Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Wed Feb 12, 2020 6:42 pm
Ovo je ključno.
Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Wed Feb 12, 2020 7:13 pm
Poncha ::
Nemoj griješiti dušu, djeca ne mogu biti ljepša ni slađa. Usta moja hvalite me kad drugi neće... Usput, djeca su još i ljepša vaša.
Ah, i ja mislim da su naša deca lepša od njihovih sa pravim ženama, ali sad mi je drago što i ti to kažeš jer znači da nisam pristrasna.
Čovjek je moralan, principijelan, ali krut. U Aninu nevjeru ne ulazim, niti što joj je napravio kad je bilo hoću rastavu/neću rastavu. On ju je svojom dobrotom i moralnošću gušio. Ali ni dijete ga nije, unatoč svemu, doživljavalo. Jest to odgoj, ali bio je previše krut prema njemu. Recimo ono kad je pametovao o učenju. Ne volim to upiranje i pretjerivanje.
Ne zameram ja njoj prevaru koliko ponašanje hoću-neću sa obojicom. Posle je ona i Vronskog maltretirala. A tek odnos prema deci, sina je ostavila, a kao nije mogla da živi bez njega, a o ćerki tek da ne govorim. Baš nije znala nikad šta hoće od same sebe, pa i na kraju kad je rešila da se baci pod voz to je bila hirovita odluka čisto da svima napakosti.
A ovo za Karenjina se slažem. Previše je bio po PS-u.
Pa, možeš kukati za ono što je "kriva", ali da ne kukaš i za ono što nije.
Mogu ja uvek nju da optužim za sve živo, veruj mi. Evo, ona može biti kriva i za ovaj korona virus.
S obzirom na to da mene ni Liza nije oduševila toliko, možda Agata ne bi bila loša. Mada, nije mi Agata kalibar za to. Kao što sam rekla, za razviti karijeru poput Lize, mora se odmaknuti od istih uloga, raditi u različitim projketima i ne samo sa suprugom, raditi na sebi i glumiti. Ostaviti se ćorava posla zvanog vlogovi.
E, baš to, Agata nije kalibar za to. A i ona je kriva za to, lepo je to rekao Pavel jednom (ako zanemarimo vlogove i ostale gluposti na koje gubi vreme) ona kao da bi uvek igrala jedan isti tip uloga. Nije da sam joj nešto gledala karijeru, ali po filmovima i serijama u kojima je dosad igrala rekla bih da su to sve neke lepe, doterane, uvek skockane zavodnice. Jedino je u UK nastupila drugačije.
To si maraton odvalila?! Što je reći?
Pa nisam ni očekivala samo dobre vijesti. Mada, meni nije toliko smetalo što se nisu smuvali ranije jer zbilja imaju dobrih scena. Vidiš, meni čak nisu bili ni loši Yagmur i ovaj njen, je li se ono Can zove? Ja ih vidim kao neke svoje đake i odmah mi i zbog njih milo. Pogotovo što od njih ima neke koristi kasnije (ali to je možda kasnije, da ne otkrivam).
Izgleda su mi nedostajali Turci. Jesu patetični u dosta momenata, razvlače scene, smaraju sa nebitnim likovima, ali eto nedostajali su mi.
Stvarno imaju dobrih scena, ali baš. Evo sad i kad bih krenula da nabrajam, ne bih top 5 mogla da napravim, jer ima više toga. A stigla sam tek do 23. epizode. Btw, ta mi je najbolja, sva je Keremova nekako. Mnogo je sladak, mnogo.
Ma daj, smuvali su se od prve epizode, samo to tako ne izgleda.
To ni meni nije jasno što radi s Barisem, ali hajde što je s njim, ali što zavlači Kerema i još se pravi da ništa ne kuži... Baris je dobrica, ali neusporediv je sa zloćkom Keremom. I ta njegova dobrota postane iritantna, zapravo smeta jer Kerem zbog njega i njegove sreće se ponaša ovako kako se ponaša. A za Melis neću ništa komentirati jer će biti prilike da ti skače po živcima. Mada, i meni je ponekad žao nje.
A i to je istina.
Tu je i mene nervirala. Pogotovo što je ona još na samom početku počela da misli o Keremu, dakle nije moguće da negde duboko u sebi nije bila svesna da joj se on sviđa. A da ne govorim o tome da je lično slušala njegovo prvo priznanje ljubavi u kolima (kad je mislio da se izgubila), dakle nema šansi da joj nije bilo jasno šta se dešava. I u pravu si, paradoksalno, ali koliko je Baris dobar, toliko je Kerem loš i toliko Baris počinje da iritira svojom dobrotom. Mada su sad pokazali i njegove neke loše strane, pa mi je taman lakše da navijam za Kerema.
Je li tako da je njegov lik najbolji i najzanimljiviji? Meni je to i kemija glavnog para najbolja stvar u seriji.
Apsolutno. Da mi je neko rekao da ću gledati Bursinovu seriju i to upravo i najviše zbog njega, ne bih mu verovala.
Ali ona scena kad priča o tome zašto je dobio ime Kerem, ja tek tu provalila da se on i privatno tako zove.
Jesu. I ono što mi je super, oni zbilja imaju dosta scena zajedničkih. Nisu jedan od onih parova kad na kapaljku daju zajedničke scene. Oni ih, dapače, imaju i dok još nisu par. Ali zato pršti kemija.
Što ti je ovdje bolje? Kad gledaju film ili preprika na kiši? Meni je djelovalo kao da bi je najradije zgrabio i poljubio.
Tako je. I ajde što tebi nikad nije dosadno da ih gledaš, nego i njima nikad nije dosadno jedno s drugim.
Prepirka na kiši ubedljivo. Tu pršti hemija, a samo što se ili ne pokolju, ili ne poljube.
Oni su mi dragi jer su i njihove svađe dobre, bolje nego kod nekih parova sladunjave scene. Više kemije ima u njihovoj svađi nego kod xy parova ičega. Jesi li vidjela kako je on, iako nisu par, zbog nje čitao kako se riješiti napada panike?
Ne znam točno kako ide događaji po redu. Ne znam je li bilo već kad se Zeynep izgubila na jahti.
Jeste, svašta urade jedno drugom. Taman njoj Kerem uradi nešto strašno, pa ti je bude žao, da bi već sledećeg trenutka ona njemu vratila istom merom. To mi se dopalo. Jesam, sve što se sa njim dešavalo otkad je počeo da se zaljubljuje u nju mi je odlično.
Jeste, to je bilo još među prvim epizodama.
Ma, yani, što bi se računalo nešto što gledaš na TV-u.
Eto.
A hoće li serija biti bolja od Mažora?
Oh, be, taman mislila da sam se jednog riješila, on napravi sve da se ponovno uvuče u glavne redove. Da se Sara ne muči onda mijenjati kolaž.
A što mi ovo radiš? Meni ove dve serije, iako su slične, nisu za konkurenciju jedna drugoj.
Ako gledam objektivno, po kvalitetu su tu negde, ovo je jaka produkcijska kuća. Priča, glumci, režija... Sve je na nivou. U Mažoru su bili policijski slučajevi, a ovde psihološki. I ovde ima ljubavi, ali ne kao u Mažoru. Ali ako gledam po srcu - Mažor.
Pa sad, volimo Maksa, ali Pavel više zaslužuje da se nalazi na kolažu, pažalosta.
A, dobro onda. Nastavi ti biti i dalje oduševljena s njom.
Inače, jesu li glumica koja glumi Mionu i glumac koji glumili Marka nekad glumili par? Njih dvoje bi baš imali kemije.
Ne bih rekla. Znam da su Marko i Lola u još jednoj seriji glumili par, doduše on je tu bio sporedni lik. Eto vidiš šta ti je ironija sudbine, i onda njima dvoma daš da glume brata i sestru.
Meni su zbilja njih dvoje najslađi u seriji. I naravno, još slađi kad je Petar s njima. Jedva čekam da je Petar prestane doživljavati kao brata. A jesi primijetila kad je Petar rekao da se njemu ne može dogoditi da ima sina? Niti ne pomišlja napraviti DNA analizu. Je li to samo zato što je super siguran u sebe ili jer zna da ne može imati vezu zbog zdravstvenih razloga?
E, to sam i ja zapazila. I meni je bilo sumnjivo, tako mi je delovalo, kao da zna da ne može zbog zdravstvenih razloga. Ali opet, zašto ne bi mogao zbog zdravstvenih razloga?
Vlada mi nije toliko zanimljiv, ali manje mi je uštogljen. Meni je on tipična seljačina, a ovaj je malo previše uglađen.
Dobro da, to je istina, previše je savršen. Šta misliš, ko mu je ukrao sterilizator?
Pa je, ali Caga koji je prošao kroz neke photoshopove, izoštravanje slike, filtere i kojekakva uređivanja.
Aaaaa. Bolje samo Caga bez ikakvih dorađivanja.
I sad ti meni reci da Tomo ne liči na nekog Rusa.
Pavelu kao da je petarda pala na glavu.
Zbog frizure?
Jesu, slažem se. Ali kakva je uloga u pitanju kad nisu ni vjenčani prsten (tetovažu) ni vrat pokrili, tj. kad odgovara taj izgled liku?
Tko mu je partnerica? Dobra je slika.
Možda su slike sa probe, pa zbog toga. Jel' ti govori nešto naslov predstave Đavolja kozmetika?
Iako je u dugačkom opisu objasnio zašto sve ovo nije ruski odgovor na američki Chernobyl, eto morala sam da kažem.
Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Wed Feb 12, 2020 8:00 pm
Pa lici ali kao da nije on. Mislim, vidi se da jeste, ali malo izmenjen.
Citala sam ozet i rekla bih da se na kraju epizode saznaje da Benal ceka Mehdijevo dete. Znam da sam odvratna, ali bilo bi dobro ili da abortira ili da izgubi to dete, stvarno ne mogu i njom da se bavim u celoj prici. Neka se spetlja sa Bayramom, ionako sam navikla da ih gledam zajedno, igrali su muza i zenu u EDHOu i bili su ok zajefno.
Mislim da ovo Bayram peva pred sut kartu, tesko da je to posle. Dal ce da ga sutnu, ukoliko za Sakine ne udavi, pa da se prikloni i on Faruk taboru.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Wed Feb 12, 2020 8:01 pm
A da, ovo za Cagu i YT je smesno.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 1:54 am
Aaaaaaa Maks gleda Mažora.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 2:13 am
X: Vi niste psiholog, Vi ste psihopata! Maks: Još kakav! Opasan po celo društvo.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 2:22 am
Jao, ja moram da podelim svoje oduševljenje ovom serijom. Druga epizoda je bila bolja od prve, a sad je treća bolja od druge.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 2:42 am
GB - ZeyKer uz Ask kirintlari. Da nije Serenay i Bursina ova pesma spojila?
Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 12:21 pm
Prvo da komentiram najavu Protectora.
Prva asocijacija - u pravi čas kad je corona virus ovako aktivan (i stvara nevolje čak i onima koji nisu oboljeli od njega, ali su zaglavili u Kini). Lakše mi je bilo kad sam odmah po izlasku najave vidjela na twitteru da ih ima više kojima je virus iz Muhafiza pao na pamet uz ovaj danas.
Druga stvar koja mi je privukla pozornost - Ilk muhafiz je . Po ozetu (ili što li je ovo već) će izgleda biti i njega više.
Treća stvar - jebeš mi sve ako sam skontala tko je na čijoj strani dok sam gledala (nekoliko puta najavu). A nije mi ni s ozetom puno jasnije. Za koga Zeynep igra? Zašto se druži s Ruyom? Ako su odani ovi koji hodaju uz Hakana, što je s ovom Nisan koju Hakan nosa i koja se nasloni na njega? Aman aman aman.
Četvrta stvar - sviđa mi se što je početak mjeseca zbog bržeg interneta.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 1:04 pm
Mrs BugeVuge ::
Ne zameram ja njoj prevaru koliko ponašanje hoću-neću sa obojicom. Posle je ona i Vronskog maltretirala. A tek odnos prema deci, sina je ostavila, a kao nije mogla da živi bez njega, a o ćerki tek da ne govorim. flop Baš nije znala nikad šta hoće od same sebe, pa i na kraju kad je rešila da se baci pod voz to je bila hirovita odluka čisto da svima napakosti. rolleyes
A ovo za Karenjina se slažem. Previše je bio po PS-u.
Kužimo se. Na istoj smo valnoj duljini.
Mogu ja uvek nju da optužim za sve živo, veruj mi. smeh Evo, ona može biti kriva i za ovaj korona virus. lol!
Nisi objektivna, što ću ti ja.
Izgleda su mi nedostajali Turci. :cereeeeek: Jesu patetični u dosta momenata, razvlače scene, smaraju sa nebitnim likovima, ali eto nedostajali su mi. lol!
Stvarno imaju dobrih scena, ali baš. Evo sad i kad bih krenula da nabrajam, ne bih top 5 mogla da napravim, jer ima više toga. A stigla sam tek do 23. epizode. Btw, ta mi je najbolja, sva je Keremova nekako. :cereeeeek: Mnogo je sladak, mnogo. :cereeeeek:
I onda se čudimo zašto usred zime vlada teško proljeće... Onda se čudimo što smo dobili najavu za Protectora, a to ujedno i znači da uskoro kreće promocija, novinski članci, gala (valjda) falan filan. A to sve zato što su tebi nedostajali Turci i što gledaš Bursina. Bombastična si, kiiiz.
Drago mi je da ne možeš, ne mogu ni ja. Ma ni u određenom nastavku teško da mogu, a ne ovako ukupno. Inače, ne znam ja po brojevima epizoda, ali te sad što gledaš mislim da su odlične redom.
Tu je i mene nervirala. Pogotovo što je ona još na samom početku počela da misli o Keremu, dakle nije moguće da negde duboko u sebi nije bila svesna da joj se on sviđa. A da ne govorim o tome da je lično slušala njegovo prvo priznanje ljubavi u kolima (kad je mislio da se izgubila), dakle nema šansi da joj nije bilo jasno šta se dešava. rolleyes I u pravu si, paradoksalno, ali koliko je Baris dobar, toliko je Kerem loš i toliko Baris počinje da iritira svojom dobrotom. Mada su sad pokazali i njegove neke loše strane, pa mi je taman lakše da navijam za Kerema. lol!
Zato sam te i pitala je li bila ta epizoda kad se ona "izgubila". Baš ga je kasnije mučila.
Da, on je dobar i onda Kerem izgleda zloćko. A on je pola toga napravio samo zato da pusti "brata" da bude sretan.
Tako je. I ajde što tebi nikad nije dosadno da ih gledaš, nego i njima nikad nije dosadno jedno s drugim. lol!
Ja njihovu kemiju i energiju zbilja volim. Niti im je priča dosadna, niti su oni loši. Ni kad su u dobrim odnosima, ni kad su u lošim nisu dosadni.
Jeste, svašta urade jedno drugom. Taman njoj Kerem uradi nešto strašno, pa ti je bude žao, da bi već sledećeg trenutka ona njemu vratila istom merom. smeh To mi se dopalo. Jesam, sve što se sa njim dešavalo otkad je počeo da se zaljubljuje u nju mi je odlično. :cereeeeek:
Baš to.
A što mi ovo radiš? lol! Meni ove dve serije, iako su slične, nisu za konkurenciju jedna drugoj. ne znam
Ako gledam objektivno, po kvalitetu su tu negde, ovo je jaka produkcijska kuća. Priča, glumci, režija... Sve je na nivou. U Mažoru su bili policijski slučajevi, a ovde psihološki. I ovde ima ljubavi, ali ne kao u Mažoru. Ali ako gledam po srcu - Mažor. <3
Aman. Samo te pitam koja je serija bolja. Da znam koja je najbolja ruska serije. Tako mi kaži, objektivno i subjektivno.
Pa sad, volimo Maksa, ali Pavel više zaslužuje da se nalazi na kolažu, pažalosta. lol!
U prijevodu - Maks je odličan glumac, obožavaš ga, ali Pavel je i glumac i dobar (ti) tip.
Ne bih rekla. mislilac Znam da su Marko i Lola u još jednoj seriji glumili par, doduše on je tu bio sporedni lik. Eto vidiš šta ti je ironija sudbine, i onda njima dvoma daš da glume brata i sestru. lol!
Meni baš nekako idu zajedno, dobra im kemija i ovako. Tako da bi kao par bili odlični. Mada je ovaj glumac odličan sa svakim s kim se nađe u sceni.
E, to sam i ja zapazila. I meni je bilo sumnjivo, tako mi je delovalo, kao da zna da ne može zbog zdravstvenih razloga. Ali opet, zašto ne bi mogao zbog zdravstvenih razloga? ne znam
Eno joj je (Emi) u epizodi od utorka (jučerašnju nisam odgledala) rekao da ne može imati djecu, ali joj nije htio objasniti kako. Možda je bio na nekim pretragama pa je siguran.
Šta misliš, ko mu je ukrao sterilizator?
Netko tko ima, čini mi se, Adidias patike. Ne znam tko bi mogao biti to, nisam obraćala pozornost. Netko koga je baba potplatila da uzme. Peki? Što ti misliš?
Aaaaa. Bolje samo Caga bez ikakvih dorađivanja.
Tabii ki.
Zbog frizure? lol!
Apsolutno.
Možda su slike sa probe, pa zbog toga. Jel' ti govori nešto naslov predstave Đavolja kozmetika? lol!
Nije Agata, to je najbitnije. lol! Dve su. Ova, i ova.
Moguće onda.
Ne.
Dobro, samo pitam, nije loša slika pa zato.
To je i ovog fotosešna sa Agatom, ja sam samo zamislila da je ovo smućkao za mene u baru i da me zove, to mene gleda. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Naravno pa si je samo izrezala sa slike. Kažem, bila si kreativna.
Iako je u dugačkom opisu objasnio zašto sve ovo nije ruski odgovor na američki Chernobyl, eto morala sam da kažem.
Ok, znači i to ćeš gledati. Ne trebaš pisati objašnjenje i prijevod. Vjerujem na riječ. Nadam se da ćeš biti zadovoljna uratkom. I da mu drage nema u tome.
Misliš, u seriji? Ili? Ako da, onda me ne čudi zbog produkcija.
Jao, ja moram da podelim svoje oduševljenje ovom serijom. Druga epizoda je bila bolja od prve, a sad je treća bolja od druge. naklon
Na kraju će serija biti najbolja.
GB - ZeyKer uz Ask kirintlari. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: Da nije Serenay i Bursina ova pesma spojila? lol!
Došla si do Nove godine? Pjesma je odlična.
Rekla bih da ih je prije spojila Mavi reklama i muzika (ako je bilo) koja je bila u njoj.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 1:11 pm
Sara Ulusoy ::
Pa lici ali kao da nije on. Mislim, vidi se da jeste, ali malo izmenjen. lol!
A kao da Cagi treba nešto mijenjati?
Nisam još odgledala epizodu pa da prije odgovorim.
Sara Ulusoy ::
Citala sam ozet i rekla bih da se na kraju epizode saznaje da Benal ceka Mehdijevo dete. Znam da sam odvratna, ali bilo bi dobro ili da abortira ili da izgubi to dete, stvarno ne mogu i njom da se bavim u celoj prici. Neka se spetlja sa Bayramom, ionako sam navikla da ih gledam zajedno, igrali su muza i zenu u EDHOu i bili su ok zajefno.
Mislim da ovo Bayram peva pred sut kartu, tesko da je to posle. Dal ce da ga sutnu, ukoliko za Sakine ne udavi, pa da se prikloni i on Faruk taboru.
Eto, to je ono što mene zanima. Što Benal ima njoj govoriti da čeka Mehdijevo dijete?! Ima njega, neka mu saopći da je trudna i da će postati otac (ako odluči roditi dijete). Prevelik je to teret na Zeynepinim leđima.
Samo mi on i Faruk fale. A prikloniti se vrlo lako može jer ionako nema kamo. Samo da se Benal ne udruži s njima dvojicom.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 2:48 pm
Znaci 6.3. To je pre nego sto sam ocekivala.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 7:14 pm
Fragman je dobar, cak odlican, onako ima i akcije i svega, ali nazalost mene ova serija vise ne uzbudjuje. Mada, moram da priznam da jedva cekam zbog Cage, zato sto mi nedostaje.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 7:51 pm
Evet. A canim, što da ti kažem? Meni je isto tako nekako. Mada, najava stvarno jest zanimljiva.
Npr. zašto Taner pokušava utopiti Hakana?
Nego, je li samo mene ovo podsjetilo na ovo:
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 7:59 pm
Taman sam pisala ovo kad sam sam vidjela da si na twitteru.
DEK 6. nastavak
Dobra epizoda. Zanimljiva. Nisam se isplakala kao zadnji put, ali bio mi je grč u stomaku na neke scene. Srećom, ZeyMeha je bilo dosta i predivnih scena pa se lakše gleda. Emine i Faruka, kao i Bayrama koji traži posao, i Benal kod doktora sam gledala uz twitter/instagram. Ali iskreno, ne znam kako početi komentar na epizodu. Topila sam se na svaku njihovu scenu. Sve mi se svidjelo - od onog u domu, vožnja u automobilu uz puštanje muzike, "obrana" kad su došli kući , kako je provirio dok se presvlačila , spavaća soba i spavanje da ne govorim koliko mi se svidjelo... Doručak i susret s Kibrit... Divota... Također i kad je vodi razbistriti misli. Sve jedna scena bolja od druge. Sve sam živopisno pratila uz neke pokrete. Ono što mi se ne sviđa, tj. manje sviđa je to što je prešutio, a skoro i slagao, zašto je Benal zvala. Ok, nije ga pitala, ne treba govoriti o svojoj prošlosti ako ga ona ne pita... Ali, otišao je u kuću bivše (ne znam što je, ali reklo bi se samo) ljubavnice. Sad kad je oženjen nema što ići k njoj, pa makar i otišao da joj samo kaže kako je među njima gotovo i da nema s njom što raditi. Sreća pa nije slagao da je otišao k njoj kad ga je već ionako vidjela kroz prozor.
Jako dojmljiva scena kad Kibrit dođe u kuću i kad kreće "predstava" (koja čak i nije toliko izgledala kao predstava) pred socijalnom radnicom. Još dojmljivija kad Kibrit treba otići. Čak se i kameno srce Mujgdanino otapa. I nećakinja (kako joj ono ime?) isto nije bila drska. Kužim curu da se osjeća kao najmanje bitna u obitelji, i da tamo neka djevojka iz mahale ima prednost za sobu, ali čak i ona je gledala s nekom tugom sve.
Benal - drago mi je da je prikazano kako je Mehdi s njom bio otvoren i jasan da je ta veza zbog seksa i ničega više, a ona je na to sama pristala. To što se ona nečemu više kasnije nadala je druga stvar. On je s njom bio jasan i kad je vidio da njoj to ne paše, udaljio se od nje. Prekinuo. Bilo bi dobro da je ona tako, kad je razgovarala sa Zeynep, i rekla. Malesef. Ispao je otac djeteta neki tamo svakakav. Kad Zeynep sve poveže moglo bi ostaviti lošiji dojam.
Mehdijeve sestre. Čista suprotnost. Jedna se obradovala kad su rekli da nema rastave, a druga kao da ju je netko kantom hladne vode zalio. Išla i Benal ispratiti. S druge strane, na doručku smijurija teška. Neće Mujgan da jede to, a kad je probala samo tako navalila.
Sakine je ponovno potvrdila kolika je glupačetina. A Nermin ponovno pokazala da je njoj najbitnije to da Zeynep radi ono što ona smatra da je najbolje za nju. Ne znam kako nije vidjela da je Zeynep prvi put otkako je serija počela (ili za nju u zadnjih mjesec dana, ili koliko već) sretna.
Faruk i salak Emine - dream team. Znači, povraća mi se na njih. Ali isto se kraljica smije Nuhovim pričama. Salak.
Nuh - dobro je, unatoč Emine čovjek sija. Jest u njenom prisustvu malo s distancom, ali s Mehdijem i Zeynep yenge je svoj.
Bayram - nadam se da nije sve pokvario.
Zanima me što je rekao Mehdi Ekremu? Nije mu spomenuo ljubavnicu, samo mu je onako prijetio?
Fragi za 7. nastavak Hmmm... Koliko vidim, Benal je dalje trudna, želi dijete i prijeti okolo. Nije rekla Zeynep da je Mehdi otac, valjda, ali ova je čula iz razgovora i za pretpostaviti je da je zaključila. Ohhhh. Zašto ova uopće prijeti Sultan, kakve veze ona ima i s čim? I što ima Benal prijetiti ikome? Jesi li trudna? Jesi. Želiš li dijete? Želiš. E pa rodi ga onda, nije da ne možeš sama. Radiš, uzet ćeš porodiljni, imaš nekakva primanja i možeš ga uzdržavati sve i da ga otac ne želi. A k svemu tome, ako ikome trebaš reći da si trudna onda je to samo otac djeteta, a ne ovaj ili onaj. Znači da ti nije stalo samo do djeteta kad igraš igrice i loviš okolo. Bu okadar.
Nema ništa o Bayramu. Što je s njim?
Zeynep i Kibrit se veselo druže. Nadam se da je to dobro za usvajanje. I da je Kibrit s njima, a ne da su još na početku procesa. I koja je sad situacija? Zeynep će reći Benal da će ona nakon godinu dana otići, neka ova mirno rodi dijete? Falan filan.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 8:00 pm
Ja kad krenem pisati ne znam što reći za epizodu, a onda...
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 8:01 pm
Tata 13. epizoda.
Bugevugova, ponavljam pitanje od sinoć, tko je ovaj isnpektor i što on sad sebi umišlja? Ne sviđa mi se. Mutniji je od one babe koja se igra sa zetom. I tko je žena s kojom je Tomo razgovarao?
Petar i policajka .
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Feb 13, 2020 8:16 pm
Inače, primijetila sam na slikama i lika koji je zadužen za borilačke scene. Onaj što je bio u Beogradu. Izgleda da su i njega uklopili u seriju.
Nego, u ovim službenim pisanjima stoji da je 10 nastavaka? Koliko je ono bilo nastavaka u drugoj sezoni? Osam ili deset?
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Feb 14, 2020 12:45 am
Aaaaaaaaaaa, i ko će sad dočekati ponedeljak??? Ova Maksova serija ide samo od ponedeljka do četvrtka, a ja već kriziram. Tačno ću reprizirati ove 4 epizode unedogled.
Btw, kad smo kod paralela sa Mažorom - i ovde je Maksov lik u ljubavnom trouglu. Tj, nije još uvek zvanično, ali pitanje je epizode kad će biti. Dakle, njegova stara ljubav koju ne može da prežali i zbog koje se vratio (ali sa njom ima dete, to je malo izmenjeno) i žena koju je upoznao tako što je leči. Mnogo je zanimljivo, naročito odnos sa ovom drugom (mislim da ću ovaj put da navijam za strast ). Jedino mi je krivo što sam čitajući komentare po forumima naišla na spojler teoriju, tj. krivo mi je što sam je pročitala pre nego što mi je samoj to isto palo na pamet.
Da Ponchita, pre nego što pitaš - biće ovo najbolja serija 2020. godine (gle ti, tek je počela godina, a već imamo pobedničku seriju )
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Feb 14, 2020 12:54 am
Dobra je najava Protectora, ali ja sam tek sad shvatila da sam više od pola radnje pozaboravljala.
I prvo da prokomentarišem dve stvari: 1. Jbt, na 0:22 mi se učinila Duygu, tačno sam se prepala kako ćete ovo gledati. 2. Burcin me je prepala na 0:48, pravi horor
Prva asocijacija - u pravi čas kad je corona virus ovako aktivan (i stvara nevolje čak i onima koji nisu oboljeli od njega, ali su zaglavili u Kini). Lakše mi je bilo kad sam odmah po izlasku najave vidjela na twitteru da ih ima više kojima je virus iz Muhafiza pao na pamet uz ovaj danas.
Koliko su ovo prorekli!!! Sad sam ja u šoku. Ajme, ja se plašim da gledam ovu treću sezonu, ovo mi je treće prepadanje od kako sam pogledala najavu.
Treća stvar - jebeš mi sve ako sam skontala tko je na čijoj strani dok sam gledala (nekoliko puta najavu). A nije mi ni s ozetom puno jasnije. Za koga Zeynep igra? Zašto se druži s Ruyom? Ako su odani ovi koji hodaju uz Hakana, što je s ovom Nisan koju Hakan nosa i koja se nasloni na njega? Aman aman aman.
Meni skoro ništa nije jasno iz najave, a nervira me što je to zato što sam toliko toga zaboravila. Koliko je prošlo od premijere druge sezone?
Peta stvar - s kim sve Hakan ljubuje?
Mislim da tebe ovo najviše zanima.
I da - hayirli olsun, premijera je cok yakinda.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Feb 14, 2020 1:08 am
Kužimo se. Na istoj smo valnoj duljini.
Nisi objektivna, što ću ti ja.
Ayip yani, umesto da me podržiš.
I onda se čudimo zašto usred zime vlada teško proljeće... Onda se čudimo što smo dobili najavu za Protectora, a to ujedno i znači da uskoro kreće promocija, novinski članci, gala (valjda) falan filan. A to sve zato što su tebi nedostajali Turci i što gledaš Bursina. Bombastična si, kiiiz.
Drago mi je da ne možeš, ne mogu ni ja. Ma ni u određenom nastavku teško da mogu, a ne ovako ukupno. Inače, ne znam ja po brojevima epizoda, ali te sad što gledaš mislim da su odlične redom.
Iz čega sledi da je opasno po život da ja i dalje gledam Turke.
Jesu, ove sad su odlične epizode, konačno su se smuvali.
Zato sam te i pitala je li bila ta epizoda kad se ona "izgubila". Baš ga je kasnije mučila.
Da, on je dobar i onda Kerem izgleda zloćko. A on je pola toga napravio samo zato da pusti "brata" da bude sretan.
Namučila je ona njega pošteno, sve mu je vratila i to sa kamatom.
U mojim očima Kerem je opravdan šta god uradio. Ajde, kad sam mogla da ga volim dok je bio pravi mali zloćko i činio samo takve podlosti, kako sad da ga ne volim kad je sav rastrzan i divan.
Aman. Samo te pitam koja je serija bolja. Da znam koja je najbolja ruska serije. Tako mi kaži, objektivno i subjektivno.
Obe su. Zavisi šta ti više leži - krimi slučajevi, ili psihologija. I kakve glavne likove više voliš.
A subjektivno sve znaš.
U prijevodu - Maks je odličan glumac, obožavaš ga, ali Pavel je i glumac i dobar (ti) tip.
Aynen oyle.
Meni baš nekako idu zajedno, dobra im kemija i ovako. Tako da bi kao par bili odlični. Mada je ovaj glumac odličan sa svakim s kim se nađe u sceni.
Večeras sam obratila pažnju, definitivno si u pravu.
Eno joj je (Emi) u epizodi od utorka (jučerašnju nisam odgledala) rekao da ne može imati djecu, ali joj nije htio objasniti kako. Možda je bio na nekim pretragama pa je siguran.
Znam, to sam i ja odmah registrovala, ali ne znam jel' bio ozbiljan u fazonu Znam zašto ti ovo pričam, ili je bio u svom uobičajenom fazonu To meni ne može da se desi.
Ona je najpametnije uradila sad što je pokupila uzorke, pa će napraviti DNK.
Netko tko ima, čini mi se, Adidias patike. Ne znam tko bi mogao biti to, nisam obraćala pozornost. Netko koga je baba potplatila da uzme. Peki? Što ti misliš?
Ja sam bila ubeđena da je Tvrdi, ali od onog razgovora babe i Vlade ne znam... Neko koga su njih dvoje našli, možda uopšte nije ni poznat nama.
Naravno pa si je samo izrezala sa slike. Kažem, bila si kreativna.
Ma nisam je isekla, nije ni bila na ovoj slici. Vidi.
Ok, znači i to ćeš gledati. Ne trebaš pisati objašnjenje i prijevod. Vjerujem na riječ. Nadam se da ćeš biti zadovoljna uratkom. I da mu drage nema u tome.
To će biti tek za moj rođendan, sećaš se? Drage mu (hvala Bogu dragom) nema ovde.
Misliš, u seriji? Ili? Ako da, onda me ne čudi zbog produkcija.
Da, u seriji. Artjom je gledao Igora.
Došla si do Nove godine? Pjesma je odlična.
Rekla bih da ih je prije spojila Mavi reklama i muzika (ako je bilo) koja je bila u njoj.
Eveeeet. Super je ovaj čitav blok epizoda od te 26. pa sve do 30. Sve su mi odlične epizode sa pregršt njihovih momenata, ali konačno onako kako sam htela od kad sam počela da gledam seriju.
Pesma je stvarno odlična. Super se i ovde uklopila. Šta je beše prvo snimano?
Znam, ali zamisli tu slučajnost. Ask tesadufleri sever. Pih, kud su sad raskinuli kad mi je Bursin taman postao simpatičan.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Feb 14, 2020 1:10 am
Tata 13. epizoda.
Bugevugova, ponavljam pitanje od sinoć, tko je ovaj isnpektor i što on sad sebi umišlja? Ne sviđa mi se. Mutniji je od one babe koja se igra sa zetom. I tko je žena s kojom je Tomo razgovarao?
Petar i policajka .
Ne znam, vidiš da kažu da je neki bivši kum. Moja teorija je da je Miona prvo bila sa njim, onda ga je ostavila zbog Vlade, a njih dvojica su bili dobri prijatelji i posle je sve puklo. Ali nemam pojma.
U svakom slučaju, ne deluje mi pozitivno, ima svima sad da im zamuti vodu.
Daaaa, odlična scena.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Feb 14, 2020 3:26 pm
Nije mi pala na pamet ta scena iz Medcezira, ali secam se da sam se smejala ko luda i da sam je ponavljala vise puta.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Feb 14, 2020 3:35 pm
Nisam odgledala Dek, veceras cu. Nisam citala tvoj komentar, samo sam videla da si napisala da je bila dobra epizoda.
Sponsored content
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo