Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!! |
|
| Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo | |
| | |
Аутор | Порука |
---|
Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 7:35 pm | |
| - Mrs BugeVuge ::
- Šteta samo što ranije nisu razvijali tu ideju, sad je već gotovo. A i možda su bili u fazonu aj da nešto dobiju i Dado i Karlo. lol!
Meni je bila nespariva s Lukom dok ih nisam vidjela u onoj sceni u lokalu kad se Željka nalila. Sad baš mislim da bi bili nekako usklađeni. Luka je jebivjetar, sličan Marku, a ona donekle na takve pada. Jedino što je Marko frajer pri tome, a ovaj hmmmm. - Mrs BugeVuge ::
- On je onaj bivši kom se uvek vraćaš. lol!
A Stanislav je onaj bivši kog nikad ne preboliš. smeh A kad Pavel bude bivši - što će on biti? Onaj kojeg ne možeš preboliti i uvijek mu se želiš vratiti, ali on... Ma, Pavel neće biti bivši. :PonchaSeNada: - Mrs BugeVuge ::
- I meni će zbog toga ostati posebno draga. :cereeeeek: Mnogo nam je bilo lepo i baš će mi faliti ovo dnevno komentarisanje Lokvice. <3
Bome i meni. - Mrs BugeVuge ::
- Sorry, zaboravim uvek da ne stalkuješ baš sve živo. Mada, da sad Caga i EAD imaju neki zajednički projekat, bila bi najobaveštenija o ovom putovanju u Moskvu. lol!
Ne, ja definitivno ne stalkam sve živo. Samo one osobe koje volim. Ili koje su u krugu onog kojeg volim. Da te zanima Kivo, Duygu, pa čak i Hazar ili eventualno još netko u Caginom krugu vjerojatno bih ti znala reći gdje su, kumo idu, što rade, ali ove koji su nekako udaljeni od njega, hmmmm pa teško. Da sad EAD snima s Cagom - pa, recimo da bi znala prilično toga o njemu. - Mrs BugeVuge ::
- Mislim da mu je bilo glupo preko TV-a da joj pljuje vlogove, ovo što je on rekao mi deluje kao ublažena verzija onoga što on misli o svemu tome (vezano za ovo šta misli o uključivanju dece). Ali činjenica je da mu najviše smeta što njega snima. Pih bre Paša, pa to joj je najbolje što ima u tim vlogovima. lol!
Glupo je jer pljuje i po sebi. A ne može opet ni ženu naružiti. Pa nije da nije pokazao već sto puta da mu to najviše smeta. To smo znali. Mene samo čudi da je on taj koji je krivac da ona išta snima. Ali što ti je ljubav?! Da bi nju izvukao iz depresije predložio joj je hobi a kojim on sam i nije baš oduševljen. Treba Agati komentirati bold. Baš tako, samo uputiti njoj. Ona bi mu garant pokazala. - Mrs BugeVuge ::
- Meni je to preslatko, tako lep čovek, a da tako ne voli da se snima i fotografiše. :cereeeeek:
Ne mogu reći da mi je preslatko, ali razumijem što želi reći. Nema tu veze s tim osjeća li se on lijepim ili ne. Njegov posao je gluma, a kad glumi, bez obzira kako lik izgleda (bio prelijep ili ga oni kostimima i šminkom poružne) on se u liku osjeća ugodno i nema problema s kamerama. To je njegov posao, on ulazi u ulogu, nije više Pavel, sad je Sokol, boksač, netko drugi u svakom slučaju. Kad se kamere ugase, on je Pavel. Pavel koji ne želi i nema potrebu stajati pred kamerama. Običan čovjek koji nije lud za tim da se naslikava i to dijeli s drugima. - Mrs BugeVuge ::
- Posle je i on dodao kao parafraziram Imam muzičku školu, a nisam imao pojma koliko je ovo zapravo teško. A oseti mu se i po glasu.
Ja vjerujem da je teško. Teže nego što se misli. - Mrs BugeVuge ::
- Jesu neprepoznatljivi, što je pohvalno. naklon Ja se samo nadam zajedničkim scenama njih dvojice, da ih vidim zajedno kako glume. oho-ho
Nadam se da imaju što više zajedničkih scena i da ćeš obrazložiti koji je bio bolji. - Mrs BugeVuge ::
- WTF! wow smeh lol!
Stvarno na prvi pogled liči na Cagu, mada posle se vidi da su to prepoznatljive Burakove oči (iste!:cereeeeek: ), a i ima nešto Fahriyino, nisam samo sigurna šta. Verovatno si u pravu, lice. Lepo im je dete, biće mnogo lep kad poraste. :cereeeeek: Mada se to od njih dvoje i moglo očekivati, ne zna se ko je lepši i bilo je logično da će imati prelepu decu. Kasnije je još bilo takvih komentara. Ja sam se čudila, ali onda je čak i meni malo počeo sličiti. Valjda zato što je meni Caga lijep, a i mali mi je lijep pa ono... Lijep(i) i lijep(i) sliče. Možda mi je čak i pogled u jednom trenu bacio na jednu od promo slika Sarpa. Ali realno, mali ima baš Burakove oči (možda čak i nos i uši). Dominiraju na licu. Fahriye ima šire lice nego Burak pa sam zato rekla da je možda licem na nju, ali čini mi se da sam danas vidjela sliku Buraka bebe i bome bi se moglo reći da mali je ćaćino dite. Mislim da je mali pokupio ljepotu i majke i oca. I stvarno mislim lijepo dijete, namjerno ne kažem slatko, jer ovaj dečko će biti mali zavodnik. Već i ovako malen ima baš karakteristično lijepo lice. Frajer. Čak mi ne djeluje kao beba nego kao već dječak. Najjače su mi neke fore da sad Kivo i Basak trebaju dobiti djevojčicu i da bude par s malim Karanom. Ili Neslihan i Kadir. - Mrs BugeVuge ::
- Finalni promo... tuzni <3
Ajme ovog Tome. Pa ovu je medalju trebao Nediljko nositi. Sad mi je jasno zašto si rekla da su namjerno Marka zaustavili. Neka mu medalje. To mu je utjeha što nije uhvatio Zorku. I zar Mate nije išao u penziju? - Mrs BugeVuge ::
- Šta je ovo ljudi moji????? st_bond st_bond st_bond st_bond st_bond
Koja mu je ovo? Je li ovo iz Mažora ili iz tog novog filma gdje će repati? Predosjećam da će biti bolji par nego s Agatom. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 7:38 pm | |
| Saro, neredesin? Iyi misin? Neću spominjati X, soz, ama geri don. | |
| | | Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 11:47 pm | |
| Tu sam, imala sam malo aktivniji vikend, navracala sam, ali nisam pisala. Sad videh tanitim za DEK sa Ibrom. Sta znam, nisam bas zadovoljna sto su odvojeno, volela bih da ih vidim zajedno. Vise mi se svidja ovaj njegov sako iz razloga sto on govori o ljubavi za razliku od nje. Bu arada, ima malo Ferhat smeka, rekal bih da bi mogao da bude tip sa sela ili iz nekog nizeg sloja. Ali po brkovima, kosulji i nacinu govora bih pre rekla da je iz neke tradicionalne sredine. Ne znam da li sam pogodila, videcemo kad pocne, ali dok pisem ovo shvatam kolika je razlika u glumi, ona me nije navela da razmisljam odakle je i sta je i nije mi dala do znanja nista osim onoga sto je rekla, dok on u ovih par recenica jeste. A ovo za Fahriyino dete, yuh. Videla sam sliku i Caga mi nije bio ni na kraj pameti, konstatovala sam da lici na Buraka. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 11:49 pm | |
| Bu arada, DC kaze da ce DEK biti sredom. Ja sam pre htela da bude u nedelju, mada sam znala da he nemoguce zbog Survivora, mozda sreda i nije lose resenje. A Tokyu se svidja fragman, nisam sigurna koliko je to dobro, ukus njega i vecinske publike se uglavnom ne poklapaju. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 11:51 pm | |
| I Ranini se svidja tanitim, bittik biz. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 15, 2019 11:55 pm | |
| | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 1:39 pm | |
| - Sara Ulusoy ::
- Tu sam, imala sam malo aktivniji vikend, navracala sam, ali nisam pisala.
Sad videh tanitim za DEK sa Ibrom. Sta znam, nisam bas zadovoljna sto su odvojeno, volela bih da ih vidim zajedno. Vise mi se svidja ovaj njegov sako iz razloga sto on govori o ljubavi za razliku od nje. Bu arada, ima malo Ferhat smeka, rekal bih da bi mogao da bude tip sa sela ili iz nekog nizeg sloja. Ali po brkovima, kosulji i nacinu govora bih pre rekla da je iz neke tradicionalne sredine. Ne znam da li sam pogodila, videcemo kad pocne, ali dok pisem ovo shvatam kolika je razlika u glumi, ona me nije navela da razmisljam odakle je i sta je i nije mi dala do znanja nista osim onoga sto je rekla, dok on u ovih par recenica jeste. Ja sam sinoć vidjela najavu i bila mi je onako. Ni tamo ni 'vamo. Valjda zato što je nisam baš razumjela. Nije me navela ni na kakvo razmišljanje o seriji ni o njegovom liku, ali kad si ti ovo napisala išla sam ponovno pogledati. I mogu reći da se slažem. Mislim da me na nekoliko dijelova unutar najave podsjetio na Ferhata, tj. ima Ferhatovog šmeka. Ima malo naglaska, spuštenog tona, gledanje u pod pa podizanje pogleda kameri... Svakako Ibrin glas više kupuje na seriju. - Sara Ulusoy ::
- A ovo za Fahriyino dete, yuh. lol! Videla sam sliku i Caga mi nije bio ni na kraj pameti, konstatovala sam da lici na Buraka.
- Sara Ulusoy ::
- Jebote, dete stvarno lici na Cagu. smeh smeh smeh
Što se promijenilo od prvog do drugog pisanja? - Sara Ulusoy ::
- Bu arada, DC kaze da ce DEK biti sredom. Ja sam pre htela da bude u nedelju, mada sam znala da he nemoguce zbog Survivora, mozda sreda i nije lose resenje. A Tokyu se svidja fragman, nisam sigurna koliko je to dobro, ukus njega i vecinske publike se uglavnom ne poklapaju.
Jesu li rekli kad to treba početi? Ne može nikako ići nedjeljom kad je sad u tom terminu O ses i kasnije Survivor. Mada bih ja voljela da dobiju dan kad imaju šanse. A srijeda, hmmm, tu ide ona Burakova ekstra gledana serija i Benim adim Melek. I nijedna druga? Ili? Ne znam. Uopće nisam u toku što Tokyo trenutno gleda. Jedino što znam da Mucize doktora gleda, a to je najgledanija serija. Ako je tako i s ovom serijom onda možeš biti mirna. - Sara Ulusoy ::
- I Ranini se svidja tanitim, bittik biz. lol!
Nešto me kopka. Mislim da Ranini i Tokyo vole Demet pa im se možda zato sviđa. Malo me čudi kad Ranini počne hvaliti koga prije nije. - Sara Ulusoy ::
- I mali je presladak. :cereeeeek:
Ovako lijepo dijete ne pamtim kad sam vidjela. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 7:58 pm | |
| Rekao je nesto kao ako ga majka nije volela da li ce neka tamo devojkada ga voli. Uglavnom, on je neki dramatican lik koji je rastao bez ljubavi i neznosti i sada se zaljubio. Yani, opet da kazemo malo pomeren lik (kao i svi Ibrini) sa teskom pricom. A i ona ima neku tesku pricu. Jedina mi je nada da ce Eylem to da pretoci u ljubavnu dramu kakve mi volimo da gledamo i kakve ona uglavnom i pise, a ne da bude nesto mnogo mracno. Promenilo se to sto si mi rekla da svi komentarisu da lici na Cagu, pa sam ja pod uticajem toga pogledala ponovo sliku. Inace, neka se smire, kakvi su turski novinari, jos ce iz dosade da napisu sapunicu. Nisu rekli kada treba da pocne, pise yakinda. Pretpostavljam tamo za mesec dana, posto je glupo da pocinje pred Novu, a posle imaju one dve, tri nedelje kada vecina serija pravi pauzu zbog manjka reklama. Cak bi mogli da se uglave u tu pauzu, dok ne pocnu sve. Koliko znam idu samo te dve sredom, i ako u medjuvremenu ne pocne jos neka, imaju sansu da iskoriste potencijal koji je imao Kursun pa nihe iskoristio. Naravno, ukoliko je dobar scenario. Jer Burakova je istorijska, ova druga je romanticna komedija i tacno fali drama. Da, oni su dobri sa Demet, ali sinoc ishvalise Ibru. A Ranini definitivno hvali kada joj se plati, tako da nije cudno. Prelepo je. Lepi su i roditelji, doduse meni samo Fahriye, Burak mi i nije nesto, ali zene ga vole, vazi za lepog. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 7:59 pm | |
| A, pocela je ova Enginova serija, tek sad vidim. To cu pogledati. Vidim da vec sad ima pozitivnih komentara. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 8:06 pm | |
| Vay, Murat u krimos fazonu. Begendim. Jos ako bude Savas fazon, to moram da gledam. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 8:35 pm | |
| Da li je stvarno moguce da turski scenaristi moraju obavezno da napisu da tip mlati zenu da bi dobili na rejtingu. Povraca mi se vise od tih njihovih sranja. Koliko sad vidim po komentarima glavni lik je neka budala i vidim sliku kako mlati glavnu likusu. Mislim da ipak na ovo necu baciti pogled. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 9:28 pm | |
- Rekao je nesto kao ako ga majka nije volela da li ce neka tamo devojkada ga voli. Uglavnom, on je neki dramatican lik koji je rastao bez ljubavi i neznosti i sada se zaljubio. Yani, opet da kazemo malo pomeren lik (kao i svi Ibrini) sa teskom pricom. A i ona ima neku tesku pricu. Jedina mi je nada da ce Eylem to da pretoci u ljubavnu dramu kakve mi volimo da gledamo i kakve ona uglavnom i pise, a ne da bude nesto mnogo mracno.
Definitivo je ovo neka drama. I oko njegovog i oko njenog lika. Pročitala sam na našoj nekoj FB stranici navodni prijevod što je rekla autorica knjige o njenom liku. Ne znam je li to točno, ali ako je, bit će to neka mučna serija. Nadam se da nije mrčano nešto jer mi se to ne gleda, dosta mi ih je u ovoj sezoni. - Sara Ulusoy ::
- Promenilo se to sto si mi rekla da svi komentarisu da lici na Cagu, pa sam ja pod uticajem toga pogledala ponovo sliku. Inace, neka se smire, kakvi su turski novinari, jos ce iz dosade da napisu sapunicu. lol!
Počeli su čak i Cagini stavljati slike. To sam i ja sinoć napisala: Ja sam se čudila, ali onda je čak i meni malo počeo sličiti. Valjda zato što je meni Caga lijep, a i mali mi je lijep pa ono... Lijep(i) i lijep(i) sliče. Možda mi je čak i pogled u jednom trenu bacio na jednu od promo slika Sarpa. A što mogu napisati? U ovom slučaju dobro je da Fahriye i Caga nemaju zajednički projekt. Mogu samo napisati da je Caga dao spermu. Ali bez zafrkancije, mali bi mogao proći kao Cagino dijete u filmu ili seriji. - Sara Ulusoy ::
- Nisu rekli kada treba da pocne, pise yakinda. Pretpostavljam tamo za mesec dana, posto je glupo da pocinje pred Novu, a posle imaju one dve, tri nedelje kada vecina serija pravi pauzu zbog manjka reklama. Cak bi mogli da se uglave u tu pauzu, dok ne pocnu sve.
Koliko znam idu samo te dve sredom, i ako u medjuvremenu ne pocne jos neka, imaju sansu da iskoriste potencijal koji je imao Kursun pa nihe iskoristio. Naravno, ukoliko je dobar scenario. Jer Burakova je istorijska, ova druga je romanticna komedija i tacno fali drama. Dobra je ideja da krenu kad je pauza svim serijama. Odlična. Nadam se da će Acun to dobro razmotriti i uvaliti seriju tada. Nije mu kanal jak kad su serije u pitanju, ali se nadam da će on to s ovom serijom odraditi dobro. Ne mislim ja da je BAM nikakva romantična komedija, dapače. Ne gledam seriju, ali ne čini mi se da ima od toga u seriji. Dapače, djeluje mi prije nega drama. - Sara Ulusoy ::
- Da, oni su dobri sa Demet, ali sinoc ishvalise Ibru. A Ranini definitivno hvali kada joj se plati, tako da nije cudno.
Misliš da su je platili da hvali? Acun? - Sara Ulusoy ::
- A, pocela je ova Enginova serija, tek sad vidim. To cu pogledati. Vidim da vec sad ima pozitivnih komentara.
Vidjela sam da je sve puno komentara, ali nisam pročitala nijedan. Više sam preletjela po twitteru. Je li i tu hvale Tokyo, Ranini, DC, Birsen? Vidim, Ilknur i sestra joj i dalje rade na seriji. - Sara Ulusoy ::
- Vay, Murat u krimos fazonu. Begendim. Jos ako bude Savas fazon, to moram da gledam.
Meni je drago da ćeš ipak imati neku seriju ove sezone. Zapravo više njih sad kad krene ova nova tura. - Sara Ulusoy ::
- Da li je stvarno moguce da turski scenaristi moraju obavezno da napisu da tip mlati zenu da bi dobili na rejtingu. Povraca mi se vise od tih njihovih sranja. Koliko sad vidim po komentarima glavni lik je neka budala i vidim sliku kako mlati glavnu likusu. Mislim da ipak na ovo necu baciti pogled.
Je li ti to sad o Muratovoj seriji ili o SK? - Sara Ulusoy ::
- Prelepo je. Lepi su i roditelji, doduse meni samo Fahriye, Burak mi i nije nesto, ali zene ga vole, vazi za lepog.
Lijep je meni i Burak, ne mogu reći da nije, ali mi je nekako pun sebe. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 9:32 pm | |
| A, vidjela sam kod Canan za SK. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 11:12 pm | |
| Sad videh u komentarima, nju je neko silovao, pa njemu nije smela da kaze i kada su se vencali onda on to shvati i kao prava muskarcina koja smatra da je cast medju nogama, nju istuce i izbaci iz kuce. Koja mastovitost, te bljuvotine nismo videli jos ni u jednoj seriji. Zao mi je sto se Engin odlucio za takvu ulogu, imala sam zelju da ga gledam. Tamam, i ova se otpisuje pre nego sto je i pogledana. Ostale jos tri potencijalne. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 16, 2019 11:19 pm | |
| Sad je malo jasnije, ovo pise scenaristkinja SAKa. Sta u zenama scenaristkinjama budi poriv da ovako ponizavaju zenu, nije mi jasno. To je neka teska frustracija. Koliko god kritilovala Ece, nekada ne mogu da ne vidim njenu dobru stranu. Pa ta zena je cak i od Fatmagul stvorila jaku zenu i nikada nije pisala ovakve budalastine. | |
| | | Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 1:29 am | |
| - Poncha ::
- Meni je bila nespariva s Lukom dok ih nisam vidjela u onoj sceni u lokalu kad se Željka nalila. Sad baš mislim da bi bili nekako usklađeni. Luka je jebivjetar, sličan Marku, a ona donekle na takve pada. Jedino što je Marko frajer pri tome, a ovaj hmmmm.
Isto. Ali ajde nas dve, zato služi rediteljsko oko i njuh scenarista da znaju ko bi sa kim išao i koga bi sa kim mogli spariti i. A i realno, i Željka i Luka su dobar deo serije stagnirali, ovako su mogli da imaju i veću minutažu popunjenu raznoraznim zabavama. Nego dobro, neću sad pred kraj da ih kritikujem, sad mi rade emocije pa im ništa ne zamerim. - Poncha ::
A kad Pavel bude bivši - što će on biti? Onaj kojeg ne možeš preboliti i uvijek mu se želiš vratiti, ali on... Ma, Pavel neće biti bivši. :PonchaSeNada: Allah kursun, ili kako se ono beše kaže. Pu pu, daleko bilo. Zar ti tako sumnjaš u nas, kumo? - Poncha ::
- Ne, ja definitivno ne stalkam sve živo. Samo one osobe koje volim. Ili koje su u krugu onog kojeg volim.
Da te zanima Kivo, Duygu, pa čak i Hazar ili eventualno još netko u Caginom krugu vjerojatno bih ti znala reći gdje su, kumo idu, što rade, ali ove koji su nekako udaljeni od njega, hmmmm pa teško. Da sad EAD snima s Cagom - pa, recimo da bi znala prilično toga o njemu. Elem, kao što rekoh. - Poncha ::
- Glupo je jer pljuje i po sebi. A ne može opet ni ženu naružiti.
Pa nije da nije pokazao već sto puta da mu to najviše smeta. To smo znali. Mene samo čudi da je on taj koji je krivac da ona išta snima. Ali što ti je ljubav?! Da bi nju izvukao iz depresije predložio joj je hobi a kojim on sam i nije baš oduševljen.
Treba Agati komentirati bold. Baš tako, samo uputiti njoj. Ona bi mu garant pokazala. A šta će, nije kao da ima puno izbora. Ljubav, da. Koja je ona srećnica. Nije kao da joj to često ne pišu. - Poncha ::
- Ne mogu reći da mi je preslatko, ali razumijem što želi reći. Nema tu veze s tim osjeća li se on lijepim ili ne. Njegov posao je gluma, a kad glumi, bez obzira kako lik izgleda (bio prelijep ili ga oni kostimima i šminkom poružne) on se u liku osjeća ugodno i nema problema s kamerama. To je njegov posao, on ulazi u ulogu, nije više Pavel, sad je Sokol, boksač, netko drugi u svakom slučaju. Kad se kamere ugase, on je Pavel. Pavel koji ne želi i nema potrebu stajati pred kamerama. Običan čovjek koji nije lud za tim da se naslikava i to dijeli s drugima.
Upravo kako si objasnila. I ja ga isto razumem, ali eto, šteta da se onakva lepota ne viđa što češće i u ulogama i van njih. - Poncha ::
- Nadam se da imaju što više zajedničkih scena i da ćeš obrazložiti koji je bio bolji.
Sa zadovoljstvom. - Poncha ::
- Kasnije je još bilo takvih komentara. Ja sam se čudila, ali onda je čak i meni malo počeo sličiti. Valjda zato što je meni Caga lijep, a i mali mi je lijep pa ono... Lijep(i) i lijep(i) sliče. Možda mi je čak i pogled u jednom trenu bacio na jednu od promo slika Sarpa.
Ali realno, mali ima baš Burakove oči (možda čak i nos i uši). Dominiraju na licu. Fahriye ima šire lice nego Burak pa sam zato rekla da je možda licem na nju, ali čini mi se da sam danas vidjela sliku Buraka bebe i bome bi se moglo reći da mali je ćaćino dite. Mislim da je mali pokupio ljepotu i majke i oca. I stvarno mislim lijepo dijete, namjerno ne kažem slatko, jer ovaj dečko će biti mali zavodnik. Već i ovako malen ima baš karakteristično lijepo lice. Frajer. Čak mi ne djeluje kao beba nego kao već dječak. Najjače su mi neke fore da sad Kivo i Basak trebaju dobiti djevojčicu i da bude par s malim Karanom. Ili Neslihan i Kadir. Ma da, na prvi pogled zaista baca nešto na Cagu, a onda kad se detaljno zagledaš skontaš da je isti Burak. I ovo si u pravu za pogled i promo sliku Sarpa, ja vidim da mi nešto u pogledu baca na Cagu! Ali bold - - Poncha ::
- Ajme ovog Tome. Pa ovu je medalju trebao Nediljko nositi.
Sad mi je jasno zašto si rekla da su namjerno Marka zaustavili. Neka mu medalje. To mu je utjeha što nije uhvatio Zorku.
I zar Mate nije išao u penziju?
Ja kažem da su scenaristi previše subjektivni prema svojim miljenicima, a Tomo je očito jedan od njih. E vidiš i meni je čudno za Matu, jedino ako kad su Tomi dali nagradu, njega su vratili u radni odnos i povisli mu platu. - Poncha ::
- Koja mu je ovo? Je li ovo iz Mažora ili iz tog novog filma gdje će repati?
Predosjećam da će biti bolji par nego s Agatom.
Novi film gde je reper. Scena obećava. U startu i film. (Nešto me podseća na Igor&Kaća scene ) Moram da se složim sa tobom, moj je predosećaj isti. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 5:38 pm | |
| Saro, takve serije očito pale kod turske publike. Eno im čak nije loš rejting. Definitivno bolji nego za druge serije koje su naknadno počele.
| |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 5:50 pm | |
| - Mrs BugeVuge ::
- Isto. Ali ajde nas dve, zato služi rediteljsko oko i njuh scenarista da znaju ko bi sa kim išao i koga bi sa kim mogli spariti i. A i realno, i Željka i Luka su dobar deo serije stagnirali, ovako su mogli da imaju i veću minutažu popunjenu raznoraznim zabavama. Nego dobro, neću sad pred kraj da ih kritikujem, sad mi rade emocije pa im ništa ne zamerim.
Ponekad mi se čini da mi imamo bolji i njuh i vid. - Mrs BugeVuge ::
- Zar ti tako sumnjaš u nas, kumo? lol!
Ne želim lagati. Ne sumnjam, ali ne mogu garantirati da se neće stvoriti ni od kud neki novi koji će te jače privući. Kad je nakon Stanka netko uspio onda što da kažem? Ali ostaje mi nada da je Pavel stvarno poseban. Ponajviše što je meni lako biti u korak s njim. - Mrs BugeVuge ::
- Nije kao da joj to često ne pišu. lol!
Hoćeš reći da je ona svjesna da 60% ljudi, tj. žena da budemo precizniji, gleda njene objave zbog muža joj, a ne zbog nje, njenih savjeta i slično? - Mrs BugeVuge ::
- Ma da, na prvi pogled zaista baca nešto na Cagu, a onda kad se detaljno zagledaš skontaš da je isti Burak. I ovo si u pravu za pogled i promo sliku Sarpa, ja vidim da mi nešto u pogledu baca na Cagu! wow naklon
Mislim zbilja je bilo komentara da liči na Cagu, a ja sam samo prve koji sam uočila okačila. Kao što je napisala jedna, a ti i ja nismo znali baš formulirati (u mom slobodnom prijevodu da se ne hvatam za svaku riječ) - mali liči na Buraka, a ten i kosa mu je Fahriyina. I točno tako je. - Mrs BugeVuge ::
- E vidiš i meni je čudno za Matu, jedino ako kad su Tomi dali nagradu, njega su vratili u radni odnos i povisli mu platu. ne znam
Je li ovo pročitano u sažetku ili stvarno? Ja sam sebi nekako bila objasnila da još nije stiglo rješenje o mirovini i da stoji tamo dok ne dođe zamjena. - Mrs BugeVuge ::
- Novi film gde je reper. Scena obećava. oho-ho U startu i film. he-he lol! (Nešto me podseća na Igor&Kaća scene st_bond lol! )
I mene. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 5:58 pm | |
| Saro, što misliš hoće li Caga ići na Atiye galu? | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 7:08 pm | |
| Pa eventualno ce biti pozvan zbog Netflixa, a da li ce ici ne znam. Ne zelim da dizem sebi ocekivanja pa da ne bude nista. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 7:11 pm | |
| Znam da pale i ocekivala sam dobar rejting. To samo pokazuje koliko smo mi zene nenormalne, jer smo mi velikom vecinom konzumenti tih serija. Tesko mi je da zamislim da bi hiljade muskaraca gledalo seriju u kojoj je glavni lik zlostavljan do imbecilnosti. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 7:33 pm | |
| I teski likovi mogu da se prikazu malo blaze, jednostavno da se u fokus stavi ljubavna prica, plus njihove zivotne nedace. Nadam se da ce Eylem tako uraditi. I Ferhat je bio tragican lik, pa je ta drama bila razbijena AsFerom. Inace ako bude jadikovanje nad njihovim sudbinama u prvom planu, ni meni se to ne gleda. Pocecemo, pa cemo videti da li je za nas ili nije.
Mali je lep, smedj, ima malo te duguljaste okice (na Buraka) i mali nosic, pa su tako povezali. I to verovatno ovi nasi. Cisto sumnjam da su BurakFahrite fanovi i pomislili na Cagu.
Bolje bi im bilo da iskoriste tih nedelju, dve praznog prostora. Kao sto kazes TV8 bas i nije kanal od serija, tamo se vise prati zabavni program, a na drugim kanalima treba da pocnu tri serije od kojih su dve Ay yapimove, od kojih je jedna sa bas jakom postavom, neka ce sigurno ici u sredu, pa ih treba preduhitriti.
Aha, nisam znala, ja sam mislila da je to klasicna letnja romanticna komedija. Nisam gledala ni minut, pa ni ne znam.
Ne znam da li je placa Acun, ali sigurno da je placaju mnogi da ih reklamira na svom sajtu. Ima dosta pratilaca, tako da sigurno da moze da utice na deo njih. Recimo Netflix je sigurno placa, o njihovim serijama je pisala jos pre nego sto je i bilo price da ce uci na tursko trziste. Mislim, ovo za hvaljenje Ibre ja nagadjam, mozda se zeni stvarno svidja.
Veliko je pitanje da li cu imati s obzirom da se jedna po jedna ukidaju. Za sada je samo Mucize doktor bas uspela, ostale koje su pocele u ovoj sezoni ili su ukinute ili su na granici da budu.
Meni Burak nije nesto napet, ali ne moze se reci da je ruzan. A nije mi ni simpatican, isto mislim da je pun sebe. A nisam odusevljena ni njegovom glumom. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 7:37 pm | |
| Beren je preslatka, ali nisam bas odusevljena kako se obukla. Ali ona i Mehmet su odlican par. | |
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 7:39 pm | |
| Hazar je dosla, znaci da je i Caga pozvan. | |
| | | Poncha Caginica
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Tue Dec 17, 2019 8:00 pm | |
- Znam da pale i ocekivala sam dobar rejting. To samo pokazuje koliko smo mi zene nenormalne, jer smo mi velikom vecinom konzumenti tih serija. Tesko mi je da zamislim da bi hiljade muskaraca gledalo seriju u kojoj je glavni lik zlostavljan do imbecilnosti.
Imaš pravo. - Sara Ulusoy ::
- I teski likovi mogu da se prikazu malo blaze, jednostavno da se u fokus stavi ljubavna prica, plus njihove zivotne nedace. Nadam se da ce Eylem tako uraditi. I Ferhat je bio tragican lik, pa je ta drama bila razbijena AsFerom. Inace ako bude jadikovanje nad njihovim sudbinama u prvom planu, ni meni se to ne gleda. Pocecemo, pa cemo videti da li je za nas ili nije.
Imaš pravo. Ja kad pogledam i što ja sad trenutno gledam stvarno to mislim. Zato se i nadam da ova sad neće biti mračna. Nemam želuca za tolike serije. - Sara Ulusoy ::
- Mali je lep, smedj, ima malo te duguljaste okice (na Buraka) i mali nosic, pa su tako povezali. I to verovatno ovi nasi. Cisto sumnjam da su BurakFahrite fanovi i pomislili na Cagu.
Prvi komentari koje sam ja vidjela bili su od nekih koji mi nisu poznati kao Cagini fanovi, čak bih rekla "slučajni prolaznici". Burak i Fahriye fanovi sigurno nisu. - Sara Ulusoy ::
- Bolje bi im bilo da iskoriste tih nedelju, dve praznog prostora. Kao sto kazes TV8 bas i nije kanal od serija, tamo se vise prati zabavni program, a na drugim kanalima treba da pocnu tri serije od kojih su dve Ay yapimove, od kojih je jedna sa bas jakom postavom, neka ce sigurno ici u sredu, pa ih treba preduhitriti.
Srijeda je dobar dan ako su taj dan samo dvije serije. Bolje svakako to nego gdje ima isti dan nekoliko serija i sve su tu negdje gledane. A da isti dan mogu biti dvije jako gledane serije je najbolji primjer četvrtak kad MD i Cukurova rasturaju. Svaka serija ima svoje gledatelje. - Sara Ulusoy ::
- Aha, nisam znala, ja sam mislila da je to klasicna letnja romanticna komedija. Nisam gledala ni minut, pa ni ne znam.
Nisam ni ja gledala, ali stvarno mislim da nije romantična komedija. Nama bi možda odgovaralo da jest, ali nekako mi se čini da je to publika i na koju cilja ova serija. Možda griješim. - Sara Ulusoy ::
- Ne znam da li je placa Acun, ali sigurno da je placaju mnogi da ih reklamira na svom sajtu. Ima dosta pratilaca, tako da sigurno da moze da utice na deo njih. Recimo Netflix je sigurno placa, o njihovim serijama je pisala jos pre nego sto je i bilo price da ce uci na tursko trziste. Mislim, ovo za hvaljenje Ibre ja nagadjam, mozda se zeni stvarno svidja.
Ako je plaća onda neka reklamira dobro. Što drugo da kažem? - Sara Ulusoy ::
- Beren je preslatka, ali nisam bas odusevljena kako se obukla. Ali ona i Mehmet su odlican par.
Meni to što je odjenula izgleda kao spavaćica. Slažem se za nju i Mehmeta. Nisam očekivala da su tako dobri vizualno. - Sara Ulusoy ::
- Hazar je dosla, znaci da je i Caga pozvan.
Ne znam čudi li me ili ne. Rekla bih da ne. | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo | |
| |
| | | | Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|