Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
АуторПорука
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 6:03 am

Mislim da imam najdraži njihov poljubac. stidljivko :cereeeeek: <3

U ovoj epizodi mu je naplatila sva ona ljubomorisanja oko Jane. lol!
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 7:22 am

Koje lude budale, ajme. smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek:

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 2:10 pm

Mrs BugeVuge ::
Ja sam sa ovim Bikovićem u love-hate odnosu, u poslednje vreme mi ide na živce, ali ovo je stvarno odlično (možda i zbog Bajage). Nisam volela Hotel Eleon, sem upravo te njihove priče i mnogo mi je drago da su je sad produžili na ovaj način. A i tako mi je nekako slatko i drago da vidim naše glumce (koji nisu Biković lol! ) u ruskom filmu, još Beograd. :cereeeeek:

Znaš što mene najviše zanima u ovome svemu? Koji ti je dio bolji, tj. na kojem jeziku? lol!

Da, ovo sam skroz zaboravila da prokomentarišem - Liza je za Dan zaljubljenih okačila svoju sliku i u opisu stavila kako je zaljubljena u život, porodicu, prijatelje i posao. Na to je neko upitao u komentaru A u muža? na šta je ona odgovorila da muž spada u porodicu, pa tom logikom Kozlovski spada u prijatelje - dakle... lol! he-he lol! he-he lol! he-he

smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh

Pa Liza je zaljubljena u sve živo. I neživo. Dakle, dobila si što si htjela. Eto je zaljubljena i u muža i u Kozlovskog.  lol! Doduše, prije je navela da je zaljubljena u život nego u muža, ali ipak je muža stavila ispred prijatelja.  lol!

Ahahahahahahahah, kad sam već kod Lize, moram da prevedem šta je rekla o ovoj Maksovoj novoj seriji:

Prije svega da kažem kako je izabrala jako lijepe riječi za opisati seriju. Jako lijepo. A k tome, jako je lijepo kako podržava muža.

Aksel: Kereme, ti nećeš vino?
Kerem: Piću kad odeš u zatvor. smeh naklon smeh

Kad je ovo bilo? Kad su bili na onom imanju ili? Ne mogu se svega sjetiti.

Prosidba - genijalno. naklon <3 naklon <3 naklon <3 Sa sve Ufukom. smeh
Tačno sam znala šta sprema, sve vreme sam bila na ivici da ne puknem od smeha kako je ložio i kako se primala za raskid.
Ali kako je pala u nesvest taman kad očekuješ vrhunac.smeh  E to mi se sviđa kod njih dvoje, romantični su tačno dokle treba, ali kad se oseti da neka scena može da pređe u patetiku odmah udare nešto komično. :cereeeeek:

I meni su bili divni. Dobro si rekla. Taman pomisliš sad će biti klišej scena, ona začini s tim padom.  smeh

Čoveče, ali onda razmislim, šta njih dvoje su tu imali 18 godina, a koliko su retki parovi u RL koji se tako ludački zavole već u srednjoj i stvarno ostanu ceo život zajedno. Ima primera naravno, ali koliko nekako deluje drugačije.

Da, ima takvih. Eto ZeyKer je jedan od njih.

Bu arada, ne znam je li objašnjeno, ali ja sam dok sam gledala seriju uvijek mislila da je on stariji od nje pa da je tim prebacivanjem Amerika-Turska izgubio koju godinu školovanja. Jer, kad je uspio s Jane lunjati okolo? A i Jane mi djeluje starija.  mislilac Uglavnom, taj dio mi nikad nije bio jasan, a s obzirom na moj krnji turski, a i ne baš dobar prijevod serije, nije ni čudo da mi nije jasno ako je i objašnjeno.

Bursina da pohvalim, savršena gluma u sceni sa Ahmetom kad saznaje sve i govori mu da će ga lično prijaviti i raskrinkati porodicu (ovo drugo je doduše rekao majci). naklon Suze su mi pošle u toj sceni i posle u svakoj narednoj sa Zeynep, baš mi je preneo emocije.
Ali onda usledi šta bi bilo kad bi bilo iz 46. dok je Kerem u komi, kad su kao zamenili uloge i ja ne mogu da verujem kako je tu neprirodan i neuverljiv, tu mi je npr. Hande pet puta bolja od njega. Wtf???
Kapiram da glumi štrebera (još one naočare smeh ) ali baš mi je igrao nekako previše banalno sve u toj epizodi.

Meni je to kad je bilo u komi djelovalo kao karikiranje. Meni je to isto više bilo smiješno nego uvjerljivo. Što kažeš - on je podbacio.

Elem, da se vratim na 45. Sve scene njegovog sloma, patnji, preispitivanja, samokažnjavanja su mi odlične. Čuveni fenomen gde je on đubre prema Zeynep, ali je meni žao njega sve vreme, ja patim zbog njega, a ne zato što je njoj slomio srce.

I meni je njega žao. Što da radim?  lol! Žao mi je nje, ali žao mi njega još i više.

A i ova Zeynep brate mili, teže joj pao prizor njega i Melis u krevetu (a bili su obučeni btw lol! ) nego ono poniženje koje joj je priredio sa Jane.

Melis joj je, kakva jest da jest, ipak sestra. A za Jane, nisam sigurna ni koliko je ona povjerovala u sve to s njom. Ne mogu se sad sjetiti svih detalja u vezi toga, ali nekako mi se čini, a i ti tako kažeš, nije problem bilo u Jane, nego u Melis.

Inače, meni je bila Aksel - Kerem dobra kombinacija, da nije bilo Melisine gluposti, moglo je to biti odlično. Dva bacanaka.

Ali ona veda na čamcu, plakala sam. placljivko
Kako može da mu ne oprosti, pa vidi ga kako je neodoljiv... suze

Baš to.

Meni je bilo pretužno to za gledati. I još oni svi došli tamo u nadi da će se pomiriti, gledaju ih na čamcu... A ona marama.  placljivko

48. kad joj se popne na prozor. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Ponchaaa, ovo je mučenje, reci mi kad će se pomiriti??? Ja ne mogu da gledam seriju punog srca dok su oni razdvojeni.

Ovo sam jutros gledala. Predložio mi YT.  :cereeeeek:

Mučit će ona njega dobro, do kraja. Ali kao što si vidjela, nije da nema dobrih scena u tome. I lijepih i smiješnih.

Mislim da imam najdraži njihov poljubac. stidljivko :cereeeeek: <3

Super kad si uspjela izvdojiti. Možda do kraja i promijeniš mišljenje.

U ovoj epizodi mu je naplatila sva ona ljubomorisanja oko Jane. lol!

Ma bio je on ljubomoran i prije, ali sad nije mogao sakriti da puca od ljubomore.  Odličan je, ali i ona se stvarno maksimalno trudila.

Koje lude budale, ajme. smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek: smeh :cereeeeek:

Je li tako? Pa oni su zbilja fenomenalni i kad su u svađi. To sam ti govorila. A i brinu jedno o drugome bez obzira bili skupa ili ne.

Da je u ovom prvom videu ona čula što on govori policajcima, mislim da se ne bi dobro proveo.  smeh  naklon

Drugi video mi je predivan. Ali kako je on iskoristio situaciju i nastavio se na njenu priču.  smeh  naklon Baš su mi bili dobri tu. I ujutro kad su se probudili.  :cereeeeek:

Inače, odgledala sam AK. Kako Maks gleda ovu svoju ženu. Ili Vronski Anu. Svejedno baš odlično.
A ona je glupa što njega ne sluša. Toliko.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 2:17 pm

Saro, canim, druga najava za DEK je odlična. Tj. jedan je dio posebno odličan. :cereeeeek:
Pročitala sam i ozet i nisam ga najbolje shvatila, ama nebitno.

Nego, što kažeš na ovo iz Takvima?
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 651028-F1-3559-4536-8-DD0-5-AC6186-CE5-F3
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 3:29 pm

Turski novinari su izgleda odlucili po svaku cenu da napeave od Cage pevaca. Ne znam sta ih je sad to uhvatilo.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 4:37 pm

Završila sam GB.
Sad mi već nedostaje. tuzni
Ja stvarno ne znam, da sam ja imala onakvo matursko veče... lol! Ali lepo su završili seriju, baš lepo, nekako je svako dobio zaslužen kraj. Jedino sam se prepala odmah na onom prelazu yillar sonra kad sam videla Zeynep i Gunesa u kući, ali mi je laknulo kad se Kerem pojavio. smeh
Gunes. :cereeeeek: Divan je, mukica slatka. Kako se sve vreme drži po strani, na distanci sa svima, uplašeno, ustručava se nekako od svega...

Ne znam šta da kažem oko uvođenja te priče, s jedne strane mi ima poentu, taman je i naziv dobio smisao, a i ta neka Keremova večita usamljenost. Njemu ustvari nije nedostajao stariji brat koji je poginuo, njemu je Gunes sve vreme falio. Ali ceo taj preokret oko Ahmetovog lika... Ne znam, malo mi je jezivo. A i scenaristi kao da su se uvođenjem Gunesovog lika hteli da Keremovog liku malo oduzmu na posebnosti, što nije u redu, jer je jedan Kerem Sarey. <3
Ali lepo je Bursin razdvojio ta dva lika.

Sam kraj je predivan, opet bazen. :cereeeeek:  :cereeeeek:  :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Ali kako ga je prepala za porođaj! naklon smeh

Nedostajaće mi ZeyKer. <3
Predivna ljubavna priča, baš sam uživala ovih nedelju dana koliko ih gledam. Sve sa njima mi se sviđalo, nije bilo momenta kad sam odustala od navijanja za njih dvoje. Toliko hemije u 54 epizoda... Ušli su u top 5 najdražih turskih parova, ako ne i čak top 3. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 4:44 pm

Evo sad sam počela da izdvajam najbolje scene i ne mogu sve da stanu. Ali recimo...

Ovo je bilo genijalno!!! naklon smeh stidljivko

Daaa, maštanja su im super. lol!

naklon :cereeeeek: smeh

Ovde sam se isto istopila. stidljivko stidljivko stidljivko

Evo je i lutka. smeh <3

Aj prestajem, prestajem. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 4:47 pm

I da čujem pitanje? lol!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 11:28 pm

Vay, svima u kuci smeta Kibrit, uzece im sobu, a niko se ne buni sto zivotinja Bayram takodje zauzima sobu. rolleyes

A Mujgan kao da je Zeynep dovela Kibrit.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 11:29 pm

I sa ovom Benal bi bilo najbolje da sto pre zavrse i za nas i za njih. Mislim da mi je to najnepodnosljiviji deo price.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyMon Feb 17, 2020 11:49 pm

Bayram daje savete o ocinstvu i miru u kuci. lol!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 12:35 am

Ova Nermin je ko krpelj, zalepila se nikako da odjebe. Allahim yarabbim ya, zena je psiho.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 12:38 am

Kad bih ja imala Zeynepino strpljenje...
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 12:50 am

Poncha ::
Znaš što mene najviše zanima u ovome svemu? Koji ti je dio bolji, tj. na kojem jeziku? lol!

smeh
Pa ne bih mogla da odlučim, oba su mi odlična svaka na svoj način. lol!
Pogotovo što je prepev savršeno usklađen. naklon A i melodija je tako divna. Ali glas Bajagin. <3

Posle mi je palo na pamet, prosidba pored one Petra&Marko može da bude i uz ovu pesmu, samo se Darja zameni sa Endži. lol!

Pa Liza je zaljubljena u sve živo. I neživo. Dakle, dobila si što si htjela. Eto je zaljubljena i u muža i u Kozlovskog.  lol! Doduše, prije je navela da je zaljubljena u život nego u muža, ali ipak je muža stavila ispred prijatelja.  lol!

smeh smeh smeh smeh smeh
Liza ima skalu prioriteta, prvo voli sebe, pa Maksa, pa Kozlovskog. lol! Zato ih je izabrala tako kako jeste. smeh

Prije svega da kažem kako je izabrala jako lijepe riječi za opisati seriju. Jako lijepo. A k tome, jako je lijepo kako podržava muža.

Slažem se. I rekla je da to ne govori kao njegova žena. :cereeeeek:

Kad je ovo bilo? Kad su bili na onom imanju ili? Ne mogu se svega sjetiti.

Kad ih je sve držao kao svoje taoce, odnosno kad su oni došli na imanje po Kerema. Pa naterao ZeyKer da se poljube. smeh

I meni su bili divni. Dobro si rekla. Taman pomisliš sad će biti klišej scena, ona začini s tim padom.  smeh

Baš to. A on kako se zbunio. smeh :cereeeeek:

Da, ima takvih. Eto ZeyKer je jedan od njih.

Bu arada, ne znam je li objašnjeno, ali ja sam dok sam gledala seriju uvijek mislila da je on stariji od nje pa da je tim prebacivanjem Amerika-Turska izgubio koju godinu školovanja. Jer, kad je uspio s Jane lunjati okolo? A i Jane mi djeluje starija.  mislilac Uglavnom, taj dio mi nikad nije bio jasan, a s obzirom na moj krnji turski, a i ne baš dobar prijevod serije, nije ni čudo da mi nije jasno ako je i objašnjeno.

Pa i meni je tako delovalo, ali samo su za Barisa pokazali da je malo stariji od ostalih. Ali eto, recimo baš kad su bili u opštini i Zeynep pokazala da je juče postala punoletna, Kerem ništa nije rekao, što znači da je uveliko bio.
A i to sa Jane, mada ajde to je mogao u hodu. lol!

Meni je to kad je bilo u komi djelovalo kao karikiranje. Meni je to isto više bilo smiješno nego uvjerljivo. Što kažeš - on je podbacio.

Baš.

I meni je njega žao. Što da radim?  lol! Žao mi je nje, ali žao mi njega još i više.

Ja sam njega mnogo zavolela. <3 Volim i nju, ali ne kao njega.

Melis joj je, kakva jest da jest, ipak sestra. A za Jane, nisam sigurna ni koliko je ona povjerovala u sve to s njom. Ne mogu se sad sjetiti svih detalja u vezi toga, ali nekako mi se čini, a i ti tako kažeš, nije problem bilo u Jane, nego u Melis.

Inače, meni je bila Aksel - Kerem dobra kombinacija, da nije bilo Melisine gluposti, moglo je to biti odlično. Dva bacanaka.

Ali znaš i sama da su bili obučeni, mislim jasno k'o dan je bilo da nije bilo ničeg. lol!
Meni je to od početka bilo jasno, zato me i nerviralo što se tolika prašina digla oko toga, a Melis ćurka jedna tek se na kraju setila da prizna. ljutko I kad mu je prišla u toku noći, podsetila me na incestuoznu Nihal iz AiM. ljutko

Naravno, to nije nikakvo opravdanje, ali hoću da kažem, šta je on njoj sve uradio ovo nije ni za top 5. lol!

Bili su dobri, da.
Samo su malo preterali sa Akselovim psiho momentima, bar je za ovaj format bilo previše.

Meni je bilo pretužno to za gledati. I još oni svi došli tamo u nadi da će se pomiriti, gledaju ih na čamcu... A ona marama.  placljivko

Daa, to mi je bilo preslatko kako su svi gledali, iščekivali, navijali... stidljivko Pa i Kerem kad je rekao zbog njih da odglume pomirenje. stidljivko

Ovo sam jutros gledala. Predložio mi YT.  :cereeeeek:

Mučit će ona njega dobro, do kraja. Ali kao što si vidjela, nije da nema dobrih scena u tome. I lijepih i smiješnih.

Ozbiljno? wow

Videla sam. smeh Namučila ga je za sve pare. Uvek su morali da budu kvit. :cereeeeek:

Super kad si uspjela izvdojiti. Možda do kraja i promijeniš mišljenje.

Možda ipak prvi poljubac, ne znam, taj mi je nekako najlepši. :cereeeeek: Nego sam ovo bila pod utiskom. Mada je i ovaj super, pršti hemija na sve strane, još kad mu kaže Mrzim te, a on njoj Ti mene voliš. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: Tu su me na FEmir podsetili.

Ma bio je on ljubomoran i prije, ali sad nije mogao sakriti da puca od ljubomore.  Odličan je, ali i ona se stvarno maksimalno trudila.

Pa i u kolima, jure ih oni likovi samo što ga spasila, on je pita za Boru. smeh naklon :cereeeeek:

Je li tako? Pa oni su zbilja fenomenalni i kad su u svađi. To sam ti govorila. A i brinu jedno o drugome bez obzira bili skupa ili ne.

Da je u ovom prvom videu ona čula što on govori policajcima, mislim da se ne bi dobro proveo.  smeh  naklon

Drugi video mi je predivan. Ali kako je on iskoristio situaciju i nastavio se na njenu priču.  smeh  naklon Baš su mi bili dobri tu. I ujutro kad su se probudili.  :cereeeeek:

Zaista sam oduševljena njihovom ljubavnom pričom. Sad mi već nedostaju. Od Mažora nisam imala par za koji bih se toliko vezala i vatreno navijala.

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Ali kako je ovaj policajac progutao tu njegovu priču, još ga Zeynep posle pita što je čudno gledaju. smeh Oplakala sam.
Ne znam samo da li je ispunio svoje obećanje, ako ih je posle ponovo video zajedno. lol!

Drugi je priča za sebe, tu sam vrištala. smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Al' kad ga je smestila na pod, i posle kad su se probudili zajedno, odmah sam se setila Ezela i Eysan. :cereeeeek:

Inače, odgledala sam AK. Kako Maks gleda ovu svoju ženu. Ili Vronski Anu. Svejedno baš odlično.
A ona je glupa što njega ne sluša. Toliko.

Odgledala seriju, ili petu epizodu?
Maks Lizu, ili Vronski Anu - pitanje je sad. he-he lol! :cereeeeek:
Sad će te sve više i više nervirati. rolleyes
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 12:51 am

Ala ga tupe ovi iz socijalnog, vidis da ih dete obozava, da imaju uslove, napisi izvcedtaj i teraj se. Kao da ne vode dete u dom nego u hotel sa pet zvezdica.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 1:02 am

Zeliha odjebala Bayrama. naklon
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 1:07 am

Zasto mi moramo sa gledamo ove flashbackove? Jos ce da nam prikazu i kako su napravili dete.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 1:25 am

Salak Zeynep!!!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 1:44 am

Jedno i drugo je  naklon. Inače mi kod Kerema jedna od najdivnijih stvari je upravo to što pamti sitnice, detalja, kreativan je.  
A slika njega s mačkom je jedna koju sam čak i u mobitelu imala. Baš mi je to bilo preslatko.

Sad kad si rekla da je kreativan, setih se kako su pravili tortu za Jale, pa posle i kako su je crtali. :cereeeeek: Zeynep malo neuspešno doduše. smeh

Pa tako sam i ja. Samo ti ipak malo dulje spavaš od mene, ja sam je ipak ranije završila. Zapravo, ne spavaš dulje od mene, ti gledaš još nešto osim ovoga.

durica Neću komunicirati više s tobom.  durica Neću ti ni Ruse komentirati....
Ma zapravo, ne moraš mi lagati. Obojica su, samo možda Sayer ipak malo više.  :P  Meni samo Sayer.

Spavam duže, veruj mi da spavam. lol!

smeh smeh smeh
Nisam htela da ti kažem baš zato što sama znaš - obojica su, ali Sayer malo mnogo više. :cereeeeek: Teško mi je da razdvojim Bursina od Sayera, zato su obojica. Ali Kerem Sarey. <3

Meni je bio hit kako on uživa u njenoj ljubomori i još je baš oštro podbada. Dođe ti da mu daš jednu uz uši koliko pretjera.  smeh A to je tako slatko. Meni je to u autu, kad se uozbilji i krene s pričom kako spavaju u istom krevet, bilo vrh.  smeh  naklon
A njeni pokušaju su za nekog poput Kerema stvarno bili blesavi. Ali, isto je on pizdio na onog "glumca" i na to što se šminka. A sve kao - nije me briga.  smeh

Ozbiljno je podbadao i sve vreme uživao, đubre jedno. smeh Ali presladak je. Zapravo ne znam da li mi je slađi Kerem koji uživa u ljubomornoj Zeynep, ili ljubomorni Kerem. lol!

Nije da ništa ne valja, ali meni bude uši. Kao da se muči kad govori/izgovara na turskom, a engleski mu klizi. Govori (mi) turski kao da mu to nije materinski jezik, a je... Kao da ga je naučio kasnije i samo dobro barata njime. Stvarno ne čudi kad je on živio u Americi veći dio svog života. Engleski govori kao pravi Amerikanac.

Čekaj, njemu turski nije maternji?
Ja sam mislila da je on bilingvalan.

Ja, iskreno, dosad nisam čula da se dijeli briga o životinjama. Znam slučaj gdje je pas pripao dečku nakon što je prekinuo s djevojkom, ti si govorila za Irinu da je zadržala psa... Oni su mi prvi za koje vidim da dijele brigu, ali izgleda da stvarno je tako. Lijepo je to. I to onaj stari Serenayin pas, i njihov zajednički.

Pa ako su oboje vezani za te životinje, a očito jesu, uz to su oboje brinuli o njima dok su bili zajedno - što bi ih raskid sprečio da nastave? Nisu životinje krive što se njih dvoje više ne vole. lol!
Irina je zadržala psa jer je to bio Stasov poklon. Ali npr, onog psa što su Olgica i Kozlovski našli na ulici, to je zajednički pas i sutra kad bi raskinuli (ju, ovo je bilo slučajno lol! ) ne bih se začudila da i oni "dele starateljstvo".
Hahahahahahah, sad mi je palo na pamet kad bi se Pavel i Agata razveli, pa to bi tačno čitav parnični postupak bio samo oko dece i kućnih ljubimaca, ko bi s kim ostao, ko bi kod koga živeo. lol! smeh lol!

Ti hoćeš da ja budem prevoditelj?! Krivu si osobu našla. facepalm I nije ti doslovno.
Uglavnom, prije koji dan je Kerem, nakon što su ga novinari na nekom događaju dočekali i pitali, rekao da to nije nešto što se njega tiče i da ne želi ulaziti u to, ali neka svatko bude sretan, neka sve bude lijepo. Nakon toga je Cem objavio to, valjda, sprdajući se s Keremom. Inače je Kerem jedan od boraca za prava žena.

Vidiš da ti dobro ide. ;) kisic

Pa baš lepo od njega. Čekaj, ovaj kreten Yilmaz se na to Keremovo nadovezao, sprdajući se? Taj čovek je bio i ostao idiot. rolleyes

Nisam znala to, pohvalno je u svakom slučaju.
Eto na primer kako ja samu sebe sprečavam da budem srećna, Bursin je i slobodan i borac za ženska prava i Blizanac u horoskopu - dakle po svemu bismo se odlično slagali, uz to je čovek baš lep, harizmatičan, dobro glumi... lol! Lepo mogu da se vratim Turcima, o jednom trošku u Istanbulu pokupimo ti Cagu, ja ovog... Ali ne, ja ću da se mučim sa Rusima. lol! smeh

Definitivno. Sviđalo mi se više dok je bila komedija svakodnevnice, a ne ovako kad uvode neku misteriju, mutne likove, pojačavaju radnju. Bilo je dovoljno smiješno i zanimljivo bez toga.
Sreća pa je komedija karaktera likova i dalje prisutna. Mada mi Markov karakter nikako ne štima. A nije ni Vlada daleko.

Marko je odvratan, laže na sve strane, ajde za odnos sa ženom me i baš briga, za ćerke sam se navikla, ali što je i prema sestri postao ološ. flop Samo sebe gleda. Umesto ovom Vladi da stavi do znanja čiji je brat, pa kad vidi da Miona ima zaštitu možda bi se i smirio, šta on radi...
A Vlada sa ovim jotovanjem, što je najgore od svega uopšte nije smešno. facepalm

Pa govorila je s njim o napadu panike - iz toga moj zaključak.

Ne kažem ja da sam u pravu, dapače, čak pitam tebe imaš li kakve insajderske informacije. Ali jasno je da ne promišljaš o onom što gledaš kad toliko serija istovremeno pratiš.

Nisam ništa njuškala, mogla bih da se aktiviram.

I taj dečko dobro glumi. Nemoj mi samo reći da je mali neki tvoj (bivši) đak?!  wow

Nije, odmah bih ti se pohvalila da je on, ali me je upravo podsetio na njega. :cereeeeek:

Ako me pitaš samo tko, reći ću ti da je pozitivan lik. Ako me pitaš da ti otkrivam radnju, neću. Ali ću ti reći da se valjda sjećaš kad sam rekla da serija ima jedan segment koji mi i nije tako super - e pa to je ova priča oko Gunesa. Mada, nije mi žao da je Gunes u seriji.
Sviđa li ti se glumac koji ga glumi?

Ne razumem ovo pitanje. lol!

Ipak me ne poznaješ tako dobro...  smeh Nikakve veze to nije imalo s njim.

Nadam se samo da nije da ti poredim da li više volim tipove poput Kerema Sareya ili Emira Sarrafoglu, ili ne daj Bože da ti poredim Kerema sa nekim od mojih Rusa. lol!

I sad dok ja ovo pišem, ti vjerojatno spavaš.

Da, uvek je bilo tako. Ja odgledam dokle stignem, ispišem utiske i onda idem da spavam. lol!
Bože, kako ti neki rituali koje stekneš dok gledaš neku seriju posle mogu da nedostaju.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 12:39 pm

Kojoj da prije odgovorim? Došla sam samo brzinski proviriti jeste li žive kad ono imam za odgovaranje tri dana. lol!

A i htjela sam se malo požaliti. Znate dan Muhafiza? E pa ne paše mi nikako. Nisam ni znala da baš tada imam goste tako da vjerojatno neću moći odgledati kao i inače seriju.

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 12:53 pm

Sara Ulusoy ::
Vay, svima u kuci smeta Kibrit, uzece im sobu, a niko se ne buni sto zivotinja Bayram takodje zauzima sobu. rolleyes

A Mujgan kao da je Zeynep dovela Kibrit.

Meni to isto što i tebi palo na um. Ne znam zašto uopće oni žive tamo i zašto svima nije palo na um to što i nama dvjema. Jednostavno su mogli ovima naći neki smještaj i gotova stvar. Mirna malecka mirni svi, a Kibrit ima svoj prostor. Nikakvog problema sa socijalnom službom ne bi bilo.

Nije da je opravdavam, ali mislim da ona računa da će Mehdi iz tog odnosa izići povrijeđen i da je Zeynep to smislila. Za nju je Zeynep muljatorica. Računa da je Mehdi slijep pored svojih očiju, da ne razmišlja, da ne vidi dalje od nosa. Zapravo, koliko misli da poznaje brata nije točno.

I sa ovom Benal bi bilo najbolje da sto pre zavrse i za nas i za njih. Mislim da mi je to najnepodnosljiviji deo price.

Izaći će nam na nos.

Bayram daje savete o ocinstvu i miru u kuci. lol!

Sreća pa je i sam shvatio da govori gluposti. smeh

Jedino dobro mi je bilo što mislim da je Mehdi skužio o kojoj je pjesmi Zeynep govorila.

Kad bih ja imala Zeynepino strpljenje...

Ja sam ga nekad imala.

Ala ga tupe ovi iz socijalnog, vidis da ih dete obozava, da imaju uslove, napisi izvcedtaj i teraj se. Kao da ne vode dete u dom nego u hotel sa pet zvezdica.

Svugdje su zakoni ovako rigorozni jer ima svega pri tome procesu. Nije žena kriva, mada, naravno, nama sad sve to ide na živce i ova socijalna radnica isto. Ali ovo oko uvjeta mjesta stanovanja, taj dio i mene živcira. Kao da ne vidi da je mala potpuno drugačija tamo i u domu. Krivo su neke stvari posložene.

Zasto mi moramo sa gledamo ove flashbackove? Jos ce da nam prikazu i kako su napravili dete.

A kao, to smo nekako i dobili naznaku. Sumnjam da će biti detaljniji. lol!

Salak Zeynep!!!

Mene ne iznenađuje od nje. Uopće. Ne znam uopće što bih ti rekla. Bit će ovdje svega.

I, dojmovi nakon svega?
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 1:08 pm

Napisacu komentar na epizodu kasnije, nocas sam kasno zavrsila gledanje pa nisam mogla.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 2:03 pm

Kumo, tebi za odgovoriti mi zbilja trebaju tri dana, ne mogu ovako sve, jer bih htjela u detalje.

Završila sam GB.
Sad mi već nedostaje. tuzni

Tako je i meni bilo kad sam gledala. Nemoj se sad prebaciti na klipove o njima privatno i za vrijeme snimanje serije, jer toga ima punnnooooo. I ne znam gdje ćeš završiti. lol!

Ali ono što ti mogu reći. Kerem i Hande imaju kemije i privatno, i dok su snimali reklamu, i u gostovanjima kod Beyaza... Baš su imali taj klik gdje god da se pojavili. Nije da je bilo samo promidžba za seriju.

Ja stvarno ne znam, da sam ja imala onakvo matursko veče... lol! Ali lepo su završili seriju, baš lepo, nekako je svako dobio zaslužen kraj. Jedino sam se prepala odmah na onom prelazu yillar sonra kad sam videla Zeynep i Gunesa u kući, ali mi je laknulo kad se Kerem pojavio. smeh

Što bi bilo da si ti imala takvu maturalnu zabavu?  lol!

Ista stvar i mene. Ja sam samo promislila pa nije valjda Zeynep s njim. Nemaš pojma koliko sam se obradovala kad je stigao Kerem.  smeh  :cereeeeek:

Gunes. :cereeeeek: Divan je, mukica slatka. Kako se sve vreme drži po strani, na distanci sa svima, uplašeno, ustručava se nekako od svega...

Ne znam šta da kažem oko uvođenja te priče, s jedne strane mi ima poentu, taman je i naziv dobio smisao, a i ta neka Keremova večita usamljenost. Njemu ustvari nije nedostajao stariji brat koji je poginuo, njemu je Gunes sve vreme falio. Ali ceo taj preokret oko Ahmetovog lika... Ne znam, malo mi je jezivo. A i scenaristi kao da su se uvođenjem Gunesovog lika hteli da Keremovog liku malo oduzmu na posebnosti, što nije u redu, jer je jedan Kerem Sarey. <3
Ali lepo je Bursin razdvojio ta dva lika.

Zato što je jadan tako cijelog života živio. Tek je sa Zeynep živnuo.

Pa, zapravo, očito je od početka serije bilo zamišljeno da on dođe. Dobro si rekla, sam naziv serije je taj. I lijepo si ovo sve napisala. Možda sam i ja tako isto mislila. Iako sad nekako mislim da Keremu ipak nisu uzeli na posebnosti jer Kerem je sad kompletna ličnost. Njemu je nedostajao njegov brat.

Ni nalik jedan na drugog nisu. Puno bolje nego štrebera iz one "obrnute uloge" je odigrao.

Sam kraj je predivan, opet bazen. :cereeeeek:  :cereeeeek:  :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Ali kako ga je prepala za porođaj! naklon smeh

Da. I meni je baš lijep kraj serije. I bazen pogotovo.

To je bilo odlično.  smeh

Nedostajaće mi ZeyKer. <3
Predivna ljubavna priča, baš sam uživala ovih nedelju dana koliko ih gledam. Sve sa njima mi se sviđalo, nije bilo momenta kad sam odustala od navijanja za njih dvoje. Toliko hemije u 54 epizoda... Ušli su u top 5 najdražih turskih parova, ako ne i čak top 3. lol!

Znala sam da će ti se svidjeti. Znala. Žao mi je jedino što nisi gledala kad i ja, jer bismo onda na dugo i na široko svaku moguću scenu, do u detalje, komentirale. I svađale se. Ili bile istog mišljenja.  smeh
Drugačije je komentirati ovako kad smo sve odgledale i onda imamo ukupnu sliku.

Nisam ni ja odustala od njih dvoje. Baš to što kažeš.

Mislim da sam ih ja i bila uvrstila u top pet kad smo ga ovdje radile nekad davno (moguće da si mi se čak ti i čudila  smeh ). I dalje su mi u top pet.  

Evo sad sam počela da izdvajam najbolje scene i ne mogu sve da stanu. Ali recimo...

Da bih ti ovo sve komentirala (koliko si izdvojila scena  smeh ) neke opet treba pogledati. Ne mogu ovako po sjećanju, a nemam sad vremena. Pa preskačem.

I da čujem pitanje? lol!

Ti mene zaje....  lol!  Sve si komentirala osim toga.

Što kažeš na Kerema i Duygu?

Nemoj mi samo reći da nisi skontala?!  smeh   Ovo i ovo.
(Stavljam ti kao link da Saru ne uzrujam.  lol! )

Pa ne bih mogla da odlučim, oba su mi odlična svaka na svoj način. lol!
Pogotovo što je prepev savršeno usklađen. naklon A i melodija je tako divna. Ali glas Bajagin. <3

Posle mi je palo na pamet, prosidba pored one Petra&Marko može da bude i uz ovu pesmu, samo se Darja zameni sa Endži. lol!

Pa zapravo bi se dobro uklopilo, Endži. Ništa, budući prosac neka ovo pročita.

Liza ima skalu prioriteta, prvo voli sebe, pa Maksa, pa Kozlovskog. lol! Zato ih je izabrala tako kako jeste. smeh

Zapravo si ovo dobro rekla. Liza prije svega voli sebe.

Kad ih je sve držao kao svoje taoce, odnosno kad su oni došli na imanje po Kerema. Pa naterao ZeyKer da se poljube. smeh

I mislila sam. Inače, meni su super bile sve njihove igrice. I ona pantomima, i ovo kad ih je luđak držao na nišanu.

Pa i meni je tako delovalo, ali samo su za Barisa pokazali da je malo stariji od ostalih. Ali eto, recimo baš kad su bili u opštini i Zeynep pokazala da je juče postala punoletna, Kerem ništa nije rekao, što znači da je uveliko bio.
A i to sa Jane, mada ajde to je mogao u hodu. lol!

Ja se ne sjećam što je bilo s Barisem. Pričaj.
Onda su Baris i Kerem generacija ako ništa drugo. Svakako i dalje mislim da je Kerem stariji.

Ma naravno da je mogao u hodu, ali svejedno mi djeluje da su stariji.

Ja sam njega mnogo zavolela. <3 Volim i nju, ali ne kao njega.

I ja. On mi je jedan od držih likova. A ona mi nije loša. Definitivno nije jedna od onih koje sam stalno pljuvala, a to je pozitivno.  lol!

Ali znaš i sama da su bili obučeni, mislim jasno k'o dan je bilo da nije bilo ničeg. lol!
Meni je to od početka bilo jasno, zato me i nerviralo što se tolika prašina digla oko toga, a Melis ćurka jedna tek se na kraju setila da prizna. ljutko I kad mu je prišla u toku noći, podsetila me na incestuoznu Nihal iz AiM. ljutko

Naravno, to nije nikakvo opravdanje, ali hoću da kažem, šta je on njoj sve uradio ovo nije ni za top 5. lol!

Bili su dobri, da.
Samo su malo preterali sa Akselovim psiho momentima, bar je za ovaj format bilo previše.

Jasno je nama, ali njoj nije tako izgledalo i još to što je on bio mrtav pijan nije pomoglo.

Ma Melis je baš glupača.

Meni je žao što su pretjerali s njim, inače mi je mogao biti baš dobar. Mislila sam da će tebe on malo više oduševiti. Ti voliš psiho likove za razliku od mene.

Ozbiljno? wow

Videla sam. smeh Namučila ga je za sve pare. Uvek su morali da budu kvit. :cereeeeek:

Najozbiljnije. I to prije nego sam uopće ušla ovdje i pročitala što si ti pisala. Povezane smo, canim.

Baš to. Ali unatoč svemu, sve scene su im baš dobre. Nije da je dosadno i da nema emocija.

Možda ipak prvi poljubac, ne znam, taj mi je nekako najlepši. :cereeeeek: Nego sam ovo bila pod utiskom. Mada je i ovaj super, pršti hemija na sve strane, još kad mu kaže Mrzim te, a on njoj Ti mene voliš. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: Tu su me na FEmir podsetili.

Da. Baš to.  :cereeeeek:

Zaista sam oduševljena njihovom ljubavnom pričom. Sad mi već nedostaju. Od Mažora nisam imala par za koji bih se toliko vezala i vatreno navijala.

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Ali kako je ovaj policajac progutao tu njegovu priču, još ga Zeynep posle pita što je čudno gledaju. smeh Oplakala sam.
Ne znam samo da li je ispunio svoje obećanje, ako ih je posle ponovo video zajedno. lol!

Drugi je priča za sebe, tu sam vrištala. smeh smeh smeh smeh smeh smeh
Al' kad ga je smestila na pod, i posle kad su se probudili zajedno, odmah sam se setila Ezela i Eysan. :cereeeeek:

Normalno je da ti nedostaju kad si ih odgledala jako brzo i brzo zavoljela, uživila se i sad je već kraj.
Opa... Ona je usporedila nešto s Mažorom.  lol!  :cereeeeek:

Premoćna je scena. A i Kerem u njoj. Što će, jadan ti je kakvi je, kad je voli takvu...  smeh Zbilja da je ona čula što govori, ne bi se dobro proveo.

Meni je ova serija super jer se tako dobro nadopunjuje osjećaj i humor. Nije humoristična serija s glupim humorom, ali ima zbilja dobrih i smiješnih scena.

Odgledala seriju, ili petu epizodu?
Maks Lizu, ili Vronski Anu - pitanje je sad. he-he lol! :cereeeeek:
Sad će te sve više i više nervirati. rolleyes

Epizodu.

E, zato sam i napisala. Ne znam tko je koga gledao.  smeh

Već je počela.  rolleyes

Sad kad si rekla da je kreativan, setih se kako su pravili tortu za Jale, pa posle i kako su je crtali. :cereeeeek: Zeynep malo neuspešno doduše. smeh

Kreativan je on u svemu. I da, ne znam je li mi draža torta ili slika.  :cereeeeek:

Zeynep ima talenta kao i ja.  smeh

Spavam duže, veruj mi da spavam. lol!

smeh smeh smeh
Nisam htela da ti kažem baš zato što sama znaš - obojica su, ali Sayer malo mnogo više. :cereeeeek: Teško mi je da razdvojim Bursina od Sayera, zato su obojica. Ali Kerem Sarey. <3

Dobro. Kad ti tako kažeš. Ja sam spavala zbilja samo par sati kad sam gledala seriju.

Ma znala sam. Znala sam i gotovo.  smeh

Ozbiljno je podbadao i sve vreme uživao, đubre jedno. smeh Ali presladak je. Zapravo ne znam da li mi je slađi Kerem koji uživa u ljubomornoj Zeynep, ili ljubomorni Kerem. lol!

Slatki su i jedan i drugi.  :cereeeeek:  Ali ovaj prvi je nevaljalac, a ovaj drugi je jadničak.  smeh

Čekaj, njemu turski nije maternji?
Ja sam mislila da je on bilingvalan.

Pa i je, ali mislim da zbog toga što se rano odselio je više, češće, govorio engleski i nekako mu je prirodniji.

Pa ako su oboje vezani za te životinje, a očito jesu, uz to su oboje brinuli o njima dok su bili zajedno - što bi ih raskid sprečio da nastave? Nisu životinje krive što se njih dvoje više ne vole. lol!
Irina je zadržala psa jer je to bio Stasov poklon. Ali npr, onog psa što su Olgica i Kozlovski našli na ulici, to je zajednički pas i sutra kad bi raskinuli (ju, ovo je bilo slučajno lol! ) ne bih se začudila da i oni "dele starateljstvo".
Hahahahahahah, sad mi je palo na pamet kad bi se Pavel i Agata razveli, pa to bi tačno čitav parnični postupak bio samo oko dece i kućnih ljubimaca, ko bi s kim ostao, ko bi kod koga živeo. lol! smeh lol!

Shvaćam što hoćeš reći, ja sam samo rekla da se nikad nisam susrela s nečim takvim. Dapače, mislim da je to za pohvalu i da očito je i rastanak išao u civiliziranim uvjetima.

Ali kako si ti ovo odmah stavila na ove svoje. Aman, aman..  smeh Je, je, jako je komplicirano.

Vidiš da ti dobro ide. ;) kisic

Pa baš lepo od njega. Čekaj, ovaj kreten Yilmaz se na to Keremovo nadovezao, sprdajući se? Taj čovek je bio i ostao idiot. rolleyes

Nisam znala to, pohvalno je u svakom slučaju.

Je, canim, ekstra mi ide.  smeh Toliko ga dobro znam i toliko mi dobro ide da jadnu Saru više ne trebam gnjaviti kad mi nešto treba. Ja to sve sama.  smeh Kako da ne.

A ne znam što da komentiram za Cema. Rekoh da je on meni komedijaš, ovo je valjda njemu smiješno. Ili onima koji ga vole. Nemam pojma, znam samo da su i oni koji ne vole Bursina su prokomentirali.

Je, on ti je baš borac. Možeš mu pročešljati instagram ako te baš zanima. Ja ga pratim, ali ne gledam baš detaljno što objavljuje niti sam u toku pretjerano s njegovim životom.

Eto na primer kako ja samu sebe sprečavam da budem srećna, Bursin je i slobodan i borac za ženska prava i Blizanac u horoskopu - dakle po svemu bismo se odlično slagali, uz to je čovek baš lep, harizmatičan, dobro glumi... lol! Lepo mogu da se vratim Turcima, o jednom trošku u Istanbulu pokupimo ti Cagu, ja ovog... Ali ne, ja ću da se mučim sa Rusima. lol! smeh

A u k... Gdje si bila prije jedno šest godina?!  lol! Mogle smo obje biti sretne. Ja bih imala s kim u Istanbul tražiti Cagu, povela bih tebe na set neke Bursinove serije da ga upoznaš, lijepo bismo ih obojicu našle i nas dvoje sretni, vas dvoje sretni. Sad ovdje ne bismo možda uopće pisale o Rusima, nego negdje uz Bospor pile čaj/kavu i čekale nove projekte.  :P Čak bi se i njih dva slagati zbog nas dvije.  lol!

Šalu na stranu. Kud te ja ne natjerah da gledaš seriju ranije? smeh

Nego, čini se meni da si ti ipak pala na mišićavog, isklesanog. Aman, aman. Nisam baš očekivala da ćeš toliko. Je li te malo podsjeća na Pavela? Nije visok, zarazan osmijeh, šarmer? Pogledaj onaj klip koji sam ti ranije stavila kod Beyaza.

Marko je odvratan, laže na sve strane, ajde za odnos sa ženom me i baš briga, za ćerke sam se navikla, ali što je i prema sestri postao ološ. flop Samo sebe gleda. Umesto ovom Vladi da stavi do znanja čiji je brat, pa kad vidi da Miona ima zaštitu možda bi se i smirio, šta on radi...

Baš mu je karakter ajme.

Nije, odmah bih ti se pohvalila da je on, ali me je upravo podsetio na njega. :cereeeeek:

:cereeeeek:

Ne razumem ovo pitanje. lol!

Zezala sam te jer sam mislila da još nisi vidjela tko glumi njega.

Nadam se samo da nije da ti poredim da li više volim tipove poput Kerema Sareya ili Emira Sarrafoglu, ili ne daj Bože da ti poredim Kerema sa nekim od mojih Rusa. lol!

Kao što ti gore već rekoh, nije. Ali... Sad si sama sebe pitala pa možeš i odgovoriti. Yani, trebaš.  lol!

Dakle, Emir ili Kerem... (Znam da je jako jako teško. Stvarno je, kad ti i ja kažem da je. Pogotovo nakon što odgledaš seriju.)
Drugo, Kerem ili Sokol? Treće, Kerem ili Vlad? Četvrto, Kerem ili taj lik što ga sad gledaš?
Je li Bursin ikako usporediv s bilo kojim od tvojih miljenika Rusa?

Da, uvek je bilo tako. Ja odgledam dokle stignem, ispišem utiske i onda idem da spavam. lol!
Bože, kako ti neki rituali koje stekneš dok gledaš neku seriju posle mogu da nedostaju.

Za razliku od mene, ti možeš i prokomentirati seriju.  lol!

Dobro jutro. Danas se tebi nastavlja Maks pa ćeš lakše izići od ovih.  lol!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 11:06 pm

Mislim da je upravo stvar u tome što si rekla. Nama, koji smo dobro upućeni u svaki njegov korak, nije rekao ništa novo. Ako i pamtimo što je rekao u prethodnima onda naravno da nam nije nepoznato ništa, i naravno, da nema nešto što je veće iznenađenje. A ono što je iznenađenje to svakako Caga ne otkriva dok nije potvrđeno i zato ispada da je svaki intervju isti. Netko tko je običan Cagin fan (recimo jedan od onih sa sredine Gaussove krivulje - ne od onih koji Cagu s vremena na vrijeme pogledaju u nekoj seriji i ne od oni koji svaki dan gledaju kud je, gdje je) bit će sasvim zadovoljni s ovim što su dobili.

Pa to, samo je zajeb što sam to tek sada shvatila posle toliko godina pljuvanja svakog intervjua u kojem nisam saznala ništa novo. facepalm lol! Saznamo mi u svakom neku sitnicu, ali to bude minorno u odnosu na ceo intervju. Mada I dalje mislim da su I ljudi koji rade te intevjue malo nemaštoviti, poslednji stvarno zanimljiv intervju koji sam pročitala je bio kada su Caga I Aras intervjuisali jedan drugog pred Icerde, postavljali su kreativnija pitanja od 90% novinara.
I slažem se sa tim da je onima koji Cagu gledaju samo u serijama I filmovima I ne bave se njimena dnevnom nivou kao mi ovaj intervju ok.

E pa to znam ja, ali sam se isto čudila ismijavanju kako domaćih (turskih), tako i stranih fanova (ovih balkanskih) po pitanju ovoga.
Uostalom, u slučaju da snima film za neki festival onda uopće ne treba podijeliti s nama to.

Ni jedan glumac do sada nije objavio da će za par meseci učestvovati u tom I tom projaktu u kome se radi o tome I tome. Čak ne mogu da se setim da smo do sada od bilo kog glumca prvi put čuli za neki projekat sa detaljima. Najviše što kažu je ‘spremam projekat sa tom I tom produkcijom’, a to znaju I ovi kako turski tako I strani (balkanski fanovi) ali bitan je proser, moraju nešto da kažu I da nađu razlog za kritiku. rolleyes

Mene samo zanima je li Engin prisutan od njegovog poznavanja s Ilknur (dakle AFK-a) ili ga je poznavao još i prije. Ali ovo da ga Engin najbolje poznaje to bih i sama dala ruku u vatru. Odnosno, i sama znam i osjetim da ga Engin najbolje poznaje.

Ne znam pouzdano tu informaciju, ali mislim da ga je upoznao za vreme AFK preko Ilknur. Ni Caga, a ni Engin se pre toga nisu kretali u tom svetu, tako da mislim da su se tada upoznali. Pa ni Engin se pre Cage nije bavio menadžerskim poslom.

Da, nakon Icredea je bilo. U travnju 2018. Zadnji dan snimanja je bio 12. 4. Znam da sam tada pratila, znala sam i neke glumce (i statiste) i kamermana. Zato me zanimalo sjećaš li se ti možda je li Caga pisao scenarij jer eto meni zvoni da je, ali ne mogu tvrditi i lupati da je.

Ne bih ja rekla da je neka privatna zezancija. Onda sam mislila da je možda nešto Atalayu za faks. (I nedavno je on reklamirao neki film na kojem radi.) A sad što je bilo ne znam. Znam samo da Caga ima projekata koje je radio, a koje mi nismo vidjeli i pitanje je hoćemo li.

Meni je isto ostalo u sećanju da je on pisao scenario, ali ne mogu da tvrsim jer nisam sigurna.

I tada smo komentarisali da li je to Atalayu za faks ili je neki kratki film, ali kako se to posle nije pojavilo u javnosti, nisamo ni saznali ni šta je bilo ni u koje svrhe. A prošlo je I dosta vremena od tada, da je bilo namenjeno širokim narodnim masama do sada bismo videli.

Ja se više ničemu ne čudim. Hazal Alija, Hazar onog lika, sad ovaj Cem. Meni on kao komedijaš. Ali zgodne, samostalne, visoke žene očito ima čime oboriti s nogu. Očito ima nešto što žene privlači. Valjda ogromna karizma, humor, iskustvo. Pojma nemam što.
Ne želim ništa reći na ovu temu, ionako ga stalno srećem kad gledam Cagin hashtag - konstantno se ljudi pitanju kako poslije Cage i Bursina je Serenay izabrala njega.
A vidim da je i jutros imao neku izjavu kad su ga pitali za razliku u godinama.

Pa mislim da je Ali ipak približnijih godina, jeste stariji od Hazal, ali ova dvojica su već matorci, naročito ovaj od Hazar. Nije da mi ta priča oko Cema I Serenay nešto previse privlači pažnju, njihova stvar, mada se jesam začudila pa sam zato I prokomentarisala. Ali vidim da po  tw Ahsen I kompanija govore kako sve to one prve videle kakva je ona još za vreme Medcezira, a sada je videla I cela država. Zanimljivo je da su te iste osobe Hazarine velike fanice, pa se pitam u čemu je razlika I kakvi su to dvostruki aršini. mislilac

A kao da Cagi treba nešto mijenjati?

Pa ne treba, zato sa izmenama I izgleda gore. lol!

Bu arada, ne znam jesi li vidjela sinoć, ali na twitteru sve hit do hita.  Baš sam pratila za luku noć.   Ne znam što je Abdi (inače čovjek mi iz dana u dan postaje sve manje drag) bilo pa je izvukao stari neki tekst o Serenay, a onda Serenayini fanovi se ražestili, napadali starog da je ne voli, da ne (tj. nije) podržava(o) vezu Cage i Serenay, pa se javili oni koji kažu da nisu bili u vezi, na njih se nadovezali oni koji vade stare članka Basturka da (do)kažu da su bili u vezi i tako naizmjenično svi. Jedni brane Abdu, drugi Serenay, treći se jave Hazalkini.   Na to sve dodaj ovo s Cemom...

Nisam videla, ali ne znam pta mi je gluplje, on što se u sto godina bavi Serenay I Cemom ili fanovi koji ga optužuju što nije podržao vezu Serenay I Cage, koga boli uvo šta je on podržao I ko njega šta pita.

Njega sam poštovala, ali sve mi se više čini da stari lupeta i provocira da mu se klikne na članak. Ako je nešto htio reći i novo napisati, mogao je, a ne izvukao stari (šest, sedam godina) članak. I uopće mu nije bilo vrijeme za to. U zadnje vrijeme sve nešto ili gluposti piše, ili ne/polu provjerene informacije. Trebao bi stati na loptu.

Naravno da je cilj samo što više klkova. Sad je Sereay aktuelna, a zna se da je Cagini fanovi ne vole I eto prilike da se pokupe poeni kdo njih, jer njegova ciljna grupa su njegovi fanovi, naročito oni koji su više naklonjeni Hazal.

Bila mi je dobra epizoda, da. Vidjela sam da je rejting malo pao, šteta, ali i dalje je to dobro.

To je blagi pad koji može da bude iz više razloga, svaka serija ima malo manji ili malo veći rejting u zavisnosti od epizode, ali I dalje je to sve u redu. Pored toga ima veliku gledanost I na YT na zvaničnom kanalu, što znači da ima dosta gledalaca I u inostranstvu I onih koji to veče iz nekog razloga ne mogu da gledaju. Ja se samo plašim da ovo sa Benal ne krenu da razvlače kao žvaku, jer to može da bude razlog za pad rejtinga. Vreme scenarija sa trećom osobom, trudnoćama I sličnim stvarima je prošlo I to gledaocima više nije zanimljivo. Sad kada bi Benal bila trudna, to svi znali I ok, ona čeka njegovo dete u kući preko puta, a oni ovde žive zajedno zbog Kibrit, meni bi lično stvorilo kost u grlu. Nastavila bih da gledam, ali bi mi to smetalo, ali obični gledaoci nisam sigurna koliko bi blagonaklono gledali na to. Naročito sada kada njihova veza nije ni počela, prerano se ušlo u tu priču.

Dobra epizoda. Zanimljiva. Nisam se isplakala kao zadnji put, ali bio mi je grč u stomaku na neke scene. Srećom, ZeyMeha je bilo dosta i predivnih scena pa se lakše gleda.  

Meni su najbolje bile scene iz kreveta, šteta što su ipak odlučili da unesu kauč. Inače bila mi je dobra epizoda.

Emine i Faruka, kao i Bayrama koji traži posao, i Benal kod doktora sam gledala uz twitter/instagram.

Ja uz igricu.

Ono što mi se ne sviđa, tj. manje sviđa je to što je prešutio, a skoro i slagao, zašto je Benal zvala. Ok, nije ga pitala, ne treba govoriti o svojoj prošlosti ako ga ona ne pita... Ali, otišao je u kuću bivše (ne znam što je, ali reklo bi se samo) ljubavnice. Sad kad je oženjen nema što ići k njoj, pa makar i otišao da joj samo kaže kako je među njima gotovo i da nema s njom što raditi. Sreća pa nije slagao da je otišao k njoj kad ga je već ionako vidjela kroz prozor.

Slažem se. Kada smo to spominjali na početku, smatrala sam da Mehdi nije kriv zato što Benal nije bila tema I da je besmisleno da on sad ide da joj kaže, e ovo je moja bivša. Plus mu nije bila ni devojka, nego samo kombinacija. Ali sada Benal dolazi na vrata, Mehdi odlazi kod nje I laze Zeynep da ga je tražila zbog problema sa vlasnikom stana. Jedini plus je što je rekao sam da je bio kod nje.

Jako dojmljiva scena kad Kibrit dođe u kuću i kad kreće "predstava" (koja čak i nije toliko izgledala kao predstava) pred socijalnom radnicom. Još dojmljivija kad Kibrit treba otići. Čak se i kameno srce Mujgdanino otapa. I nećakinja (kako joj ono ime?) isto nije bila drska. Kužim curu da se osjeća kao najmanje bitna u obitelji, i da tamo neka djevojka iz mahale ima prednost za sobu, ali čak i ona je gledala s nekom tugom sve.

Meni to isto što i tebi palo na um. Ne znam zašto uopće oni žive tamo i zašto svima nije palo na um to što i nama dvjema. Jednostavno su mogli ovima naći neki smještaj i gotova stvar. Mirna malecka mirni svi, a Kibrit ima svoj prostor. Nikakvog problema sa socijalnom službom ne bi bilo.

Pa zapravo I nije bila predstava. Dok Mujgan ne uradi nešto konkretno što će napraviti neko sranje, nju smatram bezopasnom alapačom, Zeynep I Mehdi se dobro slažu, Cemile je mirna, ni ćerka za sada ne pravi probleme, Zeliha je ozbiljan kandidat da mi postane četvrti najdraži lik u seriji, strano telos u Sakine I Bayram, što se I pokazalo. Hoću da kažem da bi njihov svakodnevni život bez Sakine I Bayrama, a kada bi Mehdi I Zeynep bili u pravom braku izgledao otprilike tako kao kada je bila socijalna radnica, samo što bi eventualno Mujgan nešto dobacivala.

A što se tiče Cemiline ćerke, potpuno je nelogično da njih dve spavaju u istoj sobi kada imaju tu praznu sobu u kojoj su sada Bayram I Sakine. A I njihov dolazak je besmislen, što kažeš, mogli su da im nađu neki smeštaj, ali to je urađeno samo da bi Eylem lakše obrađivala njihove likove, odnosno da bi bili uključeni u seriju, jer njih dvoje sami nemaju nikakvu ulogu ako Zeynep nije tu.

Benal - drago mi je da je prikazano kako je Mehdi s njom bio otvoren i jasan da je ta veza zbog seksa i ničega više, a ona je na to sama pristala. To što se ona nečemu više kasnije nadala je druga stvar. On je s njom bio jasan i kad je vidio da njoj to ne paše, udaljio se od nje. Prekinuo. Bilo bi dobro da je ona tako, kad je razgovarala sa Zeynep, i rekla. Malesef. Ispao je otac djeteta neki tamo svakakav. Kad Zeynep sve poveže moglo bi ostaviti lošiji dojam.

Kao što sam gore I napisala, mislim da Benal može da donese seriji mnogo više štete nego koristi. Ok je da ona postoji kao lik, mogla je da se ona udruži sa Farukom pa da pokupava da rastavi ove, ali trudnoća je besmislena, a još besmislenije je da posle Zeynep I Mehdija ima najveću minutažu u epizodi. Mislim da bi gledaoci više voleli da bolje upoznaju Nuha, nego da gledaju Benal sa sve ljubavnim flashbackovima nje I Mehdija. Mada s druge strane je ovaj fb bio koristan zato što smo saznali da je Mehdi bio sasvim otvoren prema njoj I da je ona shvatila da je on ne voli dovoljno da bi je oženio. Mada u to nisam ni sumnjala, videlo se da je hladan prema njoj još kada joj je saopštio da se ženi sa Zeynep. E sad kako će to Zeynep da shvati zavisi od toga kako će da sazna. Ako sazna od njega onda nema razloga da ga krivi, jer se to desilo pre nje I on joj je rekao čim je saznao.

S druge strane, na doručku smijurija teška. Neće Mujgan da jede to, a kad je probala samo tako navalila.

Meni je scena doručka bila odlična, ali na kraju su morala da dođu ona dva debila da sve upropaste. Jadna Zeynep, ima duple roditelje, a ne zna se ko je veće govno od njih četvoro.

Sakine je ponovno potvrdila kolika je glupačetina. A Nermin ponovno pokazala da je njoj najbitnije to da Zeynep radi ono što ona smatra da je najbolje za nju. Ne znam kako nije vidjela da je Zeynep prvi put otkako je serija počela (ili za nju u zadnjih mjesec dana, ili koliko već) sretna.

Sakine I Nermin su zapravo dve vrlo slične žene, s razlikom što je jedna prosta a druga obrazovana. Ali obe su nesrećne I neostvarene žene koje preko ćerke pokušavaju da ostvare svoje ambicije.

Ne znam kako nije vidjela da je Zeynep prvi put otkako je serija počela (ili za nju u zadnjih mjesec dana, ili koliko već) sretna.

Jedino mesto gde bi Zeynep I mogla da bude srećna je pored Mehdija I u toj kući. Zato što tamo niko od nje ne traži da bude ono što oni žele da bude, može da bude ono što jeste, može da radi šta želi, niko nema od nje očekivanja koja ne može I ne želi da ispuni.

Faruk i salak Emine - dream team. Znači, povraća mi se na njih. Ali isto se kraljica smije Nuhovim pričama. Salak.

Izgleda da će se ona zaljubiti u Faruka, a on nju iskorišćavati da bi dobijao informacije o Zenep, tako joj I treba kad je glupača.

Bayram - nadam se da nije sve pokvario.

Nije zato što je Kibrit ključna stvar koja će držati ovo dvoje na okupu. Ta scena je da se unese malo uzbuđenja, ali sigurno je da ona u naredne dve epizode dolazi kod njih.
Bu arada, bila sam ubeđena da ga je zgazio voz, ali vidimo u drugom fragmanu da nije.

Zanima me što je rekao Mehdi Ekremu? Nije mu spomenuo ljubavnicu, samo mu je onako prijetio?

Nije mu rekao ništa za ljubavnicu, samo mu je pretio zato što ga je prijavio. I nije mi jasno zašto ga je prijavio, ja sam bila ubeđena da je Celal. Ne znam koji je njegov interes da pravi Mehdiju probleme.

Hmmm... Koliko vidim, Benal je dalje trudna, želi dijete i prijeti okolo.  

Da, nastavlja se potpuna besmisao njenog ponašanja. Gde nađe Cemile I Sultan da im preti.

I što ima Benal prijetiti ikome? Jesi li trudna? Jesi. Želiš li dijete? Želiš. E pa rodi ga onda, nije da ne možeš sama. Radiš, uzet ćeš porodiljni, imaš nekakva primanja i možeš ga uzdržavati sve i da ga otac ne želi. A k svemu tome, ako ikome trebaš reći da si trudna onda je to samo otac djeteta, a ne ovaj ili onaj. Znači da ti nije stalo samo do djeteta kad igraš igrice i loviš okolo. Bu okadar.  

Naravno da njoj nije samo do deteta, njoj je dete sredstvo da ulovi Mehdija. Da je poštena imala bi dve opcije, da kaže Mehdiju za dete I da se dogovore šta će ili da rodi dete I da ga odgaja sama, plus da se odseli odatle. Ali nije cilj dete nego Mehdi.

I koja je sad situacija? Zeynep će reći Benal da će ona nakon godinu dana otići, neka ova mirno rodi dijete? Falan filan.

Ne znam, verovatno. Mada se I dalje nadam da ćemo nekako da se rešimo tog deteta.

Ja sam ga nekad imala.

Ja nikada, uvek sam imala kratak fitilj koji je sve kraći I kraći.

Svugdje su zakoni ovako rigorozni jer ima svega pri tome procesu. Nije žena kriva, mada, naravno, nama sad sve to ide na živce i ova socijalna radnica isto. Ali ovo oko uvjeta mjesta stanovanja, taj dio i mene živcira. Kao da ne vidi da je mala potpuno drugačija tamo i u domu. Krivo su neke stvari posložene.

Zakoni jesu rigorozni, smatram da I treba da budu kada su u pitanju mala deca. Ali Dilara nije malo dete, već je živela sa Mehdijem I vidi se iz aviona da ga obožava I oni nisu podneli zahtev za usvajanje nego da budu ono što se kod nas zove hraniteljska porodica, kod njih je koruyucu aile, ne znam kako se to u Hrvatskoj zove.

Mene ne iznenađuje od nje. Uopće. Ne znam uopće što bih ti rekla. Bit će ovdje svega.

Ne iznenađuje ni mene. Čak I ne krivim Zeynep što je to uradila tamo u bolnici, ali način kako je tamo stigla je potpuno glup I nelogičan. Ta njena naprasna prisnost sa Benal, to njeno Benal abla, Benal abla, ta tolika zainteresovanost za nju I za njen život je totalno usiljena. Ove što živi sa njima u kući ne pita ni kako su, aj sa Mujgan ne može da se razgovara, ali ni za Cemile nije baš zainteresovana, ali zato trći za Benal ko luda.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 EmptyTue Feb 18, 2020 11:15 pm

Dakle, Emir ili Kerem... (Znam da je jako jako teško. Stvarno je, kad ti i ja kažem da je. Pogotovo nakon što odgledaš seriju.)

Yuh! Kakva su ovo pitanja? Mislim nisam gledala GB, ali Emir je Emir i molim da se to ne dovodi u pitanje. durica

Mislim, Endži još i može (mada nije poželjno lol! ), ali ti??? Da sam ja neka vlast ovde ti bi sad meni klečala na kukuruzu zbog ovakvog pitanja. smeh
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 34 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 34 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo