Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!! |
|
| Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo | |
| | |
Аутор | Порука |
---|
Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 2:13 am | |
| - Poncha ::
- Bondarenkova, nemoj se čuditi o čemu govorimo, ali zbog Sare ne postavljamo slike koje ona NIJE i ne želi vidjeti. A moram priznati, iako mi nije neko iznenađenje, i mene je malo štrecnulo.
Pa ja vidim nešto se piše u šiframa i taman hoću da pitam šta bi, ali ok, iako ni ja ništa nisam videla (ja stvarno nisam, ne zezam se ) mogu da nagađam o čemu, tačnije o kome se radi. Uz vas sam i nadam se da nije tako loše. (Jebote, sad me sve više zanima. ) - Sara Ulusoy ::
- Pa vicem cisto preventivno, da se neko slucajno ne zajebe i ne postavi nesto sto nisam videla. Posle treba da hakujem forum da bih izbrisala.
- Sara Ulusoy ::
- Vidim da dosta fanova nesto vicu gormedim. Niko nista nije video.
| |
| | | Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 2:21 am | |
- BugeVugova, ima izgleda više od 65 nastavaka, ali ne znam koliko. Svakako, nekako mi baš bilo milo Marka kad su došli ovi inspektori.
Ali sam se isto nasmijala ovoj što sliči na tebe.
I glupa Alma da nije skužila Ljubicu.
A odličan je bio i Andrija. Ima 67. Proverila sam. Sad u petak je poslednja, što će biti sutra pretposlednja. Meni je isto bilo milo kako se on bori za sve njih, ali su mi oni (čitaj Tomo ) baš ispali nefer i bezobrazni prema njemu. Odakle ti pravo čovečja ribico jedna da ti Marku išta zameraš, da li je moguće da si toliko nesvestan samog sebe?! Jebote, em se napio i pokvario utisak sa svoje strane koliko god je mogao, em je on jedan od najvećih, ako ne i najveći razlog zašto je ta stanica godinama tako loša i ne pokreće se sa mrtve tačke. Stvarno mi se smučio, celu seriju ga trpim, ali ovo je prevazišlo svaku granicu. Na granici. Joj, Željka. Kao što rekoh, posle svega Nikad je se neću otarasiti (ili kako je već rekao) je sve. E sad, ja ne znam dal' si ti gledala ovu 65. ali napisaću komentar. Ova trojica su predivni, generalno je cela epizoda bila tako nekako posebna i emotivna (Zorka odaje počast Andriji, a ovamo Mate priznaje Miji da je postupio kao ljudina ), ali sam odnos njih trojice i kako su Andrija i Mijo rešili da idu u zatvor, a Nediljka da sačuvaju... Pa to je simbol pravog prijateljstva. I baš su ispali ljudine! A i Nediljko mi je bio super, kako ga je to pogodilo. Momci DVD Lokvice. S druge strane, kako žene shvataju i gledaju na sva ta muška pitanja časti, potpuno drugačije, ali ništa manje pravilno. Dopalo mi se sve to kako su odradili. Alma izgleda definitivno odlazi kod Kreše. Pa valjda će nam se bar preko Scype-a javiti. Odbijam da ne vidim Krešu na kraju! Tomo konačno da uradi nešto korisno, mašala. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 2:22 am | |
| | |
| | | Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 1:32 pm | |
| - Sara Ulusoy ::
- Pa vicem cisto preventivno, da se neko slucajno ne zajebe i ne postavi nesto sto nisam videla. Posle treba da hakujem forum da bih izbrisala. lol!
Ma neću, canim. Vidiš da ni nisam. Znam ja da ti ne možeš vidjeti, a ni meni nije bilo baš posve svejedno. Aman aman. Pa gdje da ti zadajem još posla pa da vrijeme provedeno na hakiranje ne potrošiš na komentiranje s nama. - Sara Ulusoy ::
- Ja sam se prva mozda dva, tri puta upecala na to sto pricaju novinari i fanovi, a i to je bilo vise iz zelje da im verujem, vise se ne pecam na te price. A i posto si ti stalker prve klase, racunam da bi ti to provalila, a iz tvojih odgovora sam nekoliko puta zakljucila da nije istina.
Ma znam da je iz želje. Iz želje je meni tako s ovim Caginim filmom. Nisam ni mislila na tebe nego na općenito komentare nekih s kojima se susrećem, tj. susretala sam se. - Sara Ulusoy ::
- Secam se kada je izjavio to za Tubu. Uvek je govorio za nju i Adrianu Limu da su lepe. Hayaller Adriana i Tuba, hayatlar Ceyda i Duygu. lol! facepalm
Ah be. Kud nije hayatlar Poncha? Ne bih se ja bunila uopće. - Sara Ulusoy ::
- Da, za tu seriju sam i rekla da sam gledala deset minuta. Znam da nisam ni stigla da vidim o cemu se radi i da sam ugasila jer se nije znalo ko je gori, Yusuf, Merve ili Gizem.
Ali u KGu su bile specificne okolnosti pa mi je mozda Merve zato bila simpaticna. Svi smo mrzeli Oyku odnosno Cemre i Merve/Zeynep se pojavila kao nada, zato su je i uveli jer su se fanovi zalili na Oyku. I onda je od skroz ok lika postala vestica jer je Cemre trebala da nam izgleda kao bolje resenje, sto nikada nije bila. A i mislim da bi fizicki bila ok par sa Cagom. S obzirom na to da sam pročitala jučer ili jutros (ne znam više) neki komentar koji kaže da se nada kako će se Caga spetljati s novom partnericom (valjda i ostaviti Duygu) onda mi se trenutno ni ona ne sviđa kao njegova partnerica. Šalu na stranu. Ako će joj stajling prilagoditi Caginom liku, a ne da izgleda pomalo ekstravagantno (da ne kažem kao vještica), fizički bi i išli. - Sara Ulusoy ::
- Znam da JS zna da promasi, a znam da je imala i tacne informacije. Sve sto je ona rekla je zapravo nesto sto mozemo i sami da pretpostavimo, jedino se nadam da je tacna informacija da ce ipak biti tog filma.
Ovih par ljudi iz one agencije u Kirlareliju imaju često neke vidoprijenose i možda je tu nešto saznala, načula i slično. Ja ne gledam, gledala sam samo prvih par dana. - Sara Ulusoy ::
- Ne verujem da ce biti nekih komentara, pa nisu valjda toliko odlepili, Umut je jedan od Caginih najboljih prijatelja, a Tuba je njegova devojka. Iako nisam ljubitelj Tube, a jos manje njene glume, ona uglavnom ima odlicnu hemiju sa partnerima. Cak bi mozda i njih dvoje bili dobar par, ali ne zelim da se partnerstvo sa starijom zenom iskoristi sa njom pored Beren i Cansu.
Ne znam što bih ti rekla. S kim su sve Cagu spajali i koliko su puta novinari posvađali Umuta i Tubu ništa me ne bi čudilo. Također nisam njen fan, ni glume joj, ali se slažem da ima kemije s partnerima. Sigurna sam, ali baš sigurna da ona i Caga bi imali odlično povjerenje, suradnju i da bi scene savršeno odradili. Ali svejedno, ako baš ne mora biti Tuba, neka ne bude. - Sara Ulusoy ::
- Bolje je kad ima slika, ali pristojnih, ovakvih kao ova koju nisam videla bolje da nema. lol!
Je, i to što kažeš. Ali... Meni je slika još u glavi. Bu arada, naišla sam na svakakve komentare u vezi slike. Tipa - kako Caga koji tobože skriva privatan život objavljuje, tj. dopušta ovakve slike, bla bla. Halooooo. O čemu, ljudi, pričate?! Sliku je objavio jučer rano ujutro Cagin ujo i da ga ne prate, odnosno nemaju dodanog, nitko od njih ne bi vidio tu sliku. Ali stvarno nitko drugi. Druga je stvar zašto je ujo objavio sliku od ovog ljeta baš jučer! Pitanje je razlog. Možda namjerno, možda slučajno, možda iz njemu poznatog razloga, a možda samo zato što su mu se popeli na vrh glave i čestitali mu rođendan i slali poruke. Slika je itekako privatna i sigurna sam da novinari nikad ne bi došli do nje da fanovi nisu glasnici. Oni bi mogli pisati samo ovakve članke (NEMOJ KLIKATI) - Sara Ulusoy ::
- Vidim da dosta fanova nesto vicu gormedim. Niko nista nije video. lol!
Je, bome ja vidim da svi nešto kukaju i viču kao i ti. Istu stvar. Dosta istomišljenika, tko bi rekao? | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 2:29 pm | |
| - Mrs BugeVuge ::
- Dobro, ti onda napiši listu najdražih serija. Merak ediyorum, napim. A i šta fali, šta je tu sramotno i loše, pa ponoviću se - koliko sam ja samo gluposti odgledala zbog Stasa, ali ne žalim. lol!
Of be, što si merakijozna. Dobro, ali ne mogu ovako na blef sad to poredati jer svaka serija mi je po nečemu draga, a to zašto mi je neka serija draga nije usporedivo s drugom serijom. Ali neću razmišljati, jer ako počnem dok se sjetim svih serija, neću nikad listu sastaviti. :JaSamNajkompliciranijeBićeNaPlanetiPonekad: Za najbolje definitivno: Ezel, AiM, Sila (ne znam je li mi zadnja u kategoriji najboljih ili najdražih). Ali hajde da dodam i najdraže - AFK (to je ljubav), Medcezir , Gunesi beklerken, Hayat bazen tatlidir, Lise devriyesi... Oh be, ja sam najbrojala samo i same teen serije. Darisi basimiza i CK dijele mjesto za romantične komedije. Ali recimo da bih te serije rado reprizirala. Yabanci damat baš komedija. Od akcije mi nije bila loša Adanali. Icerde bih rado stavila na listu, ali tu su mi uništili ljubav pa iz principa neću. SBA su sjebali totalno pa i da hoću ne mogu staviti na listu. I još neke serije čije su krajeve zbrljali, a bile mi drage, ne mogu staviti na listu. Nikad nisam voljela ova pitanja najdražih stvari. Neodlučna totalno. Eto ti sad pa čitaj kad si tražila - ja sam lijepo rekla da pretačem iz šupljeg u prazno i da ne mogu nikako sastaviti listu serija, ni po čemu. - Mrs BugeVuge ::
- Svejedno, Pavel ne treba da uđe u tu kategoriju, eno joj ove dvojice ionako uživa kako se lome oko nje. smeh Ali kad Marko reče Nikad je se neću otarasiti. smeh naklon smeh :cereeeeek: smeh
Misliš da nije zaslužila bolje? A pa sad, nije da nije i on malčice sam za to kriv. - Mrs BugeVuge ::
- Da ponovimo - nećemo vređati kozu, to je divna i nadasve korisna životinja. lol!
Nu nje sad! A kad sam ja htjela tvome, po tvojoj odluci ,nesuđenom dati nadimak Koza onda si se pobunila da što ga vrijeđam. Tada koza nije bila divna i nadasve korisna životinja nego uvreda. Ja samo pratim tebe. I dalje mislim da je kozje mlijeko i sir izrazito kvalitetna namirnica. - Mrs BugeVuge ::
- Sve se plašim da će biti ovo drugo. A baš bih volela da grešim.
Ti voliš Božu. Izgleda da je više nego sigurno. Pa, da ne lažem, da. Volim ga. Drag mi je i simpatičan. A nije mi ni oku nezgodan. Drago mi je da nije do kraja serije kao u onoj situaciji s plesom i ponašanjem prema Željki. Onda me stvarno bio razočarao. - Mrs BugeVuge ::
- Iskreno ne, nije mi on za taj žanr. Ne znam, ja ga ne vidim u tome, verovatno bi se on i snašao super kao i u svemu ostalom, ali ne.
Što se Stasa tiče, njemu stvarno želim neku ozbiljnu seriju, naravno da će onda i kriterijumi biti ozbiljni, mada ni tad ne bi škodilo scena u tuš kabini i svega ostalog. lol! Na kraju krajeva, u Mažoru smo isto sve to gledali. lol! Mene iznimno zanima kakav bi on bio u tom žanru. Stvarno. Možda ga ne vidim ni ja, ali možda bi za njega baš to bio dobar izazov. Da nije uvijek u nekim teškim serijama, ozbiljnim i akcijama. Zapravo, ja ga vidim. Gle, neke scene ni u kojoj seriji nisu na odmet. Nadam se da se to podrazumijeva. - Mrs BugeVuge ::
- Da ti čitam bukvicu zbog Stasa i Irine, ili? lol! Skroz mi je slatko što su i tebi Maks i Liza, kao i Sparks. :cereeeeek: Mislim, volim ih i ja.
Yani, znaš me, čitaš me. Koga? Ove iste zbog kojih bi meni trebala očitati bukvicu?! - Mrs BugeVuge ::
- A jeste, živ mi je na instagramu sa Aurikom. lol!
Ja baš bežim u njegov svet serija da ne gledam nju. smeh Nikad mi neće biti jasno zašto sve što se događa treba staviti na instagram. I on i drugi, ali hajde. Njegov izbor. Dobro, to mi je jasno. Stvarno. - Mrs BugeVuge ::
- Pa i ovo je bilo na neki način suptilno. lol! Ili ja to tako hoću da vidim. smeh
Je, ali puno blaže nego što se meni učinilo. - Mrs BugeVuge ::
- Ček' prvo da vidimo dal' je Olgica stvarno trudna. lol!
Gledaj to na način da ćeš možda uštedjeti pare. Ili ćeš pare potrošiti na babine. - Mrs BugeVuge ::
- Taj je vlog posvećen snimanju Mažora 3 i on u njemu nije sav svoj baš u pogledu reakcija na njene vlogove. U svakom drugom se duri, mršti, izbegava, ne komentariše, ovde je veseo, ljubi je, smeje se, čak se i krevelji negde, a vidi i na kraju šta radi. lol!
Mislim, neka je, nemam ništa protiv. st_bond A kako se videlo da se srami, brže bolje je vratio. :cereeeeek: Bre Paša, idi do kraja ili ni ne počinji, ne igraj mi se sa srcem. lol! A da nije popio malo? On voli podbadati, to ti je. - Mrs BugeVuge ::
- Agatini vlogovi najbolji izvori za neke stvari, svečano priznajem. smeh
Ali kad sam došla sebi, skontala sam koliko nije normalna šta je sve u stanju da stavi. Ćut' bona, ne prognoziraj, samo mi fali to da gledam, pa umreću momentalno. lol! Aferin kiz! Baš nije normalna. Možda je čovjek očekivao da će ona to odrezati. Možda je on takav s njom privatno i nije znao da je toliko blesava da će okačiti. Tammmmmaaaaaaaaaam. Sustum. S kim ću pisati ako ti umreš... - Mrs BugeVuge ::
- Šta misliš? đavolko
A nisi. Onda u čijim snovima? Pavelovim, Stankovim, Kozlovskoga? - Mrs BugeVuge ::
- Pa ja vidim nešto se piše u šiframa i taman hoću da pitam šta bi, ali ok, iako ni ja ništa nisam videla (ja stvarno nisam, ne zezam se smeh ) mogu da nagađam o čemu, tačnije o kome se radi. lol!
Uz vas sam i nadam se da nije tako loše. <3 (Jebote, sad me sve više zanima. smeh ) Baš si merakijozna. Sara je na dijeti ili postu, a sadržaj slike i nije baš dijetalan. Mislim da je to razlog. Kako da ti sad kažem, a da Sara ne dobije živčani i skuži što je na slici koju nije vidjela? Hmmm. Slika od ovog ljeta koju je jučer objavio Cagin dayi, prilično privatna, životna, koja nije pozerska, s okupljanja kod Cagine obitelji dok su bili na odmoru par dana. Slika odiše. Ajde da ti pošaljem u poruci sliku. - Mrs BugeVuge ::
- Meni je isto bilo milo kako se on bori za sve njih, ali su mi oni (čitaj Tomo ljutko ) baš ispali nefer i bezobrazni prema njemu. Odakle ti pravo čovečja ribico jedna da ti Marku išta zameraš, da li je moguće da si toliko nesvestan samog sebe?! Jebote, em se napio i pokvario utisak sa svoje strane koliko god je mogao, em je on jedan od najvećih, ako ne i najveći razlog zašto je ta stanica godinama tako loša i ne pokreće se sa mrtve tačke. Stvarno mi se smučio, celu seriju ga trpim, ali ovo je prevazišlo svaku granicu.
I meni je bilo tako žao Marka i išli su mi na živce ovi koji ga krive. Ali, činjenica jest da su oni u toj postaji djeca, a Marko je taj koji ih čuva. Kad djeca naprave sranje često je kriv i onaj koji ih je trebao čuvati. Od njih se očekuje da znaju popraviti sranje. Govorimo o Tomi koji je sinonim za glupost. - Mrs BugeVuge ::
- Ova trojica su predivni, generalno je cela epizoda bila tako nekako posebna i emotivna (Zorka odaje počast Andriji, a ovamo Mate priznaje Miji da je postupio kao ljudina :cereeeeek: ), ali sam odnos njih trojice i kako su Andrija i Mijo rešili da idu u zatvor, a Nediljka da sačuvaju... Pa to je simbol pravog prijateljstva. I baš su ispali ljudine! A i Nediljko mi je bio super, kako ga je to pogodilo. Momci DVD Lokvice. naklon
Odgledala i na ovo sam se isplakala. Pa ja ne znam tko kaže da je ovo humoristična serija? Pa ovo je tako savršeno bilo odrađeno. Mislim da su se njih dva već u Zorkinoj sobi dogovorila pogledom da su oni ti koji idu. Divni su mi! Jesam se nasmijala na dio epizode, ali na ovo sam se baš isplakala. I na dio kad Alma kaže da ide Kreši, ali da će pomoći Marku. Taklo me. - Mrs BugeVuge ::
- S druge strane, kako žene shvataju i gledaju na sva ta muška pitanja časti, potpuno drugačije, ali ništa manje pravilno. Dopalo mi se sve to kako su odradili.
A Gordana ipak voli Miju. Nego, kako li će oni ovo riješiti? Jesi li ti čitala sažetke? Nemoj mi reći ako samo ne pretpostavljaš. - Mrs BugeVuge ::
- Tomo konačno da uradi nešto korisno, mašala.
I to uspješno odradio? Tko bi rekao da on stvarno uspije biti ozbiljan policajac. Ali ova suradnja policije i Zorke . - Mrs BugeVuge ::
- Tatina mezimica. :cereeeeek:
Tatina mezimica ima mamine oči, ali je Pavelova. | |
| | | Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 6:26 pm | |
| | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 8:52 pm | |
- Jel ovo Ranini odgovarala?
https://twitter.com/ahsngmc/status/1205172507516506112?s=19 Nije. Tokyo je. Vidjela sam i ja to, možeš i ti dok nije, ako nije, isteklo. Ovo da će obje sezone Muhafiza dogodine već neko vrijeme više njih piše. Ali mene zanima ovo za seriju. Kad će, što će, gdje će? Je li stvarno točno? Tokyo je isto Enginova ulizica, mislim da je čak ponekad i njegov fotograf. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Thu Dec 12, 2019 9:01 pm | |
| | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 1:05 am | |
- Of be, što si merakijozna. Dobro, ali ne mogu ovako na blef sad to poredati jer svaka serija mi je po nečemu draga, a to zašto mi je neka serija draga nije usporedivo s drugom serijom. Ali neću razmišljati, jer ako počnem dok se sjetim svih serija, neću nikad listu sastaviti. :JaSamNajkompliciranijeBićeNaPlanetiPonekad:
Za najbolje definitivno: Ezel, AiM, Sila (ne znam je li mi zadnja u kategoriji najboljih ili najdražih). Ali hajde da dodam i najdraže - AFK (to je ljubav), Medcezir , Gunesi beklerken, Hayat bazen tatlidir, Lise devriyesi... Oh be, ja sam najbrojala samo i same teen serije. Darisi basimiza i CK dijele mjesto za romantične komedije. Ali recimo da bih te serije rado reprizirala. Yabanci damat baš komedija. Od akcije mi nije bila loša Adanali.
Icerde bih rado stavila na listu, ali tu su mi uništili ljubav pa iz principa neću. SBA su sjebali totalno pa i da hoću ne mogu staviti na listu. I još neke serije čije su krajeve zbrljali, a bile mi drage, ne mogu staviti na listu.
Nikad nisam voljela ova pitanja najdražih stvari. Neodlučna totalno. Eto ti sad pa čitaj kad si tražila - ja sam lijepo rekla da pretačem iz šupljeg u prazno i da ne mogu nikako sastaviti listu serija, ni po čemu. Merakijozna. Pa dobro, zanimljiva ti je lista. Kako volim ovo jednoumlje, sve tri smo se složile oko prvog mesta (ajde i AiM računam u drugo). Ali kako sam ja na YD zaboravila, a obožavala sam tu seriju i baš je bila super. Eto, vidiš da je dobro što si napisala svoje favorite, podsetila si i nas na neke. Recimo po meni je Icerde pretendovala da bude najbolja Cagina serija, ali scenaristi su je ozbiljno sjebali. - Poncha ::
- Misliš da nije zaslužila bolje?
A pa sad, nije da nije i on malčice sam za to kriv. Mogla je recimo da zavede ovog iz Frontexa, pa da ode sa njim. Jeste da je bilo teško i zamisliti da ga zavodi onako mamurna, ali eto on bi joj baš lepo došao. Međutim šta je tu je, Pavel svakako ne dolazi u obzir ni u teoriji. Naravno da jeste, i zapravo je tužno koliko on nikad nije i nikad neće mariti za njena osećanja, ali scena je ispala presmešna. Zapravo, zato su mi se oduvek sviđali njih dvoje, nema tu nikakve romantike i izliva ljubavi, ali su hemični u tom svom poremećenom odnosu. - Poncha ::
- Nu nje sad! A kad sam ja htjela tvome, po tvojoj odluci ,nesuđenom dati nadimak Koza onda si se pobunila da što ga vrijeđam. Tada koza nije bila divna i nadasve korisna životinja nego uvreda. Ja samo pratim tebe. I dalje mislim da je kozje mlijeko i sir izrazito kvalitetna namirnica.
Dobro bre Poncha, da li stvarno misliš da ijednom muškarcu nadimak Koza može lepo da stoji? Naravno, kad pričamo o miljenicima, već za bivše i sve koje mrzimo ide druga politika. - Poncha ::
- Pa, da ne lažem, da. Volim ga. Drag mi je i simpatičan. A nije mi ni oku nezgodan.
Drago mi je da nije do kraja serije kao u onoj situaciji s plesom i ponašanjem prema Željki. Onda me stvarno bio razočarao. Da, sad su vratili klasičnog pravičnog i poštenog Božu. Nego, gde Lidija nestade??? Pa nije se pojavila ni da se "pozdravi" sa Andrijom i Zorkom. - Poncha ::
- Yani, znaš me, čitaš me.
Koga? Ove iste zbog kojih bi meni trebala očitati bukvicu?! Hayir tabiki, Maksa i Lizu. Mada sam se razmišljala da li da opet pogledam ZK. - Poncha ::
- Nikad mi neće biti jasno zašto sve što se događa treba staviti na instagram. I on i drugi, ali hajde. Njegov izbor.
Dobro, to mi je jasno. Stvarno. Ali aj što kači fotke sa njom, nego što obavezno mora da mi okrene želudac naopačke kad napiše nešto u fazonu Svako treba da nađe svoju osobu; Jedna je samo ona prava i ostale gluposti. - Poncha ::
Gledaj to na način da ćeš možda uštedjeti pare. Ili ćeš pare potrošiti na babine. - Poncha ::
- A da nije popio malo?
On voli podbadati, to ti je. Bio je veseo, odnosno takav, celog tog i narednog snimajućeg dana koji je ona provodila sa njima. Ozbiljno sumnjivo. Pa kad je Škorpija, mora da podbada. - Poncha ::
- Aferin kiz!
Baš nije normalna. Možda je čovjek očekivao da će ona to odrezati. Možda je on takav s njom privatno i nije znao da je toliko blesava da će okačiti.
Tammmmmaaaaaaaaaam. Sustum. S kim ću pisati ako ti umreš...
Pa verovatno je očekivao da neće to pustiti, ja sam uverena da on te njene vlogove nikad ni ne gleda. - Poncha ::
- A nisi.
Onda u čijim snovima? Pavelovim, Stankovim, Kozlovskoga? Pitam se, koliko onda Pavel noćima ne može da spava? - Poncha ::
- Baš si merakijozna. Sara je na dijeti ili postu, a sadržaj slike i nije baš dijetalan. Mislim da je to razlog.
Kako da ti sad kažem, a da Sara ne dobije živčani i skuži što je na slici koju nije vidjela? Hmmm. Slika od ovog ljeta koju je jučer objavio Cagin dayi, prilično privatna, životna, koja nije pozerska, s okupljanja kod Cagine obitelji dok su bili na odmoru par dana. Slika odiše. Ajde da ti pošaljem u poruci sliku.
- Poncha ::
- I meni je bilo tako žao Marka i išli su mi na živce ovi koji ga krive. Ali, činjenica jest da su oni u toj postaji djeca, a Marko je taj koji ih čuva. Kad djeca naprave sranje često je kriv i onaj koji ih je trebao čuvati. Od njih se očekuje da znaju popraviti sranje.
Govorimo o Tomi koji je sinonim za glupost. Tačno, sve je tačno, uz jednu malešnu, ali bitnu razliku - oni nisu deca, već ljudi od 50 godina. Tu je problem, a oni u tome ne vide ama baš nikakav problem. - Poncha ::
Odgledala i na ovo sam se isplakala. Pa ja ne znam tko kaže da je ovo humoristična serija? Pa ovo je tako savršeno bilo odrađeno. Mislim da su se njih dva već u Zorkinoj sobi dogovorila pogledom da su oni ti koji idu. Divni su mi!
Jesam se nasmijala na dio epizode, ali na ovo sam se baš isplakala. I na dio kad Alma kaže da ide Kreši, ali da će pomoći Marku. Taklo me. I mene su dirnuli, Radić je otkinuo svoju scenu, one suze u očima. A i pustila sam suzu kod Zorke i Andrije, ma i kod ove trojice. Slažem se, oni su se već pogledom dogovorili sve. Ali ni Nediljko ne ostaje dužan! Jeste bilo dirljivo i to sa Almom. Ma cela epizoda je baš bila emotivna. - Poncha ::
- A Gordana ipak voli Miju.
Nego, kako li će oni ovo riješiti? Jesi li ti čitala sažetke? Nemoj mi reći ako samo ne pretpostavljaš. Oprali je na kraju, da ne ode garderoba. Nažalost pročitala sam, jer sam očekivala samo neki nagoveštaj, a ne da mi prepričaju čitavu epizodu, tako da znam kraj. Ali mislim da će nam se dopasti. A videla si već u ovoj pretposlednjoj kako se otpetljalo - bravo za Lokvicu! Nedostajaće mi ovi likovi... - Poncha ::
- I to uspješno odradio? Tko bi rekao da on stvarno uspije biti ozbiljan policajac.
Ali ova suradnja policije i Zorke . Ali koji omaž Tomi i Zdenku, pazi usporili su Marka da bi ova dvojica konačno nešto značajno i bitno uradila. Ajde neka im je. Super je to ispalo. - Poncha ::
- Tatina mezimica ima mamine oči, ali je Pavelova.
Nešto imam osećaj da je baš zbog tih maminih očiju i voli toliko... | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 1:08 am | |
| | |
| | | Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 12:40 pm | |
| Dobro, ni Tokyo ne daje lazne informacije. Ma boli me uvo za Muhafiza, mene je zainteresovala ova informacija da je driga serija u planu. Hadi insallah da je bude i da bude po nasem ukusu.
A DC, mislim da on nema informaciju i da je ovo reakcija na novinske tekstove. Posto on voli i Merve i Cagu, svidja mu se ta mogucnost. Tweet je u fazonu "Merve i Caga? Vau". | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 2:15 pm | |
- Merakijozna. :cereeeeek:
Pa dobro, zanimljiva ti je lista. Kako volim ovo jednoumlje, sve tri smo se složile oko prvog mesta (ajde i AiM računam u drugo). :cereeeeek:
Ali kako sam ja na YD zaboravila, a obožavala sam tu seriju i baš je bila super. Eto, vidiš da je dobro što si napisala svoje favorite, podsetila si i nas na neke. ;)
Recimo po meni je Icerde pretendovala da bude najbolja Cagina serija, ali scenaristi su je ozbiljno sjebali. Dašta si drugo... Ja sam na listu stavila one serije koje jesam ili bih mogla više puta odgledati (ili mi padnu na pamet pa odgledam koji kadar). I zato jesu baš te serije na listi. (A znaš da ja nisam za repriziranje baš.) Za Ezela sam ja odavno rekla da je to serija koja nema grešku. Savršeno dobro napravljena po svim točkama. Icerde su toliko sjebali ljubavnu priču i napravili glupi kraj da je ne želim staviti na listu najdražih (a ni najboljih), iako sam skoro noge polomila trčeći s posla da stignem na početak, pogotovo kad se bio pomakao sat pa bili na dva sata s Turcima i voljela gledati i pratila s užitkom sve. - Mrs BugeVuge ::
- Mogla je recimo da zavede ovog iz Frontexa, pa da ode sa njim. Jeste da je bilo teško i zamisliti da ga zavodi onako mamurna, ali eto on bi joj baš lepo došao. Međutim šta je tu je, Pavel svakako ne dolazi u obzir ni u teoriji. lol!
Naravno da jeste, i zapravo je tužno koliko on nikad nije i nikad neće mariti za njena osećanja, ali scena je ispala presmešna. smeh Zapravo, zato su mi se oduvek sviđali njih dvoje, nema tu nikakve romantike i izliva ljubavi, ali su hemični u tom svom poremećenom odnosu. lol! A eto, tko joj kriv... Ali mogla je pasti i na kojeg Lokvičanina, to sve redom momci s karakterom. Možda malo glupavi, ali s velikim srcem. Mogla je malog Luku uhvatiti. Slagali bi se dobro. Da, za Marka i nju je baš tako kako kažeš. - Mrs BugeVuge ::
- Dobro bre Poncha, da li stvarno misliš da ijednom muškarcu nadimak Koza može lepo da stoji? smeh Naravno, kad pričamo o miljenicima, već za bivše i sve koje mrzimo ide druga politika. lol!
Zašto ne ako ga populariziramo? Kozi. Pa zar Kozlovski nije u neku ruku i bivši? - Mrs BugeVuge ::
- Nego, gde Lidija nestade??? molimmmm Pa nije se pojavila ni da se "pozdravi" sa Andrijom i Zorkom.
Na nekom je snimanju. Tako su objasnili. Pitanje je hoće li je dovesti i na sestrino vjenčanje ili će i to nekako opravdati. Ok, meni je jasno da oni ovo snimaju po danima i lokacijama i da vjerojatno taj dan, kad je bilo i snimanje scene opraštanja, nije bila na setu, ali me zanima je li došla na set kad je bilo vjenčanje ili ne. A i onaj jadni Jure izgleda sam samcat. Baš jadno. - Mrs BugeVuge ::
- Hayir tabiki, Maksa i Lizu. lol!
Mada sam se razmišljala da li da opet pogledam ZK. lol! Bila sam "uvjerena" da misliš na njih. Dobro, aj, svakako je dobro da nisam dobila jezikovu juhu. Ma daj... Zar si toliko preboljela Irinu? Ili ti je naspram Aurike toliko draga? - Mrs BugeVuge ::
- Ali aj što kači fotke sa njom, nego što obavezno mora da mi okrene želudac naopačke kad napiše nešto u fazonu Svako treba da nađe svoju osobu; Jedna je samo ona prava i ostale gluposti. samoubica
Kako ja ne volim ove stvari... - Mrs BugeVuge ::
- Bio je veseo, odnosno takav, celog tog i narednog snimajućeg dana koji je ona provodila sa njima. Ozbiljno sumnjivo. mislilac
Popio je. Sto posto. - Mrs BugeVuge ::
- Pa verovatno je očekivao da neće to pustiti, ja sam uverena da on te njene vlogove nikad ni ne gleda.
To bi bio logično objašnjenje zašto se skinuo. Trebalo bi ga pitati gleda li. - Mrs BugeVuge ::
- Pitam se, koliko onda Pavel noćima ne može da spava? lol! smeh
Dobro jadan onda nema podočnjake. - Mrs BugeVuge ::
- Tačno, sve je tačno, uz jednu malešnu, ali bitnu razliku - oni nisu deca, već ljudi od 50 godina. lol! Tu je problem, a oni u tome ne vide ama baš nikakav problem.
To je problem, ali kako njima objasniti da nisu djeca. A dokle god ih je Marko vadio ni nisu mogli shvatiti da je to problem. - Mrs BugeVuge ::
- I mene su dirnuli, Radić je otkinuo svoju scenu, one suze u očima. naklon
A i pustila sam suzu kod Zorke i Andrije, ma i kod ove trojice. Slažem se, oni su se već pogledom dogovorili sve. naklon Ali ni Nediljko ne ostaje dužan! naklon Znači, 65. i 66. sam proplakala. Fora je u tome dok su mi se suze slijevale u 66. epizodi, i kad se Nedilko uključio i na njihov oproštaj s vatrogascima, znala sam da će akcija propasti. S jedne strane mi je sve tako dirljivo, a s druge strane već se smijem kako će im se izjaloviti akcija. Ali nema veze - ispali su stvarno heroji. Nikako Nediljko ne ostaje dužan. Odličan je! Bilo mi ga je baš milo kad je on ostao onaj koji ne ide u zatvor. Zapravo i spasio ih je zbog toga što se nije mogao pomiriti s njihovom odlukom. Bome je brz! - Mrs BugeVuge ::
- Nažalost pročitala sam, jer sam očekivala samo neki nagoveštaj, a ne da mi prepričaju čitavu epizodu, tako da znam kraj. Ali mislim da će nam se dopasti. :cereeeeek:
A videla si već u ovoj pretposlednjoj kako se otpetljalo - bravo za Lokvicu! bravo smeh Nedostajaće mi ovi likovi... Ja nisam. Tako sam s nekim adrenalinom gledala epizodu i navijala - ajde Nediljko, trči. Zovi Marka. Ajde... I iznenadila sam se kad su se pojavili u šumi Lokvičani na čelu s Petrom. Kad li ih je uspjela okupiti? Ovo su odradili odlično. - Mrs BugeVuge ::
- Ali koji omaž Tomi i Zdenku, pazi usporili su Marka da bi ova dvojica konačno nešto značajno i bitno uradila. lol! Ajde neka im je.
Super je to ispalo. Ma usporili su Marka da bi Lokvičani mogli uhvatiti ovaj duo, a ne policija. Da ih nisu ovi razoružali, džaba Tomo i Zdenko. Baš odlično. Ima Tomo da zahvaljuje babi. A i Ljubo je bio odličan. - Mrs BugeVuge ::
- Ma šta to meni Sparks šalje. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Stvarno otišao ili photoshop? Samo ti nisi tamo! | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 2:25 pm | |
- Dobro, ni Tokyo ne daje lazne informacije.
Ma boli me uvo za Muhafiza, mene je zainteresovala ova informacija da je driga serija u planu. Hadi insallah da je bude i da bude po nasem ukusu.
A DC, mislim da on nema informaciju i da je ovo reakcija na novinske tekstove. Posto on voli i Merve i Cagu, svidja mu se ta mogucnost. Tweet je u fazonu "Merve i Caga? Vau". Da, zato i kažem. I on je među pouzdanim tako da ne znam da se radujem spominjanju serije ili ne. Aha... Tako sam nekako i mislila za DC. Znači, ništa, ostaje i dalje upitno. Nego, Takvim danima, ali baš danima, piše o Cagi i svaki dan druga vijest. Danas je u vezi sporne slike. Uglavnom, prije koji dan je dotična bila u Izmiru (stvarno jest) i sad je vijest da je slika od tamo. Ne kažem da Caga nije bio s njom, ali kako li su oni samo ovu sliku ubacili u članak čudo jedno. Uglavnom, i tračeri su to jutros pretresli. Eylemica još kaže, ako sam dobro shvatila, da su prijatelji slikali pa završila slika na društvenim mrežama. Naravno, spomenuli su i Caginu "dijetu". Ah be, egofc je za sve kriv. NOVINARI SU VIDJELI. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 2:28 pm | |
| Vidim Ibro stavlja slike s Demet. Počeli su i oni ozbiljno na seriji.
Inače, nisam spomenula i uvijek zaboravim. Super su mi slike iz rodilišta one koje su ugledale svjetlo dana. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 13, 2019 10:17 pm | |
| Neke fanove stvarno ne razumijem. Objavila danas Sera ekstra sliku sa seta Protcetora i onda se nađe neka koja joj pametuje. Jer Caga je u problemu zbog slika što fanovi objavljuju. Baš mi se sviđa kako joj je ova lupnula onaj Cagin video kad su ga prije prozivali za pušenje. Inače stvarno jest ona koja podbada i tipičan je egofc (na koje ja često okrenem očima), ali za ovu sliku sam joj zahvalna! Ja se stvarno slažem da Cagi fanovi naprave više sranja nego ovi drugi, ali ova slika je baš umjetnička. Sviđa mi se ovako, na prvu, ovaj ilk muhafiz. Pa čak i brkovi. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 14, 2019 6:08 am | |
- A eto, tko joj kriv... Ali mogla je pasti i na kojeg Lokvičanina, to sve redom momci s karakterom. Možda malo glupavi, ali s velikim srcem. Mogla je malog Luku uhvatiti. Slagali bi se dobro.
Da, za Marka i nju je baš tako kako kažeš. Zapravo, ne bih imala ništa protiv Željke i Luke. Jeste možda malo starija od njega i ovako su nespojivi na prvi pogled, ali to bi bilo ludilo gledati njih dvoje kako spajaju. - Poncha ::
Zašto ne ako ga populariziramo? Kozi.
Pa zar Kozlovski nije u neku ruku i bivši? Što je najsmešnije sad od svega, s jedne strane mi je jeziv ovakav nadimak za njega, a s druge mi se čak i sviđa. Ček' polako, nemoj odmah da ga otpisujemo, možda i nije Olgica trudna. Do momenta dok ja ne vidim to dete da je rođeno, ima nade za nas dvoje. - Poncha ::
Na nekom je snimanju. Tako su objasnili. Pitanje je hoće li je dovesti i na sestrino vjenčanje ili će i to nekako opravdati. Ok, meni je jasno da oni ovo snimaju po danima i lokacijama i da vjerojatno taj dan, kad je bilo i snimanje scene opraštanja, nije bila na setu, ali me zanima je li došla na set kad je bilo vjenčanje ili ne. A i onaj jadni Jure izgleda sam samcat. Baš jadno. Znam, ali baš je glupo ispalo. Ja se više i ne sećam onih fotka sa zadnje klape, tamo kad je Nadia bila u venčanici, jel' bila Lidija? A to sa njom i Jurom su napravili ultra glupo, to sve hoću da prokomentarišem i zaboravim. Celu seriju insistiraju na njima dvoma, ako ne računamo ove starije bukvalno su bili jedini par koji je od početka do kraja ostao veran jedno drugom i sad na ovako bedan način da ih razdvoje. Nikad nisam bila neki njihov fan, ali oni sve vreme nisu mogli jedno bez drugog, a sad ona 'ladno u Udbini snima, radi, živi, ovaj sa roditeljima, ni reči da li su se razveli, šta bi s pomirenjem... - Poncha ::
- Bila sam "uvjerena" da misliš na njih. Dobro, aj, svakako je dobro da nisam dobila jezikovu juhu.
Ma daj... Zar si toliko preboljela Irinu? Ili ti je naspram Aurike toliko draga? Pa da sam ti išta rekla, vadila bi se na kumovu iskrenost. Biće ovo drugo. Ne, zanima me kako bih sad doživela seriju i njih dvoje, posle toliko godina. Jer ja sam gledala tu seriju prvi put kad sam saznala da su zajedno, posle kad god bih gledala ljubomora me nije popuštala. A sad je ipak prošlo dosta vremena, da ne kažem godina. Ili su mu serije toliko presušile, ne mogu stalno VMLj riplejovati. - Poncha ::
- Popio je. Sto posto.
- Poncha ::
To bi bio logično objašnjenje zašto se skinuo.
Trebalo bi ga pitati gleda li. Ma ne gleda 100%. - Poncha ::
Dobro jadan onda nema podočnjake. Ma kad njemu i umor lepo stoji. - Poncha ::
- Znači, 65. i 66. sam proplakala. Fora je u tome dok su mi se suze slijevale u 66. epizodi, i kad se Nedilko uključio i na njihov oproštaj s vatrogascima, znala sam da će akcija propasti. S jedne strane mi je sve tako dirljivo, a s druge strane već se smijem kako će im se izjaloviti akcija. Ali nema veze - ispali su stvarno heroji.
Nikako Nediljko ne ostaje dužan. Odličan je! Bilo mi ga je baš milo kad je on ostao onaj koji ne ide u zatvor. Zapravo i spasio ih je zbog toga što se nije mogao pomiriti s njihovom odlukom. Bome je brz! Isto, gomila dirljivih scena. Ja ne mogu da verujem da nas samo još jedna deli do kraja, pa bre Poncha mi ovu seriju pratimo već više od godinu dana. Prva naša serija posle MC-a da je ovako dugo zajedno pratimo, samo nam još Sara fali i opet smo k'o nekad. - Poncha ::
Ja nisam. Tako sam s nekim adrenalinom gledala epizodu i navijala - ajde Nediljko, trči. Zovi Marka. Ajde... I iznenadila sam se kad su se pojavili u šumi Lokvičani na čelu s Petrom. Kad li ih je uspjela okupiti? Ovo su odradili odlično. Drago mi je zbog tebe, a krivo mi je što su meni spojleri pokvarili taj osećaj neizvesnosti, nekako sam znala šta će se desiti i onda nisam mogla da navijam, nego sam samo gledala i iščekivala kako će da dođu na kraju do toga. Ali dobro, nema veze, svakako sam uživala u epizodi. Uvek Petra mora da reši stvari, tako je i Dudu (ili Borisa, nisam sigurna koga beše). Ali da su odradili odlično - jesu. - Poncha ::
Ma usporili su Marka da bi Lokvičani mogli uhvatiti ovaj duo, a ne policija. Da ih nisu ovi razoružali, džaba Tomo i Zdenko.
Baš odlično. Ima Tomo da zahvaljuje babi. A i Ljubo je bio odličan. Znam, ali su u šumu prvo stigli Tomo i Zdenko, pa tek onda Marko i to ga je nešto usporilo. A vidi Ljube, al' je romantičan. - Poncha ::
- Stvarno otišao ili photoshop?
Samo ti nisi tamo!
A ja očekivala da mi ti ispričaš detalje. Samo mene nema. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 14, 2019 6:16 am | |
| Pa šta je ovo, za dva dana izlazi još jedan Pavelov film! Ayyy, seviyorum ben bu adama yaaaa. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 14, 2019 6:30 am | |
| Umirem, umirem, umirem... Gledam prilog sa njim, pričao o ovom filmu sa Maksom što treba da izađe i ovom novom što sad snima i na kraju ga pita novinarka sledeće: - Paša, a Vaša žena Agata Muceniece jako je aktivna na društvenim mrežama. Blog, vlog o vašem porodičnom životu, veb serija o majčinstvu.. Šta mislite o njenoj aktivnosti na internetu?Ja sam je sam na to podstakao. Nešto nije imala posla, samo što se porodila i nije bilo posla i ja joj kažem u nekom trenutku "Šta kukaš, šta si depresivna, pa vidi, sada je internet mnogo zanimljiviji i perspektivniji od TV-a... Čak se i više zarađuje." Lično sam joj kupio kompjuter koji je potreban za montažu svih tih snimaka sa kamere i rekao "Evo ti i snimaj". Ali naravno, ni na pamet mi nije palo da ću i ja upadati u te kadrove. /faca kad to izgovara, neprocenjivo/ Lepo je što se ona time zanima, što ima takav hobi...- A Vama se ne sviđa što ste u tim vlogovima?Ja ne volim ni da se snimam ni da se fotografišem. Tj, kada nemam konkretan zadatak kao glumac, jako se neudobno osećam pred kamerom.Još jedna mala digresija - ubiće ga ova iskrenost jednog dana. Igra repera, a kaže kako uopšte nije fan tog tipa muzike, on voli rok i ovo skoro da i ne smatra muzikom. | |
| | | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 14, 2019 2:16 pm | |
- Zapravo, ne bih imala ništa protiv Željke i Luke. wow Jeste možda malo starija od njega i ovako su nespojivi na prvi pogled, ali to bi bilo ludilo gledati njih dvoje kako spajaju. smeh
Pa realno, meni oni bi i išli. Bili bi mi jako veseli, strastveni, prpošni, ludi, otkačeni... Različiti, a slični. - Mrs BugeVuge ::
- Što je najsmešnije sad od svega, s jedne strane mi je jeziv ovakav nadimak za njega, a s druge mi se čak i sviđa. smeh smeh smeh
Ček' polako, nemoj odmah da ga otpisujemo, možda i nije Olgica trudna. lol! Do momenta dok ja ne vidim to dete da je rođeno, ima nade za nas dvoje. :cereeeeek: smeh Pa rekla sam ti ja - kad ga se popularizira nije loš. Pa, onaj... Ja sam to na bivši mislila na ono kad je jadničak ostavljen pred oltarom. - Mrs BugeVuge ::
- Znam, ali baš je glupo ispalo. Ja se više i ne sećam onih fotka sa zadnje klape, tamo kad je Nadia bila u venčanici, jel' bila Lidija? mislilac
A to sa njom i Jurom su napravili ultra glupo, to sve hoću da prokomentarišem i zaboravim. Celu seriju insistiraju na njima dvoma, ako ne računamo ove starije bukvalno su bili jedini par koji je od početka do kraja ostao veran jedno drugom i sad na ovako bedan način da ih razdvoje. Nikad nisam bila neki njihov fan, ali oni sve vreme nisu mogli jedno bez drugog, a sad ona 'ladno u Udbini snima, radi, živi, ovaj sa roditeljima, ni reči da li su se razveli, šta bi s pomirenjem... Ne sjećam se ni ja. Nekako mi je ostalo da je bila Ivana i Mira s njom, a pitanje je. Ali ne znam jesam li na kojoj drugoj slici vidjela Lidiju. Pa zapravo, nisu oni ni u kakvoj svađi, nego su se dogovorili da on živi u Lokvici dok ona snima, jer je njemu dosadno dok je ona na poslu, a da je posjećuje (mislim da je jasno na što se to svodi ). Praktički on živi na relaciji Lokvica - Udbina. Tako nekako. Samo eto, kako nje nema zbog druge serije, ne pokazuju to kad on ode k njoj. Valjda. - Mrs BugeVuge ::
- Pa da sam ti išta rekla, vadila bi se na kumovu iskrenost. :P
Biće ovo drugo. smeh Ne, zanima me kako bih sad doživela seriju i njih dvoje, posle toliko godina. Jer ja sam gledala tu seriju prvi put kad sam saznala da su zajedno, posle kad god bih gledala ljubomora me nije popuštala. A sad je ipak prošlo dosta vremena, da ne kažem godina. Ili su mu serije toliko presušile, ne mogu stalno VMLj riplejovati. lol! Istina! E onda neka se nađe na popisu. - Mrs BugeVuge ::
- Isto, gomila dirljivih scena. Ja ne mogu da verujem da nas samo još jedna deli do kraja, pa bre Poncha mi ovu seriju pratimo već više od godinu dana. tuzni Prva naša serija posle MC-a da je ovako dugo zajedno pratimo, samo nam još Sara fali i opet smo k'o nekad. :cereeeeek: <3
Zapravo da. Mislim da mi je serija zbog toga i još draža jer je uvijek lijepo kad nešto gledaš to i prokomentirati. Nekako se poslože stvari, našalimo dodatno, razmijenimo mišljenje, zezamo se. - Mrs BugeVuge ::
- Drago mi je zbog tebe, a krivo mi je što su meni spojleri pokvarili taj osećaj neizvesnosti, nekako sam znala šta će se desiti i onda nisam mogla da navijam, nego sam samo gledala i iščekivala kako će da dođu na kraju do toga. Ali dobro, nema veze, svakako sam uživala u epizodi.
Uvek Petra mora da reši stvari, tako je i Dudu (ili Borisa, nisam sigurna koga beše). lol! Meni je žao što ti nisi ovako napeto gledala. Znala sam da nekako trebaju uprskati akciju, ali nisam znala kako točno. Pretpostavljala jesam da će nešto biti s njima, ali nisam znala što i kako. Odlična dvojba, bome ni ja ne znam kojeg je opalila. - Mrs BugeVuge ::
- A ja očekivala da mi ti ispričaš detalje. smeh
Daj me ne zezaj. Sad bih još i EAD-a trebala stalkati. Meni slika izgleda kao photoshop, ali sad sam vidjela i da je na njegovom instagram profilu. - Mrs BugeVuge ::
- Pa šta je ovo, za dva dana izlazi još jedan Pavelov film! wow
Ayyy, seviyorum ben bu adama yaaaa. srca Koji sad?! Kako ja sad da znam to? Što sam propustila? Da ga voliš ben biliyorum. To znam, ali ovo za film ne znam. Ne znam ni jesi li spominjala ijedan njegov film u zadnje vrijeme. - Mrs BugeVuge ::
- Umirem, umirem, umirem... Gledam prilog sa njim, pričao o ovom filmu sa Maksom što treba da izađe i ovom novom što sad snima i na kraju ga pita novinarka sledeće:
Dobro nisi napisala da umireš sto puta dnevno. Ček? Taj što sad snima ne izlazi za dva dana? Govorimo o tri različita filma? - Mrs BugeVuge ::
- - Paša, a Vaša žena Agata Muceniece jako je aktivna na društvenim mrežama. Blog, vlog o vašem porodičnom životu, veb serija o majčinstvu.. Šta mislite o njenoj aktivnosti na internetu?
Ja sam je sam na to podstakao. Nešto nije imala posla, samo što se porodila i nije bilo posla i ja joj kažem u nekom trenutku "Šta kukaš, šta si depresivna, pa vidi, sada je internet mnogo zanimljiviji i perspektivniji od TV-a... Čak se i više zarađuje." Lično sam joj kupio kompjuter koji je potreban za montažu svih tih snimaka sa kamere i rekao "Evo ti i snimaj". Ali naravno, ni na pamet mi nije palo da ću i ja upadati u te kadrove. naklon smeh /faca kad to izgovara, neprocenjivo/ Lepo je što se ona time zanima, što ima takav hobi... Pa on je sam sebi kriv. Znači, on je nju s ovim izvlačio iz postporođajne depresije i kad nije mogla raditi. Znači, on u globalu nema ništa protiv njenih vlogova, samo ima protiv sadržaja tih vlogova. Aj, dobro. Ne znam što misli i o uključivanju djece. Nekako, kopka me vidjeti tu facu. Ali samo te sekunde. - Mrs BugeVuge ::
- - A Vama se ne sviđa što ste u tim vlogovima?
Ja ne volim ni da se snimam ni da se fotografišem. Tj, kada nemam konkretan zadatak kao glumac, jako se neudobno osećam pred kamerom. Djeluje možda nekima glupo, ali ja ga razumijem. Shvaćam što je želio reći. - Mrs BugeVuge ::
- Još jedna mala digresija - ubiće ga ova iskrenost jednog dana. smeh lol!
Igra repera, a kaže kako uopšte nije fan tog tipa muzike, on voli rok i ovo skoro da i ne smatra muzikom. smeh Ne mogu ni ja reći da sam fan - otprilike nešto kao i on , ali ima dobrih stvari i ponekad dobra muzika sve prati. Nešto mi se čak i sviđa. Možda sad i zavoli. - Mrs BugeVuge ::
- A izgleda je projekcija već bila, jer evo ekipe filma, jel' vidiš i Pavela i Maksa? :cereeeeek:
Misliš na videu ili na slici? Na videu sam Pavela možda i uspjela vidjeti u dva kadra, Maksa ne znam jesam li i toliko. Nekako su mi neprepoznatljivi u ovim kadrovima koji se brzo izmjenjuju da ne uspijem sve popratiti. A na slici: | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 14, 2019 2:29 pm | |
| Saro, što je ovo? Nakon objavljene slike djeteta Buraka i Fahriye sve redom komentari na koga dijete liči. I krcato komentara da liči na Cagu. Je li i tebi liči? BugeVugova, a tebi? Pa još... https://twitter.com/mahmt4503/status/1205809986129010690 Çağatay Ulusoy a da benziyorhttps://twitter.com/aysimalalee/status/1205822497825812480 Çağatay Ulusoy’a benziyor daha çokLijep je. Bit će zavodnik! Meni nekako ima mamino lice, ali tatine oči. Baš su mi dominatne oči. A sad da mi baš liči na Cagu, hmmm, pa nema mi ni Cagin nos, ni Cagine uši, ni Cagine usne. Ali ajde, možda zbog oblika lica i tako to bi mogao glumiti Cagino dijete. Bili bi uvjerljivi kao otac i sin. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 3:55 pm | |
- Pa realno, meni oni bi i išli. Bili bi mi jako veseli, strastveni, prpošni, ludi, otkačeni... Različiti, a slični.
Šteta samo što ranije nisu razvijali tu ideju, sad je već gotovo. A i možda su bili u fazonu aj da nešto dobiju i Dado i Karlo. - Poncha ::
- Pa rekla sam ti ja - kad ga se popularizira nije loš.
Pa, onaj... Ja sam to na bivši mislila na ono kad je jadničak ostavljen pred oltarom. On je onaj bivši kom se uvek vraćaš. A Stanislav je onaj bivši kog nikad ne preboliš. - Poncha ::
- Ne sjećam se ni ja. Nekako mi je ostalo da je bila Ivana i Mira s njom, a pitanje je. Ali ne znam jesam li na kojoj drugoj slici vidjela Lidiju.
Pa zapravo, nisu oni ni u kakvoj svađi, nego su se dogovorili da on živi u Lokvici dok ona snima, jer je njemu dosadno dok je ona na poslu, a da je posjećuje (mislim da je jasno na što se to svodi ). Praktički on živi na relaciji Lokvica - Udbina. Tako nekako. Samo eto, kako nje nema zbog druge serije, ne pokazuju to kad on ode k njoj. Valjda. A da, više sam zaboravila kako je to išlo, znam da su bili pred razvodom skoro i valjda mi je to poslednje ostalo u sećanju. A vala i ispada kao da su se razveli. - Poncha ::
- Zapravo da. Mislim da mi je serija zbog toga i još draža jer je uvijek lijepo kad nešto gledaš to i prokomentirati. Nekako se poslože stvari, našalimo dodatno, razmijenimo mišljenje, zezamo se.
I meni će zbog toga ostati posebno draga. Mnogo nam je bilo lepo i baš će mi faliti ovo dnevno komentarisanje Lokvice. - Poncha ::
Daj me ne zezaj. Sad bih još i EAD-a trebala stalkati. Meni slika izgleda kao photoshop, ali sad sam vidjela i da je na njegovom instagram profilu. Sorry, zaboravim uvek da ne stalkuješ baš sve živo. Mada, da sad Caga i EAD imaju neki zajednički projekat, bila bi najobaveštenija o ovom putovanju u Moskvu. - Poncha ::
- Koji sad?! Kako ja sad da znam to? Što sam propustila?
Da ga voliš ben biliyorum. To znam, ali ovo za film ne znam. Ne znam ni jesi li spominjala ijedan njegov film u zadnje vrijeme. Evo pazi kad ni ja ne znam, iskočila najava za film k'o iz vedra neba. Izgleda je on imao premijeru ovog filma prošle godine pre nego što sam ja počela da ga pratim, a ovo sad daju na TV. - Poncha ::
- Dobro nisi napisala da umireš sto puta dnevno.
Ček? Taj što sad snima ne izlazi za dva dana? Govorimo o tri različita filma? Dogru. Ne, ne. Ovaj film što se odjednom pojavila najava izlazi sutra i nema veze sa tim o čemu je pričao u tom prilogu. A u prilogu je pričao o ovom filmu sa Maksom, plus o ovom novom projektu koji sad snima gde glumi repera. - Poncha ::
- Pa on je sam sebi kriv.
Znači, on je nju s ovim izvlačio iz postporođajne depresije i kad nije mogla raditi.
Znači, on u globalu nema ništa protiv njenih vlogova, samo ima protiv sadržaja tih vlogova. Aj, dobro. Ne znam što misli i o uključivanju djece.
Nekako, kopka me vidjeti tu facu. Ali samo te sekunde. Ja sam opkalala kad sam ovo čula. Mislim da mu je bilo glupo preko TV-a da joj pljuje vlogove, ovo što je on rekao mi deluje kao ublažena verzija onoga što on misli o svemu tome (vezano za ovo šta misli o uključivanju dece). Ali činjenica je da mu najviše smeta što njega snima. Pih bre Paša, pa to joj je najbolje što ima u tim vlogovima. Evo ti. https://youtu.be/FgdpEi5m1I8?t=322 - Poncha ::
- Djeluje možda nekima glupo, ali ja ga razumijem. Shvaćam što je želio reći.
Meni je to preslatko, tako lep čovek, a da tako ne voli da se snima i fotografiše. - Poncha ::
- Ne mogu ni ja reći da sam fan - otprilike nešto kao i on , ali ima dobrih stvari i ponekad dobra muzika sve prati. Nešto mi se čak i sviđa.
Možda sad i zavoli. Posle je i on dodao kao parafraziram Imam muzičku školu, a nisam imao pojma koliko je ovo zapravo teško. A oseti mu se i po glasu. - Poncha ::
Misliš na videu ili na slici? Na videu sam Pavela možda i uspjela vidjeti u dva kadra, Maksa ne znam jesam li i toliko. Nekako su mi neprepoznatljivi u ovim kadrovima koji se brzo izmjenjuju da ne uspijem sve popratiti.
A na slici: Maks ti je na početku i na kraju, provlači se u par momenata i na sredini. Pavela si ukačila. Jesu neprepoznatljivi, što je pohvalno. Ja se samo nadam zajedničkim scenama njih dvojice, da ih vidim zajedno kako glume. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 4:00 pm | |
- Saro, što je ovo?
Nakon objavljene slike djeteta Buraka i Fahriye sve redom komentari na koga dijete liči. I krcato komentara da liči na Cagu. Je li i tebi liči?
BugeVugova, a tebi?
https://i.postimg.cc/KzRk1nCr/F7692-A88-9-DCB-48-DA-BE62-12-CD43142-F46.jpg
Pa još... https://twitter.com/mahmt4503/status/1205809986129010690 Çağatay Ulusoy a da benziyor
https://twitter.com/aysimalalee/status/1205822497825812480 Çağatay Ulusoy’a benziyor daha çok
Lijep je. Bit će zavodnik! Meni nekako ima mamino lice, ali tatine oči. Baš su mi dominatne oči. A sad da mi baš liči na Cagu, hmmm, pa nema mi ni Cagin nos, ni Cagine uši, ni Cagine usne. Ali ajde, možda zbog oblika lica i tako to bi mogao glumiti Cagino dijete. Bili bi uvjerljivi kao otac i sin. WTF! Stvarno na prvi pogled liči na Cagu, mada posle se vidi da su to prepoznatljive Burakove oči (iste! ), a i ima nešto Fahriyino, nisam samo sigurna šta. Verovatno si u pravu, lice. Lepo im je dete, biće mnogo lep kad poraste. Mada se to od njih dvoje i moglo očekivati, ne zna se ko je lepši i bilo je logično da će imati prelepu decu. | |
| | | | Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 4:11 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo | |
| |
| | | | Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|