Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyTue Dec 24, 2019 8:09 pm

Sagol, canim. kisic

Ne znam koja, tj. koje budale dadoše njemu da upropaštava serije. rolleyes Još ovaj ZI promijenio sad i redatelja. Mah... Ja kao prstom u govno.

Aj, bar mi se Caga javio.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 2:19 am

Srećan Božić! kisic Merder
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 2:31 am

Poncha ::
Kakav je inače ruski običaj kad su premijere u pitanju kad ovo nikome nije bilo čudno? mislilac

Ok, kad kažeš da pretjerano odskače - je li u pozitivnom ili negativnom smislu? Kakav je onda Maks?

Možda on često kasni. lol! Ili im je javio, ili su znali da će doći sa Agatom, uglavnom kad su ga prozivalo neko reče da kasni i onda su samo nastavili ostale da prozivaju, a on im se posle priključio. Tako da na samu premijeru nije kasnio, ali jeste na sva fotkanja koja je ekipa obavila pre toga. Recimo, marširao je određen broj ljudi u tom njihovim uniformama, a glumci su to snimali, išli oko njih i nešto se zezali, sve je to baš Maks objavljivao.

Ne znam, nije rečeno. To mi je čudno, glumu malo spominju, uglavnom kažu da je dobra/zadovoljavajuća/na nivou i to u globalu, ali više se osvrću na druge stvari. Mada, realno i puno je glavnih uloga.
Ali koliko mi se dopala jedna sitnica - likovi koje oni igraju su u datom trenutku imali isto godina koliko sami glumci. topić

A čuj... Nije ni s Kenanom samo jednom, ako se ne varam.  lol! Ali hajde, kad toliko želiš neka ti se ispuni.

A znam, ali znaš šta sam htela da kažem. lol!

Pusti ti to. Znaš što sam htjela reći.   lol!

lol! smeh

Ne, krivo si me skontala. Pratim ja i Hazalku i Serenay i Bensu i Aycu i Hazar pa ne navijam za njih s Cagom.  lol! Nego sam htjela reći da ne pratim ove dobro da bih mogla išta zaključivati i povezivati. Niti ih pratim na društvenim mrežama, niti njihove projekte kao ni ponašanje. Kako onda mogu lupati ovako?

A sad, ne znam baš koliko ne navijaš za njih.  :P Da se tebe pita, ti bi ponovila još koju suradnju njih dvoje i cijela cvjetaš kad su zajedno.  lol! Izdala bi ti Maksa.

Ahahahahahahaha, pa to što ja volim njihov odnos i njih dvoje kao glumački par, šta ću, meni jesu za mrvicu bolji od nje sa Maksom, imaju mi više hemije. Možda to ja tako vidim, pritom je i sa Maksom odlična.
Ali zašto bih navijala da se privatno opet spetljaju, kad em njih dvoje imaju divan odnos ovakav kakav jeste, em Maks i ona imaju divan brak. I stvarno to mislim, bez zezanja. lol!

Je li se Maks kasnije proslavio s tom ulogom?  smeh

Pa recimo da ga je jedna prethodna proslavila, ali ova mu je svakako dobro došla u karijeri jer je ispala fenomenalna (meni lično najdraža njegova uloga :cereeeeek: ) i tu seriju stalno navode među njegovim najboljim projektima.
Što, misliš da je to u pitanju? lol!

Nije ni meni pravo, zato se nisam ni hvalila s tim.  smeh

A da, opis malo i baca. Ne možeš reći da nije.  smeh  facepalm

Dobro, realno, Zorka je jaka i moćna žena. lol! Samostalna i nezavisna.

Nisam sad gledala, ali mislim da se ovog sjećam.  smeh Oni su zbilja bili biseri. Ne tako davno sam na instagramu, predložilo mi  facepalm, vidjela da ima i neka turska verzija ove serije. Sad sam se sjetila da to nisam ovdje prokomentirala. Isto su ludi.  smeh

Meni yt predložio pa sam bacila pogled i na još neke scene. Skoro se ovako nisam smejala, baš su mi falili. smeh
Jao, znam za tu seriju! Kad su išli A&A, tj. dok sam ih gledala nešto sam gledala i stare klipove za vreme Ezela i ono kad dobijaju Yildiz nagrade uvek su prikazivali nominacije, tu su bili Bir erkek bir kadin, pa sam po sceni jednoj povezala da je to to. Nisam gledala, ali verujem da su i oni hit.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 2:44 am

Ovo je divno. <3

Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 3:00 pm

Srecan Bozic Ponchita tebi i svim katolickim vernicima. Sve najbolje. <3
Назад на врх Go down
Veronika

Veronika

Broj poruka : 344
Datum upisa : 27.09.2016

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 6:00 pm

Sretan Božić,draga Poncha. kisic

Hvala na čestitkama drage djevojke  kisic
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 6:42 pm

Hvala vam! kisic

Veronika, sretan Božić i tebi! Drago mi te čuti! kisic
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 6:54 pm

Mrs BugeVuge ::
Možda on često kasni. lol! Ili im je javio, ili su znali da će doći sa Agatom, uglavnom kad su ga prozivalo neko reče da kasni i onda su samo nastavili ostale da prozivaju, a on im se posle priključio. Tako da na samu premijeru nije kasnio, ali jeste na sva fotkanja koja je ekipa obavila pre toga. Recimo, marširao je određen broj ljudi u tom njihovim uniformama, a glumci su to snimali, išli oko njih i nešto se zezali, sve je to baš Maks objavljivao.

Kako god bilo da bilo meni je i dalje malo čudno. Ali ako je Rusima to sasvim uobičajeno onda sve ok.

A znam, ali znaš šta sam htela da kažem. lol!

Kopiraš me, ali znam.  lol!

Ahahahahahahaha, pa to što ja volim njihov odnos i njih dvoje kao glumački par, šta ću, meni jesu za mrvicu bolji od nje sa Maksom, imaju mi više hemije. Možda to ja tako vidim, pritom je i sa Maksom odlična.
Ali zašto bih navijala da se privatno opet spetljaju, kad em njih dvoje imaju divan odnos ovakav kakav jeste, em Maks i ona imaju divan brak. I stvarno to mislim, bez zezanja. lol!

Aj, neka ti bude. Recimo da ti vjerujem.

Možda je njoj s Maksom što i Pavelu s Agatom.

Što, misliš da je to u pitanju? lol!

Ništa ne mislim, nego gledam ima li slučajno neki razlog zašto se njih dva ne mirišu. Tj. zašto on Kozlovskom nije drag.  smeh

Dobro, realno, Zorka je jaka i moćna žena. lol! Samostalna i nezavisna.

Samostalna nije toliko jer da joj nije svih, uključujući i Andriju, ne bi mogla biti tu gdje je.  lol!

Ali ima Zorka svojih posebnosti koje, vidim ti i ja, odjednom vidimo.  smeh Kako smo to vidjele (tj. nismo) dok je trajala serija?  lol!

Inače, baba je s 80 godina odjurila na motoru s prvim koji ju je zavodio.  lol! Da ne bi ti sa Stankom, a toliko se kunila u ljubav s Pavelom kao ona u muža.  lol!

Meni yt predložio pa sam bacila pogled i na još neke scene. Skoro se ovako nisam smejala, baš su mi falili. smeh
Jao, znam za tu seriju! Kad su išli A&A, tj. dok sam ih gledala nešto sam gledala i stare klipove za vreme Ezela i ono kad dobijaju Yildiz nagrade uvek su prikazivali nominacije, tu su bili Bir erkek bir kadin, pa sam po sceni jednoj povezala da je to to. Nisam gledala, ali verujem da su i oni hit.

Jedno sam vrijeme baš gledala te klipove. Smiješni su.

A na Turke sam baš slučajno naletjela i na par scena se baš nasmijala.

Ovo je divno. <3

Gdje si ovo sad iskopala? Da znaš da su mi suze došle na oči.  <3 Ovo pred kraj kad se opraštaju pogotovo, a tek kad Marko vozi, a vatrogasci stoje. Uf. Definitivno najupečatljivija njegova scena.

Bu arada, Petra i on nikad nisu bili dobar par, tj. ona ga nije voljela.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 7:05 pm

Saro, ako budeš večeras gledala seriju daj neki osvrt na epizodu, likove, seriju.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyWed Dec 25, 2019 9:02 pm

Ne mogu veceras da stignem, kasno sam dosla i sada cu da kitim jelku. Ali ako slucajno odgledam, napisacu osvrt.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyThu Dec 26, 2019 2:12 pm

Nisam gledala sinoc. Ovaj rejting je za tu televiziju i vise nego dobar. Sad je sve na scenariju, ako tu sve bude ok i ako im ne uvale jakog protivnika, kanal ce biti zadovoljan sa ovakvim rejtingom do kraja.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyThu Dec 26, 2019 6:00 pm

Vidjela sam rejting i dvije scene od minutu možda, ali nisam čitala ni komentare niti odgledala cijelu epizodu pa me baš zanima kakva je serija.

Sinoć je bio novogodišnji party kod Acuna i Ibro je došao tako smiješno odjeven za tu prigodu. facepalm Ne bi da ide u šumu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyThu Dec 26, 2019 8:53 pm

Ja cu malo kasnije da gledam.

Nisam to videla, ali odustala sam vise od zgrazavanja na njihovo oblacenje. Njima je izgleda u genetskom kodu da ne znaju da se obuku. Bukvalno na prste jedne ruke mozes da nabrojis ljude koji znaju da se obuku kako treba. Kad vidis kako su im obuceni odredjeni "stilisti" sve ti bude jasno. Ako Ilknur tamo moze da bude trendsetter, nemam sta dalje da kazem.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyFri Dec 27, 2019 1:09 am

Odgledala sam.

Sad da sam pala i nesvest koliko je dobra serija, nisam. Ali ne mogu da kazem ni da je losa. Nije mi bilo dosadno dok sam gledala, kako je islo prema kraju, postajalo je zanimljivije. Odgledala sam i fragman za drugu i koliko kapiram radnja pocinje tek tada. E sad, koliko ce gledaoci da oproste sto je prva malo slabija i da nastave, videcemo.

Likovi.... Ja toliko sebicnih ljudi, sebicnih roditelja na jednom mestu nisam videla, uzas. Vecina mi opasno seta po zivcima. Razmera izmedju pozitivnih i negativnih je otptilike kao u SBA. Sad ne moze se reci da su to klasicni negativci tipa Namika, ali recimo da su najblaze receno iritantni.
Meni se najvise svidja Mahdi. Nije zbog Ibre, nego lik je ono, sto na umu to na drumu i on i njegova ekipa iz autoservisa su mi super. Ima Ferhatov smek malo zbog Ibre i nacina govora, inace nema veze sa njim, potpuno je drugaciji.
Zeynep je dosta slozena i na trenutak pomislim salak, na trenutak mi je bude bas zao, na trenutak je razumem. Sve u svemu, ako mi ne bude maltretirala Mahdia, dobro cemo se slagati. lol!
Za hemiju mogu da kazem da se razvija. Nije kao na slikama, yani, ne izgledaju kao da ce da naskoce jedno na drugo, ali svakom sledecom scenom je sve bolja.

Produkcija je ok, muzika onako, rezija dobra.

Nisam duzila zato sto ti nisi odgledala da ti ne bih otkrivala radnju, kad odgledas, komentarisacemo.

Jeste da ne mogu da kazem da me je serija ne znam koliko osvojila, ali ipak me je zainteresovala i ipak cekam sledecu epizodu.

I jos jedna zamerka... Demetini fanovi su uglavnom mladja populacija, pa je mozda malo vise trebalo da bude mladjih. Jos neki par ili tako nesto.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyFri Dec 27, 2019 1:58 pm

Sara Ulusoy ::

Nisam to videla, ali odustala sam vise od zgrazavanja na njihovo oblacenje. Njima je izgleda u genetskom kodu da ne znaju da se obuku. Bukvalno na prste jedne ruke mozes da nabrojis ljude koji znaju da se obuku kako treba. Kad vidis kako su im obuceni odredjeni "stilisti" sve ti bude jasno. Ako Ilknur tamo moze da bude trendsetter, nemam sta dalje da kazem.

Ma, zapravo, nisam ni ja zgrožena i u zadnje vrijeme vidim, a ne vidim što su obukli, ali ovo je ipak bila neka prigoda gdje se moglo malo drugačije obući. Nije trebao ne znam ni ja što staviti, ali opet kao da ide u šumu ili čuvati ovce stvarno mislim da nije trebao. Izgleda starije.

Ali on i Demet izgleda kao da se dobro slažu.

Sad da sam pala i nesvest koliko je dobra serija, nisam. Ali ne mogu da kazem ni da je losa. Nije mi bilo dosadno dok sam gledala, kako je islo prema kraju, postajalo je zanimljivije. Odgledala sam i fragman za drugu i koliko kapiram radnja pocinje tek tada. E sad, koliko ce gledaoci da oproste sto je prva malo slabija i da nastave, videcemo.

Ovo me zanimalo. Vidjela sam da ima prevedena epizoda pa ću kad stignem odgledati. Iako mi se čini da epizoda beskonačno dugo traje.

I jos jedna zamerka... Demetini fanovi su uglavnom mladja populacija, pa je mozda malo vise trebalo da bude mladjih. Jos neki par ili tako nesto.

Demet ima dobru bazu fanova tako da su zbilja trebali poraditi na ovome.

I hoćeš li gledati Atiye?

Ovaj naš opet obilazi Umutova mjesta. Doduše, ne sam, ali opet izlazi.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyFri Dec 27, 2019 2:05 pm

Kad će ljudi počet se ovako oblačiti? lol!

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 Ezgif-2-491ab5304820 :cereeeeek:
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyFri Dec 27, 2019 2:34 pm

Eh, Emir Sarrafoglu je bio gospodin covek, a ovo sve nema ukusa dva grama. Tako da ne nadaj se. lol!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptyFri Dec 27, 2019 8:00 pm

Tek sad sam videla celog Ibru na onom dogadjaju, prethodno sam videla samo gornji deo kada su davali intervju. Disaster.

Gledacu Atiye, ali ne sve odjednom, sad za praznike cu da bacim pogled. Doduse, ako je dobra, onda mozda i odgledam odjednom.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 7:45 am

Možda je njoj s Maksom što i Pavelu s Agatom.

A zašto hoćeš da mi ogadiš sad Maksa i Lizu? lol!

Ništa ne mislim, nego gledam ima li slučajno neki razlog zašto se njih dva ne mirišu. Tj. zašto on Kozlovskom nije drag.  smeh

smeh

Samostalna nije toliko jer da joj nije svih, uključujući i Andriju, ne bi mogla biti tu gdje je.  lol!

Ali ima Zorka svojih posebnosti koje, vidim ti i ja, odjednom vidimo.  smeh Kako smo to vidjele (tj. nismo) dok je trajala serija?
 lol!

Inače, baba je s 80 godina odjurila na motoru s prvim koji ju je zavodio.  lol! Da ne bi ti sa Stankom, a toliko se kunila u ljubav s Pavelom kao ona u muža.  lol!

Pa trebalo je doći dotle, vidiš da se ona izborila za svoje mesto pre svih njih koji su je posle služili. lol!

Ahahahahahahahahahahah, bold. smeh naklon smeh Istina, mada možda je poslednja scena sve promenila? lol!

Hmmm, ne mogu da kažem da mi se donekle ne sviđa ta ideja. lol! Mada, tu odmah mogu kontraargumentom da je odbranim - da joj je muž živ nikad ne bi pobegla s ovim na motoru. Na stranu što je Ljubo juri ceo život, pa dolazimo i do druge (čuvene) teze Ne jebe lep, nego... lol! Kad se ja setim, on je njoj i pesme pisao. smeh

Gdje si ovo sad iskopala? Da znaš da su mi suze došle na oči. <3 Ovo pred kraj kad se opraštaju pogotovo, a tek kad Marko vozi, a vatrogasci stoje. Uf. Definitivno najupečatljivija njegova scena.

Bu arada, Petra i on nikad nisu bili dobar par, tj. ona ga nije voljela.

Izbacuju na yt stranici Nove tv top 10 scena pojedinih likova. Izbacili su Krešine, Petrine, Zorkine i Stanine, sutra (tj. već danas) stižu i Markove. :cereeeeek:

Odlična je to scena, ali ja je nikad neću doživeti na manje tužan način. Baš su je nekako snimili tako, jako emotivno. A kao posle poveruj da mu je super u Irskoj...

Petra i on nikad nisu bili dobar par, istina. Ne mogu da kažem da ga nije volela, ali ne dovoljno i ne na taj način.
Utoliko više mi je trulo ono njeno kukanje za Krešom kad je ostala i bez glumca i bez Marka. rolleyes
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 7:50 am

Emiiiiiiir :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 7:59 am

Ajde Ponchita da glasaš malo, dugo nisi. kisic lol!
Videćeš, gde je Pavelova slika tu treba da glasaš, nominacija je serija godine (UK). Samo ću reći da je i Kaćina serija u nominovanim, to ti je još veći podsticaj da glasaš za Pavelovu. lol!
https://peopletalk.ru/article/chestnaya-premiya-peopletalk-2019-vybiraem-serial-goda/
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 8:22 am

Hahahahahahahah, gostuje Pavel kod Urganta, ovaj ga najavljuje:
Sad će nam se priljučiti glumac koji je u filmu odigrao samog Pavela Pestelja. A zašto je baš on dobio tu ulogu? Prvo, imenjak mu je. Drugo, često igra u nastavcima Mažora, gde često u rukama drži pištolj (igra reči na ruskom, Pestelj i pistoljet=pištolj). smeh naklon smeh
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 8:31 am

Ahahahahahahahahah, Pavel priča o ulozi, Urgant primećuje da uopšte nema ljubavne linije, tek će ovaj Insistirao sam na tome, smučile su mi se. smeh smeh smeh smeh smeh
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 8:43 am

Pa ovo je genijalno, Maks govori kako je deci glumio Deda Mraza, tek će u jednom trenutku:
M: Nadam se da Andrej neće gledati ovu emisiju.
U: Naravno da ne, Lizo, sve ti je jasno!
smeh smeh smeh smeh smeh
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 EmptySat Dec 28, 2019 8:53 am

E baš su mi ulepšali jutro, idem sad da nastavim da spavam. smeh

Ali stvarno su bili divni i sve su zanimljivo pričali na koju god temu (naročito su rukama, nogama i glasovima to dočaravali lol!  :cereeeeek: smeh ), Urgantovi izazovi su bili odlični, baš sam se ismejala. Pavela je najavio kao glavnog Mažora Rusije, a Maksa kao cvet ruske dramske umetnosti. :cereeeeek: :cereeeeek:

Jedva čekam film!!!
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 18 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 18 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo