Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 3:56 pm

Mrs BugeVuge ::
Ne propuštam ja ništa, nego zaboravim da prokomentarišem.

Ma, nisam mislila za komentiranje, nego da ga vidiš u vojsci. Ima zbilja dosta slika (tridesetak), zapravo osvane i još poneka nova, ali eto par da ga vidiš. Moram te malo držati u korak s Turcima.

Zaboravila sam da se pohvalim slikama kako bi izgledala moja deca sa:
1) Pavelom
2) Stasom
3) Kozlovskim

Zašto meni sva djeca izgledaju našminkano, da ne kažem kao djevojčice?
Ono što znam je da sva djeca imaju tvoju kosu.  lol! Ali lijepa su djeca. Slični su, jedino se ova od Kozlovskog malo razlikuju. Ten, pogled...

Ali nisam znala da planiraš trudnoću s ovima.  lol!

Ali Cagin rođendan je u istom tom periodu kad je moj rođendan, naravno i tvoj, i zamisli ti sad koliko sam ja pukla kad sam zaboravila da je je taj period prošao. lol!
A možda ja to podsvesno ne želim da imam 30 godina, pa sam zato zaboravila. smeh

I ja mislim da je to razlog.  lol!

Pa šta bih ja drugo nego to. lol!

O zaman, da ja devam.
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 669-ACB0-C-28-C1-4-B8-C-8002-9-E42122731-F7 Ovo da drugi put zalijepim onima koji kukaju za Cagine nagrade. Bez obzira na starog.

A je se ova dva napričaše o ženama, točnije Vronski nije mnogo rekao. Samo ovome da nije volio.  lol!
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 42351281-E9-B0-464-D-BC73-1-CAA3825-F5-FF

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 50-D4-A54-A-D21-C-4-AE2-898-F-CB01-E5-A467-C0

Ma, ja kakav sam baksuz mene i i pre 200 i posle 200 godina sve zaobišlo. smeh

Ma ne bi ti imala šanse kod Vronskoga, vidiš da nije htio se ženiti. Tako da stoj gdje jesi.  lol!

Ma neće, verujem ja Maksu, nastaviće taj da te oduševljava. trepko

Nisam mislila da će mene prestati oduševljavati, nego da tebe srce ne prekine od prevelike radosti zbog mog komentiranja njega i serije.  lol!

A da nije loš, to je istina.

Zapravo, nas dve smo to pisale odavno još, pre Pavela, a posle UK sam ja pisala kako nisam sigurna dal' su mi isti, ili je Maks ipak za nijansu bolji, a Sparks je rekla da je njoj Maks definitivno van konkurencije. A što se filma tiče, i dalje stojim iza onog što sam rekla, bar dok ne dođe i mini-serija.
Problem mi je što ne znam koliko mi ponestaje objektivnosti kada je Pavel u pitanju. Činjenica je da sam slaba na njega, ali je i činjenica da je ono što me je najviše osvojilo u njegovoj glumi ta neka prirodnost, uopšte nemaš osećaj da glumi. I stvarno mislim da je pretalentovan.

Pa ja u principu najviše volim prirodnost, ali eto, ovdje mi za ulogu baš paše Maksova gracioznost u izražavnju, pokretima, govoru i glumi.
A oduvijek mislim da je Maks glumac - umjetnik.

A ja sam se ljutila kad je izašla ta ekranizacija, to je bilo neposredno pre nego što ću se upoznati sa Maksom, i ja se tad ljutila što je Vronskog ne igra Stas. smeh

Hmmmm, ne. Ne bih Stanka u ulozi Vronskog. Ne kažem da bi bio loš, ali ne.

A, pa logično, da. smeh

Pa kako nam je obema promakao? A da su ga malo više pokazivali, ne bi. lol!

Pa zapravo, kod mene se i prikuje taj spot na CMC-u, glazbenom programu i, iako sam ga vidjela i prije, nisam prepoznala Filipa do tog dana kad sam ti pisala. Inače ne obraćam toliko pozornost na spot, ali taj sam dan gledala TV, a ne samo slušala.

A apropo onoga što smo pričale o njoj, uradila je sama sebi drugi put showreel i u opisu napisala kako se nada da će sad moći da je vide kroz neku dublju prizmu kao glumicu. Samo ću toliko reći.

Možda joj je došlo iz dupeta u glavu. Ali opet koristi društvene mreže i na sva zvona se reklamira.

On ništa nije rekao, a volela bih da sam videla snimak te scene i njegove reakcije. lol! Ili ipak ne bih. smeh

Ako ikad bude video toga, imam želju pogledati njegovu facu na taj odgovor.

Ovo je sa snimanja serije.

A ha. Znači nešto drugo je u pitanju. A ja baš htjela optužiti Agatu.

he-he

Kad mi odgovoriš sto dana kasnije, pojma nemam zašto sam ti o napisala, ama neyse.

To nije nikakvo opravdanje, ali nikakvo. lol!

Kome? Ti, ako bi se tako lako prebacila na drugog, lakše ćeš prežaliti Pavela.  lol!

Sutra (tj. danas) počinje. kokice A stiže i Stasova nova premijera. oho-ho srca

Super. A PMS prošao, GB nisi odgledala? Sad kad zaredaju Rusi i Ruskinje nećeš ni moći.

Mnogo je bila dobra ona scena kad je delovalo kao da će je poljubiti, kad su pričali za babu. Stvarno, postoji li jedna partnerka sa kojom Filip nema hemiju? :cereeeeek: naklon

Pa, i nema baš.

Možda malo.

Nije malo, nego baš liči.

Petar je i dalje najzanimljiviji. Jao, ta asocijacija i jagode, lud je Filip. smeh naklon smeh
A kako mu je vezao kravatu. :cereeeeek: Filip kako ima hemiju sa ovom što glumi Emu, tako ima i sa klincem.

Sad kad sam pročitala ovo sjetila sam se da nisam odgledala 10. epizodu.

Da, ima on kemiju sa sinom. Predivni su mi. Zato i kažem da mi je mali premeden. I super su mi sve scene (unatoč tome što je Petar očajan otac) s njima.  naklon
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 4:03 pm

Saroooo, canim, a izašla i nova najava, a ti ne odgleda epizodu. tuzni
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 7:12 pm

Evo me konacno. Ceo vikend sam se bavila gostima, u subotu ja isla u goste, juce meni bili, totalno mi je propalo vikend lencarenje. Evo me sada u krevetu i najzad nastavljam epizodu. Videla sam i da je izasla najava, yt mi je ponudio nekoliko puta, ali nisam gledala, prvo da zavrsim epizodu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 8:13 pm

Yuh! Ova Emine je veci debil nego sto je izgledalo.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 8:14 pm

Oha! Ovaj ima i dete sa ovom.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 8:31 pm

Fragmane bolje da nisam pogledala, cela epizoda ima da bude oko Benal.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 10:29 pm

Poncha ::
Mislim da su mi se slegli dojmovi intervjua i slika. Pročitala sam intervju, koliko sam razumjela, razumjela. (Vidim da je popodne izlazio prijevod na raznorazne strane, nisam čitala ništa još.)
Poantu sam shvatila. Kako vrijeme prolazi Caga sve više i više sazrijeva i odgovori mu dobivaju dubinu. Postaje elokventniji, odgovore dobro zakamuflira. Tajnovit je. Ne mogu reći da mi se to ne sviđa! Dapače! To je tako Caga... Nekog drugog novinara bi izludilo kako daje odgovore.
U globalu, intervju nije dug, i nije nešto pretjerano otkrio, ali sigurna sam da će njegov film biti snimljen. Doduše, kako smo “ugledali” ostalo što je snimio, oha, pitanje je hoćemo li išta ikad vidjeti.

Ja sam pročitala neke delove, ali nisam sigurna da je to ceo intervju. Ako jeste, nisu se baš prosčavili sa dužinom, dosta je kratak. Ispašće da se stalno žalim na intervjue, ali nije do njega, do novinara je, uvek slična kliše pitanja i odgovori su dobri, ali su uglavnom nešto što mi znamo. Ali malo je i do nas, mi zagriženi fanovi sve iskopamo, sve znamo, dobro smo obavešteni i onda normalno da nam je intervju već viđeno, možda ljudima koji su prosečni fanovi nije tako.

Vidim da ima u egofc-u onih koji na njegove neke izjave viču i smiju se da je laž. Caga u vezi projekta nikad nije slagao, samo nikad nije objavio dok nije imao potpisano, a to što bi neki htjeli da s njima dijeli i planove to je druga stvar.

Bilo bi neprofesionalno da objavi da pregovara o tom I tom projektu pre nego što je potpisano, jer mogu da propadu pregovori. Uostalom, koliko ja znam, projekte prvo objavljuje produkcija, prvo preko Ranini I Birsen, a onda zvaničnim saopštenjem, naravno da neće glumac prvi da objavi.

Da Cagu Engin najbolje zna, u to nimalo ne sumnjam. To bih i ja odgovorila da me netko sa strane upitao. (I zbog toga pomalo blagonaklono gledam na Engina.)

Engin je prisutan u njegovom životu od početka karijere, neki ljudi su se menjali, Engin je ostajao I poslovno I privatno, tako da je sasvim normalno da u njega ima najviše poverenja I da ga ona najbolje poznaje.

Ali, iskreno, na brojnim slikama mi izgleda baš umorno. Mislila sam da je samo na naslovnici, ali nije.

Slažem se. Koliko se sećam to slikanje je bilo u vreme dok je on još jurio lokacije I ostalo za film, tako da mislim da je zbog toga tada bio umoran. Mislim da se tek posle saznalo da neće biti snimanja filma.

Ono što bih voljela znati - što je “muljao” s Atalayem. Znam da je dečko bio snimao film(ić) prije koju godinu - Benim gibi, ne mogu se sjetiti je li Caga za njega pisao scenarij jer mi je ovaj sad odgovor znakovit, a to mi prvo na um pada, čak mi i “zvoni” da je. Više mi djeluje da je nego da nije. To me kopka. Pokušala sam jučer pronaći nešto, ali nisam uspjela naći ono što me zanimalo. Da mi laptop stari nije crkao sigurno bih nešto našla, imala sam tada neke slike s tog snimanja. Sjećaš li se ti možda?

Koliko se sećam to je bilo negde posle Icerdea I mislim da Caga jeste pisao scenario a da je Atalay bio reditelj. Ali kako to nikada nije ugledalo svetlost dana, mislim da je to bila neka njihova privatna zezancija.

Lutfen, prevedi ovo prvo jer sam našla na različite prijevode. Mada, kad već prevodiš, možeš i oba odgovora. Nije dugo, zbilja.

Šta te trenutno najviše uzbuđuje?

-Neka to bude iznenađenje. Zato što ću uskoro podeliti.

Kakva će za tebe biti 2020 godina? Šta očekuje tebe I tvoje voljene?

-Biće godina novih avantura I novih početaka. Mislim da će 2020 biti godina kada će I moji voljeni biti uzbuđeni zajedno sa mnom. Ostvariću projekte na kojima radim, nadam se da će biti inrenzivna godina.

Tek sad vidim da su ih kao uhvatili. I dalje ne kužim što je u tom čovjeku da ga povezuju sa zgodnim ženama. Mora da je jako smiješan.

Ni meni nije jasno. Ahu mi je još I jasna, ona ga je smotala, rodila dete, šutnula ga I sada uživa do kraja života u njegovoj lovi. Ali ove ostale su ipak žene koje imaju I karijeru I pare, gde njega nađoše.

Čekaj, nemoj mi sad reći da je i tebi isto tako!? Ok, ja znam da sam ja udarena, ali sad baš da još netko misli isto što i ja, oha. Jer, iako oduševljeni, meni neki fanovi (barem Ahsen i ekipa) djeluju obrnutog mišljenja, unatoč količini slika. Njima slike nisu dovoljno dobre, nisu kvalitetne, nisu nemam pojma što. Valjda bi ih trebao profi fotograf fotkati.
Ma gle ga samo, kako se raširio.

Prvo, one slike su ništa posebno, drugi sto puta mi je draže da ga vidim ovako u prirodnom stanju I ovako kada nas slike iznenade, nego slike na kojima pozira I za koje znamo da su slikane I čekamo da se pojave. Treće, tu vidimo kako je lepo raspoložen, da mu je prijala ova vojska, da se sprijateljio tamo sa ljudima, na onim slikama vidimo poze i Iklnurine ’savršene’ kombinacije i četvrto, kada smo se mi slagale sa Ahsen i ekipom?
Da ne ispadne sad da mi nije drago što su izašle i te slike i intervju, naravno da jeste, samo mi je ovo draže i lepše.
Bu arada, Hello video mi je odličan.

Zaboravila sam da se pohvalim slikama kako bi izgledala moja deca sa:
1) Pavelom
2) Stasom
3) Kozlovskim

smeh

Sve su slatke, ali druga mi je najlepša.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyMon Feb 10, 2020 10:30 pm

Nisam sigurna kako ću ovu seriju nastaviti gledati. Pa ovo je drama na dramu, svakim nastavkom sve gora. I jedini svijetli lik koji donosi malo pozitive je slomljen od tuge. Pa mislim stvarno. Da nema Mehdija koji je toliko divan i Zeynep s kojom samo tako ide, pa ovo bi bilo potpuno neizdrživo.

Meni je epizoda bila ok, čak sam je nekako mirno gledala jer sam znala da će biti onog kal, jedino mi je Benal kvarila mir. Jedino dobro je u celoj priči što će oni morati da ostanu u braku godinu dana zbog Kibrit, tako da saznala ne saznala, nema joj idenja.
Bilo mi je žao Nuha, ali mi je s druge strane bilo i drago što je Emine rekla istinu. Nadam se da mu je ubila sve nade i da će da se okane od nje, u krajnjem slučaju jasno mu je stavila do znanja da planira da bude sponzoruša i da neče da se udaje iz ljubavi nego zbog para. Daj Bože da se zakači za Faruka taman da nam se i ona skine s vrata i da nam njega skine. U prošloj je počela malo da me nervira, ali sada je otvorila karte i pokazala da je debil, tako da uopšte ne bih ni volela da njih dvoje budu zajedno, ona ga ne zaslužuje.

Toliko toga bih htjela napisati, a čim počnem odmah bih i prestala. Ne znam, stvarno ne znam. Ne bih htjela da ova serija bude, po pitanju para, nešto tipa Femira. Hoće li ovi ikad biti sretni? Dan jedan jedini? Kako ide priča, neće. A druga stvar, pa ovdje je drama oko svakog lika.

Ne znam, parovi u dosadašnjim Eyleminim serijama su bili srećni, imali su probleme naravno, ali su bili zajedno većinu epizoda. Ako se bude držala toga, nagledaćemo se mi Zeynep&Mehdi lepih scena.

Zeynep - svaka čast što je odjebala Faruka. Sad sam sigurna da ga ne voli. Niti ga je ikad voljela, a mislim da je već i sam toga svjestan. Kad mu je vratila onaj prsten, oha, svaka joj čast! Sviđa mi se i što je ponosna pa nije prihvatila Mehdijevu kuću, nego molila Sultan za pare. Doduše, mogla je uzeti Mehdijevu kuću, ali mu reći da će mu otplatiti do novčića, koji je on dao za najam, kad se zaposli tako da ni "jadnu" Sultan ne dekomodira. Dobro mu je odgovorila na stepeništu dječjeg doma. Što se tiče osjećaja, zaljubila se ona u Mehdija već. Mislim da vidi sve njegove pozivne strane i na to je pala. Reći nekome i to blagotelećim pogledom da će biti dobar otac je nešto veliko. Svaka joj čast kako se nosi i sa zaovom. Nije joj lako s onom izdržati. Koliko god sam u jednom trenutku promislila - dajjjj nemoj biti salak, uđi kod njega u pritvor; daj, nemoj biti salak, otiđi na suđenje. Zapravo je ovako i bolje ispalo. Drago mi je da mu je predbacila da je on htio da ona ode.

Prvo, Zeynep je shvatila neke važne stvari, a to je da dok drugi odlučuju umesto nje I dok ona ćuti niko nije srećan I da je vreme da sama donosi odluke I da ne pokušava svakome da ugodi. Drugo, ispunila je sva moja očkivanja u sceni na aerodromu, mnogo bih se razočarala da je pokušala da ode sa njim pa da je nešto sprečilo.
Ja sam prvo pomislila šta drami toliko, neka uzme tu Mehdijevu kuću I gotovo, međutim u pravu je, zašto bi dozvolila da je izdržava čovek koji hoće da se razvede od nje. Mogla je jedino tako kao što ti kažeš, da uzme luću pa da mu posle vrati pare, ali opet bi to bilo traženje pomoći od njega. Lepo je rekla I Sakine I Bayramu, ali videli smo u fragmanu koliko su te dve budale u stanju da bilo šta shvate. Jedino mi nije jasno kakav je tamo zakon vezano za pravnike. Pre bih rekla da je to logička greška u scenariju, nego da tako lako može da se postane advokat, trebalo bi da je taj zakon manje više svugde isti. Ovde završi pravni, posle dve godine stažira kod nekog advokata I onda polaže pravosudni ispit I postaje advokat, ali Zeynep priča nešto kao položi još par ispita završava faks i postaje advokat, nešto tu nije u redu.

Ja isto mislim da je počela da se zaljubljuje u Mehdija kada je videla da nije neki divljak kao što je mislila, kada je videla da je spreman da je pusti I da neće na silu da je drži, kada je videla kako postupa sa decom, mislim da je počela da mu veruje I da je potpuno promenila sliku koju je stekla ono prvo veče. A I Mehdi je potpuno drugačiji od muškaraca sa kojima je ona bila u kontaktu, od Bayrama, Ekrema, Faruka… I to drugačiji u pozitivnom smislu.

Mehdi - ČOVJEK! Osoba kojoj možeš vjerovati, na koju se možeš osloniti. Doduše, mogao je zaštitu koristiti. Zbilja za oduševiti se kako, i iako se "rastao" od Zeynep, brine o njoj, njenim osjećajima i njenom životu. Samo velik čovjek bi spriječio da sazna kakav je čovjek Ekrem. (Mada, ne znam kako će to biti kasnije po njih kad se sazna.)

Slažem se I to nije samo zato što on voli Zeynep pa želi da joj pomogne, nego zato što je čovek na kojeg stvarno može svako da se osloni I zato što je odgovoran I želi svakome da pomogne, pa naravno da će I ženi koju voli. Samo da dobije malo samopouzdanje, da ne živi stalno u uverenju da će Zeynep da ga ostavi I biće super. Sva sreća da je tu Nuh koji je koliko toliko glas razuma I malo uspe da utiče na njega.

Emine - ne znam s kojom životinjom da nju usporedim, sve je to uvreda za životinju. Točno sam mogla pretpostaviti da je ona željna para. Točno. Nadam se samo da stvarno voli Zeynep, a da su joj pare samo usputne, a ne da se družila samo zbog para s njom. Jedino što cijenim kod nje, što je barem bila iskrena s Nurom (je li se tako prijatelj zove?) kad već ga ne zarezuje. Da se čovjek ne trudi više. Lijepo sam rekla eto joj Faruk pa nek se nosi s njim gdje god hoće. I točno su jedno za drugo.

Nisam pročitala ceo tvoj komentr nego idem pasos po pasos I odgovaram I sad kad sam stigla do Emine, vidim da smo napisale skoro isto. Neka radi šta hoće, samo neka ne pokušava da pomiri Faruka I Zeynep, stvarno je postala nepodnošljiva za jednu epizodu. Ja čak mislim da je Eylem promenila planove što se nje tiče u poslednje dve epizode, u početku je ona hvalila Mehdija I bila za to da se Zeynep uda za njega, sad odjednom Faruk.

Nur - toliko mi je žao što je lik, koji je bio pozitiva ove serije, tužan. Kad je tužan pitanje je hoće li ostati išta od pozitive dalje. Kome da se sad smijem? Tko će unijeti vedrine?

Mislim da ga je Emine oslovila sa Nuh, ako sam dobro čula. Jedino njegovo ime nikako da zapamtim. Što se njega tiče, nadam se da će se pojaviti neka nova devojka, može I neka Zeynepina prijateljica sa faksa u koju će da se zaljubi I da odjebe Emine. A za nju bih volela da je bogataši zajebu I da je otkaće pa da se kaje što ga je odbila, ali da joj bude kasno.

Mujgan - eto stvarno, ali stvarno, ne znam, ali sus, ženo Božja, više. Em bratu, em sestri stalno nešto zvoca, tj. bratu toliko ne zvoca koliko radi njega zvoca.

Mujgan j baš žešći debil, nema pojma ni šta se dešava, ni zašto je Mehdi završio u zatvoru, ni ko ga je prijavio, ali odmah joj je kriva Zeynep. Opet kažem, jedino dobro je što ona nema nikakav autoritet I što je svi učutkuju pa ne može ni da napravi štetu, bar za sada. Čak se ni Zeynep ne obazire na ono što ona govori.
I da, Mehdijeva majka mi se sve više sviđa. Mislila sam da će ona biti klasična svekrva koja će po ceo dan da zvoca, ali žena ispade totalno normalna, razumna I što mi je drago uvek glupoj Sakine začepi usta nekom lekcijom. Čak je žena potpuno širokih shvatanja, očekivala sam zatucanost, da će braniti Zeynep da nastavi školovanje, da će tražiti unuče, da će je terati da radi po kući, ali sve je suprotno.

Kibrit - o njoj ništa neću komentirati. Ne mogu. Nadam se samo da će čim prije ovu priču završiti.

Za nju mogu da kažem da mala odlično glumi I takođe se nadam da će se ta priča što pre završiti jer je jako mučna. Samo je falio onaj idiot Bayram da jede govna, ali nadam se da to neće uticati na nju, I takođe se nadam da će Bayrama da ozbace naglavačke iz kuće ako nastavi tako da se ponaša- I da, valjda Mujgan neće praviti problem oko nje.

Ekrem - točno sam znala da je nešto u pitanju, ali sam se isto iznenadila da ima i kćerku.

Iz onog sastanka sa advokatom kada je Nermin odbila da potpiše projekat, da se zaključiti da si bila u pravu I da je lova njena. Ona je I predsednik upravnog odbora u firmi. Baš lepo što ponižava Zeyneo, Mehdija I ostale a izgleda da je I on potekao iz te niže klase. Nego, ova švalerka je izgleda Zeynepina sestra. Nije to meni palo na pamet, nego sam to veče kada je bila serija pročitala na tw, Tokyo je napisao. E sad, da li on pretpostavlja ili ima neke informacije, ne znam. Ali nije nelogično.

Komšinica - ide mi na živce. Ne krivim je ja da se zaljubila u Mehdija (tko ne bi), pa ne zamjeram joj ni što je trudna ni što želi biti trudna (žena je očito željela dijete), ali ako bude sad radila na tome da rastavi Mehdija od Zeynep, oha...

Šao mi je, ali ne mogu da budem ni objektivna, ni blagonaklona, ni da razumem nekoga ko je smetnja na bilo koji način glavnom paru. Može ona da ima svoje razloge, može I da ne bude loša, za mene je smetnja. A čak mislim da bi mogla da radi na tome da rastavi Mehdija I Zeynep.

ZiM (kako li je njima ime službeno?) - divni. Ali baš divni. Tako se lijepo gledaju da je milina. A kako je tek on grli. Sviđa mi se njihova priča. Nadam se samo da ona umjesto Mehdija neće odlučivati kao što ne želi ni da on za nju odlučuje.

ZeyMeh je službeno. Meni su njih dvoje odlični, ne samo kao par fizički, nego I ovako mislim da bi mogli super da se slažu. Jesi videla u fragmanu kako su slatki, počeli su I da spavaju zajedno u krevetu, pa još ga ona pokriva. :cereeeeek: Kad pomislim da će Benal izgleda sve to da nam sjebe popizdim.

i test sad kad su se taman pomirili i kad je ušutkao onu aždaju. Zbilja se nadam da Zeynep neće, kad vidi da je ova hamile, otići od Mehdija. U k... sve. Stvarno ne želim da donese odluku umjesto njega. Neka razgovara s njim ranije.

Zeynep je previse dobra da bi zbog besa otišla I ostavila Kibrit na cedilu. Moraju godinu dana da budu venčani I da žive zajedno jer će očigledno dolaziti ljudi iz socijalne službe u kontrolu, tako da bar za sada Zeynep mora da bude tu, ali svakako će to poremetiti odnose, a taman je sve krenulo u pozotivnom smeru. Mislim da se Mehdiju opet smeši spavanje na podu I u garaži.

Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 1:02 am

Ma, nisam mislila za komentiranje, nego da ga vidiš u vojsci. Ima zbilja dosta slika (tridesetak), zapravo osvane i još poneka nova, ali eto par da ga vidiš. Moram te malo držati u korak s Turcima.

Lep je, lepo mu stoji uniforma. :cereeeeek:

Zašto meni sva djeca izgledaju našminkano, da ne kažem kao djevojčice?
Ono što znam je da sva djeca imaju tvoju kosu.  lol! Ali lijepa su djeca. Slični su, jedino se ova od Kozlovskog malo razlikuju. Ten, pogled...

Ali nisam znala da planiraš trudnoću s ovima.  lol!

Možda zato što je moja slika bila našminkana. lol! Sad bez zezanja, meni sva deca nekako deluju isto, svi mi imaju neki taman ten i tamne oči (što je prilično čudno, pogotovo u slučaju gde smo i Pavel i ja svetlooki).
Deca sa Kozlovskim su pljunuta on. Deca sa Pavelom i Stasom su neka mešavina. Nijedno dete baš ne liči na mene. lol! Osim devojčica od Stasa i Pavela koje imaju moj oblik očiju.

I ja mislim da je to razlog.  lol!

smeh smeh smeh

O zaman, da ja devam.
https://i.postimg.cc/d0WNWTgk/669-ACB0-C-28-C1-4-B8-C-8002-9-E42122731-F7.jpg Ovo da drugi put zalijepim onima koji kukaju za Cagine nagrade. Bez obzira na starog.

Samo ti daj. veseljko

Matori Karenjin meni nikad nije bio toliko negativan lik, jeste čovek imao svojih mana, ali ko ih nema. U nekim stvarima me je čak Ana više nervirala od njega. lol!

A je se ova dva napričaše o ženama, točnije Vronski nije mnogo rekao. Samo ovome da nije volio.  lol!

I jel' se slažeš? lol!

Nisam mislila da će mene prestati oduševljavati, nego da tebe srce ne prekine od prevelike radosti zbog mog komentiranja njega i serije.  lol!

Izdržalo je ovo srce gola Stasova leđa, gaće, naskakanja, pa onda isto to sa Pavelom, valjda će i ovo. lol!
Kad sam kod golih Stasovih leđa i naskakanja, ova nova serija je odlična po tom pitanju, Stas verno nastavlja da mi izaziva infarkte. st_bond Stas1 Kako mi je samo nedostajao. <3 <3 <3

Pa ja u principu najviše volim prirodnost, ali eto, ovdje mi za ulogu baš paše Maksova gracioznost u izražavnju, pokretima, govoru i glumi.
A oduvijek mislim da je Maks glumac - umjetnik.

E što se toga tiče, tu da, definitivno vodi.

Pa zapravo, kod mene se i prikuje taj spot na CMC-u, glazbenom programu i, iako sam ga vidjela i prije, nisam prepoznala Filipa do tog dana kad sam ti pisala. Inače ne obraćam toliko pozornost na spot, ali taj sam dan gledala TV, a ne samo slušala.

Da mi ti nisi izvukla i stavila do znanja šta da gledam, ja pitanje da li bih ga prepoznala.

Možda joj je došlo iz dupeta u glavu. Ali opet koristi društvene mreže i na sva zvona se reklamira.

E pa to.
Meni je čak donekle i žao, odnosno bilo bi mi žao da nije ovoliko napadna. Zamisli koliko je to na neki način i tužno, kakva si ti glumica kad sama moraš da se hvališ, prikazuješ, dokazuješ, umesto da to govore tvoje uloge.

Ako ikad bude video toga, imam želju pogledati njegovu facu na taj odgovor.

smeh
Nešto imam osećaj da je ovako nešto. lol!

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 5U6Y14xYuz8

A ha. Znači nešto drugo je u pitanju. A ja baš htjela optužiti Agatu.

Što se mene tiče, slobodno ti. lol!

Kad mi odgovoriš sto dana kasnije, pojma nemam zašto sam ti o napisala, ama neyse.

smeh

Super. A PMS prošao, GB nisi odgledala? Sad kad zaredaju Rusi i Ruskinje nećeš ni moći.

E sad da te obradujem. Odgledala sam 1. epizodu, sad kad odgovorim tebi idem na drugu. Baš mi se svidela serija, čak nisam imala potrebe za ubrzavanjem ni u jednoj sceni. Podseća me na AFK u nečemu. Samo mi reci, kad će ovo dvoje iz rata da pređu u ljubav, bar u naznakama? lol!

Inače Bursin mi je glumački mnogo bolji od ove glavne.

A Maksa sam danas isto gledala, serija je ludilo već od prve epizode. wow
Ako nisam rekla - ista je produkcijska kuća kao za Mažora. :cereeeeek:
I još jedan lik koji razvaljuje, ono je u isto vreme i takvo đubre i takav genije da je stvarno samo Maks mogao da ga igra. naklon naklon naklon

Sad kad sam pročitala ovo sjetila sam se da nisam odgledala 10. epizodu.

Ja sam večeras shvatila zašto volim Lolu. lol! 2,3,4,5 viskija. smeh naklon smeh

Da, ima on kemiju sa sinom. Predivni su mi. Zato i kažem da mi je mali premeden. I super su mi sve scene (unatoč tome što je Petar očajan otac) s njima.  naklon

Super su im scene, a malo je stvarno premeden.
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 3:32 pm

Sara Ulusoy ::
Ja sam pročitala neke delove, ali nisam sigurna da je to ceo intervju. Ako jeste, nisu se baš prosčavili sa dužinom, dosta je kratak. Ispašće da se stalno žalim na intervjue, ali nije do njega, do novinara je, uvek slična kliše pitanja i odgovori su dobri, ali su uglavnom nešto što mi znamo. Ali malo je i do nas, mi zagriženi fanovi sve iskopamo, sve znamo, dobro smo obavešteni i onda normalno da nam je intervju već viđeno, možda ljudima koji su prosečni fanovi nije tako.

Intervju zapravo i nije velik. Ja sam pročitala na turskom par puta, neki jako loš prijevod odmah na španjolskom (baš se vidi da je loš prijevod, izgleda mi doslovan uz GT), onda dio na engleskom, onda dio na hrvatskom (dva različita) i onda opet cijeli na engleskom (od drugog izvora). Yani... I jedva sam dočekala tvoj.kisic Tebi najviše vjerujem, pogotovo kad sam pronašla razlike u prijevodu među svim nabrojanima.

Ne znam jesi li u međuvremenu pročitala cijeli intervju ili ne (ima, ako sam dobro prebrojala, šest stranica na kojima je intervju, na ostalim su slike ili izvučene izjave uz slike). Nadam se da će ga Engin (ili njegov uspavani tim) postaviti ovdje, ama malesef ništa od toga još.
Evo ću ti staviti ovako da samo ne tražiš ako želiš vidjeti jesi li sve pročitala - 1., 2., 3., 4., 5., 6.

Mislim da je upravo stvar u tome što si rekla. Nama, koji smo dobro upućeni u svaki njegov korak, nije rekao ništa novo. Ako i pamtimo što je rekao u prethodnima onda naravno da nam nije nepoznato ništa, i naravno, da nema nešto što je veće iznenađenje. A ono što je iznenađenje to svakako Caga ne otkriva dok nije potvrđeno i zato ispada da je svaki intervju isti. Netko tko je običan Cagin fan (recimo jedan od onih sa sredine Gaussove krivulje - ne od onih koji Cagu s vremena na vrijeme pogledaju u nekoj seriji i ne od oni koji svaki dan gledaju kud je, gdje je) bit će sasvim zadovoljni s ovim što su dobili.

Bilo bi neprofesionalno da objavi da pregovara o tom I tom projektu pre nego što je potpisano, jer mogu da propadu pregovori. Uostalom, koliko ja znam, projekte prvo objavljuje produkcija, prvo preko Ranini I Birsen, a onda zvaničnim saopštenjem, naravno da neće glumac prvi da objavi.

E pa to znam ja, ali sam se isto čudila ismijavanju kako domaćih (turskih), tako i stranih fanova (ovih balkanskih) po pitanju ovoga.
Uostalom, u slučaju da snima film za neki festival onda uopće ne treba podijeliti s nama to.

Engin je prisutan u njegovom životu od početka karijere, neki ljudi su se menjali, Engin je ostajao I poslovno I privatno, tako da je sasvim normalno da u njega ima najviše poverenja I da ga ona najbolje poznaje.

Mene samo zanima je li Engin prisutan od njegovog poznavanja s Ilknur (dakle AFK-a) ili ga je poznavao još i prije. Ali ovo da ga Engin najbolje poznaje to bih i sama dala ruku u vatru. Odnosno, i sama znam i osjetim da ga Engin najbolje poznaje.

Slažem se. Koliko se sećam to slikanje je bilo u vreme dok je on još jurio lokacije I ostalo za film, tako da mislim da je zbog toga tada bio umoran. Mislim da se tek posle saznalo da neće biti snimanja filma.

Ti se dobro sjećaš. Tih dana je baš aktivno bio na lokacijama u Kirlareliju i onda išao za London.

Koliko se sećam to je bilo negde posle Icerdea I mislim da Caga jeste pisao scenario a da je Atalay bio reditelj. Ali kako to nikada nije ugledalo svetlost dana, mislim da je to bila neka njihova privatna zezancija.

Da, nakon Icredea je bilo. U travnju 2018. Zadnji dan snimanja je bio 12. 4. Znam da sam tada pratila, znala sam i neke glumce (i statiste) i kamermana. Zato me zanimalo sjećaš li se ti možda je li Caga pisao scenarij jer eto meni zvoni da je, ali ne mogu tvrditi i lupati da je.

Ne bih ja rekla da je neka privatna zezancija. Onda sam mislila da je možda nešto Atalayu za faks. (I nedavno je on reklamirao neki film na kojem radi.) A sad što je bilo ne znam. Znam samo da Caga ima projekata koje je radio, a koje mi nismo vidjeli i pitanje je hoćemo li.

Šta te trenutno najviše uzbuđuje?

-Neka to bude iznenađenje. Zato što ću uskoro podeliti.

Kakva će za tebe biti 2020 godina? Šta očekuje tebe I tvoje voljene?

-Biće godina novih avantura I novih početaka. Mislim da će 2020 biti godina kada će I moji voljeni biti uzbuđeni zajedno sa mnom. Ostvariću projekte na kojima radim, nadam se da će biti inrenzivna godina.

Hvala ti. Iskreno, mislim da su ova dva pitanja ključna u cijelom intervjuu. Ali, moram priznati, vješto ih je upakirao. Jako.

Ni meni nije jasno. Ahu mi je još I jasna, ona ga je smotala, rodila dete, šutnula ga I sada uživa do kraja života u njegovoj lovi. Ali ove ostale su ipak žene koje imaju I karijeru I pare, gde njega nađoše.

Ja se više ničemu ne čudim. Hazal Alija, Hazar onog lika, sad ovaj Cem. Meni on kao komedijaš. Ali zgodne, samostalne, visoke žene očito ima čime oboriti s nogu. Očito ima nešto što žene privlači. Valjda ogromna karizma, humor, iskustvo. Pojma nemam što.
Ne želim ništa reći na ovu temu, ionako ga stalno srećem kad gledam Cagin hashtag - konstantno se ljudi pitanju kako poslije Cage i Bursina je Serenay izabrala njega.
A vidim da je i jutros imao neku izjavu kad su ga pitali za razliku u godinama.

Prvo, one slike su ništa posebno, drugi sto puta mi je draže da ga vidim ovako u prirodnom stanju I ovako kada nas slike iznenade, nego slike na kojima pozira I za koje znamo da su slikane I čekamo da se pojave. Treće, tu vidimo kako je lepo raspoložen, da mu je prijala ova vojska, da se sprijateljio tamo sa ljudima, na onim slikama vidimo poze i Iklnurine ’savršene’ kombinacije i četvrto, kada smo se mi slagale sa Ahsen i ekipom?
Da ne ispadne sad da mi nije drago što su izašle i te slike i intervju, naravno da jeste, samo mi je ovo draže i lepše.
Bu arada, Hello video mi je odličan.

Seni seviyorum abla. Apsolutno se slažem.

A bold smeh naklon. Yani, dogru.

Naravno da mi je drago da je izašlo. Pa čekala sam kao ozebli sunce to sa snimanja, pogotovo intervju, ali vidjeti Cagu u okruženju, koje je prirodno, uvijek mi je draže.

Ne znam, parovi u dosadašnjim Eyleminim serijama su bili srećni, imali su probleme naravno, ali su bili zajedno većinu epizoda. Ako se bude držala toga, nagledaćemo se mi Zeynep&Mehdi lepih scena.

Meni bi zbilja odgovaralo da Eylem u tome bude dosljedna.

Ja sam prvo pomislila šta drami toliko, neka uzme tu Mehdijevu kuću I gotovo, međutim u pravu je, zašto bi dozvolila da je izdržava čovek koji hoće da se razvede od nje. Mogla je jedino tako kao što ti kažeš, da uzme luću pa da mu posle vrati pare, ali opet bi to bilo traženje pomoći od njega. Lepo je rekla I Sakine I Bayramu, ali videli smo u fragmanu koliko su te dve budale u stanju da bilo šta shvate. Jedino mi nije jasno kakav je tamo zakon vezano za pravnike. Pre bih rekla da je to logička greška u scenariju, nego da tako lako može da se postane advokat, trebalo bi da je taj zakon manje više svugde isti. Ovde završi pravni, posle dve godine stažira kod nekog advokata I onda polaže pravosudni ispit I postaje advokat, ali Zeynep priča nešto kao položi još par ispita završava faks i postaje advokat, nešto tu nije u redu.

Svakako je od nekoga pomoć trebala tražiti jer para nema. On joj je pomoć ponudio, a ako bi ona sve uredno isplatila kasnije, ne treba toliko ponosna biti. Ja tu ne vidim ništa loše, ali čak i kužim da joj ponos i povrijeđenost to ne dopušta. Ne mogu reći da zamjeram, samo sam eto tako prokomentirala.

Tako je i kod nas. Možda pripravnici kad se zaposle kod nekog advokata isto imaju plaću.

Samo da dobije malo samopouzdanje, da ne živi stalno u uverenju da će Zeynep da ga ostavi I biće super. Sva sreća da je tu Nuh koji je koliko toliko glas razuma I malo uspe da utiče na njega.

Voljela bih da i u ljubavi ima barem malo onog samopouzdanja i sigurnosti koju ima u svemu drugome.

Nisam pročitala ceo tvoj komentr nego idem pasos po pasos I odgovaram I sad kad sam stigla do Emine, vidim da smo napisale skoro isto. Neka radi šta hoće, samo neka ne pokušava da pomiri Faruka I Zeynep, stvarno je postala nepodnošljiva za jednu epizodu. Ja čak mislim da je Eylem promenila planove što se nje tiče u poslednje dve epizode, u početku je ona hvalila Mehdija I bila za to da se Zeynep uda za njega, sad odjednom Faruk.

Teško da ona može osvojiti Faruka. Mene strah da ona želi pomiriti njega sa Zeynep kako bi i ona ušla u krug bogataša. Jer ako je Zeynep tamo, družit će se i ona s njima. Mada bih baš voljela neka se uhvati Faruka, neka joj ga.
Na početku sam mislila da je ona zaljubljena u Mehdija i da je ljubomorna što ga žele oženiti za Zeynep. A zapravo, kad promislim, ona je na početku skrivala od Zeynep u kakvim joj uvjetima obitelj živi. Možda da joj je rekla bi Zeynep i ranije došla u mahalu.

Mislim da ga je Emine oslovila sa Nuh, ako sam dobro čula. Jedino njegovo ime nikako da zapamtim. Što se njega tiče, nadam se da će se pojaviti neka nova devojka, može I neka Zeynepina prijateljica sa faksa u koju će da se zaljubi I da odjebe Emine. A za nju bih volela da je bogataši zajebu I da je otkaće pa da se kaje što ga je odbila, ali da joj bude kasno.

Ajde, onda je Nuh. Nikako upamtiti kako se čovjek zove, a baš je dobar.
I ja se nadam. Ako Zeynep ima kakvu prijateljicu, i k tome još bogatašicu, bilo bi odlično.

Mujgan j baš žešći debil, nema pojma ni šta se dešava, ni zašto je Mehdi završio u zatvoru, ni ko ga je prijavio, ali odmah joj je kriva Zeynep. Opet kažem, jedino dobro je što ona nema nikakav autoritet I što je svi učutkuju pa ne može ni da napravi štetu, bar za sada. Čak se ni Zeynep ne obazire na ono što ona govori.
I da, Mehdijeva majka mi se sve više sviđa. Mislila sam da će ona biti klasična svekrva koja će po ceo dan da zvoca, ali žena ispade totalno normalna, razumna I što mi je drago uvek glupoj Sakine začepi usta nekom lekcijom. Čak je žena potpuno širokih shvatanja, očekivala sam zatucanost, da će braniti Zeynep da nastavi školovanje, da će tražiti unuče, da će je terati da radi po kući, ali sve je suprotno.

Meni se čini da je ovdje Eylem napravila tako da je svekrva ok, a zaova čupa živce.

Za nju mogu da kažem da mala odlično glumi I takođe se nadam da će se ta priča što pre završiti jer je jako mučna. Samo je falio onaj idiot Bayram da jede govna, ali nadam se da to neće uticati na nju, I takođe se nadam da će Bayrama da ozbace naglavačke iz kuće ako nastavi tako da se ponaša- I da, valjda Mujgan neće praviti problem oko nje.

Baš mučna, a u ovakvoj seriji gdje je sve mučno, ona je samo točka na i. Ne znam hoće li on napraviti problem ili ne. Nikako nije dobro to što je rekao ispred socijalne službe. Još ako saznaju da je ona trudna, aman... Odmah Mehdi ne djeluje kao obiteljski čovjek.

A ne znam hoće li Mujgan praviti problem. Ona voli brata, pretpostavljam da joj je i Kibrit draga pa možda i ne bude. Mada, ako ona sazna da je Benal trudna (a ona očito voli Benal), ne znam što će izvoditi.

Iz onog sastanka sa advokatom kada je Nermin odbila da potpiše projekat, da se zaključiti da si bila u pravu I da je lova njena. Ona je I predsednik upravnog odbora u firmi. Baš lepo što ponižava Zeyneo, Mehdija I ostale a izgleda da je I on potekao iz te niže klase. Nego, ova švalerka je izgleda Zeynepina sestra. Nije to meni palo na pamet, nego sam to veče kada je bila serija pročitala na tw, Tokyo je napisao. E sad, da li on pretpostavlja ili ima neke informacije, ne znam. Ali nije nelogično.

To mi je promaklo. Nisam pročitala do sada kad si ti rekla. I zanimljivo je to, i nije nemoguće. Dobro smo i rekle da će se pojaviti sestra baš kad ne bude trebala. Mada, ako je sestra, koja je bila dosta starija od Zeynep, utekla s 15 onda mi je nekako ova djevojčica premala. mislilac Ili nije.

Šao mi je, ali ne mogu da budem ni objektivna, ni blagonaklona, ni da razumem nekoga ko je smetnja na bilo koji način glavnom paru. Može ona da ima svoje razloge, može I da ne bude loša, za mene je smetnja. A čak mislim da bi mogla da radi na tome da rastavi Mehdija I Zeynep.

A čim je Zeynep išla k njoj (ili s njom) u doktora oha. Sad neka još Zenyep vidi dijete na ultrazvuku.
Ja bih poštovala njenu trudnoću, ali da ne utječe namjerno na brak Zeynep i Mehdija.

ZeyMeh je službeno. Meni su njih dvoje odlični, ne samo kao par fizički, nego I ovako mislim da bi mogli super da se slažu. Jesi videla u fragmanu kako su slatki, počeli su I da spavaju zajedno u krevetu, pa još ga ona pokriva. :cereeeeek: Kad pomislim da će Benal izgleda sve to da nam sjebe popizdim.

I meni.
Vidjela sam, zato sam i kukala što ti nisi odgledala epizodu da mogu staviti sto :cereeeeek: na njih.

Zeynep je previse dobra da bi zbog besa otišla I ostavila Kibrit na cedilu. Moraju godinu dana da budu venčani I da žive zajedno jer će očigledno dolaziti ljudi iz socijalne službe u kontrolu, tako da bar za sada Zeynep mora da bude tu, ali svakako će to poremetiti odnose, a taman je sve krenulo u pozotivnom smeru. Mislim da se Mehdiju opet smeši spavanje na podu I u garaži.

Slažem se da je Zeynep previše dobara, ali previše je dobra i za Mehdijevu bebu.

I ne kužim što su Nuh i Mehdi došli u bolnicu?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 3:57 pm

Lep je, lepo mu stoji uniforma. :cereeeeek:

Kao da si smjela reći drugačije? lol!

Možda zato što je moja slika bila našminkana. lol! Sad bez zezanja, meni sva deca nekako deluju isto, svi mi imaju neki taman ten i tamne oči (što je prilično čudno, pogotovo u slučaju gde smo i Pavel i ja svetlooki).
Deca sa Kozlovskim su pljunuta on. Deca sa Pavelom i Stasom su neka mešavina. Nijedno dete baš ne liči na mene. lol! Osim devojčica od Stasa i Pavela koje imaju moj oblik očiju.

Onda je zbog toga. Trebala si skinuti šminku za sliku da barem malo više oca vidim u dječacima. Šalu na stranu, vjerojatno je to razlog što izgleda kao da imaju namazane usne i oči.
Djeca su slatka, i kao što sam rekla - Pavelova i Stankova liče čak i međusobno (što onda znači da djeca čak tebi sliče), a Kozlovskoga malo više bacaju na njega.

Matori Karenjin meni nikad nije bio toliko negativan lik, jeste čovek imao svojih mana, ali ko ih nema. U nekim stvarima me je čak Ana više nervirala od njega. lol!

Ah, meni iz nekog razloga nije baš drag, mada je čovjek baš principijelan. Čak ga ni dijete vlastito nije baš doživljavalo.

I jel' se slažeš? lol!

Pa... smeh Ti? lol!

Slažem se s Vronskim da ovaj nije volio.

Izdržalo je ovo srce gola Stasova leđa, gaće, naskakanja, pa onda isto to sa Pavelom, valjda će i ovo. lol!
Kad sam kod golih Stasovih leđa i naskakanja, ova nova serija je odlična po tom pitanju, Stas verno nastavlja da mi izaziva infarkte. st_bond Stas1 Kako mi je samo nedostajao. <3 <3 <3

Ma rekla sam ja da ti imaš veliko srce. I jako, jer ipak treba preživjeti tolike muškarce i njihove izdaje. lol!

Znači, super. Barem ne kukaš da ga Aurika (skoro napisah Agata) koči u skidanju i krevetnim scenama. lol!

Da mi ti nisi izvukla i stavila do znanja šta da gledam, ja pitanje da li bih ga prepoznala.

Ajde neka sam onda. Jadan, ovdje je ostao tužan.

E pa to.
Meni je čak donekle i žao, odnosno bilo bi mi žao da nije ovoliko napadna. Zamisli koliko je to na neki način i tužno, kakva si ti glumica kad sama moraš da se hvališ, prikazuješ, dokazuješ, umesto da to govore tvoje uloge.

Možda je ženama inače teže tamo u tom poslu.

Nešto imam osećaj da je ovako nešto. lol!

Meni nekako da je pogledao u pod (ili od novinara) i zacvenio se.

E sad da te obradujem. Odgledala sam 1. epizodu, sad kad odgovorim tebi idem na drugu. Baš mi se svidela serija, čak nisam imala potrebe za ubrzavanjem ni u jednoj sceni. Podseća me na AFK u nečemu. Samo mi reci, kad će ovo dvoje iz rata da pređu u ljubav, bar u naznakama? lol!

Ne zezaš me? Soyle canim.

Po čemu te podsjeća? Pa, ne znam točno epizodu, ali vrlo brzo će on prijeći u ljubav, ali će i dalje voditi rat s njom. lol! A za baš ljubav ćeš se isto malo pričekati.

Inače Bursin mi je glumački mnogo bolji od ove glavne.

Ja ne mogu reći da mi je bolji, ali mi je uvjerljivi u ulozi od nje.

A Maksa sam danas isto gledala, serija je ludilo već od prve epizode. wow
Ako nisam rekla - ista je produkcijska kuća kao za Mažora. :cereeeeek:
I još jedan lik koji razvaljuje, ono je u isto vreme i takvo đubre i takav genije da je stvarno samo Maks mogao da ga igra. naklon naklon naklon

Ti tri serije, tri različite priče i tri glumca u isto vrijeme gledaš. Kako se uspiješ uživjeti u sve? Pardon, četiri. I Filipa. smeh

Ne čudi me da si oduševljena.

Ja sam večeras shvatila zašto volim Lolu. lol! 2,3,4,5 viskija. smeh naklon smeh

To još nisam vidjela. Mislim, i Petar je takav. lol! Čak ga je i mali provalio.
Samo nemoj biti ogorčena na nju. smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 3:59 pm

Saro, poslat ću ti poruku pa pogledaj.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 5:41 pm

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 7:26 pm

Vay vec je pocelo i pipkanje.

https://twitter.com/tv8/status/1227261011406684160?s=19

:cereeeeek:

Pitam se zašto. Ma ako je i zbog socijalnog radnika, neka je.

Jesi li čitala ozet?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 7:29 pm

Bondarenkova, ček, je li tebi samo Lola draga? A Miona, Petar? lol!

Dobra je 11. epizoda bila baš. Ako mogu birati najdraži lik - definitivno Bole. :cereeeeek: Pa Ema.

I dalje mi je sve oko Tome najmanje zanimljivo. ne znam
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyTue Feb 11, 2020 7:32 pm

Liči li vama ovaj na Cagu?!

https://twitter.com/Inamonna57/status/1226212129855897600

Nije mi jasno zašto fanovi slike uređuju, prepravljaju.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 1:14 am

Kao da si smjela reći drugačije? lol!

A zar bi mi palo na pamet da kažem nešto drugačije? :P lol!

Onda je zbog toga. Trebala si skinuti šminku za sliku da barem malo više oca vidim u dječacima. Šalu na stranu, vjerojatno je to razlog što izgleda kao da imaju namazane usne i oči.
Djeca su slatka, i kao što sam rekla - Pavelova i Stankova liče čak i međusobno (što onda znači da djeca čak tebi sliče), a Kozlovskoga malo više bacaju na njega.

Jbg, nisam znala da će tako ispasti. smeh
Da, slažem se, baš je tako kako kažeš. Ali očekivala sam lepšu decu s obzirom na to koliko su oni sami lepi, a i ja sam lepša od njihovih izabranica. lol!

Ah, meni iz nekog razloga nije baš drag, mada je čovjek baš principijelan. Čak ga ni dijete vlastito nije baš doživljavalo.

Nemam pojma, ja kad sam čitala knjigu bio mi je i ok, jer me je u knjizi Ana užasno nervirala. A posle ove ekranizacije recimo, valjda zbog Lizine interpretacije, uspela sam da je bolje razumem pa mi je samim tim njen muž više išao na živce.

Pa... smeh Ti?  lol!

Slažem se s Vronskim da ovaj nije volio.

Uffff, ne znam šta bih rekla. S jedne strane bih ubila zbog ovakvog govora, a s druge strane kad razmislim kakvih sve žena ima...
Vronski je najbolje rekao. lol!

Ma rekla sam ja da ti imaš veliko srce. I jako, jer ipak treba preživjeti tolike muškarce i njihove izdaje.  lol!

Znači, super. Barem ne kukaš da ga Aurika (skoro napisah Agata) koči u skidanju i krevetnim scenama.  lol!

smeh smeh smeh smeh smeh

Ja uvek mogu da kukam na nju, to mi je najmanji problem. Razlog nije ni potreban. lol!

Možda je ženama inače teže tamo u tom poslu.

Ženama je uvek teže u svakom poslu, ali kad imaš ovakvog muža koji može da te progura (i često to i radi), kad izgledaš prilično dobro (uz to se bavila i manekenstvom), a da ne spominjem kako je jednako kao i Pavel i mnogi drugi imala odličnu odskočnu dasku sa ZŠ - dakle imaš sva pomagala, onda je ipak problem do tebe. lol!
Pritom nije ona loša glumica, ali definitivno joj nešto fali. Nekako, ona od sebe očekuje valjda da razvije karijeru poput Lize (i još nekih koje ne znaš), mislim da ima prevelika očekivanja od sebe. Znam da je spominjala kako joj je san da odigra Anu Karenjinu. E pa zamisli nju u toj ulozi. Fizički možda i može, ne kažem da ne bi dala sve od sebe, ali zamisli nju sa Maksom u ovoj seriji, pa tačno bi je progutao u sekundi.

Meni nekako da je pogledao u pod (ili od novinara) i zacvenio se.

Pih bre Poncha, to mi je još i romantično. smeh Tačno ga zamišljam u toj sceni kako se crveni i oči mu se sjaje, evo već se topim. stidljivko

Ne zezaš me? Soyle canim.

Po čemu te podsjeća? Pa, ne znam točno epizodu, ali vrlo brzo će on prijeći u ljubav, ali će i dalje voditi rat s njom. lol!  A za baš ljubav ćeš se isto malo pričekati.  

Ne zezam. A pazi sad? Stigla sam do 15. epizode. lol!

Ali nemam samo dobre vesti. Dve stvari su počele da mi idu na živce: klasično tursko poklanjanje minutaže sporednim i nebitnim likovima i što ovo dvoje nikako da se smuvaju. lol!
Dok se pažnja poklanjala ovim 4 glavnih, znači Zeynep, Kerem, Baris i Melis to je bilo zanimljivo (ajde i ovi roditelji). Ali sad kako ubacuju Yagmur i ovog njenog/Keremovog potrčka postaje mi dosta scena dosadno. Yagmur me užasno nervira. rolleyes Em mi je glumica iritantna (znam je od Ezela još, ali tamo je bila epizodna uloga, pa kao ok), em me lik nervira.
A ovo dvoje mi idu na živce, ja počela seriju da gledam zbog njih, oni nikako da se smuvaju. facepalm Koji đavo Zeynep dangubi sa onim Barisem??? I ona me nervira, jer sedi na dve stolice i to najlaganije, i Baris koji mi je tu bio objektivno najbolji lik je počeo da me nervira. Melis za divno čudo, koliko je na početku bila naporna, toliko je nekako i razumem, ali sad postaje jadna. Jedino Kerem nikako ne može da me nervira, iako čini sve da u tome uspe. lol!

Zbog njega najviše gledam seriju, super mu razvijaju lik i Bursin to jako dobro nosi.

Ja ne mogu reći da mi je bolji, ali mi je uvjerljivi u ulozi od nje.

U svakom slučaju su najbolji zajedno.
Havuz kiss je bio odličan, super mi je i ova scena. naklon :cereeeeek:

I mnogo su im bile dobre scene od samog početka, tipa iz treće kad su se izgubili u šumi, ili kad ih je zaključao domar dok su pripremali Barisu iznenađenje. :cereeeeek:

Ti tri serije, tri različite priče i tri glumca u isto vrijeme gledaš. Kako se uspiješ uživjeti u sve? Pardon, četiri. I Filipa.  smeh

Ne čudi me da si oduševljena.

smeh smeh smeh
Ne znam ni sama. lol! Maksa i Stasa gledam jednu epizodu na dan, a Filip se ne računa, to mi je ispred TV-a nekako se podrazumeva, šta znam. lol!

Aaaaaaa, ovo će biti serija sezone, to je definitivno. naklon
Ima mi serija neku atmosferu Mažora, a i prilično su slične kompozicije samih epizoda. :cereeeeek:
Ali Maks... naklon bravo naklon bravo naklon bravo Ja njega obožavam!

Bondarenkova, ček, je li tebi samo Lola draga? A Miona, Petar? lol!

Dobra je 11. epizoda bila baš. Ako mogu birati najdraži lik - definitivno Bole. :cereeeeek: Pa Ema.

I dalje mi je sve oko Tome najmanje zanimljivo. ne znam

Naravno da ne, ali onda kad sam ja podelila svoje oduševljenje Lolom, a ti nisi, e pa sad sam shvatila zašto sam ja odmah kliknula sa njom. lol!
Miona ima potencijala, ali nažalost ga neće razviti. Vidiš da je žena otišla u kafić i odmah razmišljala o večeri. lol! A Petar. smeh Pa mislim da je bilo koji drugi komentar suvišan. lol!

Da znaš da jesu Bole i Ema.
Ja sad najviše čekam da Petar prestane nju da doživljava kao svog brata. :cereeeeek: Mada, sudeći po njemu to ću dočekati kad i prihvati Boleta za svog sina. smeh

A meni je Toma zanimljiviji od Vlade npr. ne znam
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 1:18 am

Liči li vama ovaj na Cagu?!

https://twitter.com/Inamonna57/status/1226212129855897600

Nije mi jasno zašto fanovi slike uređuju, prepravljaju.

A ovo nije Caga? lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 1:20 am

suze

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 Jj8_PMQFHSc
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 1:24 am

Awwww, Igor i Žeka u novoj predstavi. <3

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 6JKLALxpo5o

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 GDP5Kvwk7nA

Slike su odlične. naklon :cereeeeek: naklon :cereeeeek: naklon :cereeeeek:

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 Dl7DW68zPg0

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 ZypsSt8I4cc

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 XAdK0v1vmtU

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 AmUULXTJYR8

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 Jt2AX7PpJV4

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 1jm9FwFqBbA
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 2:29 am

Da, sad vidim da ti nisam odgovorila po čemu me podseća na AFK.

Dakle, Zeynep kao neko nov poremeti Keremov život, okolinu, utiče na njega, menja ga... Isto tako Feriha kad se pojavila u Emirovom životu sve se promenilo.
A s druge strane ovaj trio Kerem-Melis-Baris (ali samo u početku, sad se to sve izmenilo) me je podsećao na Emir-Hande-Koray. Dakle njih dvojica najbolji prijatelji, Melis zaljubljena u Kerema kao Hande u Emira, ovaj zaljubljen u Melis kao Koray u Hande...
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 2:30 pm

A zar bi mi palo na pamet da kažem nešto drugačije? :P lol!

I da ti je palo, ne bi smjela reći. lol!

Jbg, nisam znala da će tako ispasti. smeh
Da, slažem se, baš je tako kako kažeš. Ali očekivala sam lepšu decu s obzirom na to koliko su oni sami lepi, a i ja sam lepša od njihovih izabranica. lol!  

Nemoj griješiti dušu, djeca ne mogu biti ljepša ni slađa.
Usta moja hvalite me kad drugi neće...  lol! Usput, djeca su još i ljepša vaša.

Nemam pojma, ja kad sam čitala knjigu bio mi je i ok, jer me je u knjizi Ana užasno nervirala. A posle ove ekranizacije recimo, valjda zbog Lizine interpretacije, uspela sam da je bolje razumem pa mi je samim tim njen muž više išao na živce.

Čovjek je moralan, principijelan, ali krut. U Aninu nevjeru ne ulazim, niti što joj je napravio kad je bilo hoću rastavu/neću rastavu. On ju je svojom dobrotom i moralnošću gušio.  Ali ni dijete ga nije, unatoč svemu, doživljavalo. Jest to odgoj, ali bio je previše krut prema njemu. Recimo ono kad je pametovao o učenju.  rolleyes Ne volim to upiranje i pretjerivanje.

Uffff, ne znam šta bih rekla. S jedne strane bih ubila zbog ovakvog govora, a s druge strane kad razmislim kakvih sve žena ima...
Vronski je najbolje rekao. lol!  

Pa, zato i kažem. Nije da su neke žene koštale muškarca svega i svačega.

Da, Vronski je u pravu, lako je ovome govoriti i pljuvati.

Ja uvek mogu da kukam na nju, to mi je najmanji problem. Razlog nije ni potreban. lol!

Pa, možeš kukati za ono što je "kriva", ali da ne kukaš i za ono što nije.

Pritom nije ona loša glumica, ali definitivno joj nešto fali. Nekako, ona od sebe očekuje valjda da razvije karijeru poput Lize (i još nekih koje ne znaš), mislim da ima prevelika očekivanja od sebe. Znam da je spominjala kako joj je san da odigra Anu Karenjinu. E pa zamisli nju u toj ulozi. Fizički možda i može, ne kažem da ne bi dala sve od sebe, ali zamisli nju sa Maksom u ovoj seriji, pa tačno bi je progutao u sekundi.

S obzirom na to da mene ni Liza nije oduševila toliko, možda Agata ne bi bila loša. Mada, nije mi Agata kalibar za to. Kao što sam rekla, za razviti karijeru poput Lize, mora se odmaknuti od istih uloga, raditi u različitim projketima i ne samo sa suprugom, raditi na sebi i glumiti. Ostaviti se ćorava posla zvanog vlogovi.

Pih bre Poncha, to mi je još i romantično. smeh Tačno ga zamišljam u toj sceni kako se crveni i oči mu se sjaje, evo već se topim. stidljivko

Meni on i djeluje romantično. Ali nije odmaknuo glavu samo jer romantičan, nego jer mu neugodno o čemu ona govori.

Ne zezam. A pazi sad? Stigla sam do 15. epizode. lol!

Ali nemam samo dobre vesti. Dve stvari su počele da mi idu na živce: klasično tursko poklanjanje minutaže sporednim i nebitnim likovima i što ovo dvoje nikako da se smuvaju. lol!
Dok se pažnja poklanjala ovim 4 glavnih, znači Zeynep, Kerem, Baris i Melis to je bilo zanimljivo (ajde i ovi roditelji). Ali sad kako ubacuju Yagmur i ovog njenog/Keremovog potrčka postaje mi dosta scena dosadno. Yagmur me užasno nervira. rolleyes Em mi je glumica iritantna (znam je od Ezela još, ali tamo je bila epizodna uloga, pa kao ok), em me lik nervira.  

To si maraton odvalila?! Što je reći?  wow

Pa nisam ni očekivala samo dobre vijesti.  lol! Mada, meni nije toliko smetalo što se nisu smuvali ranije jer zbilja imaju dobrih scena.
Vidiš, meni čak nisu bili ni loši Yagmur i ovaj njen, je li se ono Can zove? Ja ih vidim kao neke svoje đake i odmah mi i zbog njih milo. Pogotovo što od njih ima neke koristi kasnije (ali to je možda kasnije, da ne otkrivam).

A ovo dvoje mi idu na živce, ja počela seriju da gledam zbog njih, oni nikako da se smuvaju. facepalm Koji đavo Zeynep dangubi sa onim Barisem??? I ona me nervira, jer sedi na dve stolice i to najlaganije, i Baris koji mi je tu bio objektivno najbolji lik je počeo da me nervira. Melis za divno čudo, koliko je na početku bila naporna, toliko je nekako i razumem, ali sad postaje jadna. Jedino Kerem nikako ne može da me nervira, iako čini sve da u tome uspe. lol!  

Ma daj, smuvali su se od prve epizode, samo to tako ne izgleda.  lol!

To ni meni nije jasno što radi s Barisem, ali hajde što je s njim, ali što zavlači Kerema i još se pravi da ništa ne kuži...
Baris je dobrica, ali neusporediv je sa zloćkom Keremom. I ta njegova dobrota postane iritantna, zapravo smeta jer Kerem zbog njega i njegove sreće se ponaša ovako kako se ponaša. A za Melis neću ništa komentirati jer će biti prilike da ti skače po živcima. Mada, i meni je ponekad žao nje.

Zbog njega najviše gledam seriju, super mu razvijaju lik i Bursin to jako dobro nosi.

Je li tako da je njegov lik najbolji i najzanimljiviji? Meni je to i kemija glavnog para najbolja stvar u seriji.

U svakom slučaju su najbolji zajedno.
Havuz kiss je bio odličan, super mi je i ova scena. naklon :cereeeeek:

Jesu. I ono što mi je super, oni zbilja imaju dosta scena zajedničkih. Nisu jedan od onih parova kad na kapaljku daju zajedničke scene. Oni ih, dapače, imaju i dok još nisu par. Ali zato pršti kemija.

Što ti je ovdje bolje? Kad gledaju film ili preprika na kiši? Meni je djelovalo kao da bi je najradije zgrabio i poljubio.

I mnogo su im bile dobre scene od samog početka, tipa iz treće kad su se izgubili u šumi, ili kad ih je zaključao domar dok su pripremali Barisu iznenađenje. :cereeeeek:

Oni su mi dragi jer su i njihove svađe dobre, bolje nego kod nekih parova sladunjave scene. Više kemije ima u njihovoj svađi nego kod xy parova ičega.
Jesi li vidjela kako je on, iako nisu par, zbog nje čitao kako se riješiti napada panike?  :cereeeeek:

Ne znam točno kako ide događaji po redu. Ne znam je li bilo već kad se Zeynep izgubila na jahti.

Ne znam ni sama. lol! Maksa i Stasa gledam jednu epizodu na dan, a Filip se ne računa, to mi je ispred TV-a nekako se podrazumeva, šta znam. lol!

Ma, yani, što bi se računalo nešto što gledaš na TV-u.  lol!

Aaaaaaa, ovo će biti serija sezone, to je definitivno. naklon
Ima mi serija neku atmosferu Mažora, a i prilično su slične kompozicije samih epizoda. :cereeeeek:
Ali Maks... naklon bravo naklon bravo naklon bravo Ja njega obožavam!  

A hoće li serija biti bolja od Mažora?

Oh, be, taman mislila da sam se jednog riješila, on napravi sve da se ponovno uvuče u glavne redove.  lol! Da se Sara ne muči onda mijenjati kolaž.  lol!  

Naravno da ne, ali onda kad sam ja podelila svoje oduševljenje Lolom, a ti nisi, e pa sad sam shvatila zašto sam ja odmah kliknula sa njom. lol!
Miona ima potencijala, ali nažalost ga neće razviti. Vidiš da je žena otišla u kafić i odmah razmišljala o večeri. lol! A Petar. smeh Pa mislim da je bilo koji drugi komentar suvišan. lol!

A, dobro onda. Nastavi ti biti i dalje oduševljena s njom.  lol!

Inače, jesu li glumica koja glumi Mionu i glumac koji glumili Marka nekad glumili par? Njih dvoje bi baš imali kemije.

Da znaš da jesu Bole i Ema.
Ja sad najviše čekam da Petar prestane nju da doživljava kao svog brata. :cereeeeek: Mada, sudeći po njemu to ću dočekati kad i prihvati Boleta za svog sina. smeh

Meni su zbilja njih dvoje najslađi u seriji. I naravno, još slađi kad je Petar s njima. Jedva čekam da je Petar prestane doživljavati kao brata. A jesi primijetila kad je Petar rekao da se njemu ne može dogoditi da ima sina? Niti ne pomišlja napraviti DNA analizu. Je li to samo zato što je super siguran u sebe ili jer zna da ne može imati vezu zbog zdravstvenih razloga?

Vlada mi nije toliko zanimljiv, ali manje mi je uštogljen. Meni je on tipična seljačina, a ovaj je malo previše uglađen.

A ovo nije Caga? lol!

Pa je, ali Caga koji je prošao kroz neke photoshopove, izoštravanje slike, filtere i kojekakva uređivanja.

Awwww, Igor i Žeka u novoj predstavi. <3

I sad ti meni reci da Tomo ne liči na nekog Rusa.  lol!

Pavelu kao da je petarda pala na glavu.

Slike su odlične. naklon :cereeeeek: naklon :cereeeeek: naklon :cereeeeek:

Jesu, slažem se. Ali kakva je uloga u pitanju kad nisu ni vjenčani prsten (tetovažu) ni vrat pokrili, tj. kad odgovara taj izgled liku?

Tko mu je partnerica? Dobra je slika.

Da, sad vidim da ti nisam odgovorila po čemu me podseća na AFK.

Dakle, Zeynep kao neko nov poremeti Keremov život, okolinu, utiče na njega, menja ga... Isto tako Feriha kad se pojavila u Emirovom životu sve se promenilo.
A s druge strane ovaj trio Kerem-Melis-Baris (ali samo u početku, sad se to sve izmenilo) me je podsećao na Emir-Hande-Koray. Dakle njih dvojica najbolji prijatelji, Melis zaljubljena u Kerema kao Hande u Emira, ovaj zaljubljen u Melis kao Koray u Hande...

To je istina. Možda je to i karakteristika ovih nekih serija koje gleda prvenstveno mlađa populacija.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 2:38 pm

Saro, što misliš gdje će Caga sad?  lol!

I kako komentiraš ovo od sinoć?
https://www.aksam.com.tr/magazin/cagatay-ulusoy--youtubeda-hayranlarini-sasirtacak/haber-1044136

I je li ovo što je izašlo DEK-a on izleme prije šut karte Bayrama ili nakon?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 2:45 pm

Inače, BugeVugova, primijetila sam odmah novu profilnu sliku. Jesi li ovo bila kreativna? lol! Kao Pavel gleda u tebe. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 EmptyWed Feb 12, 2020 6:41 pm

Odgledala sam 12. epizodu pa sam vidjela da je Petar, recimo, objasnio kako on ne može imati djecu. Znači, stvarno ne može? Onda mali nije njegov ili? tuzni

I primijetio je da je Ema drugačija, čak i pitao za frizuru. A onda kad je stvarno imala drugačiju frizuru je pitao je li mijenjala nešto u uredu. smeh

Dalje me zanima... Tko je onaj inspektor? Mionin i Vladin kum na kojeg je Vlada bio ljubomoran? I tko je ona žena Tomi? Imaš li kakve insajderske ili spojlerske informacije?

Inače, pogledaj ovo u maratonskoj pauzi GB-a. Oni naprosto i privatno imaju, tj. imali su, kemije. To mi je YT predložio. Tada sam, isto u maratonskoj fazi bila odgledala neke isječke i intervjue.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 31 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 31 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo