Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyMon Dec 09, 2019 10:05 pm

Bugevugova, jesi li ovo ti? :P

https://www.instagram.com/p/B5ymNs2iAQ_/ lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyMon Dec 09, 2019 10:05 pm

A da.

Ova serija je po nekoj knjizi?
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 ELVUcEjW4AATYTu?format=jpg&name=large
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 12:54 am

Sara Ulusoy ::
Ustvari znam zasto Poncha ne moze da navede pet serija, zato sto Caga nema pet serija. lol!

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh

Oplakah ovo, e jesi ubola. naklon
Zato nije ništa odgovorila na moju listu, jer nema nijedne Cagine serije. lol!

Razmišljala sam se dal' da stavim MC na peto mesto (isto iz sentimentalnih razloga), ali pitanje je bilo najbolje turske serije, pa sam isključila emocije.

Poncha ::
smeh Je... se, da ti tako kažem...smeh  Ali galiba si u pravu. naklon smeh

Aj, kad bih išla navačiti pa ubacila i EY prvi i drugi pokušaj zajedno (smeh znam da zvuči smiješno) došlo bi se do pet,
ali uz sve to Protector nikako na listu najboljih ni najdražih ne bi mogao doći. Sorry Caga.

Vriiiiiištiiiiiim smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh  smeh

Šalu na stranu, apsolutno je razumem što ne može da sastavi listu, ja samo za Pavelove serije imam top 5. lol!
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 12:57 am

Aj, da ne stavljam uvijek Cagu smeh (ovdje ga nije ni bilo lol! ) Baris je tako hit bio ovdje.

https://www.instagram.com/p/B5dj_QHBUwc/

Čovek je glumac! :cereeeeek: naklon
Baš je lepo ponovo videti ovakve scene, sad kad se setim da sam to gledala uživo skoro da ne verujem.

Bugevugova, jesi li ovo ti? :P

https://www.instagram.com/p/B5ymNs2iAQ_/ lol!

Ne, ali dobra je fora. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 1:00 am

Večerašnja epizoda NG - Željka ista ja kad pijem. smeh U stvari i nismo skroz iste, ona je mnogo kruta kad je pijana, umesto da se lepo opustila i zaigrala sa Karlom na šipki. lol!

Ali Marko sa onim Oženio bih te!wow naklon stidljivko Ajme, ja bih se momentalno udala za njega da mi je to rekao. :cereeeeek:
I posle ona scena kad se Petra prisećala njih dvoje kad su se upoznali, baš me je raznežila.<3 A povlačim sve šta sam govorila, jebeš i Petru, sad samo hoću da vidim venčanje.

Btw, i Tomo je na neki način imao prosidba momenat. smeh

Nego jel' ovo što sad ubacuju Krešu znak da ćemo ga videti na kraju? :cereeeeek:
Valjda nisu toliki debili da pošalju i Almu u Irsku, a ne pokažu nam Krešu.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 1:35 am

Ne znam što da ti kažem, ali ako su zbrljali kraj meni to može sličiti samo na to da će nekad nastaviti seriju.
Iako, ako ti ne želiš, bolje bi bilo da ne nastavljaju.

Nije kraj zbrljan, samo nekako nije očigledan i jasan. Npr. mnogima kraj Ezela nije jasan, ali ti imaš priliku malo nakon što dođeš sebi da sklopiš kockice i sve povežeš, ovde je sve prebrzo, od početka nije tačno određena granica gde je Gribojedov, a gde sadašnjica, ko se sa kim igra i zašto... Ima neka fora sa svim tim, samo mi treba kreativnosti da skontam koja. lol!
A drugu sezonu neću iz više razloga, a između ostalog... Ako su Mrtve duše druga sezona, ko meni garantuje da ću Pavela gledati u nastavku? To su drugi likovi, to je već Gogolj. Jebem im sunce rusko sa njihovom književnošću, sad su našli da eksprimentišu sa klasicima. smeh

Yani, za Stankove serije vrijede jedna pravila, Pavelove druga i slično? Ili?  smeh Mislim - nije da te ne bih shvatila i da to kažeš.

Pa baš to, nije mi se baš vidio potencijal i svašta nešto. Gledala sam ja i neke druge ruske parove gdje je svega toga više prštalo.

Pa sad. smeh
Znaš kako, mene je Stanislav navikao na melodrame, čast izuzecima kojih ima, ali uglavnom on snima to. I da, troši talenat na gluposti, ali meni je svejedno, važno mi je da ga gledam. Zato i ne očekujem neki kvalitet od njegovih serija. A od Pavela uvek mogu da očekujem nešto novo, drugačije, zanimljivo, same radnje njegovih serija su moj tip serija, ja to inače volim da gledam. Što ne znači da zbog Pavela ne bih gledala neku glupost, ili da ne priželjkujem Stasu da malo prošara po žanrovima.

Koje druge ruske parove? Aj sad da čujem. lol!
Bez zezanja, stvarno me zanima koji su tebi od ovih svih što si ih dosad gledala uz mene ( smeh ) najbolji parovi.

Pa naravno. Vidiš da se pojavio baš u pauzi kad ništa nemaš od Pavela, ovu seriju njegovu nisi skontala, nema Kozlovskog i još ta "trudnoća". Pogodio pravi termin kad bi se mogao vratiti, barem malo.

Ali on se tako pojavi i nestane. tuzni Gde ću ga sad opet gledati...

Bojim se ja nekad ovog jednoumlja.  lol!

smeh
Stvarno ne razumem zašto. lol!

Lik nije htio sudjelovati u žalbi, ali kad je vidio koliko su nepismeni uzeo "olovku" u ruke. :PoznatoMiNešto:  facepalm

smeh smeh smeh

Oha, to je baš neka službena nagrada. Ne trebaš prevoditi što je rekao, ali možeš reći zašto nije došao.

Stvarno su rekli da je dobro da Agata nije preuzela nagradu?  smeh  wow

Zbog snimanja, zaglavio je u S.P.

Nisu to rekli, nego su pretpostavili da će Agata, pa su se zbunili kad je menadžerka izašla i pokupila nagradu. lol!

Ne znam da kažem ili ti to već pretpostavljaš... Opet je uhvatio uši naočalama, ali ovog puta se one toliko ne vide od kose.  naklon  smeh Baš je nekako svoj.

Sav je svoj. <3

Ay kusura bakma, canim... Baš mi dug jezik.  facepalm

smeh

Izgleda da mi je bolje da stvarno sustum.  smeh

Pa da, nisu realno pokvarili sliku, ali je mogla biti još bolja bez toga. Ali kum je vrh.

Ako ćeš da prozivaš uši i nakit, navikla sam, ne moraš da se suzdržavaš. lol!

:cereeeeek:

A što ću, niti pitati smijem, niti komentirati smijem...  lol!

smeh
Ma možeš, uvek možeš. Ali nemam ništa pametno da ti odgovorim na to. lol!

Mislim da je ova majica stvorena za njega. Možda bi i Kivi dobro došla, ali ovom bi bila savršena.

Za Cagu je kao stvorena.
Nemoj da se naljutiš, ali mislim da bi i Kozlovskom odlično došla, pogotovo što je imao jedan film na tu foru. :cereeeeek:
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 1:47 am

Mrs BugeVuge ::
Da, zaboga, kako sam ovo zaboravila da ti pokažem! Objavila ove dve fotke na instagramu, u opisu pitala 1 ili 3? 🤔 , tek Pavel među prvima komentariše "3". A nije lajkovao. Vrlo zanimljivo. lol!
https://www.instagram.com/p/B5krYpMK5El/

Btw, odgovorila mu je - Nisam ni sumnjala)) lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 2:18 am

Pa ja ne mogu da verujem šta vidim!!!! oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho  oho-ho  oho-ho  oho-ho  oho-ho
https://youtu.be/8CYdG8YXdXk?t=1283

Vredi gledati stare Agatine vlogove, šteta samo što ih Pavel nije skinuo do kraja. st_bond st_bond st_bond st_bond st_bond
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 2:19 am

I kako ja sad da spavam? smeh
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 3:51 pm

Izbacuju stare videe i sad ova čuvena scena kad Ezel priča Eysan da se zaljubio u Bade, dole jedan komentar Ben bi travestiye aşık oldum eyşan smeh naklon
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 6:37 pm

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh

Oplakah ovo, e jesi ubola. naklon
Zato nije ništa odgovorila na moju listu, jer nema nijedne Cagine serije. lol!

Razmišljala sam se dal' da stavim MC na peto mesto (isto iz sentimentalnih razloga), ali pitanje je bilo najbolje turske serije, pa sam isključila emocije.

Rugajte se vi meni koliko hoćete, ja se sama sebi isto rugam. lol! Da sam mogla sastaviti listu onog što je najbolje, a ja gledala, onda bih i napisala, ali ne mogu. Galiba ja gledam sve neka sranja.
Ali teško mi reći da biram serije koje su sranje za gledanje i još uživam u njima. facepalm Te nikako ne mogu na listu najboljih. A bilo bi apsurdno da na listu stavljam serije koje sam pljuvala.

Večerašnja epizoda NG - Željka ista ja kad pijem. smeh U stvari i nismo skroz iste, ona je mnogo kruta kad je pijana, umesto da se lepo opustila i zaigrala sa Karlom na šipki. lol!

Rekla sam ja da imate mnogo toga sličnog. lol!

Ali Marko sa onim Oženio bih te!wow naklon stidljivko Ajme, ja bih se momentalno udala za njega da mi je to rekao. :cereeeeek:
I posle ona scena kad se Petra prisećala njih dvoje kad su se upoznali, baš me je raznežila.<3 A povlačim sve šta sam govorila, jebeš i Petru, sad samo hoću da vidim venčanje.

Marko je tu bio odličan. :cereeeeek: naklon A meni je ona opet ispala koza. rolleyes Eno se još nešto nećka.

Nego jel' ovo što sad ubacuju Krešu znak da ćemo ga videti na kraju? :cereeeeek:
Valjda nisu toliki debili da pošalju i Almu u Irsku, a ne pokažu nam Krešu.

S obzirom na to koliko su ga spominjali imaju dvije opcije - ili ga dovesti ili Almu poslati za njim. Nema druge. Ne znam jesu li toliki debili. Sve ovisi jesu li platili Momu za jednu scenu.

Bu arada, meni je ponovno Božo bio :cereeeeek:. To što je poštenjačina mi je baš ekstra. A i nekako mi je u ovoj epizodi bio nekako opušteniji.

Nije kraj zbrljan, samo nekako nije očigledan i jasan. Npr. mnogima kraj Ezela nije jasan, ali ti imaš priliku malo nakon što dođeš sebi da sklopiš kockice i sve povežeš, ovde je sve prebrzo, od početka nije tačno određena granica gde je Gribojedov, a gde sadašnjica, ko se sa kim igra i zašto... Ima neka fora sa svim tim, samo mi treba kreativnosti da skontam koja. lol!
A drugu sezonu neću iz više razloga, a između ostalog... Ako su Mrtve duše druga sezona, ko meni garantuje da ću Pavela gledati u nastavku? To su drugi likovi, to je već Gogolj. Jebem im sunce rusko sa njihovom književnošću, sad su našli da eksprimentišu sa klasicima. smeh

Ništa to. Nema druge sezone, a sve i da je bude, a nema Pavela, to ne trebaš ni gledati.

Pa sad. smeh
Znaš kako, mene je Stanislav navikao na melodrame, čast izuzecima kojih ima, ali uglavnom on snima to. I da, troši talenat na gluposti, ali meni je svejedno, važno mi je da ga gledam. Zato i ne očekujem neki kvalitet od njegovih serija. A od Pavela uvek mogu da očekujem nešto novo, drugačije, zanimljivo, same radnje njegovih serija su moj tip serija, ja to inače volim da gledam. Što ne znači da zbog Pavela ne bih gledala neku glupost, ili da ne priželjkujem Stasu da malo prošara po žanrovima.

Koje druge ruske parove? Aj sad da čujem. lol!
Bez zezanja, stvarno me zanima koji su tebi od ovih svih što si ih dosad gledala uz mene ( smeh ) najbolji parovi.

A bi li voljela da Pavel radi melodrame? Da malo zamijene uloge i projekte? Kako bi onda vrednovala seriju? Bi li kriteriji bili isti ili bi tu za Stankove serije vrijedilo isto kao što je i dosada?

Pa Pavel i Vika, Vlad i Vera, ne sjećam se više imena likova - ali Stanko i Irina, Maks i žena mu... (:NemojMiSadOčitatiBukvicu:)

Ali on se tako pojavi i nestane. tuzni Gde ću ga sad opet gledati...

smeh Gledat ćeš nekoga drugoga u međuvremenu. lol! Gle, ja Cagu nisam gledala više od pola godine, i vidi me.
Snimat će on opet nešto uskoro, uostalom, on ti je barem živ na instagramu.

A možeš ti i reprizirati nešto. lol!

Stvarno ne razumem zašto. lol!

Zato što znaš što želim reći.

Nisu to rekli, nego su pretpostavili da će Agata, pa su se zbunili kad je menadžerka izašla i pokupila nagradu. lol!

To već drukčije zvuči. Ja sam mislila da su se izrugali s Agatom. smeh

Ako ćeš da prozivaš uši i nakit, navikla sam, ne moraš da se suzdržavaš. lol!

Ma nije to, izgleda da kad prokomentiram te spuštam na zemlju. facepalm

Za Cagu je kao stvorena.
Nemoj da se naljutiš, ali mislim da bi i Kozlovskom odlično došla, pogotovo što je imao jedan film na tu foru. :cereeeeek:

Ma zašto bih se ljutila? Ako ćeš mu je kupiti, da ti dam link? lol! Ali ovome mome je to dio života, njegova ljubav.

Btw, odgovorila mu je - Nisam ni sumnjala)) lol!

rolleyes

Pa ja ne mogu da verujem šta vidim!!!! oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho oho-ho
https://youtu.be/8CYdG8YXdXk?t=1283

Ni ja. Čudi me od njega, koji ne voli njene vlogove, da je to napravio. lol!

Vredi gledati stare Agatine vlogove, šteta samo što ih Pavel nije skinuo do kraja. st_bond st_bond st_bond st_bond st_bond

Dok je Agate ti ne možeš reći da nemaš što Pavelovo gledati. lol!

Mene čudi kako ona njih nije snimila u kojoj neprimjerenoj situaciji. rolleyes

I kako ja sad da spavam? smeh

Jesi li spavala ili ne?
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 6:52 pm

Znaci ova Ibrina ce biti po istinitoj prici. Uf, ne volim ni filmove ni serije koje su po istinitoj prici, uglavnom to bude teska drama sa nesrecnim krajem. Ali Istanbullu gelin nije bila takva, pa eto ima nade da mozda nece biti nesto pretesko.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 6:54 pm

Jebote, valjda ce mi uspeti neka serija. Stvarno sam vec pocela da kriziram. Em vec dugo nema dobre serije za koju bih se bas onako vezala, em od AsFera nisam imala par.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyTue Dec 10, 2019 8:19 pm

Meni ova Ibrina djeluje da će biti neka takva, ne znam zašto. ne znam

Canim, ne znam što da ti kažem. Ne mogu ni ja reći da sam se usrećila sa svojima. Možda bolje da ih ne gledam. Samo mi ostane neki gorak ukus.
Ni za jednu se nisam baš vezala toliko da ne mogu dočekati fragije, slike i slično.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 8:19 am

Saro, evo jedne vijesti koja bi tebe mogla obradovati ako je točna.

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 D622-A950-5-D8-D-4-F63-AC2-A-C4-E1-D9430-D7-A Je li ovo drugi put da nju vežu za neki Cagin projket?

https://www.takvim.com.tr/saklambac/2019/12/11/merve-bolugurun-basina-talih-kusu-kondu-cagatay-ulusoyun-yeni-filminde

Mene svakako raduje rečenica: Senaristlik ve yönetmenlikte kendini geliştiren Çağatay Ulusoy, gelecek yıl çekilmesi planlanan filmin senaryosu için şu sıralar hummalı şekilde çalışıyor.. I želim vjerovati da je istina bold. Za drugo više-manje jer mi nije jasno što bi više imao raditi na scenariju.

Ali ček. Je li ono ona Dalkalica bivša žena?

Inače, nju je stvarno upratila sad nedavno Enginova agencija na instagramu. I k tome, bak što joj piše na profilu - https://www.instagram.com/mervebolugur/?hl=hr
Merve Boluğur
Engin aykanat agency
enginaykanat.com
Dakle, ona je nova u Enginovim skutima.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 6:20 pm

NISTA NISAM VIDELA!!!!!!!!!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 6:23 pm

Posto nisam videla, da predjemo na vedrije teme...

Tuba i Caga, bogami hemija na visokom nivou.

https://twitter.com/hazcag_delisi/status/1204793910624706560?s=19
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 7:35 pm

Merve je zavisno od partnera manje vise solidna ili losa glumica. U KGu je bila solidna i imala je hemiju sa Kivom, ali posle sam je gledalanekih deset minuta u nekoj seriji, bila je bas ocajna. Tako da ne znam. Ova JS na tw kaze da to nije tacno da ce mu ona biti partnerka, da ce se onaj njegov film snimati, ali da ce osim glavnih uloga sve ostalo biti no name glumci. E sad, imala je ona pouzdanih informacija i pre, tako da cemo videti.

Da, Merve je bila njegova zena, bio im je Caga na svadbi koliko se secam.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 9:39 pm

NISTA NISAM VIDELA!!!!!!!!!

Samo sam te čekala. Samo. Tamam kad nisi. Drago mi je. Bolje za tebe.
Meni jutrošnja slika uje Keme nikako ama nikako iz glave ne izlazi. Ah, be, kad je Poncha govorila to ovo ljeto pola egofc-a je skupa s novinarima pjevalo svoje.
Ja čak imam jednu bilješku na mobitelu koju sam mislila ovdje napisati pa nisam, ali eto vidim da sam bila u pravu.

Posto nisam videla, da predjemo na vedrije teme...

Tuba i Caga, bogami hemija na visokom nivou.

https://twitter.com/hazcag_delisi/status/1204793910624706560?s=19

Vedrije? smeh Meni sve crna do crne. lol! Ali ajde, ova me obradovala ipak. :cereeeeek: Predivan mi je. (Nije da nije i na onoj gore spomenutoj, ali nemaš ti brige kad je nisi vidjela. Blago ti se.)

Da ti pravo kažem, meni kemija itekako vidljiva na slici. Itekako. Pršti. Njemu osmijeh od uha do uha. Ona gleda u njega, on u nju, nitko u Umuta koji nešto u svom filmu govori.
Mislim da ova slika stoji na nekom od zidova Umutovih lokala jer mi je poznata nekako.
Ali zašto kažem crna. Zbog Tube i zbog ovog što je nekad davno izjavio:
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 7343-CD2-E-593-B-4-E63-8756-63442014-CA2-F Ben kiskandim. lol! I samo bi mi falilo da netko "dobronamjeran" kaže kako je Caga kriv zbog neke svađe Tube i Umuta. lol!

Merve je zavisno od partnera manje vise solidna ili losa glumica. U KGu je bila solidna i imala je hemiju sa Kivom, ali posle sam je gledalanekih deset minuta u nekoj seriji, bila je bas ocajna. Tako da ne znam. Ova JS na tw kaze da to nije tacno da ce mu ona biti partnerka, da ce se onaj njegov film snimati, ali da ce osim glavnih uloga sve ostalo biti no name glumci. E sad, imala je ona pouzdanih informacija i pre, tako da cemo videti.

Bila je ona u nekoj seriji s Yusufom i tu mi je izgledala kao vještica. Ne znam je li zbog karaktera ili izgleda, ali eto. Nisam gledala, samo neke najave vidjela.

JS je nije loš stalker, dapače, informacije koje dobije su najčešće od fanova i ljudi koji pohode set, a možda i poznaju nekog od ovih oko Cage i zna često ubosti dobre stvari. Nekad promaši, ali nije baš da totalno lupa bez veze.
Ja čak i vjerujem da su za Cagin film od poznatih samo glavni glumci, ostali su manje poznati, nepoznati i statisti. Moguće je da će samo snimanje, mislim način, ličiti na ono što je radio prošlu zimu.

Znači. Od članka točno jest da je ona kod Engina u agenciji, a sad, je li točno za Cagin film, tko će ga znati. S obzirom na to da Engin uvijek voli ostale članove svoga tima malo uz pomoć Cage izreklamirati ništa me ne bi čudilo. A i ovo je neka vrsta reklame njoj od koga god da je potekla.
Ali zapravo, najbitnije mi je da se ponovno počelo pisati da će taj film ugledati svjetlo. :cereeeeek:

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 9:41 pm

Ah da, nisam popodne baš ulazila na twitter, ali vidim da je još nekima ista stvar pala na um kao i meni.
https://twitter.com/NaimaTuba1/status/1204812983207170049
Doduše, oni su izvukli dio o njoj kao glumici s kojom bi volio glumiti što ipak bolje zvuči od ovog kojeg sam ja izdvojila.
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 ELhbBDcWsAMlDWw?format=jpg&name=small

Samo da sutra ne bude svakakvih komentara.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 9:54 pm

Zašto ti, canim, vičeš? lol!
Bu arada, znaš li ti da je jučer uji mu bio rođendan?

Ne znam je li bolje kad ima nekih slika Caginih ili kad nema. smeh Ljubomorna sam na tebe.

Bondarenkova, nemoj se čuditi o čemu govorimo, ali zbog Sare ne postavljamo slike koje ona NIJE i ne želi vidjeti. A moram priznati, iako mi nije neko iznenađenje, i mene je malo štrecnulo.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 10:08 pm

BugeVugova, ima izgleda više od 65 nastavaka, ali ne znam koliko. Svakako, nekako mi baš bilo milo Marka kad su došli ovi inspektori.

Ali sam se isto nasmijala ovoj što sliči na tebe. lol!

I glupa Alma da nije skužila Ljubicu. facepalm

A odličan je bio i Andrija.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyWed Dec 11, 2019 10:57 pm

Pa vicem cisto preventivno, da se neko slucajno ne zajebe i ne postavi nesto sto nisam videla. Posle treba da hakujem forum da bih izbrisala. lol!

Ja sam se prva mozda dva, tri puta upecala na to sto pricaju novinari i fanovi, a i to je bilo vise iz zelje da im verujem, vise se ne pecam na te price. A i posto si ti stalker prve klase, racunam da bi ti to provalila, a iz tvojih odgovora sam nekoliko puta zakljucila da nije istina.

Secam se kada je izjavio to za Tubu. Uvek je govorio za nju i Adrianu Limu da su lepe. Hayaller Adriana i Tuba, hayatlar Ceyda i Duygu. lol! facepalm

Da, za tu seriju sam i rekla da sam gledala deset minuta. Znam da nisam ni stigla da vidim o cemu se radi i da sam ugasila jer se nije znalo ko je gori, Yusuf, Merve ili Gizem.
Ali u KGu su bile specificne okolnosti pa mi je mozda Merve zato bila simpaticna. Svi smo mrzeli Oyku odnosno Cemre i Merve/Zeynep se pojavila kao nada, zato su je i uveli jer su se fanovi zalili na Oyku. I onda je od skroz ok lika postala vestica jer je Cemre trebala da nam izgleda kao bolje resenje, sto nikada nije bila. A i mislim da bi fizicki bila ok par sa Cagom.

Znam da JS zna da promasi, a znam da je imala i tacne informacije. Sve sto je ona rekla je zapravo nesto sto mozemo i sami da pretpostavimo, jedino se nadam da je tacna informacija da ce ipak biti tog filma.

Ne verujem da ce biti nekih komentara, pa nisu valjda toliko odlepili, Umut je jedan od Caginih najboljih prijatelja, a Tuba je njegova devojka. Iako nisam ljubitelj Tube, a jos manje njene glume, ona uglavnom ima odlicnu hemiju sa partnerima. Cak bi mozda i njih dvoje bili dobar par, ali ne zelim da se partnerstvo sa starijom zenom iskoristi sa njom pored Beren i Cansu.

Bolje je kad ima slika, ali pristojnih, ovakvih kao ova koju nisam videla bolje da nema. lol!
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyThu Dec 12, 2019 12:32 am

Vidim da dosta fanova nesto vicu gormedim. Niko nista nije video. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 EmptyThu Dec 12, 2019 2:09 am

Rugajte se vi meni koliko hoćete, ja se sama sebi isto rugam. lol! Da sam mogla sastaviti listu onog što je najbolje, a ja gledala, onda bih i napisala, ali ne mogu. Galiba ja gledam sve neka sranja.
Ali teško mi reći da biram serije koje su sranje za gledanje i još uživam u njima. facepalm Te nikako ne mogu na listu najboljih. A bilo bi apsurdno da na listu stavljam serije koje sam pljuvala.

Dobro, ti onda napiši listu najdražih serija. Merak ediyorum, napim. A i šta fali, šta je tu sramotno i loše, pa ponoviću se - koliko sam ja samo gluposti odgledala zbog Stasa, ali ne žalim. lol!

Rekla sam ja da imate mnogo toga sličnog.  lol!

smeh
Svejedno, Pavel ne treba da uđe u tu kategoriju, eno joj ove dvojice ionako uživa kako se lome oko nje. smeh Ali kad Marko reče Nikad je se neću otarasiti. smeh naklon smeh :cereeeeek: smeh

Marko je tu bio odličan.  :cereeeeek:   naklon A meni je ona opet ispala koza.  rolleyes Eno se još nešto nećka.

Da ponovimo - nećemo vređati kozu, to je divna i nadasve korisna životinja. lol!

S obzirom na to koliko su ga spominjali imaju dvije opcije - ili ga dovesti ili Almu poslati za njim. Nema druge. Ne znam jesu li toliki debili. Sve ovisi jesu li platili Momu za jednu scenu.

Bu arada, meni je ponovno Božo bio :cereeeeek:. To što je poštenjačina mi je baš ekstra. A i nekako mi je u ovoj epizodi bio nekako opušteniji.

Sve se plašim da će biti ovo drugo. A baš bih volela da grešim.

Ti voliš Božu.

A bi li voljela da Pavel radi melodrame? Da malo zamijene uloge i projekte? Kako bi onda vrednovala seriju? Bi li kriteriji bili isti ili bi tu za Stankove serije vrijedilo isto kao što je i dosada?

Pa Pavel i Vika, Vlad i Vera, ne sjećam se više imena likova - ali Stanko i Irina, Maks i žena mu... (:NemojMiSadOčitatiBukvicu:)

Iskreno ne, nije mi on za taj žanr. Ne znam, ja ga ne vidim u tome, verovatno bi se on i snašao super kao i u svemu ostalom, ali ne.
Što se Stasa tiče, njemu stvarno želim neku ozbiljnu seriju, naravno da će onda i kriterijumi biti ozbiljni, mada ni tad ne bi škodilo scena u tuš kabini i svega ostalog. lol! Na kraju krajeva, u Mažoru smo isto sve to gledali. lol!

Da ti čitam bukvicu zbog Stasa i Irine, ili? lol! Skroz mi je slatko što su i tebi Maks i Liza, kao i Sparks. :cereeeeek: Mislim, volim ih i ja.

smeh Gledat ćeš nekoga drugoga u međuvremenu.  lol! Gle, ja Cagu nisam gledala više od pola godine, i vidi me.
Snimat će on opet nešto uskoro, uostalom, on ti je barem živ na instagramu.

A jeste, živ mi je na instagramu sa Aurikom. lol!
Ja baš bežim u njegov svet serija da ne gledam nju. smeh

To već drukčije zvuči. Ja sam mislila da su se izrugali s Agatom. smeh

Pa i ovo je bilo na neki način suptilno. lol! Ili ja to tako hoću da vidim. smeh

Ma zašto bih se ljutila? Ako ćeš mu je kupiti, da ti dam link?  lol! Ali ovome mome je to dio života, njegova ljubav.

Ček' prvo da vidimo dal' je Olgica stvarno trudna. lol!

rolleyes

smeh

Ni ja. Čudi me od njega, koji ne voli njene vlogove, da je to napravio.  lol!

Taj je vlog posvećen snimanju Mažora 3 i on u njemu nije sav svoj baš u pogledu reakcija na njene vlogove. U svakom drugom se duri, mršti, izbegava, ne komentariše, ovde je veseo, ljubi je, smeje se, čak se i krevelji negde, a vidi i na kraju šta radi. lol!
Mislim, neka je, nemam ništa protiv. st_bond A kako se videlo da se srami, brže bolje je vratio. :cereeeeek: Bre Paša, idi do kraja ili ni ne počinji, ne igraj mi se sa srcem. lol!

Dok je Agate ti ne možeš reći da nemaš što Pavelovo gledati.  lol!

Mene čudi kako ona njih nije snimila u kojoj neprimjerenoj situaciji.  rolleyes

Agatini vlogovi najbolji izvori za neke stvari, svečano priznajem. smeh

Ali kad sam došla sebi, skontala sam koliko nije normalna šta je sve u stanju da stavi.
Ćut' bona, ne prognoziraj, samo mi fali to da gledam, pa umreću momentalno. lol!

Jesi li spavala ili ne?

Šta misliš? đavolko
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo   - Page 13 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 13 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija IX deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo