto interesuje za Emine frizure? :cereeeeek:

I da, Lolina ćerka i ovaj njen dečko su mi slatki. :cereeeeek:

Da... :cereeeeek:

I meni su preslatki, to sam isto htjela komentirati. I mali je sladak.

Kako je navalio na Dunju. molimmmm smeh
Ta nepoznata mi deluje najopasnije.

I meni djeluje. Da ona nije Lolina psihoterapeutkinja?

I meni dobro dođe. lol!

Sus. Ti ne gledaš tursku dramu. lol! Da odgledaš ovo što Sara i ja gledamo, oha... Vidjela bi što znači drama. Plus ja ovo što još gledam sve udareno u glavu.

Hmmmm, sad merakediyorum šta je u pitanju.

Ne trči pred rudo.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySat Feb 15, 2020 8:53 pm

Jesi li odgledala bar tu Stankovu seriju?
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySun Feb 16, 2020 3:16 am

:cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 33f15b7bb5877626d8c418b30c37a4a8

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 MV5BOWQxNmI0YTktOTNiOC00ZTM1LWFiZDYtOGM2NGViNTI1Mjg2XkEyXkFqcGdeQXVyNzQwOTM2NjU@._V1_

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 20643125

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 BruisedBronzeDrongo-small

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 FormalRecentBrontosaurus

Zaboravila sam skroz da prokomentarišem macu  :cereeeeek:  i lutku. smeh  :cereeeeek:
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySun Feb 16, 2020 3:22 am

Jesi li odgledala bar tu Stankovu seriju?

Pa jesam kad je bilo samo 4 epizode. tuzni
Daju ga na kašičicu.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySun Feb 16, 2020 3:43 am

smeh Dobra stvar maratona je da te nakon nekog vremena lagano popusti. Iako, ova serija ponekad vuče da pogledaš koju scenu. (Čak i mene koja nisam od repriziranja.   ;)  )

Naravno da ne znaš što bi prije prokomentirala kad bi sve komentirala. Zato ja u ovoj seriji ni ne znam u kojem je što nastavku.

Bursin ili Sayer? lol!

Ali ozbiljno, ništa ne radim po ceo dan osim što gledam seriju, jedem, spavam, gledam seriju. lol!
Vezala sam se za njih, nedostajaće mi kad završim. Naravno, ne svi, nego ZeyKer.

E neću da ti kažem, baš neću, misli se sad. lol!

Kad se pojave u onoj školi i svi padnu na dupe.  :cereeeeek:

I ljubomorna Zeynep, a Kerem koji nikad "nije" ljubomoran.  smeh  :cereeeeek:

Da, to sam ja sto puta rekla. Dečko puno bolje govori engleski nego turski, što je i normalno kad je život proveo u Americi. Dapače, mene inače bode Businov neprirodni turski. Ali u toj ulozi mi nije toliko smetalo. Ipak je proveo dosta vremena u Americi pa su opravdali lik.

Daaaa, to su isto sve bile super scene. Kako se pojavio pred svima sa njom i svima dao lekciju kako treba da se odnose prema njoj. :cereeeeek:  Ko bi rekao na početku kako je sa istim tim likovima išao protiv nje.

To mi je bio hit, najsmešnije mi je bilo kako on uživa u njenoj ljubomori, naslađivao se za sve pare. smeh  :cereeeeek:  I provocira je sve više i više, a kad ona to isto proba ne da se (doduše, stvarno je bilo providno, oni njeni pokušaji su bili jadni smeh ). Prosto ne možeš da mu odoliš. :cereeeeek:  smeh
Najjače mi je bilo u autu kad on već puca od smeha i taman je smiri, pa ga ona pita gde spava Jane, a on joj odgovori Pa zbog naše prošlosti, spavamo zajedno, tu sam vrištala. smeh smeh smeh smeh smeh

A šta ne valja kod njegovog turskog?
Nisam obratila pažnju, pošto sam u početku gledala sa prevodom (doduše prevod je bio toliko očajan da mi je došlo na isto kao sad što gledam bez prevoda). A sad kad si ovo napisala, podsetila si me na to što si uvek govorila da bolje govori engleski nego turski.
Za engleski me je baš oduševio, da ne znam da je Turčin nikad ne bih provalila.

Rekla sam ti da će biti prilike za to da ti ide na živce pa ti nisam proturječila.  lol!

Cansu iz AFK joj je ravna. sule2

Nemam pojma zašto, po priči mi ovo liči na onu Serenayinu seriju na Puhu. Možda zbog zanimanja glavnog muškog lika. Po FB grupama su onda žene bile lude za nekim psihijatrom.

Ajde, kao i objasnila si zašto ništa od tuđih serija. Ali jadan Pavel. Može njegova serija biti dobrodošla, ali neće biti najbolja. Da znaš - neću ti sudjelovati u glasovanju. Ja kontra kuma ne idem. lol!  Bez obzira na Maksa. Jedino za Vronskog mogu glasovati.

E pa ne znam, nisam gledala tu njenu seriju. Znam da sam čak i htela, ali na kraju nisam.
U Rusiji je ludnica od kako se serija emituje, svi je prate i stvorila su se dva tabora - jedni koji su za klasičnu vrstu terapija, i drugi koji podržavaju ovu Maksovu (odnosno njegovog lika iz serije). lol! U svakom slučaju - neka je gledana. trepko

smeh  smeh  smeh
Ma ja sam prva na mukama u tom slučaju. lol!

Pa nije, pred kraj više nije glumio. Čak se i otvoreno sukobio s Hakanom. I postao je Ruyin ljubavnik.

Neće je gledati ako budeš širila da je Duygina kopija u seriji.  lol!

Daaaa, on se beše nešto spetljao sa Rujom, samo ne mogu da se setim ko je kime tu manipulisao... Moraću da prelistam ponovo drugu sezonu kad stigne treća, ne vredi ovako.
Tamam , sustum. lol!

Nećeš, merak etme. Ili možeš optužiti Auriku za to... Ili alkohol... lol!

Ova ti je dobra. smeh  smeh  smeh

A danas se malo toga ne kopira. Dosta je serija, ne mogu oni izmisliti nešto neviđeno. Ne mora značiti da je Ece kopirala. Stvar je samo bila u izboru glazbe, ne treba biti nešto što je ona uvjetovala scenarijem.

Ma zezala sam se to za Ece, zato što dok je trajao MC svi su nju krivili za sve. lol! Pa i mi. smeh

Pa bili su. Djelovali su jako skladni zajedno.

Evo i danas je on u storyjima objavio da je sa psima što bi značilo da stvarno dijele "skrbništvo" o životinjama.

Ma ne znam ni ja što bih ti rekla na ovu temu, prilično je aktivna, ali ja u nju ne bih ulazila. Ako ti se da čitati, imaš ovdje prepisku oko toga što je Kerem izjavio, što je Cem objavio i tako. Za Busrina mogu reći, vidjela sam video, da je kao gospodin prokomentirao sve.

A šta će, kućni ljubimci zaista posle nekog vremena postanu deo porodice, ravnopravni sa ljudima. Znam da deluje čudno na prvi pogled, ali čak mi je i drago što je tako. A i očigledno, iako su raskinuli, odnos im nije do te mere uništen čim mogu da "dele".
Pogledala sam ja ovo što si ti meni izvukla, ali ništa ne kapiram. lol! Kaži ti meni šta je on to rekao. lol!

I meni djeluje. Ali možda ju je poljubio ili nešto slično. Uglavnom, ako je prije Vlade bila s njim onda je Vlada bez razloga ljubomoran na njega.

Ne znam što je smislio, ali bilo mi je bolje bez njega u seriji. Nekako mi je tmuran.

I meni je bilo bolje, sad sa njim daju seriji neku misteriju i što ti kažeš postaje tmurno, a više mi se sviđalo dok je bila čista komedija.

Da...  :cereeeeek:

I meni su preslatki, to sam isto htjela komentirati. I mali je sladak.

Da. :cereeeeek:

I meni djeluje. Da ona nije Lolina psihoterapeutkinja?

E pa vidiš, moguće je! Bravo, meni to nije palo na pamet. naklon
Šta mi je ovih dana, počela sam da gledam serije bez razmišljanja, evo isto tako su me na ruskom forumu preduhitrili sa idejama oko Maksove serije.

Sus. Ti ne gledaš tursku dramu.  lol! Da odgledaš ovo što Sara i ja gledamo, oha... Vidjela bi što znači drama. Plus ja ovo što još gledam sve udareno u glavu.

Ali gledam paralelno 4 serije (aj sad 3 tuzni ), a to nije nimalo lako. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySun Feb 16, 2020 4:48 am

Ponchaaaaaaaaa, ko je ovaj Gunes???????

Verovatno je oko njega bilo vezano i ono što si ti mene htela da pitaš. smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptySun Feb 16, 2020 2:16 pm

:cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Svaka čast kad si uspjela izdvojiti scene. Sve su predivne. Evo ni sad ne znam koju bih od ovih izdvojila kao najbolju. (Da igramo ovu seriju u onoj igri pogađanja, više bih se ja namučila da odaberem scenu, nego ti koja bi pogađala moju najbolju. lol! )

Zaboravila sam skroz da prokomentarišem macu :cereeeeek: i lutku. smeh

Jedno i drugo je naklon. Inače mi kod Kerema jedna od najdivnijih stvari je upravo to što pamti sitnice, detalja, kreativan je.
A slika njega s mačkom je jedna koju sam čak i u mobitelu imala. Baš mi je to bilo preslatko.

Pa jesam kad je bilo samo 4 epizode. tuzni
Daju ga na kašičicu.

Nije ni to loše, dulje traje.

Ali ozbiljno, ništa ne radim po ceo dan osim što gledam seriju, jedem, spavam, gledam seriju. lol!
Vezala sam se za njih, nedostajaće mi kad završim. Naravno, ne svi, nego ZeyKer.

E neću da ti kažem, baš neću, misli se sad. lol!

Pa tako sam i ja. Samo ti ipak malo dulje spavaš od mene, ja sam je ipak ranije završila. Zapravo, ne spavaš dulje od mene, ti gledaš još nešto osim ovoga.

durica Neću komunicirati više s tobom. durica Neću ti ni Ruse komentirati....
Ma zapravo, ne moraš mi lagati. Obojica su, samo možda Sayer ipak malo više. :P Meni samo Sayer.

To mi je bio hit, najsmešnije mi je bilo kako on uživa u njenoj ljubomori, naslađivao se za sve pare. smeh :cereeeeek: I provocira je sve više i više, a kad ona to isto proba ne da se (doduše, stvarno je bilo providno, oni njeni pokušaji su bili jadni smeh ). Prosto ne možeš da mu odoliš. :cereeeeek: smeh
Najjače mi je bilo u autu kad on već puca od smeha i taman je smiri, pa ga ona pita gde spava Jane, a on joj odgovori Pa zbog naše prošlosti, spavamo zajedno, tu sam vrištala. smeh smeh smeh smeh smeh

Meni je bio hit kako on uživa u njenoj ljubomori i još je baš oštro podbada. Dođe ti da mu daš jednu uz uši koliko pretjera. smeh A to je tako slatko. Meni je to u autu, kad se uozbilji i krene s pričom kako spavaju u istom krevet, bilo vrh. smeh naklon
A njeni pokušaju su za nekog poput Kerema stvarno bili blesavi. Ali, isto je on pizdio na onog "glumca" i na to što se šminka. A sve kao - nije me briga. smeh

A šta ne valja kod njegovog turskog?
Nisam obratila pažnju, pošto sam u početku gledala sa prevodom (doduše prevod je bio toliko očajan da mi je došlo na isto kao sad što gledam bez prevoda). A sad kad si ovo napisala, podsetila si me na to što si uvek govorila da bolje govori engleski nego turski.
Za engleski me je baš oduševio, da ne znam da je Turčin nikad ne bih provalila.

Nije da ništa ne valja, ali meni bude uši. Kao da se muči kad govori/izgovara na turskom, a engleski mu klizi. Govori (mi) turski kao da mu to nije materinski jezik, a je... Kao da ga je naučio kasnije i samo dobro barata njime. Stvarno ne čudi kad je on živio u Americi veći dio svog života. Engleski govori kao pravi Amerikanac.

Cansu iz AFK joj je ravna. sule2

Ne znam do koje si epizode došla, ama bekle, ima da te izuje iz cipela. lol!

U Rusiji je ludnica od kako se serija emituje, svi je prate i stvorila su se dva tabora - jedni koji su za klasičnu vrstu terapija, i drugi koji podržavaju ovu Maksovu (odnosno njegovog lika iz serije). lol! U svakom slučaju - neka je gledana. trepko

Kad serija ima dva tabora to joj često da dobru gledanost i veliko komentiranje.

Daaaa, on se beše nešto spetljao sa Rujom, samo ne mogu da se setim ko je kime tu manipulisao... Moraću da prelistam ponovo drugu sezonu kad stigne treća, ne vredi ovako.

Kako je pokazano, ona njime. Ali Levent je čudan pa ono... Mislim da smo se na kraju sezone nadale da je on njome.

Ma zezala sam se to za Ece, zato što dok je trajao MC svi su nju krivili za sve. lol! Pa i mi. smeh

A to. Pa normalno da si onda u pravu. naklon lol!

A šta će, kućni ljubimci zaista posle nekog vremena postanu deo porodice, ravnopravni sa ljudima. Znam da deluje čudno na prvi pogled, ali čak mi je i drago što je tako. A i očigledno, iako su raskinuli, odnos im nije do te mere uništen čim mogu da "dele".

Ja, iskreno, dosad nisam čula da se dijeli briga o životinjama. Znam slučaj gdje je pas pripao dečku nakon što je prekinuo s djevojkom, ti si govorila za Irinu da je zadržala psa... Oni su mi prvi za koje vidim da dijele brigu, ali izgleda da stvarno je tako. Lijepo je to. I to onaj stari Serenayin pas, i njihov zajednički.

Pogledala sam ja ovo što si ti meni izvukla, ali ništa ne kapiram. lol! Kaži ti meni šta je on to rekao. lol!

Ti hoćeš da ja budem prevoditelj?! Krivu si osobu našla. facepalm I nije ti doslovno.
Uglavnom, prije koji dan je Kerem, nakon što su ga novinari na nekom događaju dočekali i pitali, rekao da to nije nešto što se njega tiče i da ne želi ulaziti u to, ali neka svatko bude sretan, neka sve bude lijepo. Nakon toga je Cem objavio to, valjda, sprdajući se s Keremom. Inače je Kerem jedan od boraca za prava žena.

I meni je bilo bolje, sad sa njim daju seriji neku misteriju i što ti kažeš postaje tmurno, a više mi se sviđalo dok je bila čista komedija.

Definitivno. Sviđalo mi se više dok je bila komedija svakodnevnice, a ne ovako kad uvode neku misteriju, mutne likove, pojačavaju radnju. Bilo je dovoljno smiješno i zanimljivo bez toga.
Sreća pa je komedija karaktera likova i dalje prisutna. Mada mi Markov karakter nikako ne štima. A nije ni Vlada daleko.

E pa vidiš, moguće je! Bravo, meni to nije palo na pamet. naklon
Šta mi je ovih dana, počela sam da gledam serije bez razmišljanja, evo isto tako su me na ruskom forumu preduhitrili sa idejama oko Maksove serije.

Pa govorila je s njim o napadu panike - iz toga moj zaključak.

Ne kažem ja da sam u pravu, dapače, čak pitam tebe imaš li kakve insajderske informacije. Ali jasno je da ne promišljaš o onom što gledaš kad toliko serija istovremeno pratiš.

Da. :cereeeeek:

I taj dečko dobro glumi. Nemoj mi samo reći da je mali neki tvoj (bivši) đak?! wow

Ali gledam paralelno 4 serije (aj sad 3 tuzni ), a to nije nimalo lako. lol!

Nije, slažem se, ali ova tvoja turska ne iscrpi kao ove koje ja gledam. Za Ruse ništa ne kažem, to je moguće. Zato mi je i žao što serija nije zadržala onu pozitivu s početka.

Ponchaaaaaaaaa, ko je ovaj Gunes???????

Ako me pitaš samo tko, reći ću ti da je pozitivan lik. Ako me pitaš da ti otkrivam radnju, neću. Ali ću ti reći da se valjda sjećaš kad sam rekla da serija ima jedan segment koji mi i nije tako super - e pa to je ova priča oko Gunesa. Mada, nije mi žao da je Gunes u seriji.
Sviđa li ti se glumac koji ga glumi?

Verovatno je oko njega bilo vezano i ono što si ti mene htela da pitaš. smeh

Ipak me ne poznaješ tako dobro... smeh Nikakve veze to nije imalo s njim.

I sad dok ja ovo pišem, ti vjerojatno spavaš.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyMon Feb 17, 2020 2:16 am

Ja sam sa ovim Bikovićem u love-hate odnosu, u poslednje vreme mi ide na živce, ali ovo je stvarno odlično (možda i zbog Bajage). Nisam volela Hotel Eleon, sem upravo te njihove priče i mnogo mi je drago da su je sad produžili na ovaj način. A i tako mi je nekako slatko i drago da vidim naše glumce (koji nisu Biković lol! ) u ruskom filmu, još Beograd. :cereeeeek:

Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyMon Feb 17, 2020 2:27 am

Da, ovo sam skroz zaboravila da prokomentarišem - Liza je za Dan zaljubljenih okačila svoju sliku i u opisu stavila kako je zaljubljena u život, porodicu, prijatelje i posao. Na to je neko upitao u komentaru A u muža? na šta je ona odgovorila da muž spada u porodicu, pa tom logikom Kozlovski spada u prijatelje - dakle... lol! he-he lol! he-he lol! he-he
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyMon Feb 17, 2020 2:48 am

Ahahahahahahahah, kad sam već kod Lize, moram da prevedem šta je rekla o ovoj Maksovoj novoj seriji:

Ovo je najbolja domaća serija od svih koje sam gledala u poslednje vreme. Moram da priznam, već sam odgledala svih 16 epizoda još dok se montirala. Nisam mogla da prestanem, totalno sam bila hipnotisana. Kao prvo, to je pre svega nova i zanimljiva tema o kojoj filmskim jezikom skoro ništa nije rečeno. Kao drugo, čak i da se osećate apsolutno srećnim čovekom, koji nema nikakav Okidač /naziv same serije/, svakako ćete naći ovde temu koja vas se konkretno tiče i pogađa vas direktno u srce. Ova je serija svojevrsna psihološka seansa. I sigurna sam da svako može da nađe odgovore na neka svoja pitanja.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyMon Feb 17, 2020 4:19 am

Aksel: Kereme, ti nećeš vino?
Kerem: Piću kad odeš u zatvor. smeh naklon smeh
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 EmptyMon Feb 17, 2020 4:33 am

Daj da odmah prokomentarišem šta sam htela, zaboraviću posle.

Prosidba - genijalno. naklon <3 naklon <3 naklon <3 Sa sve Ufukom. smeh
Tačno sam znala šta sprema, sve vreme sam bila na ivici da ne puknem od smeha kako je ložio i kako se primala za raskid.
Ali kako je pala u nesvest taman kad očekuješ vrhunac.smeh  E to mi se sviđa kod njih dvoje, romantični su tačno dokle treba, ali kad se oseti da neka scena može da pređe u patetiku odmah udare nešto komično. :cereeeeek:

I preslatki su mi bili u celoj toj epizodi, kako su jurili u opštinu, pa posle kad je Kerem skontao da je zaboravio prsten smeh , pa Zeynep sa Yagmur kako je birala garderobu. I baš je bila lepa, šteta što se sve završilo kako se završilo. tuzni

Čoveče, ali onda razmislim, šta njih dvoje su tu imali 18 godina, a koliko su retki parovi u RL koji se tako ludački zavole već u srednjoj i stvarno ostanu ceo život zajedno. Ima primera naravno, ali koliko nekako deluje drugačije.

Bursina da pohvalim, savršena gluma u sceni sa Ahmetom kad saznaje sve i govori mu da će ga lično prijaviti i raskrinkati porodicu (ovo drugo je doduše rekao majci). naklon Suze su mi pošle u toj sceni i posle u svakoj narednoj sa Zeynep, baš mi je preneo emocije.
Ali onda usledi šta bi bilo kad bi bilo iz 46. dok je Kerem u komi, kad su kao zamenili uloge i ja ne mogu da verujem kako je tu neprirodan i neuverljiv, tu mi je npr. Hande pet puta bolja od njega. Wtf???
Kapiram da glumi štrebera (još one naočare smeh ) ali baš mi je igrao nekako previše banalno sve u toj epizodi.

Elem, da se vratim na 45. Sve scene njegovog sloma, patnji, preispitivanja, samokažnjavanja su mi odlične. Čuveni fenomen gde je on đubre prema Zeynep, ali je meni žao njega sve vreme, ja patim zbog njega, a ne zato što je njoj slomio srce.
I Melis kao šlag na tortu, ponovo. ljutko Što se lepo nije ubila i sve nas rešila muka??? aurika
A i ova Zeynep brate mili, teže joj pao prizor njega i Melis u krevetu (a bili su obučeni btw lol! ) nego ono poniženje koje joj je priredio sa Jane.

Zeynepina priviđanja u 47-oj. :cereeeeek: smeh
Ali ona veda na čamcu, plakala sam. placljivko
Kako može da mu ne oprosti, pa vidi ga kako je neodoljiv... suze

48. kad joj se popne na prozor. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Ponchaaa, ovo je mučenje, reci mi kad će se pomiriti??? Ja ne mogu da gledam seriju punog srca dok su oni razdvojeni.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 33 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 33 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo