Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
АуторПорука
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyMon Jan 27, 2020 4:52 am

Poncha ::
Sve to stoji. Jest ispipao je, bilo je svakakvih poza i tome slično, ali... Može on varati i nju (dakle tebe) i sebe, ali nije ju volio. Posvećivao joj je pažnju i vrijeme, ali je za Viku disao. Jednostavno je tako. Zato sam te ja tako pitala. Jednostavno, ti biraš seks, a ne da te voli. Ja samo pitam, svakako poštujem tvoj odabir.  lol!

Ništa, kad je tako, zadrži ti onu pilulu da tebi da Sokolovskog.  ;)

Ja biram da lično osetim njega iz kog god to razloga bilo, znači: on, njegovo prisustvo, pažnja, zagrljali, poljupci... Aj da ne nastavljam, bezveze ću se napaliti sad. smeh

Tamam. <3

Mislim da je prije ovoga bila Ekatarina.  Prema tome,  prije mi čini da će neke povijesne serije otkupljivati.  ne znam Ali, ako bi bio Mažor, sigurno bih mu dala maksimalo.

Večeras je treća epizoda.

U pa ovo je odlična serija. wow Baš mi je drago da su je pustili. topić
Možda krenu sa istorijskim, ali doći će do Mažora sigurno, samo da nastave sa ruskim serijama. Njega i Kuhinju ne mogu zaobići.
Za bold -  kisic

Jel' si gledala, nisi, jesi, pomišljala, premišljala, pokušala, pokušavala?.. lol!

Onda je stvar da se on tome više posvetio. Imaš takvih glumaca kojima je draže raditi tamo.

Znam, ali rastužuje me sve to. tuzni

Aman, aman, ma to je još i gore. Znači da ti sadašnji nije dovoljno dobar kad ti je potreban bivši.  :P Koji je to tek udarac na ego.

smeh  smeh  smeh  smeh  smeh
On kod mene bar ima status sadašnjeg, ja kod njega nemam status ni sadašnje ni buduće, a pritom me svakodnevno vara sa svojom sadašnjom. lol!

Moguće da je ženi samo jako dosadno u životu i onda zato sve živo kači i čita. Ok, znam da neki žive od klikova, pratitelja i svega i da im to donosi velika mjesečna primanja, ali jednostavno nekad se pretjeruje.

Ili je ovakvo nešto u pitanju.
https://i.postimg.cc/pTxtVZJF/95-FEB3-CA-A85-D-4-D1-F-AF8-D-163-D989371-AF.png

Ona stvarno živi od toga, nekad stičem utisak iz njenog obraćanja publici u vlogovima kao da ona smatra to za svoju dužnost. ne znam Uglavnom, jako čudno i skroz bezveze, nisam ni ja normalna, ali bar bih Pavela čuvala samo za sebe, tako da Pavele ostavljaj je i ženi mene više, ne znam stvarno šta čekaš. lol! A možda je dobro da ga prevarim sa bivšim i udarim mu na ego, pa se više dozove pameti? lol!

Ovo bih joj sad prevela na ruski i okačila kao komentar, ali mi je draže da je društveno ignorišem. smeh

Da, s tom serijom je Bursin bio posvuda, ali gle i meni, kojoj je pomalo išao na živce, je privukao pozornost, jako sam voljela njegov lik i on mi je tada bio simpatičan. Zapravo mi je Bursin simpatičniji u ulogama nego privatno. Nije da ga smatram nekim vrlim glumcem, ali ulogu je odradio sasvim solidno. Baš je ušao u karakter. Tipični nježni medo. Meni jedino njegov naglasak bode uši, ali kao daju mu pokriće za takav naglasak.

smeh  wow Znala sam da jesi. Stvarno te kužim.  smeh Onda bi mogla sad gledati. Totalno bi se upecala na seriju.

Ju, ovo me podseti na Cagu iz nekog razloga. smeh

Definitivno me kužiš. <3
Problem je u tome što eto ja sad hoću da gledam seriju, ali nemam kad. A dok dođem do slobodnog vremena, pms će proći (jedino pošto sam se ugojila kao krava sad tokom celog ovog meseca, možda se oduži lol! ). Ali gledala sam im neke scene na yt, ovo je tako slatko. :cereeeeek:

Ja padam na ovakve tipove, inače. stidljivko
Ali Ece iz AFK - really? lol!

smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh
Kako si ti to našla?

Gdje bih ja bila kad bih se sa svime hvalila?!  :P Uostalom, sve znaš.  ;) Ali dobra je pjesma. Pobijedio je nekidan s tom na festivalu. Ja volim njegov glas. Pogotovo ovo promuklo.

YT mi predložio sam. lol!

Nego, s obzirom na to što sam ja prvo pronašla (iako sam tražila Istanbul  sramezljivko ), izgleda da me ti vodiš tamo.
https://i.postimg.cc/mgMwX9Rw/DB46-ED70-5-CD9-470-A-BFE1-FC2-B0-E1-EB97-A.jpg

Moskvu??? wow
Vodim te, nemaš brige. srca
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyMon Jan 27, 2020 4:58 am

Milan Marić redovno kači fotke sa snimanja druge sezone Državnog službenika :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:  - Saro, odgleda li ti prvu?:P

I šta bi sa Černobilom na kraju?

I gde nam je kolaž?lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyMon Jan 27, 2020 3:36 pm

Mrs BugeVuge ::
Povodom pms-a. lol! Fakat you smeh

smeh smeh smeh smeh Odlični su. Ali ipak još uvijek možeš kupovati na akciji. lol!

Jedna naša i jedna moja. lol! smeh

Otkaz nemoj davati, a šali se na svoj i dalje i pij na tuđi račun slobodno. lol!

Ja biram da lično osetim njega iz kog god to razloga bilo, znači: on, njegovo prisustvo, pažnja, zagrljali, poljupci... Aj da ne nastavljam, bezveze ću se napaliti sad. smeh

Tamam, tamam. Ja apsolutno poštujem. Biraš tjelesno. I stvarno bolje da ne nastavljamo. smeh

U pa ovo je odlična serija. wow Baš mi je drago da su je pustili. topić
Možda krenu sa istorijskim, ali doći će do Mažora sigurno, samo da nastave sa ruskim serijama. Njega i Kuhinju ne mogu zaobići.

Kuhinja se prikazivala prije par godina na RTL-u.

Jel' si gledala, nisi, jesi, pomišljala, premišljala, pokušala, pokušavala?.. lol!

Gledala sam. Pokušala i odgledala. smeh Ovaj tvoj ruski nemoral.
Bak kad ja stvarno gledam Ruse. I kad gledam Maksa. A njemu sam se, od svih ovih tvojih, jedinome rugala. Ali, da naglasim, ja sam odmah u onim usporedbama glasovala za njega i Lizu. lol!

I trebam reći, stvarno je Maks mršav. Iz profila još i izgleda dobro pa mogu shvatiti što te njemu privuklo, ali bez odjeće ili kad stane ravno vidi se da je dosta mršav. Mada, u onom ratu izgleda dobro, onako stariji. Ali kažem, još i shvaćam zašto ti je drag kad ga gledam ovako. Mada, daleko je on za uspoređivanje s ostalima.

Nego, s obzirom na to koliko Maks ne pije, bilo mi je simpa vidjeti kako ni Vronski nije htio piti. lol!
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 F627-B13-D-05-B2-4-B59-9-E65-F55-AE5-E0-A782 Samo nemoj na njegov račun piti, jadan ionako je u besparici. lol!

On kod mene bar ima status sadašnjeg, ja kod njega nemam status ni sadašnje ni buduće, a pritom me svakodnevno vara sa svojom sadašnjom. lol!

:SmajlićČijeOčiGledajuUKriž: Kod vas je toliko komplicirano da tko uspije popratiti čija je ruka u čijem džepu ... e njemu svaka čast. lol!

Ona stvarno živi od toga, nekad stičem utisak iz njenog obraćanja publici u vlogovima kao da ona smatra to za svoju dužnost. ne znam Uglavnom, jako čudno i skroz bezveze, nisam ni ja normalna, ali bar bih Pavela čuvala samo za sebe, tako da Pavele ostavljaj je i ženi mene više, ne znam stvarno šta čekaš. lol! A možda je dobro da ga prevarim sa bivšim i udarim mu na ego, pa se više dozove pameti?

A je li ona jedan od onih influencera? Možda žena zarađuje reklamirajući u volgovima nešto? Možda je to njoj biznis, osim toga što kod nekih izaziva iritiranje i provociranje? ne znam
Ili žena samo sebi daje previše na važnosti. mislilac

A sad da ti je pošlo za rukom vratiti Stanka sa svim novima i nisam baš sigurna... lol! Možda su bivši ipak jača karika, hmmmm...

Ju, ovo me podseti na Cagu iz nekog razloga. smeh

Zbog mede? smeh Caga je medo, izgledom, ali Caga je u svemu što je glumio ipak bio otpočetka pozitivan karakter. A ovaj je baš da ga nalupaš, ali ovaj je divlji medo izvana, a u unutar njega je medeno srce.

Problem je u tome što eto ja sad hoću da gledam seriju, ali nemam kad. A dok dođem do slobodnog vremena, pms će proći (jedino pošto sam se ugojila kao krava sad tokom celog ovog meseca, možda se oduži lol! ). Ali gledala sam im neke scene na yt, ovo je tako slatko. :cereeeeek:

Ako imaš namjeru gledati seriju onda nemoj sve sebi spojlati gledajući klipove. Čekaj tu postupnu
transformaciju, odnosno - on je u duši isti od početaka, ali mu ponašanje nije isto.
Daj, kakva sad krava, nećemo se sa životinjama uspoređivati. Kad nismo Kozlovskog s kozom, nećemo ni tebe s kravom. lol! A ti na dijetu ili detoksikaciju nemoj sad u ovom periodu kretati.

Ja padam na ovakve tipove, inače. stidljivko

Pa mislim da znam, zato i kažem, ako sad počneš gledati (pogotovo u PMS-u), bit će ti njegov lik jako drag. lol! On je baš, ali baš mazan tip.

Ali Ece iz AFK - really? lol!

Ja sam ovu seriju gledala taman tu negdje malo nakon odgledanog AFK-a i znam da sam mislila bilo kuda, Yagmur (tako se glumica zove) svuda. facepalm Je, ona je. Čupa malo po živcima jer joj je lik takav. I dalje nije znala glumiti. I kao šlag na kraju, ona je jedno vrijeme bila u vezi s Bursinom, prije Serenay. lol! Ali ja to nikad ne bih rekla po ponašanju u seriji.

YT mi predložio sam. lol!

Baš dobro da je. Neka dečku pregleda na video.

Moskvu??? wow
Vodim te, nemaš brige. srca

Pa zar je ti nisi prvu ugledala? Ja jesam.

Je, vodiš me kad trebam sudjelovati u organizaciji pira, djevojačke, zaruka... lol!

I gde nam je kolaž?lol!

Nismo precizirali kad točno. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyMon Jan 27, 2020 3:37 pm

Saro, vidi ovo od jučer ako nisi.

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 33888-E87-063-F-4-ECF-9148-A51-BB484-AFF2

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 D61335-D7-4-ECF-4-BC9-A19-F-F609-A1-B3-EF6-E
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyMon Jan 27, 2020 4:22 pm

Mrtva sam bolesna, imam upalu krajnika i temperaturu, dva dana ne mogu glavu da dignem.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyTue Jan 28, 2020 3:18 am

Ajoj Saro, ozdravi što pre canim. Baš sam ozbiljno zabrinuta, svi oko mene (a i sama sam bila do pre nedelju dana) su bolesni, jedna poznanica mi čak ima i upalu pluća. jao
Ne znam šta je ovo.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyTue Jan 28, 2020 3:22 am

Ponchita, evo prve epizode.
https://www.prva.rs/web-tv/serija/tate/85432/tate-1-epizoda/309418/1-deo

Ja sam gledala na TV-u (sad menjamo uloge smeh ) i meni se dopala. A bukvalno pre epizode je išao prilog, Filip je u Beogradu!!! wow  :cereeeeek: Mnogo je lep. :cereeeeek:

Moram da ga pohvalim za profesionalnost, retko kad mu se oseti izgovor, baš je dobro usvojio beogradski sleng, naročito u psovkama. smeh naklon smeh
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyTue Jan 28, 2020 3:41 am

[quote="Poncha"] smeh smeh smeh smeh Odlični su. Ali ipak još uvijek možeš kupovati na akciji. lol!

Jedna naša i jedna moja. lol! smeh

Ja ih baš volim. :cereeeeek: smeh

Beži bre, dobro je ubio u pojam. smeh lol!

Otkaz nemoj davati, a šali se na svoj i dalje i pij na tuđi račun slobodno.  lol!

smeh smeh smeh smeh smeh

Kuhinja se prikazivala prije par godina na RTL-u.  

Onda je pitanje vremena kad će dati Mažora. :cereeeeek:
Pazi kad ga daju taman kad u Rusiji bude premijera nove sezone. lol!

Gledala sam. Pokušala i odgledala. smeh  Ovaj tvoj ruski nemoral.
Bak kad ja stvarno gledam Ruse. I kad gledam Maksa. A njemu sam se, od svih ovih tvojih, jedinome rugala. Ali, da naglasim, ja sam odmah u onim usporedbama glasovala za njega i Lizu.  lol!

I trebam reći, stvarno je Maks mršav. Iz profila još i izgleda dobro pa mogu shvatiti što te njemu privuklo, ali bez odjeće ili kad stane ravno vidi se da je dosta mršav. Mada, u onom ratu izgleda dobro, onako stariji. Ali kažem, još i shvaćam zašto ti je drag kad ga gledam ovako. Mada, daleko je on za uspoređivanje s ostalima.

Nego, s obzirom na to koliko Maks ne pije, bilo mi je simpa vidjeti kako ni Vronski nije htio piti.  lol!
https://i.postimg.cc/C1cHFqjG/F627-B13-D-05-B2-4-B59-9-E65-F55-AE5-E0-A782.jpg Samo nemoj na njegov račun piti, jadan ionako je u besparici.  lol!

Ja ovo sanjam, ovo se ne dešava. oho-ho srca

Moj ruski nemoral. smeh smeh smeh
Sad me živo zanima šta te je najviše privuklo i zadržalo - adaptacija samog dela, Liza i Maks, ruski nemoral u vidu ljubavnih scena, Maksova gluma, Lizina gluma?.. Sve hoću da čujem, gde su slikoviti opisi???? Dobro, stavila si slike ispod, ali hoću i opise. :P lol!

Da, Maks je stvarno premršav.
Ali sam ja nekako valjda navikla na njega takvog i onda više ni ne registrujem to toliko.

Ahahahahahahahahahahah, jao pa vidi ovo stvarno. naklon Sad ta scena skroz ima poentu. :cereeeeek: smeh

:SmajlićČijeOčiGledajuUKriž: Kod vas je toliko komplicirano da tko uspije popratiti čija je ruka u čijem džepu ... e njemu svaka čast.  lol!

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh
It's complicated. lol!

A je li ona jedan od onih influencera? Možda žena zarađuje reklamirajući u volgovima nešto? Možda je to njoj biznis, osim toga što kod nekih izaziva iritiranje i provociranje? ne znam
Ili žena samo sebi daje previše na važnosti.  mislilac

A sad da ti je pošlo za rukom vratiti Stanka sa svim novima i nisam baš sigurna...  lol! Možda su bivši ipak jača karika, hmmmm...

U vlogovima ne reklamira, ali na instagram profilu da.
Ma daje sebi previše na važnosti, jasno k'o dan. To iskompleksirano, ne može da podnese da bude u Pavelovoj senci, a opet ga voli i uživa što je tu gde jeste. Nije da je ne razumem, da nije Pavelova žena možda bismo se i dobro slagale, ali jbg. lol!
Mene nervira što stalno ima potrebu da svima stavi do znanja da je ona tu gde jeste, niko drugi nego ona, a nije ni svesna da time samo poručuje Zavidite mi jer jedino na tome možete.

Da čoveče, to je tuga Božija kako mene taj čovek kulira od trenutka od kad je upoznao onu spodobu. suze

Ako imaš namjeru gledati seriju onda nemoj sve sebi spojlati gledajući klipove. Čekaj tu postupnu  
transformaciju, odnosno - on je u duši isti od početaka, ali mu ponašanje nije isto.
Daj, kakva sad krava, nećemo se sa životinjama uspoređivati. Kad nismo Kozlovskog s kozom, nećemo ni tebe s kravom. lol!  A ti na dijetu ili detoksikaciju nemoj sad u ovom periodu kretati.

Pa kad je opet kriv YT, sam mi nudi, kako da odbijem. lol!
Ali u pravu si, moram da se suzdržim dok ne uspem lepo natenane da sednem i počnem sa gledanjem serije.
smeh smeh smeh
Nisam ni mislila. lol! Imam zlatno pravilo kad sam u pms-u nema nikakvog uzdržavanja od hrane i čega god, nego je problem što to pravilo umem da primenim i van pms-a. lol!

Pa mislim da znam, zato i kažem, ako sad počneš gledati (pogotovo u PMS-u), bit će ti njegov lik jako drag.  lol! On je baš, ali baš mazan tip.

Primetila sam. :cereeeeek:

Ja sam ovu seriju gledala taman tu negdje malo nakon odgledanog AFK-a i znam da sam mislila bilo kuda, Yagmur  (tako se glumica zove) svuda.  facepalm Je, ona je. Čupa malo po živcima jer joj je lik takav. I dalje nije znala glumiti. I kao šlag na kraju, ona je jedno vrijeme bila u vezi s Bursinom, prije Serenay.  lol! Ali ja to nikad ne bih rekla po ponašanju u seriji.

Ajoj, jadna ti. smeh Mogu misliti kako ti je bilo, ja se zgrozila što sam je videla posle koliko godina.
Šta????? wow Pa taj Bursin kao da je tebe pitao koje devojke da ne bira, i onda samo obrnuo. smeh

Pa zar je ti nisi prvu ugledala? Ja jesam.

Je, vodiš me kad trebam sudjelovati u organizaciji pira, djevojačke, zaruka...  lol!

Oči su mi ispale tražeći Moskvu, dugo nijedan grad nisam mogla da nađem. smeh I onda posle pola sata pročitam Kopenhagen.

Ali važno je da si ti odmah videla Moskvu, tako da idemo tamo. Merder

Nismo precizirali kad točno.  lol!

Volim svako od ovih lica, ali ne mogu više da gledam ovaj kolaž bez Pavela. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyTue Jan 28, 2020 4:00 am

Ne znam dal' sam se hvalila - Paša se nešto angažovao u poslednje vreme i u pozorištu. :cereeeeek:
A pored toga snima opet nešto novo. srca (Da ga ne ureknem, ovako sam se i Stasom ponosila, pa ga sad nema nigde)
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyTue Jan 28, 2020 1:06 pm

Sara Ulusoy ::
Mrtva sam bolesna, imam upalu krajnika i temperaturu, dva dana ne mogu glavu da dignem.

Ay, canim, gecmis olsun. Da se što prije oporaviš. Ja sam u moru ovih prehlada i gripe ostala bez toga, ali sve čekam kad će me uhvatiti. Ali ja zato uredno domaći med (i limun) s čajem pijem svaki dan. Tako da nekako održavam da ne uhvatim iako me jučer glava toliko boljela da nisam oči mogla držati otvorene.

Nadam se stvarno da će ti proći čim prije. kisic

Odgovaram ti sad koliko stignem, što ne stignem (ili da dopunim) neki ću drugi put jer sad nemam vremena, a želim barem nešto komentirati.
Ponchita, evo prve epizode.
https://www.prva.rs/web-tv/serija/tate/85432/tate-1-epizoda/309418/1-deo

Ja sam gledala na TV-u (sad menjamo uloge smeh ) i meni se dopala. A bukvalno pre epizode je išao prilog, Filip je u Beogradu!!! wow :cereeeeek: Mnogo je lep. :cereeeeek:

Moram da ga pohvalim za profesionalnost, retko kad mu se oseti izgovor, baš je dobro usvojio beogradski sleng, naročito u psovkama. smeh naklon smeh

Super, hvala ti, ali meni ne otvara link. Kaže da ovaj video nije dostupan u mojoj regiji. Ista stvar je kao što ti nisi mogla NG gledati na stranici Nove. tuzni Sad nikako ovo ne stignem tražiti drugi lik ni pogledati, ali baš me zanima kako se to Filip snašao. Znaš da me naglasak, jezik i to uvijek fascinira tako da me i ta stavka jako zanima.
Koliko traje inače epizoda i ima li neki drugi link?

Eto na, kad ti kažem, još ćeš ti prva naići na Filipa. lol! :cereeeeek:

Da je Filip dobar glumac u to sam sigurna. U LI je bio prilično dobar, jest da je pomalo karikirao i nije uspio u detalje skinuti naglasak, odnosno upao je u karikiranje, ali od svih koji su glumili (a nisu odavde) je zbilja napravio najbolje. Pa bio čak i bolji od domaćih (jer je bolji glumac od njih).
Poneki sleng, dijalekt jednostavno trebaš imati u krvi ili uhu. A Filipa baš cijenim jer ima uho. Tako da bih se radovala čuti njega na beogradskom slengu.

Beži bre, dobro je ubio u pojam. smeh lol!

Ma on je legenda, ali ovdje je zaslužio da ga se zvekne po glavi. lol!

Onda je pitanje vremena kad će dati Mažora. :cereeeeek:
Pazi kad ga daju taman kad u Rusiji bude premijera nove sezone. lol!

Hm, ne znam. Možda i daju Mažora. Samo kako ja ne pratim što ima na TV-u moglo bi mi i promaknuti. lol!

Ja ovo sanjam, ovo se ne dešava. oho-ho srca

Moj ruski nemoral. smeh smeh smeh
Sad me živo zanima šta te je najviše privuklo i zadržalo - adaptacija samog dela, Liza i Maks, ruski nemoral u vidu ljubavnih scena, Maksova gluma, Lizina gluma?.. Sve hoću da čujem, gde su slikoviti opisi???? Dobro, stavila si slike ispod, ali hoću i opise. :P lol!

Ispada da te ja više obradujem s tim što gledam Ruse nego išta drugo. smeh I zamisli, nisi me nagovarala. smeh

Da, tvoj ruski nemoral. :P Pa jesi li ti brojala koliko oni u jednoj epizodi od pedesetak minuta spomenu puta nemoral, nečasna žena, nemoralna žena, grešna žena i ne znam što je još bilo? lol! I k svemu tome, oni gologuzi leže po krevetu, ona baca plahtu po njemu. Aman, aman...

Privuklo me jer znam o čemu se radi, odnosno, znam glumce i privuklo me to što AK je jedna od boljih knjiga. Zanimalo me kako će napraviti ovu adaptaciju i kako će to prikazati iz kuta Vronskoga.
Gluma. Hm... Meni su Rusi pomalo teatralni, to sam ti već rekla da mi je dojam iz nekih klipova koje sam gledala. Mada, ovdje mi to može proći zbog toga što je ovo povijesna serija i, k svemu, očekuje se nešto drugačije. Mislim da mi je bolji Maks od nje, on mi je malo prirodnije ušao u ulogu. Recimo ona mi je bila odlična kad je on pao s konja, ali kad razgovara s onim prdonjom (mužem lol!) mi je nekako neuvjerljiva. Fali mi nešto. Ali hajde, možda i promijenim mišljenje.

Njih dvoje su mi dobri, zbilja. Mislim, nije da nisam i na prvi pogled to uočila. Nego, reci ti meni, a ako sam pitala prije već - oprosti, jesu li se oni spetljali prije ovoga ili nakon? lol!

I tko glumi Obolonskog? Jesi li ti tog glumca igdje gledala? Njemu sam se nasmijala. smeh Mislim da je do glumca, a ne do lika.

Ahahahahahahahahahahah, jao pa vidi ovo stvarno. naklon Sad ta scena skroz ima poentu. :cereeeeek: smeh

Ta scena je mogla dobiti poantu samo kad sam je ja pogledala i pronašla. lol!

U vlogovima ne reklamira, ali na instagram profilu da.
Ma daje sebi previše na važnosti, jasno k'o dan. To iskompleksirano, ne može da podnese da bude u Pavelovoj senci, a opet ga voli i uživa što je tu gde jeste. Nije da je ne razumem, da nije Pavelova žena možda bismo se i dobro slagale, ali jbg. lol!
Mene nervira što stalno ima potrebu da svima stavi do znanja da je ona tu gde jeste, niko drugi nego ona, a nije ni svesna da time samo poručuje Zavidite mi jer jedino na tome možete.

Da čoveče, to je tuga Božija kako mene taj čovek kulira od trenutka od kad je upoznao onu spodobu. suze

Onda je ona svojevrsni influencer.

Sad kad ovako kažem ispast će da sam totalno tradicionalnih shvaćanja, zatucana, ovakva i onakva. facepalm Uz taj rizik ipak ću reći jer ionako me znate. smeh Ali ne kužim što je loše biti u muževoj sjeni?! Zašto ona treba biti poznatija od njega da treba privatni život kačiti na društvene mreže? Pa što ima veze da je muž taj koji je muško u obitelji? lol! Druga bi nju stvar trebala mučiti. Ako ona želi biti uspješna u poslu onda treba birati projekte i u njima se dokazivati, pa time biti priznata i poznata (i ne biti glumica koja živi u muževoj sjeni po pitanju posla), a ne hvatati popularnost na društvenim mrežama. Jer nije mi jasno što joj predstavlja problem - što je muž popularniji od nje općenito ili što je priznatiji glumac od nje. Priznatija u glumi ona ne može biti ako se bavi vlogovima umjesto vlastitom karijerom.

Pa kad je opet kriv YT, sam mi nudi, kako da odbijem. lol!
Ali u pravu si, moram da se suzdržim dok ne uspem lepo natenane da sednem i počnem sa gledanjem serije.
smeh smeh smeh
Nisam ni mislila. lol! Imam zlatno pravilo kad sam u pms-u nema nikakvog uzdržavanja od hrane i čega god, nego je problem što to pravilo umem da primenim i van pms-a. lol!

Ne ulazi na YT. lol!

A čuj, pravilo je dobro. A za ostalo ne znam. Napravi novo.

Primetila sam. :cereeeeek:

Jesi li? Već? On je baš tip koji voli pružati ljubav, a još više je željan ljubavi i pažnje. I baš tip koji dosta pozornosti posvećuje detaljima. :cereeeeek: Stvarno mislim da bi ga voljela. Ja jesam.

Ajoj, jadna ti. smeh Mogu misliti kako ti je bilo, ja se zgrozila što sam je videla posle koliko godina.
Šta????? wow Pa taj Bursin kao da je tebe pitao koje devojke da ne bira, i onda samo obrnuo. smeh

Znači, kad sam je ja pretpjela onda ćeš i ti. lol! Ja sam podnosila Ece rolleyes u seriji (iako joj je lik naporniji od Ece smeh ), mislim da možeš i ti. Pa uvijek treba biti jedan lik kojeg možeš pljuvati. Mada, ima i ona svojih svijetlih trenutaka. Samo malo, ali ima.

smeh smeh smeh smeh smeh Vrh. Nema dalje. Samo eto, bez obzira koliko one meni bile drage, nije da on sad baš i nema ukusa.
Ali šalu na stranu, kad je Serenay krenula s Bursinom, vala, meni je momentalno postala draža. Shvati kako hoćeš, hic me nije briga. lol! Iako da su neki par visinom bili i nisu.

Oči su mi ispale tražeći Moskvu, dugo nijedan grad nisam mogla da nađem. smeh I onda posle pola sata pročitam Kopenhagen.

Ali važno je da si ti odmah videla Moskvu, tako da idemo tamo. Merder

Ali našla si Moskvu? lol! Ja jesam i još neke kasnije, ali Moskva je bila prva.

Volim svako od ovih lica, ali ne mogu više da gledam ovaj kolaž bez Pavela. lol!

Kao, sad se sjetila da ima sadašnjega. lol! Sve gleda kad će ga prevariti, a brine o tome što ga nema na kolažu. :P Nedostaje joj.

Ne znam dal' sam se hvalila - Paša se nešto angažovao u poslednje vreme i u pozorištu. :cereeeeek:
A pored toga snima opet nešto novo.

Bravo za njega. Neka on radi.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyTue Jan 28, 2020 8:08 pm

Evo Ponchita sad samo linkove na kojima možeš pogledati prvu epizodu, pa ću posle i sve ostalo.
https://serijehd.blogspot.com/2020/01/tate-1-epizoda.html
https://www.dailymotion.com/video/x7r65b1

A ovaj prilog stvarno ne znam gde bi mogla pogledati, jel' neće ni to preko Prve?
https://www.prva.rs/show-biz/vesti/322009/tata-petar-promenio-sam-energiju-ovde-je-sve-novo-nov-je-i-jezik-tako-da-imam-casove-srpskog
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 4:58 am

Super, hvala ti, ali meni ne otvara link. Kaže da ovaj video nije dostupan u mojoj regiji. Ista stvar je kao što ti nisi mogla NG gledati na stranici Nove. tuzni  Sad nikako ovo ne stignem tražiti drugi lik ni pogledati, ali baš me zanima kako se to Filip snašao. Znaš da me naglasak, jezik i to uvijek fascinira tako da me i ta stavka jako zanima.
Koliko traje inače epizoda i ima li neki drugi link?

Eto na, kad ti kažem, još ćeš ti prva naići na Filipa.  lol!  :cereeeeek:

Da je Filip dobar glumac u to sam sigurna. U LI je bio prilično dobar, jest da je pomalo karikirao i nije uspio u detalje skinuti naglasak, odnosno upao je u karikiranje, ali od svih koji su glumili (a nisu odavde) je zbilja napravio najbolje. Pa bio čak i bolji od domaćih (jer je bolji glumac od njih).
Poneki sleng, dijalekt jednostavno trebaš imati u krvi ili uhu. A Filipa baš cijenim jer ima uho. Tako da bih se radovala čuti njega na beogradskom slengu.

Baš mi je sad krivo ako na ovom linku ne uspeš da odgledaš prilog, baš je bio dobar, i rekao je toliko toga što je dušu dalo za komentarisanje. Aj neću da prepričavam dok ne vidim jel' si uspela da odgledaš.

Da, tako da ako me nema ovih dana na forumu - znaj da jurim Filipa po BG-u. lol!

Jeste, stvarno je jako dobar glumac.
Pogledaj ovu prvu epizodu, molim te. Ne znam koliko će radnja i ostali glumci da te privuku, ali čisto da ga vidiš kao beogradskog advokata. smeh naklon Koliko je samo puta rekao bre u jednoj sceni. smeh

Zaboravila sam da prokomentarišem jedino što me baš odbija od serije, a to je uvodna pesma u interpretaciji Marije Šerifović. rolleyes Stvarno im to nije trebalo. sule1

Ma on je legenda, ali ovdje je zaslužio da ga se zvekne po glavi.  lol!

Apsolutno, klasično muško đubre. smeh smeh smeh

Hm, ne znam. Možda i daju Mažora. Samo kako ja ne pratim što ima na TV-u moglo bi mi i promaknuti.  lol!

Znači, ako budu dali... Ti ćeš gledati???? wow wow wow

Ispada da te ja više obradujem s tim što gledam Ruse nego išta drugo.  smeh I zamisli, nisi me nagovarala.  smeh

Da, kako to nisi shvatila dosad? lol!

Još mi je draže što gledaš, a ja te nisam nagovarala. :cereeeeek:

Da, tvoj ruski nemoral.  :P Pa jesi li ti brojala koliko oni u jednoj epizodi od pedesetak minuta spomenu puta nemoral, nečasna žena, nemoralna žena, grešna žena i ne znam što je još bilo?  lol! I k svemu tome, oni gologuzi leže po krevetu, ona baca plahtu po njemu. Aman, aman...

smeh smeh smeh smeh smeh

Privuklo me jer znam o čemu se radi, odnosno, znam glumce i privuklo me to što AK je jedna od boljih knjiga. Zanimalo me kako će napraviti ovu adaptaciju i kako će to prikazati iz kuta Vronskoga.
Gluma. Hm... Meni su Rusi pomalo teatralni, to sam ti već rekla da mi je dojam iz nekih klipova koje sam gledala. Mada, ovdje mi to može proći zbog toga što je ovo povijesna serija i, k svemu, očekuje se nešto drugačije. Mislim da mi je bolji Maks od nje, on mi je malo prirodnije ušao u ulogu. Recimo ona mi je bila odlična kad je on pao s konja, ali kad razgovara s onim prdonjom (mužem  lol!) mi je nekako neuvjerljiva. Fali mi nešto. Ali hajde, možda i promijenim mišljenje.

Da, meni se ta ideja isto u startu dopala, da ovaj put priča ide iz ugla Vronskog. I mislim da se to čak bolje vidi u seriji, nego u filmu, dobro što je logično s obzirom na to da u seriji ima više materijala.
Awwwww, tebi je kao i meni i Sparks Maks malo bolji od nje, nas dve smo to isto konstatovale. :cereeeeek: Tj, meni lično je ona odlično iznela tu ulogu i generalno mi je odlična glumica, ali eto ako ih poredim, on mi je bolji.
E, ali da znaš da nisi jedina koja je baš taj razgovor sa mužem izvukla za jednu od scena koja joj nije baš najuverljivija.
Ali komentar za muža. smeh naklon

Njih dvoje su mi dobri, zbilja. Mislim, nije da nisam i na prvi pogled to uočila. Nego, reci ti meni, a ako sam pitala prije već - oprosti, jesu li se oni spetljali prije ovoga ili nakon?  lol!

Pre ovoga, ovo su snimili pre dve, tri godine. lol!

I tko glumi Obolonskog? Jesi li ti tog glumca igdje gledala? Njemu sam se nasmijala.  smeh Mislim da je do glumca, a ne do lika.

Gledala sam u par stvari, uglavnom su to bile sporedne uloge, u jednoj je čak bio i prilično antipatičan. Tako da mi je ovde super. lol!

Ta scena je mogla dobiti poantu samo kad sam je ja pogledala i pronašla.  lol!

Eto vidiš još jedan razlog zašto treba da gledaš ruske serije. lol! :cereeeeek:

Onda je ona svojevrsni influencer.

Sad kad ovako kažem ispast će da sam totalno tradicionalnih shvaćanja, zatucana, ovakva i onakva. facepalm  Uz taj rizik ipak ću reći jer ionako me znate.  smeh  Ali ne kužim što je loše biti u muževoj sjeni?! Zašto ona treba biti poznatija od njega da treba privatni život kačiti na društvene mreže? Pa što ima veze da je muž taj koji je muško u obitelji?  lol! Druga bi nju stvar trebala mučiti. Ako ona želi biti uspješna u poslu onda treba birati projekte i u njima se dokazivati, pa time biti priznata i poznata (i ne biti glumica koja živi u muževoj sjeni po pitanju posla), a ne hvatati popularnost na društvenim mrežama. Jer nije mi jasno što joj predstavlja problem - što je muž popularniji od nje općenito ili što je priznatiji glumac od nje. Priznatija u glumi ona ne može biti ako se bavi vlogovima umjesto vlastitom karijerom.

Pa zapravo, stvarno nema ništa loše biti u muževoj senci, pogotovo ovakvog muža kakav je Pavel.
Za bold naklon naklon naklon
Mislim da joj smeta i jedno i drugo. Njegova popularnost joj je definitivno trn u oku, čim ona pokušava to da nadoknadi brojem pratilaca na instagramu, lajkovima... Npr, Pavela se mediji redovno kače, na miru ga ne ostavljaju, ali on sve ignoriše (samo je jednom odgovorio kad su se dohvatili dece), dok Agata uvek sve komentariše, demantuje, odgovara im na razne načine...
A opet s druge strane, problem joj je i ovo što je priznatiji glumac. To se vidi kad je govorila u onoj jednoj emisiji kako je i ona bila na kastingu Mažora, prosto je sujeta izbijala iz nje. Plus, nedavno je nešto bila nominovana za najbolju žensku u Odmazdi (projekat s njim, btw! smeh ) i odmah je morala da se pohvali, a kad se vratila sa festivala u Londonu, odmah je napisala kako nažalost njen film nije dobio nijednu nagradu.

Jesi li? Već? On je baš tip koji voli pružati ljubav, a još više je željan ljubavi i pažnje. I baš tip koji dosta pozornosti posvećuje detaljima. :cereeeeek:  Stvarno mislim da bi ga voljela. Ja jesam.

Počinjem sa serijom najverovatnije sledeće nedelje, htela bih i ranije, ali mislim da ću tek uspeti. Za koliko se otprilike odgleda, koliko reče da je tebi trebalo?

smeh  smeh  smeh  smeh  smeh Vrh. Nema dalje. Samo eto, bez obzira koliko one meni bile drage, nije da on sad baš i nema ukusa.  
Ali šalu na stranu, kad je Serenay krenula s Bursinom, vala, meni je momentalno postala draža. Shvati kako hoćeš, hic me nije briga.  lol! Iako da su neki par visinom bili i nisu.

wow smeh wow smeh
I kako ja sad ovo da shvatim, kako????? lol!

Aha, tad se MC završio, nisi morala da je gledaš uz Cagu, a Bursin ti je bio simpatičan zbog lika. Jedino tako mogu, a da ne bude ovako kako ispada. lol!

Ali našla si Moskvu?  lol! Ja jesam i još neke kasnije, ali Moskva je bila prva.

Jesam, ali sam oslepela dotad. lol!
Nešto nisam nijedan grad uspela da nađem, kažem ti kad sam tek naletela na Kopenhagen.

Kao, sad se sjetila da ima sadašnjega.  lol! Sve gleda kad će ga prevariti, a brine o tome što ga nema na kolažu.  :P Nedostaje joj.

Jao, jao, ccccc.... Kuma, a ne veruje u našu ljuboF. lol!
Vidiš da nemam vremena da ga gledam, kako mi ne bi nedostajao. tuzni
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 3:25 pm

Saro, jesi li bolje? tuzni

Evo Ponchita sad samo linkove na kojima možeš pogledati prvu epizodu, pa ću posle i sve ostalo.
https://serijehd.blogspot.com/2020/01/tate-1-epizoda.html
https://www.dailymotion.com/video/x7r65b1

A ovaj prilog stvarno ne znam gde bi mogla pogledati, jel' neće ni to preko Prve?
https://www.prva.rs/show-biz/vesti/322009/tata-petar-promenio-sam-energiju-ovde-je-sve-novo-nov-je-i-jezik-tako-da-imam-casove-srpskog

E ovako već može.
Ok, gledam danas u toku dana prvu epizodu pa komentiram. (Ja inače volim vaš naglasak, govor, sjećaš se one ufuranosti u Operaciju trijumf smeh facepalm sramezljivko tako da me baš zanima jesu li vam i glumci onako karizmatični. A naravno da me zanima zbog Filipa isto.)

Ovdje mogu vidjeti video. I vidjela sam.

Baš mi je sad krivo ako na ovom linku ne uspeš da odgledaš prilog, baš je bio dobar, i rekao je toliko toga što je dušu dalo za komentarisanje. Aj neću da prepričavam dok ne vidim jel' si uspela da odgledaš.

Ajde, reci sve što ti je na duši i što želiš prokomentirati! lol!
Što je to što je tebi upalo u uho, što je to što te je oduševilo? Što će tamo biti narednih mjeseci, što želi ići na splav, što voli Beograd, što je umjesto satove rekao časove?

I eto, Filip je gostovao s predstavama tamo, a ti nisi išla. A kao voliš ga! Ayip! :P
Ovo kad spomene ženu i obitelj mislim da ionako nećeš komentirati.
A ovo da nije zadovoljan svojim izgledom - kad je bio mlad, htio je biti stariji, a sad kad ima bora opet ne valja. smeh

Da, tako da ako me nema ovih dana na forumu - znaj da jurim Filipa po BG-u. lol!

Ajde juri ga. smeh Nemoj samo meni kasnije kukati kako je Filip bio u Beogradu, a da ga ti nisi vidjela. I nemoj samo meni kasnije kukati i na kraju snimanja serije reći kako bi ti išla na lokaciju gdje snimaju. lol!

Pogledaj ovu prvu epizodu, molim te. Ne znam koliko će radnja i ostali glumci da te privuku, ali čisto da ga vidiš kao beogradskog advokata. smeh naklon Koliko je samo puta rekao bre u jednoj sceni. smeh

Zaboravila sam da prokomentarišem jedino što me baš odbija od serije, a to je uvodna pesma u interpretaciji Marije Šerifović. rolleyes Stvarno im to nije trebalo. sule1

Naravno. Nego, nije valjda da mu je bre postalo previše nagomilano pa da lupa i više nego što je potrebno samo kako bi više djelovalo da je od tamo? lol! Ma nije, ne bi Filip baš tako pretjerivao.

Ne slušaš i ne gledaš uvodnu špicu. Mislim da je to najbolje rješenje.

Znači, ako budu dali... Ti ćeš gledati???? wow wow wow

Znači, ako budu prikazivali, neću. lol! Ali bih mogla baciti oko, čisto da na velikom ekranu vidim kuma. Ja sam ionako najbolje dijelove, i jedine koje mene interesiraju, odgledala. lol! Što ima bolje od scena Sokola i Vike? Hiiiic. lol!

Da, kako to nisi shvatila dosad? lol!

Još mi je draže što gledaš, a ja te nisam nagovarala. :cereeeeek:

Pa shvatila sam da te raduje što gledam Ruse, ali tebi je moje gledanje Rusa čak i interesantnije od mog komentiranja s tobom ovdje. lol!

Da. Tvoja taktika nagovaranja se nije pokazala baš uspješnom. Osim što si me natjerala da odgledam pola VMLJ i Mažora. lol!

Awwwww, tebi je kao i meni i Sparks Maks malo bolji od nje, nas dve smo to isto konstatovale. :cereeeeek: Tj, meni lično je ona odlično iznela tu ulogu i generalno mi je odlična glumica, ali eto ako ih poredim, on mi je bolji.
E, ali da znaš da nisi jedina koja je baš taj razgovor sa mužem izvukla za jednu od scena koja joj nije baš najuverljivija.
Ali komentar za muža. smeh naklon

Ček? Sad hoćeš reći da smo opet u jednoumlju? lol! Mislim, i s Rusima.

Tko je još izvukao taj razgovor s mužem? smeh Ali stvarno mi je u toj sceni nešto nedostajalo.

Pre ovoga, ovo su snimili pre dve, tri godine. lol!

A joj, a ja baš htjela da ispadne da je ovaj nemoral kriv što je ona šutnula Kozlovskog. lol!

Mada, i dok sam gledala, osjeća se neko povjerenje u krevetnim scenama, ne mogu reći da nije. lol! Tako da me ne čudi tvoj odgovor.

Gledala sam u par stvari, uglavnom su to bile sporedne uloge, u jednoj je čak bio i prilično antipatičan. Tako da mi je ovde super. lol!

Dakle, na onoj utrci konja ja sam se tako nasmijala njegovoj faci i rečenici. smeh

To kad ti je bio antipatičan, kojem je tvom junaku (miljeniku) stao na žulj? lol!

Eto vidiš još jedan razlog zašto treba da gledaš ruske serije. lol! :cereeeeek:

Dobar pokušaj, ali ne može. smeh Trebaš ti sama uvidjeti ključne stvar. Nije dobro da ti ukazujem stalno, nije pedagoški. :P

Npr, Pavela se mediji redovno kače, na miru ga ne ostavljaju, ali on sve ignoriše (samo je jednom odgovorio kad su se dohvatili dece), dok Agata uvek sve komentariše, demantuje, odgovara im na razne načine...

Ah be ah. To kakav je Pavel mi je nešto poznato. A njoj, hmmm, možda je ženi previše dosadno.

Počinjem sa serijom najverovatnije sledeće nedelje, htela bih i ranije, ali mislim da ću tek uspeti. Za koliko se otprilike odgleda, koliko reče da je tebi trebalo?

A joj, bilo je to prije puno godina - zima, pred kolokvije ili ispite ( smeh). Ne znam, ali maksimalno brzo. Dva, tri dana. S tim da sam ja doslovno cijeli dan i noć gledala seriju. Možda nisam tri, četiri sata u danu gledala.

wow smeh wow smeh
I kako ja sad ovo da shvatim, kako????? lol!

Aha, tad se MC završio, nisi morala da je gledaš uz Cagu, a Bursin ti je bio simpatičan zbog lika. Jedino tako mogu, a da ne bude ovako kako ispada. lol!

smeh Tko zna što si ti zamislila u toj svojoj glavi, ali da te olakšam muke - kad je počela veza s Bursinom odahnula sam jer nisam imala živaca ni za fanove SerCaga ni za novinare više. Znala sam da je hoscakal sa svime. Što bilo da bilo, ja sam s veseljem pozdravila vezu.

Jesam, ali sam oslepela dotad. lol!
Nešto nisam nijedan grad uspela da nađem, kažem ti kad sam tek naletela na Kopenhagen.

Kako oslijepila, a Moskva u prvom redu piše? smeh Ja sam se umorila tražeći Istanbul. Samo sam tražila sva slova I i onda u svim smjerovima gledala hoću li ga naći. smeh :TolikoSamJadna:

Jao, jao, ccccc.... Kuma, a ne veruje u našu ljuboF. lol!
Vidiš da nemam vremena da ga gledam, kako mi ne bi nedostajao. tuzni

Možeš ti govoriti što god hoćeš, ali baš zato što sam kuma vidim kako mi zakidaš kuma u ključnim trenucima i provodiš vrijeme s bivšima. lol!

Baš ništa ne gledaš? Ni vlogove? lol!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 3:30 pm

Jesam, malo, bar nemam temperaturu vise. Ali i dalje ne mogu da ustanem. Danas sam malo zivnula toliko da malo prosetam internetom.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 5:10 pm

Jel stvarno nesto objavljeno ili Abdo opet pretpostavlja iz 'pouzdanih' izvora?

https://twitter.com/abbalcilar/status/1222551645692801025?s=19
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 7:20 pm

Jesam, malo, bar nemam temperaturu vise. Ali i dalje ne mogu da ustanem. Danas sam malo zivnula toliko da malo prosetam internetom.

Drago mi je.

Jel stvarno nesto objavljeno ili Abdo opet pretpostavlja iz 'pouzdanih' izvora?

https://twitter.com/abbalcilar/status/1222551645692801025?s=19

Nisam ništa njuškala, dapače, od jučer skoro pa i nisam ušla na twitter. Ali po ovome kako fanovi prenose Abdine riječi, a ne nekog drugog izvora, meni se čini da je njegovo.
Sam je stavio ovu rečenicu: Net bir tarih verilmedi ama, benim tahminim 20 Mart, en geç 27 Mart 2020 Cuma günü Internetten yayına verilecektir.

Meni je žao za reći jer poštujem ga kao Caginog fana, ali koliko se taj čovjek isprosipao, i da mu Caga osobno javi datum, ne znam bih li mu povjerovala.
Zadnji put ga je Cagina fanica upozoravala da ne govori netočne informacije u vezi vojske jer da nije napisao točne podatke u članku i on se oglušio.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 7:43 pm

BugeVugova, samo sam ti htjela reći da sam odgledala obje epizode Tata.

Beogradski advokat je načelnih Marko broj dva. lol! Čak mi se čini da i istu marku automobila voze. lol! S tim da je Marko bio mrvu zgodniji, mislim da je zbog frizure.
Kad si napisala koliko puta kaže bre u jednom trenutku sam promislila da će previše puta govoriti i da će onda isforsirano biti, ali nije ništa baš toliko pretjerano.
Čuje se razlika u govoru i prođe mu pokoja riječ, ali recimo da se uspio odmahnuti od svog zagrebačkog. Zapravo je jako dobar. topić
Pravi je ženskaroš. Ali baš. Njušim da će se spetljati s ovom svojom tajnicom.

Serija mi nije loša, dapače, bez reklama i bez onog što je bilo u prošloj i što će biti u idućoj, serija traje tridesetak minuta i uspjela sam se nekoliko puta po epizodi nasmijati.

Ne znam jesam li popamtila imena ostalih likova, ali skužit ćeš već na kojeg sam mislila. smeh
Svaki lik mi je na neki način doprinio seriji, baš su uklopili dobro različite vrste očeva, mada mislim da mi je Vlada? (onaj debili pizza-majstor) nekako najmanje sjeo.  Ne paše mu da žena radi, ne paše mu susjed, ljubomoran je, ne paše mu dijete koje je cinkaroš, ne paše mu dijete sveznalica. smeh Ali ima svojih bisera.
Veterinar mi je kao čovjek najbolji. Najpredaniji je od svih njih. Baš je tipičan otac princezice.
A glumac mi je komičan. Čovjek na dvije strane. Što god da napravi, onoj drugoj nije po volji.
Djeca ne glume loše zasad.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 7:59 pm

Aha, znaci njegovo je. Nisam ni citala tekst, samo sam usla i videla te datume, pa rekoh da te pitam.
Ma meni je on simpatican zato sto je tako stariji covek a tako veliki Cagin fan, mada je cinjenica da sve ovo radi zbog klikova.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyWed Jan 29, 2020 8:55 pm

Hahaha, bak, ovo je ziva istina. Najzad smo posle toliko godina otkrili ko je najbolji AFK par.

https://twitter.com/peyyez/status/1222608402179919874?s=19
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyThu Jan 30, 2020 3:30 pm

E juce vrtim kanale i naletim na neku nasu seriju u kojoj glumi onaj vas Marko yani tako se zvao u Ljubav u zaledju ne mogu da se setim kako se glumac zove, i vidim da prica srpski i cini mi se koliko sam videla u minut dva da mu ne ide lose.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyFri Jan 31, 2020 12:12 am

Aha, znaci njegovo je. Nisam ni citala tekst, samo sam usla i videla te datume, pa rekoh da te pitam.
Ma meni je on simpatican zato sto je tako stariji covek a tako veliki Cagin fan, mada je cinjenica da sve ovo radi zbog klikova.

Evo, ovoga puta možda i nije njegovo nabadanje ako je stvarno ovo točno. Nisam provjeravala.
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 09-B3-CAD1-8315-493-A-B4-D6-6-B87173-B2339

Problem je moj što mu ja teško išta vjerujem, jer je toliko puta pisao kao da ima provjerene informacije, a puno fanova ispalo informiranije od njega.

Hahaha, bak, ovo je ziva istina. Najzad smo posle toliko godina otkrili ko je najbolji AFK par.

https://twitter.com/peyyez/status/1222608402179919874?s=19

Mislim da je Koray bio jači s pićem, ali da. Apsolutno točno. Što jest, jest. Nije da smo mi to samo jednom spomenule tokom gledanja serije. Mislim da je Caga, tj. Emir, bio idealan sponzor u to vrijeme.   lol!

E juce vrtim kanale i naletim na neku nasu seriju u kojoj glumi onaj vas Marko yani tako se zvao u Ljubav u zaledju ne mogu da se setim kako se glumac zove, i vidim da prica srpski i cini mi se koliko sam videla u minut dva da mu ne ide lose.

E pa tu seriju ti Bondarenkova i ja gledamo. Nije loša, traje pola sata otprilike epizoda ako izbaciš što je bilo u prošloj, uvodnu špicu i što će biti u idućoj. I komentirali smo ovdje seriju i video prilog o Filipu. Danas je bila četvrta ako se ne varam. Ja sam odgledala treću.

E da.
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 96-A3-E7-F1-A4-BE-42-B7-899-B-EE1620040-A81
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyFri Jan 31, 2020 12:15 am

Tata 3. epizoda.
Manje mi je bila smiješna od prve dvije, zapravo, nije mi uopće bila smiješna. Ali je bila dobra epizoda. Malo udara po emocijama.
Meden mi je Petrov sin. Ova baba koja se pojavljuje - je li to njegova mama maskirana?

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyFri Jan 31, 2020 12:25 am

Saro, ja ću ostaviti komentar za epizodu, a ti čitaj NAKON što odgledaš. Jedva čekam da odgledaš ako nisi. Fale mi sad tvoji komentari za potpunu sliku.

DEK

Rejting je odličan. A ni ne čudi kad vidiš da je epizoda ovakva.

Kad sam vidjela da epizoda ima manje od dva sata, minutu ali ipak manje  lol! , toliko sam se oduševila. Ubuduće sve serije koje gledam želim da su na Acunovom kanalu ako će samo ovoliko trajati.  smeh

Ne mogu reći da mi je ijedan nastavak loš. Dapače, čak me i iznenadi. I zanimljivo mi je cijelo vrijeme, vjerujem da bi još i zanimljivije bilo da sve razumijem.

Ne znam otkuda da krenem, evo od kraja ću. Nadala sam se, ali zbilja, da neće ući u toliku dramu. Srce mi ne može podnijeti ovo s djecom. Ne znam koja je budala (Faruk ili onaj kreten, doduše oba su kretena, ali sad mislim na mafijaša) prijavio socijalnoj službi da maloljetnici rade za Mehdija, ali tako me steglo i na sve ono prethodno baš dokrajičilo. Mehdi tu djecu obožava, voli, odgaja kako treba s pravim moralnim vrijednostima. On diše za tu djecu, ta djeca ga vole, poštuju i on im je sve. Je, imaju pravo se obrazovati i sve, to stoji, ali ako su zadovoljni s onim što rade i ako žele biti tu gdje jesu i sretni su živeći kako žive onda stvarno. Nemam sad snage za povlačenje po domovima i svemu. Ne znam hoće li ovo sad prikazati pod to da će ZiM ostati u braku pa posvojiti djecu ili što.

Mehdi me slomio. Svaka čast tom čovjeku. Sad mogu reći da je baš onakav kakvim sam ga zamišljala. Predivan. Znala sam da će mu biti teško vjerovati Zeynep nakon laži, ali kad je stavio nju ispred svojih (i obiteljskih) nekih želja i potpisao tu rastavu, kako bi ona sama mogla odlučiti što želi, mi je tako odlično. Koliko god ona mislila da on odustaje od nje, ili što li je već mislila kad je uspoređivala Mehdija s Farukom, nije ni svjesna da boljeg čovjeka od Mehdija, i da svijećom traži, neće naći. Mehdi je sve ono što Faruk nije niti će ikad biti. Koliko god ona prigovarala Mehdiju da ne želi da odlučuje umjesto nje, a Faruku na to isto šutjela, Mehdi je napravio upravo to što je od njega uvijek tražila - pustio je da sama odluči, a onaj kreten je, na istu foru po tko zna koji put, odlučio za nju. Kad su se odlučili ženiti Mehdi je rekao da pristaje, njena je bila zadnja, kad su se razilazili, on je potpisao, ali njena je bila zadnja. Ni po čemu on nju nije nagovorio na išta. Iako su potpisali, nadam se da do rastave neće doći. Ali ovo je trebalo. Ako se ponovno spoje, tj. kad se ponovno spoje, kreću ispočetka. Nadam se.

Zeynep mi je u jednom trenutku bilo žao, u jednom trenutku sam promislila salaaaaaaaak. Što je najgore, razumijem je, ali je salak. Što jest jest, u onoj kući i pola njih treba poslati u tri krasne i misliti na sebe. Kad je već potpisala rastavu, salaaaak, što nije kao čovjek zagrlila Mehdija, što se nije oprostila od tog čovjeka prema kojem očito ima neke simpatije, drag joj je. Čovjek ti je bio 'muž' (ajde što ti je bio muž, brinuo se o tebi više nego itko od familije), lijepo ti je čak i rekao kad si odlazila, daj vrati se i zagrli čovjeka, reci da je i tebi on u lijepom sjećanju, nešto.  facepalm

Detalj kad Mehdi šalje Kibrit da odnose pare Zeynep me oduševio do kraja. :cereeeeek:  I kad, unatoč svemu, daje Zynepe ključeve neke. Neku kućicu iznajmio, što li, za njene roditelje i nju ako bude htjela? (Jesam li to dobro pokopčala?) Ma što reći - pravi je. Baš je muško.

Mujgan piči po živcima i dalje. Mlađa sestra je ok. Emine me iznenadila. Zapravo, Emine je dobra prijateljica, ali Emine nije shvatila da Zeynep Faruka baš i ne voli. U jednom trenu mi je djelovalo kao da želi rastaviti Zeynep i Mehdija. Nadam se samo pogrešan dojam.
Komšinica, i dalje joj ne znam ime, je postala naporna. U više puta je virila kroz prozor. Sva sreća pa nije pozvala Mehdija kod sebe. Znaš da sam u par trenutka promislila pa neće ovaj valjda k njoj.  smeh

Glumci.
Mogu reći da su redom dobri glumci u seriji. Baš dobri ili su se jako dobro uklopili u karakter.  Samo ću neke sad istaknuti.
Faruk - hm, jest da ni Ibro nije mlađahan, ali meni Engin ne ide uz Demet. Ali ajde, takav je da mi može biti antipatičan pa neka ga. Kod njega nisam osjetila neku ljubav prema Zeynep, ali kao što smo i komentirale ne znam voli li je lik baš toliko ili je stvar ega.

Mujgan - glumica je za deset. Točno je pokazala ono što je likom bilo zamišljeno. Mlađa sestra isto.
Prijatelj - ovaj glumac je odličan. I to ću ponoviti sto puta i vjerojatno u svakoj epizodi. Odličan. Baš mi je drago što je u seriji.

Helin - ispred ove djevojke je blistava karijera. Svaka čast. Mala em zrači pozitivnom, em dobro glumi.

Ibro - čovjek, muškarac, glumac. On toliko rastura da ja ne znam što bih napisala. Ovog čovjeka gledati kako glumi, a ne glumi je zbilja nešto neopisivo. Taj njegov pogled... Ta suza kad se sprema. Taj očaj, tuga, bijes, nemoć. A tek ljubav. U jednom trenu mi djeluje muškarac nad muškarcima, zavodnik i muškarčina, a u drugome krhko ranjivo dijete. I to sve unatoč brkovima. Neopisivo mi je drago, najviše zbog njega samog, da seriji dobro ide. Nije mi jasno zašto ga Turci ne vole baš toliko.

Bome su na društvenim mrežama aktivni. Lijepo se oni druže na snimanju.

Fragi za 5. epizodu. Tri puta sam ga gledala.  smeh
Nemam pojma o čemu ona i Mehdi govore i kakva sad knjiga je u pitanju. Ček, je li ona ovo Emine opet spominje da se zbog roditelja vratila?! Tako mi je žao što Kibrit gura vrata.
Ali zato kraj fragija kad napokon ova skonta zašto joj je Mehdi dao slobodne ruke.  :cereeeeek:

Inače, pjesma Git dok su se rastavljali i pozdravljali me dotukla.  placljivko
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyFri Jan 31, 2020 12:40 am

Ovaj Faruk zasad nije pokazao da je baš loš, ali eto, ne mogu ga. Ovo putovanje u London, pa čak i njegov ulazak u bus bi se moglo opisati i kao jako romantično, ali svejedno. Nisam mu ja kriva kad ne vidim da ga Zeynep voli... I kad naspram sebe ima Mehdija. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 EmptyFri Jan 31, 2020 4:50 am

E ovako već može.
Ok, gledam danas u toku dana prvu epizodu pa komentiram. (Ja inače volim vaš naglasak, govor, sjećaš se one ufuranosti u Operaciju trijumf smeh facepalm sramezljivko  tako da me baš zanima jesu li vam i glumci onako karizmatični. A naravno da me zanima zbog Filipa isto.)

Jao da, ti voliš naš naglasak i govor.
Iskreno, meni je u ovoj seriji jako malo poznatih glumaca, sem Branka Jankovića (Vladda lol! ), Ljubinke Klarić (Lola) i još nekih, ove ostale skoro da ni ne znam. Tako da ako mene pitaš, nije baš najreprezentativnija podela, ali dobro, k'o da je to i bitno.

Ajde, reci sve što ti je na duši i što želiš prokomentirati!  lol!
Što je to što je tebi upalo u uho, što je to što te je oduševilo? Što će tamo biti narednih mjeseci, što želi ići na splav, što voli Beograd, što je umjesto satove rekao časove?

I eto, Filip je gostovao s predstavama tamo, a ti nisi išla. A kao voliš ga! Ayip!  :P
Ovo kad spomene ženu i obitelj mislim da ionako nećeš komentirati.
A ovo da nije zadovoljan svojim izgledom - kad je bio mlad, htio je biti stariji, a sad kad ima bora opet ne valja.  smeh

E pa sad si ti sve iznela. lol!
Mene je najviše oduševilo što uzima časove srpskog, baš mi je zvučalo nekako preslatko. :cereeeeek: Ali mi je drago da mu se sviđa Beograd, nadam se da je to rekao zato što stvarno tako misli, jer i ja mnogo volim Beograd i onda volim da čujem kad ljudi koji mi se sviđaju kažu da im se sviđa Beograd. lol!
Na splavovima ćemo se bar (valjda) videti, ako nigde drugde. lol!
A bilo mi je zanimljivo kad je rekao da je sa hrvatskim kolegama uglavnom prošao sve i sad mu je izazov sa novom ekipom. Ma sve mi se svidelo što je pričao, osim deo za ženu. lol! I kako ja sad da ga jurim i teram ga na preljubu, aj mi reci! smeh

Ovo za predstave ayip vala, no comment. Kad sam počela da ga pratim tek od NG. :nijeopravdanjeznamaliopet:

A za izgled ga sve razumem puta milion. lol!

Ajde juri ga.  smeh Nemoj samo meni kasnije kukati kako je Filip bio u Beogradu, a da ga ti nisi vidjela. I nemoj samo meni kasnije kukati i na kraju snimanja serije reći kako bi ti išla na lokaciju gdje snimaju.  lol!

A stvarno, nikad mi nije bio bliži. :cereeeeek: lol!

Znači, ako budu prikazivali, neću.  lol! Ali bih mogla baciti oko, čisto da na velikom ekranu vidim kuma. Ja sam ionako najbolje dijelove, i jedine koje mene interesiraju, odgledala.  lol! Što ima bolje od scena Sokola i Vike? Hiiiic.  lol!

Ma može i tako. :cereeeeek: Pa onda meni donosiš skrinšotove. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Pa shvatila sam da te raduje što gledam Ruse, ali tebi je moje gledanje Rusa čak i interesantnije od mog komentiranja s tobom ovdje.  lol!

Da. Tvoja taktika nagovaranja se nije pokazala baš uspješnom. Osim što si me natjerala da odgledam pola VMLJ i Mažora.  lol!

A taman kad sam prestala da se nadam kako ćete ikad išta rusko gledati. :cereeeeek: lol!

Ali to je onda stvarno bila odlična taktika, i jako uspešna. smeh

Ček? Sad hoćeš reći da smo opet u jednoumlju?  lol! Mislim, i s Rusima.

Tko je još izvukao taj razgovor s mužem?  smeh Ali stvarno mi je u toj sceni nešto nedostajalo.

Najozbiljnije, hoćeš skrinštove da vidiš? lol!

Ja sam to pratila i čitala komentare, uglavnom su bili podeljeni - ili je bila vrhunska njena izvedba Ane, ili su je pljuvali kako veze s glumom nema. I ovaj drugi tabor je stalno navodio razgovor s mužem kao primer. lol!

A joj, a ja baš htjela da ispadne da je ovaj nemoral kriv što je ona šutnula Kozlovskog.  lol!

Mada, i dok sam gledala, osjeća se neko povjerenje u krevetnim scenama, ne mogu reći da nije.  lol! Tako da me ne čudi tvoj odgovor.

Pa sad, u prvom njihovom filmu u kom su se smuvali je bilo isto nemorala, i to kakvog. lol!

Da, oseća se poverenje, ali npr. za razliku od Pavela i Agate kod kojih se to oseća svuda, kod ovo dvoje tačno tamo gde treba. Ali npr. u onoj sceni plesa, kad se gledaju, meni tu pršti hemija, ali nekako da ne znaš da su i privatno zajedno mogla bi samo da nagađaš, jer stvarno glume dvoje koji se upravo zaljubljuju jedno u drugo.

Dakle, na onoj utrci konja ja sam se tako nasmijala njegovoj faci i rečenici.  smeh

To kad ti je bio antipatičan, kojem je tvom junaku (miljeniku) stao na žulj?  lol!

A jeste smešan u toj sceni, baš odskače od napete situacije. smeh

Ljubavi. lol!

Dobar pokušaj, ali ne može.  smeh Trebaš ti sama uvidjeti ključne stvar. Nije dobro da ti ukazujem stalno, nije pedagoški.  :P

smeh smeh smeh

[quote="Poncha"]A joj, bilo je to prije puno godina - zima, pred kolokvije ili ispite ( smeh). Ne znam, ali maksimalno brzo. Dva, tri dana. S tim da sam ja doslovno cijeli dan i noć gledala seriju. Možda nisam tri, četiri sata u danu gledala.

Onda je jasno zašto si tako brzinski odgledala. lol!

smeh Tko zna što si ti zamislila u toj svojoj glavi, ali da te olakšam muke - kad je počela veza s Bursinom odahnula sam jer nisam imala živaca ni za fanove SerCaga ni za novinare više. Znala sam da je hoscakal sa svime. Što bilo da bilo, ja sam s veseljem pozdravila vezu.

Pa da, skontala sam onda dobro. lol!

Kako oslijepila, a Moskva u prvom redu piše?  smeh Ja sam se umorila tražeći Istanbul. Samo sam tražila sva slova I i onda u svim smjerovima gledala hoću li ga naći.  smeh :TolikoSamJadna:

Kako, pa ne znam ni sama, samo znam da je neki đavo hteo da je nikako ne nađem. smeh
A mogla sam ja to tvoje da probam, kako se nisam setila. facepalm

Možeš ti govoriti što god hoćeš, ali baš zato što sam kuma vidim kako mi zakidaš kuma u ključnim trenucima i provodiš vrijeme s bivšima.  lol!

Baš ništa ne gledaš? Ni vlogove?  lol!

Nije istina! suze

Pa kad je samo jedan jedini izbacila i tu ga ima vrlo malo. Kretenka. kafa
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 27 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 27 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo