Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 06, 2019 1:54 pm
Porodila se Mihre, Ibro baba oldu. Hayirli olsun.
Poncha Caginica
Broj poruka : 18657 Datum upisa : 08.05.2015
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 06, 2019 5:45 pm
Mrs BugeVuge ::
Bukvalno mi na kraju ništa nije jasno. Nije mi jasno šta se zapravo desilo. Tj, misterija oko Pavelovog lika je rešena, ali ko je vodio kolo sve vreme (taman su otpetljali i onda u poslednjem minutu zapetljali, uveli su neke nove likove koji su izgleda od početka igrali igru sa svima sve vreme i oni su rekli kako je sad vreme na projekat Mrtve duše). Nije mi jasno gde je granica između likova iz klasika i samih tih blogera, odnosno jel' su blogeri sve vreme bili pod lažnim imenima tih likova iz dela, ili su zaista osavremenjeni. Ne mogu da kažem da me je razočarao, jer stvarno ne znam šta da mislim, ne mogu da kažem ni da je promašena poenta, jer je nisam shvatila. Pratila sam ih vešto bukvalno do poslednjih pet minuta, tu se sve brka. Ima neka caka sa tim očigledno, ali ja ne mogu da je provalim. A izgleda nisam jedina, jer niko ne može da je provali. lol!
Ne podnosim serije koje se završe glupo i nakon kojih se osjećam glupo.
Druga sezona možda u kojoj se to sve razjasni?
Ja više ne mogu da se štrecam, juče je Agata na svom instagramu objavila kako u narednim igranjima ove njihove predstave ona neće učestvovati jer nije mogla da uklopi svoj raspored sa turnejama. I neko odmah napisa u komentaru Trudna je 100%, meni se već steže oko srca, kad Agatica odgovara Verujte, nisam. lol! Valjda ne laže. moli se
Pitaj Pavela, on ne laže. Šalu na stranu, ne znam. Ako kaže da nije trudna, možda ona ima neki drugi projekt i time će biti zauzeta. Ne vjerujem da bi lagala o trudnoći.
Sparks mi isto kaže kako dugo već očekuje da uvedem nekog novog, ali onda kad smo sabrale koliko je Pavel već dugo aktivan skontala je da je ozbiljno. :cereeeeek: Treća sreća. :cereeeeek:
Bio je i Stanko dugo aktivan pa se sam deaktivirao.
Negde si napisala kako najbolje prolaze rimejkovi kosookih (ili tako nešto), definitivno moram da se složim sa tim. I Rusi su živi primer za to. Ali recimo Anne je počela da podbacuje tamo negde posle 15+ epizoda, pa mi se čini da je gledanost ostajala odlična. Čudna je turska publika.
Pa kod Turaka mislim da zbilja dobro kotiraju. Vjerojatno kad se već zagriju za seriju ne odustaju tako lako.
Neka on ima toliko godina, ali znaš ti šta je meni najveći hit... Što se on začudio kad se Ante začudio da je to broj godina, i bio u fazonu pa šta bi drugo bilo. smeh
Nego, jel' još uvek hoćeš Željku sa njim? lol!
Da. E, baš je biser.
Koga? Zdenka? A pa kad boljeg (slobodnog) u selu nema. Ili možda ipak Dadu, bar da dobije nekog mlađeg i iole bistrijeg. Da joj zaželim Pavela kao i tebi?
Ja sam i dalje u šoku. smeh
U vezi toga što je možda trudna ili što zbilja postoje neki muškarci (kao što je možda i Kozlovski ) koji nakon kraha jedne veze brzo ulete u ozbiljnu drugu?
Taman posla. :cereeeeek: Počela sam. Zamisli, zove se Goran i Hrvat je. :P
Je li neki kreten? Divljak? Ženskaroš? Koju manu ima?
I pustila ona Andriju! wow smeh Šta li joj je dao za to? lol! smeh
Pa kad joj je seksi.
Ne znam. I ja se pitam. Možda samo dopustio da ga još koji put uhvati za dupe.
Ispalo je i zbog Petre, da bi Marko video kakav je Andrija, ali da bi i Andrija video kako je Marko ozbiljan policajac (= lakše pripajanje familiji lol! ), plus i stvarno da se vidi da je sa razlogom zapovednik DVD-a, a i zato što ga je Zorka kinjila ceo život. Lepo su sve to uklopili.
Stvarno jesu. Ajde da je i Andrija nešto dobro odradio.
A stvarno, kad će joj rasprodati/pokloniti/pobacati sve te cipele i bunde??? On joj umesto toga još i pomaže i brani je. samoubica
Glupo muško kojim žena upravlja. Zapravo - zaljubljen i dalje. On će njoj opet novi kauč kupiti.
To sam i ja htela da kažem, baš se osetilo da su bliski, mnogo više nego ti likovi koje igraju.
I tebi? Bome meni su bili to oni, a ne likovi.
Aha, znači to je kivi značio. Vidiš, ja sam to propustila. Jer ovo da ga je podsetio na nekog sam shvatila, ali to sa kivijem su previše naglasili, a ja nikako nisam mogla da se setim šta to znači.
Da, to je kao jedna informacija koja je poznata njima u ASOK-u o Jozi. I onda je valjda kliknuo otkud mu je poznat.
Štaaaaaa????? Vidi na šta sam naletila tražeći selfije Nastasje i Stasa. wow Odakle se ona poznaje i druži sa Pavelom i Agatom???
Pa ne čudi me da se poznaju kad su isto zanimanje, kreću se u istim krugovima, a možda su negdje i radili. Pronjuškaj to. Svakako, izgledaju prisno. Čak se i Pavel krevelji s njima dvjema.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 06, 2019 5:50 pm
Ovo o CY ne prestaje ni dalje. Svaki dan nešto drugo. Ne znam je li ovo istina ili ne, ali priličan broj kolega ga je uzeo na zub. Ili ga pljuju ili ga totalno ignoriraju da ga ne ni pljuvali.
A mislim da je stvorio neku odbojnost i prema dijelu kolegica.
Sara Ulusoy ::
Porodila se Mihre, Ibro baba oldu. Hayirli olsun.
Baš mi je bilo drago kad sam vidjela. Neka je sa srećom.
Bu arada, danas najavljuju najavu neku za seriju?
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Fri Dec 06, 2019 9:21 pm
Evo je najava. Pa bezveze mi je, mogli su nesto privlacnije da smisle da privuku gledaoce. Valjda ce sledeca biti bolja.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 07, 2019 1:27 pm
Samo sam cekala kada ce Caga doci na red. Izgleda da sve ove rasprave koje danima traju nisu dovoljne, vreme je da se uzbune i Cagini fanovi.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 07, 2019 1:43 pm
Meni ovo izgleda da će biti žešća drama i depresivno nešto.
Ček, jesam li dobro jutros skontala Basturka? On se susreo s Canom Yamanom i onako spomenuo Cagu, da voli Cagu, što li već, na što je ovaj odgovorio da treba trčati u wc?
Cagini fanovi su se uzbunili maksimalno. Kao da ih ne znaš... Ne mogu oni ne odgovoriti. Ali i Engin je kao reagirao. Naravno, između redaka. (Kad Engin reagira onda znaš da je kap prelila čašu.) Pa čak i Esra nešto pisala.
Ovaj CY postaje zabavan. Ne znam ima li još koji glumac, kolega, koji njemu odgovara. Izgleda da mu je jedino Demet odgovarala. Usput, sad za njega znaju i oni koji dosad nisu. Nego, što tvoja prijateljica misli o njemu? Ostalo mi je da je ona gledala njegove serije.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 07, 2019 1:54 pm
BugeVugova, meni se zamantalo od Matinog hoće li u penziju ili neće.
Evo ti tvoj Marko opet na djelu.
Smrad u Zorkinoj sobi .
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sat Dec 07, 2019 1:54 pm
Inače, mislim da ovaj CY ne podnosi Cagu još od onog perioda s Bestemsu.
Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 6:52 am
Poncha ::
Ne podnosim serije koje se završe glupo i nakon kojih se osjećam glupo.
Druga sezona možda u kojoj se to sve razjasni?
Ma mene inspiriše da mozgam, ali ili trenutno nisam u elementu, ili moram ponovo da odgledam seriju. Odbijam da prihvatim da je greška do njih, sve je bilo skoro savršeno do samog kraja, nisu ludi tek tako da sve sjebu. Paveleeee, ajde malo pomozi, daj neki nagoveštaj, UK si mogao u sitna crevca da analiziraš.
Nemam pojma, niko ne spominje ništa vezano za ikakav nastavak, a opet na samom kraju to sa Mrtvim dušama kao da aludira na drugu sezonu.
Pitaj Pavela, on ne laže. Šalu na stranu, ne znam. Ako kaže da nije trudna, možda ona ima neki drugi projekt i time će biti zauzeta. Ne vjerujem da bi lagala o trudnoći.
Daj Bože da ne laže, da stvarno ima posla preko glave, evo želim joj sve najbolje uloge. Pavel inače ima novu predstavu sa Žekom iz Mažora.
Bio je i Stanko dugo aktivan pa se sam deaktivirao.
To je sam kriv.
Koga? Zdenka? A pa kad boljeg (slobodnog) u selu nema. Ili možda ipak Dadu, bar da dobije nekog mlađeg i iole bistrijeg. Da joj zaželim Pavela kao i tebi?
Hmmm, pa između Zdenka i Dade joj je mrtva trka. Kakvog Pavela da joj želiš, Pavela samo meni možeš da želiš, Allah Allah.
U vezi toga što je možda trudna ili što zbilja postoje neki muškarci (kao što je možda i Kozlovski ) koji nakon kraha jedne veze brzo ulete u ozbiljnu drugu?
Ovo prvo, na drugo sam se navikla, nije mi nikakav šok. Šta ću ja ako mi ode Kozlovski, pa on mi je bio jedini koliko-toliko slobodan Rus/švaler dosad.
Je li neki kreten? Divljak? Ženskaroš? Koju manu ima?
Pobogu, čemu takve insinuacije? U početku je delovao sumnjivo, naravno Stasova klasika u serijama - zgodan, šmeker i odmah ženskaroš, međutim na kraju se ispostavilo da je the pravi.
Pre nego što pitaš - odlična serija - dva puta su skinuli Stasa, jednom su ga snimali kako se tušira, plus sam dobila zaskakanja i ljubavne scene ispod pokrivača. Koliko je meni ono telo nedostajalo, ajmeeeeee... A i ne samo telo.
Hemija sa glavnom glumicom o-d-l-i-č-n-a. Ne znam koliko se vidi u klipu, stavila sam ti čisto da merkneš scene.
Ben onu cok ozledigim yaaa.
Pa kad joj je seksi.
Ne znam. I ja se pitam. Možda samo dopustio da ga još koji put uhvati za dupe.
Pa upravo zato, zar se pušta muškarac koji ti je seksi! Da sam ja imala priliku da se dočepam Stasa ili Pavela tako kako je ona Andriju... Eh.
Glupo muško kojim žena upravlja. Zapravo - zaljubljen i dalje. On će njoj opet novi kauč kupiti.
Pavel u budućnosti.
Pa ne čudi me da se poznaju kad su isto zanimanje, kreću se u istim krugovima, a možda su negdje i radili. Pronjuškaj to. Svakako, izgledaju prisno. Čak se i Pavel krevelji s njima dvjema.
Nisu nigde zajedno radili, čak se ne prate ni na instagramu. Mada, moguće da se kreću u istim krugovima, pa eto jedino tako, ali na fotografiji deluju baš prisno, a opet se ne druže... Mada je ovo, rekla bih po Pavelu 2016. godina, možda su se tad družili.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 6:57 am
BugeVugova, meni se zamantalo od Matinog hoće li u penziju ili neće.
Evo ti tvoj Marko opet na djelu.
Smrad u Zorkinoj sobi .
Ja ne mogu da verujem da je uskoro kraj, šta još 5 epizoda nam je ostalo. Nedostajaće mi mnogo, baš sam se vezala za njih.
Mate je stvarno prevazišao mene u odlučivanjima i dilemama. Ali da penzija bude veća od plate, šta sve neće smisliti.
Marko!!! Da, nije zaslužila, ali koga briga, ionako će uskoro kraj. Bar joj je rekao sve što zaslužuje. Super su bili, vidi se da Filip snima ljubavne scene iz prve.
Ali Željka. Bilo mi je žao, međutim sad mi je drago da je do toga došlo, po najavi otkačiće se za sve ovo dosad što nije i jedva čekam tako ludu da je vidim. Ima dobar cug, btw.
A smrad u Zorkinoj sobi. Oplakah.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 7:07 am
Pavel izglasan za najpopularnijeg glumca ove godine.
A i snima opet nešto novo, po slikama će se pevati.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 7:21 am
Uši, naočare, ili tetovaža?
Ovaj pogled...
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 7:22 am
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 4:07 pm
Nemam pojma, niko ne spominje ništa vezano za ikakav nastavak, a opet na samom kraju to sa Mrtvim dušama kao da aludira na drugu sezonu.
Meni to nekako najviše ostavlja mogućnost za drugu sezonu. Što će ti kraj koji je glup?
Daj Bože da ne laže, da stvarno ima posla preko glave, evo želim joj sve najbolje uloge. moli se lol! Pavel inače ima novu predstavu sa Žekom iz Mažora. :cereeeeek:
Glupo bi bilo da laže i onda ha-ha-ha-ha ipak sam trudna. Da je tako, bilo bolje da nije uopće odgovarala, komentirala to.
Bome, on radi punom parom.
To je sam kriv. lol!
Zato sam i napisala da se sam deaktivirao. Sam kriv, sam htio, sam dobio.
Kakvog Pavela da joj želiš, Pavela samo meni možeš da želiš, Allah Allah. lol!
Imate ti i ona nekih sličnosti pa zato ja kažem. Možda bi se i njoj svidio Pavel.
Šta ću ja ako mi ode Kozlovski, pa on mi je bio jedini koliko-toliko slobodan Rus/švaler dosad. tuzni
Kako ono ti sama reče za Stanka? Da si je sam kriv. E pa, nauči nešto iz te rečenice.
Pobogu, čemu takve insinuacije? lol! U početku je delovao sumnjivo, naravno Stasova klasika u serijama - zgodan, šmeker i odmah ženskaroš, međutim na kraju se ispostavilo da je the pravi. :cereeeeek:
Pre nego što pitaš - odlična serija - dva puta su skinuli Stasa, jednom su ga snimali kako se tušira, plus sam dobila oho-ho zaskakanja i ljubavne scene ispod pokrivača. lol! Koliko je meni ono telo nedostajalo, ajmeeeeee... st_bond A i ne samo telo. :cereeeeek:
Hemija sa glavnom glumicom o-d-l-i-č-n-a. naklon Ne znam koliko se vidi u klipu, stavila sam ti čisto da merkneš scene.
Pa čuj, kažeš Hrvat. Mislila sam da treba biti neko "sranje". Samo sam čekala koju će manu imati, a ispade da je on the pravi.
Je li serija odlična zbog toga što su ga skinuli dva puta, snimili kako se tušira i što si dobila zaskakanja ili je radnja odlična? Znam ja da je on tebi nedostajao iako se to možda tako i ne bi reklo.
E sad, gledala sam ovaj klip i očekivala da će biti nešto više gore spomenutog, ali ok. (Drugi klip hic gerek yok.) Ne mogu reći da mi je u klipu djelovalo nešto previše kemično među njima, ali ovako nisu loši. Dobri su dok plešu.
Ben onu cok ozledigim yaaa. stidljivko
Ajde, zato si i odgledala seriju. Misli on na tebe.
Pa upravo zato, zar se pušta muškarac koji ti je seksi! lol! Da sam ja imala priliku da se dočepam Stasa ili Pavela tako kako je ona Andriju... Eh. lol!
Pustila ga je da ga može još koji put vidjeti. Aman tebe.
Da je po tebi, naje... bi obojica.
Pavel u budućnosti. smeh
Ti mora da meni čitaš misli?! Ja sam htjela napisati, dodati, da mi je to nešto nalik Pavelu, ali nisam smjela od tebe. Bojala sam se da ne kažeš da provociram.
Mate je stvarno prevazišao mene u odlučivanjima i dilemama. lol! Ali da penzija bude veća od plate, šta sve neće smisliti. smeh
Ali koliko su toga okrenuli u jednoj epizodi. Hoće-neće-neće-hoće. Ali Mijin pravopis i kićenje žalbe mi je bilo vrh.
Marko!!!oho-ho naklon :cereeeeek: Da, nije zaslužila, ali koga briga, ionako će uskoro kraj. Bar joj je rekao sve što zaslužuje. lol! Super su bili, vidi se da Filip snima ljubavne scene iz prve. lol!
Je, rekao joj je i zamisli nakon toga je onako zgrabio. Baš nju briga što joj je rekao. Koza. (Zapravo, nećemo vrijeđati koze.)
Neki bi namjerno griješili u snimanju scene s njim.
Ali Željka. smeh Bilo mi je žao, međutim sad mi je drago da je do toga došlo, po najavi otkačiće se za sve ovo dosad što nije i jedva čekam tako ludu da je vidim. Ima dobar cug, btw. lol!
Jesi li prepoznala neke sličnosti?
Da, izgleda da će Željka biti vesela.
A smrad u Zorkinoj sobi. smeh smeh smeh Oplakah.
Ne znam je li mi bio bolji Marko ili Andrija. Mislim da volim i njih dva u kadru.
Pavel izglasan za najpopularnijeg glumca ove godine. jupi
Aferin, kume! I to ja čak nisam glasovala.
Tko mu dade tu nagradu?
A i snima opet nešto novo, po slikama će se pevati. oho-ho veseljko srca
Imao je boljih frizura, a ni hlače mu nisu nešto. Ama neyse, bitno je da snima, a još možda i bolje da pjeva.
Uši, naočare, ili tetovaža? lol! Stas1
Ben sustum.
Ne mogu se odlučiti je li mi bolja prva slika ili druga. Prva bi bila možda još bolja da ima jednu narukvicu manje, npr. bez ove metalne. Ili bez prstena. Ali je odličan.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 4:08 pm
BugeVugova, spavaš li ti ikad?
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 4:08 pm
Ajde, da vas čujem.
Ja to ne bih nikad mogla popuniti. A i najbolje i najdraže mi se ne poklapaju baš.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Sun Dec 08, 2019 4:10 pm
Ne znam zašto, ali na instagramu mi predložilo ovo u nekim reklamama.
Uglavnom, ja bih to kupila mom čovjeku. Ja mislim da je ovo za njega idealno. Pogođeno. Pa čak i boja.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 09, 2019 4:43 am
Meni to nekako najviše ostavlja mogućnost za drugu sezonu. Što će ti kraj koji je glup?
Ne znam, imam traume od novih sezona i radije bih da ostane na ovome, nego da nastave dalje. I za UK se plašim da li će je upropastiti, reče Pavel da su nešto jedno vreme stagnirali oko druge sezone, a sad su promenili scenaristu i piše se nastavak.
Glupo bi bilo da laže i onda ha-ha-ha-ha ipak sam trudna. Da je tako, bilo bolje da nije uopće odgovarala, komentirala to.
Bome, on radi punom parom.
A valjda si u pravu.
Ako, samo neka on radi.
Imate ti i ona nekih sličnosti pa zato ja kažem. Možda bi se i njoj svidio Pavel.
Poncha, ja volim Željku, nemoj sad da nam kvariš odnos.
Kako ono ti sama reče za Stanka? Da si je sam kriv. E pa, nauči nešto iz te rečenice.
Pa čuj, kažeš Hrvat. Mislila sam da treba biti neko "sranje". Samo sam čekala koju će manu imati, a ispade da je on the pravi.
Je li serija odlična zbog toga što su ga skinuli dva puta, snimili kako se tušira i što si dobila zaskakanja ili je radnja odlična? Znam ja da je on tebi nedostajao iako se to možda tako i ne bi reklo.
E sad, gledala sam ovaj klip i očekivala da će biti nešto više gore spomenutog, ali ok. (Drugi klip hic gerek yok.) Ne mogu reći da mi je u klipu djelovalo nešto previše kemično među njima, ali ovako nisu loši. Dobri su dok plešu.
Pa šta je tu loše što je Hrvat, Allah Allah?
Serija je odlična zbog svega ovoga što sam navela tabiki, davno sam ja rekla po čemu ocenjujem kvalitet Stasovih serija. Radnja nije loša, na momente uzbudljiva, ali u globalu klasična melodrama.
Klip je loš, a verovala ili ne, taj je jedini koji su napravili zasad. Zato sam i rekla čisto baci pogled na scene, inače u klipu se uopšte ne vidi potencijal, a i najbolje scene (gde je on sam sa sobom jel' te ) nisu stavili.
Ajde, zato si i odgledala seriju. Misli on na tebe.
Stvarno?
Da je po tebi, naje... bi obojica.
Evet.
Ti mora da meni čitaš misli?! Ja sam htjela napisati, dodati, da mi je to nešto nalik Pavelu, ali nisam smjela od tebe. Bojala sam se da ne kažeš da provociram.
Jednoumlje na delu.
Ali koliko su toga okrenuli u jednoj epizodi. Hoće-neće-neće-hoće. Ali Mijin pravopis i kićenje žalbe mi je bilo vrh.
Jao ono kad je spomenuo da su nepismeni.
Je, rekao joj je i zamisli nakon toga je onako zgrabio. Baš nju briga što joj je rekao. Koza. (Zapravo, nećemo vrijeđati koze.)
Neki bi namjerno griješili u snimanju scene s njim.
Obožavam takve scene. I da, da se ponovim još jednom - Filip ih odlično odrađuje.
Zapravo da, ima i u tome istine.
Jesi li prepoznala neke sličnosti?
Da, izgleda da će Željka biti vesela.
Ko, ja? Ma kakvi, otkud ti to?
Jedva čekam.
Ne znam je li mi bio bolji Marko ili Andrija. Mislim da volim i njih dva u kadru.
Super su i Andrija i Marko, i Marko i Zorka, i Zorka i Andrija.
Aferin, kume! I to ja čak nisam glasovala.
Tko mu dade tu nagradu?
Servis ivi. Urgant vodio. Od 1:13 ti je njegov govor, ako hoćeš mogu da ti prevedem. Dobro nije Agata preuzela nagradu, čak su i komentarisali.
Imao je boljih frizura, a ni hlače mu nisu nešto. Ama neyse, bitno je da snima, a još možda i bolje da pjeva.
Kako mi oduvaš raspoloženje i spustiš me na zemlju.
Ben sustum.
Ne mogu se odlučiti je li mi bolja prva slika ili druga. Prva bi bila možda još bolja da ima jednu narukvicu manje, npr. bez ove metalne. Ili bez prstena. Ali je odličan.
Ni ja, zato sam obe stavila. A onda mi bilo glupo da ne dodam i treću. Moooždaaa u prvoj malčice smeta ova metalna narukvica, pa ajde i prsten. Bez toga bi bilo savršeno, mada je i ovako prehot. Ovaj pogled, pa ja ne mogu...
Čim nema hanume, dobro je.
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 09, 2019 4:50 am
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 09, 2019 4:24 pm
Ne znam, imam traume od novih sezona i radije bih da ostane na ovome, nego da nastave dalje. I za UK se plašim da li će je upropastiti, reče Pavel da su nešto jedno vreme stagnirali oko druge sezone, a sad su promenili scenaristu i piše se nastavak.
Ne znam što da ti kažem, ali ako su zbrljali kraj meni to može sličiti samo na to da će nekad nastaviti seriju. Iako, ako ti ne želiš, bolje bi bilo da ne nastavljaju.
A valjda si u pravu.
Ne mislim da sam u pravu samo komentiram kako bi mi bilo glupo od nje da ničim izazvana ide se pravdati da nije trudna i pri tome lagati. Mogla je jednostavno ignorirati, a onda za mjesec, dva objaviti da ipak je. Čemu glumatati? Pogotovo ne ona koja sve stavi na vlog. Inače, nisam osoba koja bi se s trudnoćom sprdala.
Pa šta je tu loše što je Hrvat, Allah Allah? lol!
Serija je odlična zbog svega ovoga što sam navela tabiki, davno sam ja rekla po čemu ocenjujem kvalitet Stasovih serija. lol! Radnja nije loša, na momente uzbudljiva, ali u globalu klasična melodrama.
Klip je loš, a verovala ili ne, taj je jedini koji su napravili zasad. Zato sam i rekla čisto baci pogled na scene, inače u klipu se uopšte ne vidi potencijal, a i najbolje scene (gde je on sam sa sobom jel' te lol! ) nisu stavili.
A pa... Ne znam. Djelovalo mi je kao da ima neku manu, nešto... A i znaš da u nekim serijama i filmovima čim je lik iz neke zemlje odmah je okrakteriziran drugačije. Mislila sam da je tako Rusima s Hrvatima.
Yani, za Stankove serije vrijede jedna pravila, Pavelove druga i slično? Ili? Mislim - nije da te ne bih shvatila i da to kažeš.
Pa baš to, nije mi se baš vidio potencijal i svašta nešto. Gledala sam ja i neke druge ruske parove gdje je svega toga više prštalo.
Stvarno? :cereeeeek:
Pa naravno. Vidiš da se pojavio baš u pauzi kad ništa nemaš od Pavela, ovu seriju njegovu nisi skontala, nema Kozlovskog i još ta "trudnoća". Pogodio pravi termin kad bi se mogao vratiti, barem malo.
Jednoumlje na delu. smeh
Bojim se ja nekad ovog jednoumlja.
Jao ono kad je spomenuo da su nepismeni. smeh
Lik nije htio sudjelovati u žalbi, ali kad je vidio koliko su nepismeni uzeo "olovku" u ruke. :PoznatoMiNešto:
Ko, ja? Ma kakvi, otkud ti to? lol!
Jedva čekam. smeh
Onako, učinilo mi se.
Ne sumnjam.
Super su i Andrija i Marko, i Marko i Zorka, i Zorka i Andrija. naklon smeh
Bitno je da Petre nema ni u jednoj kombinaciji. Ali, slažem se s napisanim.
Servis ivi. Urgant vodio. :cereeeeek: Od 1:13 ti je njegov govor, ako hoćeš mogu da ti prevedem. Dobro nije Agata preuzela nagradu, čak su i komentarisali.lol!
Oha, to je baš neka službena nagrada. Ne trebaš prevoditi što je rekao, ali možeš reći zašto nije došao.
Stvarno su rekli da je dobro da Agata nije preuzela nagradu?
Ne znam da kažem ili ti to već pretpostavljaš... Opet je uhvatio uši naočalama, ali ovog puta se one toliko ne vide od kose. Baš je nekako svoj.
Kako mi oduvaš raspoloženje i spustiš me na zemlju. smeh
Ay kusura bakma, canim... Baš mi dug jezik.
lol!
Ni ja, zato sam obe stavila. A onda mi bilo glupo da ne dodam i treću. Moooždaaa u prvoj malčice smeta ova metalna narukvica, pa ajde i prsten. Bez toga bi bilo savršeno, mada je i ovako prehot. Ovaj pogled, pa ja ne mogu... st_bond Stas1 :cereeeeek:
Izgleda da mi je bolje da stvarno sustum.
Pa da, nisu realno pokvarili sliku, ali je mogla biti još bolja bez toga. Ali kum je vrh.
Ne pitaj ništa. smeh
A što ću, niti pitati smijem, niti komentirati smijem...
Awwwww, ovo je preslatko. :cereeeeek:
Mislim da je ova majica stvorena za njega. Možda bi i Kivi dobro došla, ali ovom bi bila savršena.
Sara Ulusoy Bihterica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 09, 2019 7:08 pm
Petu sam stavila iz sentimentalnih razloga, inace ima serija sa boljim scenarijem.
Ja bih cijelu listu iz sentimentalnih razloga, ali onda je to lista najdražih serija, a ne najboljih. One koje su najbolje tehnički i po mojim nekim kriterijima (a i objektivno najbolje), meni nisu baš i najdraže. A od tih najdražih ne znam koja od koje ima više propusta i koja je više uništena.
Ajde, Poncha, nemoj da se vadis, nego spisak na sunce. lol!
Pa nema šanse, ja od sinoć nisam sastavila listu. Mogu samo iz šupljeg u prazno pretakati i nikako da posložim.
Ustvari znam zasto Poncha ne moze da navede pet serija, zato sto Caga nema pet serija. lol!
Je... se, da ti tako kažem... Ali galiba si u pravu.
Aj, kad bih išla navačiti pa ubacila i EY prvi i drugi pokušaj zajedno ( znam da zvuči smiješno) došlo bi se do pet, ali uz sve to Protector nikako na listu najboljih ni najdražih ne bi mogao doći. Sorry Caga.
Nije los feagman za Zemheri. Jedna od tri serije koje jos cekam, ako i one propadnu, ostala sam bez serije ove godine.
Ja ne namjeravam gledati, ali zbog tebe bih voljela da uspije serija.
Poncha Caginica
Наслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo Mon Dec 09, 2019 10:04 pm
Aj, da ne stavljam uvijek Cagu (ovdje ga nije ni bilo ) Baris je tako hit bio ovdje.