Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 9:42 am

Meni je ova slika toliko dobra da sam je odmah lajkala. Volim lijepe fotografije, detalje. A sad zašto su objavili - je li podilaženje fanovima, reklamiranje... nije me briga. Volim kad Ibro postavi slike, ove dobre.

Što bi naš forum bio izuzetak. Mi ovdje dajemo prednost kvaliteti, ne kvantiteti. I samo probrani se prate. Hahah
I objavlju, tabii ki.

Naravno da nam je to najveće prednost. Tebi još veća nego meni. Ja i on kao generacija skoro. I tu me tučeš i odnosiš prednost.

A trebam malo i slikovitosti. Slika prstena i ruku mi je ionako u glavi. Ama... i njega nema vise otkako je iz Amerike se vratio. Svaki put nakon Amerike nešto novo donese, a nešto skine. Nadam se da će se u potpunosti vratiti satovima, a ne samo ponekad.

Aman, aman... nemoj mi sad te treće gluposti, budalastine svakakve vrste...
što se mene tiče neka idu na taj Blutv. Bismo li mi u tom slučaju mogli gledati ili je s tim isto čudo kao i s Puhom?

Caga se za svaku ulogu sprema. Kući i u Americi. Uči od različitih trenera/profesora. Sto jest jest, glumac puno ostalih stvari, osim glume, nauči spremajući se za ulogu.
Naravno ako je lik sličan normalno je da ćeš vještine koje već znaš i imaš upotrijebiti i u drugoj ulozi.

Ah da. Zato ja nisam znala od kojih je krenulo. Hahahah E vala prestigli su nas. Zato ja i kažem da su prešišali učenici nas i da su učili od najboljih. Bas zaslužuju tu titulu. Da im svečano udijelimo? Organiziramo neku forme radi dodjelu? Stvarno zaslužiše to. Skidamo im i predajemo krunu.

A meni se čini da je Gulizar i Meryem imala svoj kanal. Ili nisu imali kanal, ali su postavljali cijele epizode na YT. Nešto od toga je bilo.
A tako mi je glupo kad serija nema svoj kanal.

Nastojat ću gledati na kanalu D večeras. Valjda mi neće kočiti. Jutros sam pokušala SBA s prijevodom i dva-tri puta mi je izbacivalo. Zapne video i stane. Onda nađi minuti i ponovno pokreni... sıkıldım...
a baš mi je došao dobar dio, onaj kad doručkuju kod Seher. Probat ću kasnije opet.

A znam. Pretpostavila sam da je to u pitanju.

Vidjet ćeš kad upravo to bude. Ono dječak Ferhat se krevelji i radi selfije.

Ja uopće ne znam kakva je to serija. Samo znam da na ime često naletim.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 Empty
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 9:50 am

Kad smo kod prstena.

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 CEF92_A13-38_E4-4_D68-8_ADE-_FB34714_ED8_C3

Što li si mu ti ovdje napisala kad si se vratila mužu?

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 8_A479698-77_B3-4956-_A2_E1-3_B95530_EBF33
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 9:54 am

Skinula sam vimeo na kojeg Balkan postavlja prijevod. Nadam se da mi sad neće kočiti. Ispalila sam. Zapne kad je najnapetije za gledati.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 10:00 am

Ali i ovo komplicira sad. Te se Registriraj, te uprati, te ovo te ono. Nije mi suđeno pogledati ovog Ferhata bez živciranja.
Назад на врх Go down
Veronika

Veronika

Broj poruka : 344
Datum upisa : 27.09.2016

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 1:27 pm

Evo mene malo,baš mi je žao Poncha zbog kompa.Znam kako ti je i moj laptop je sve
sporiji,moram ga odnijeti na poravak, ,pa se snalazim na razne načine i meni je lako za ovo što ima yt.
Pitala si neki dan kako izgleda sa strane,meni super,baš se fino nadopunjujete ti i Sara,
samo što mi ti djelovala malo opuštenije.Vidim ja tebe ni problemi sa tehnikom baš ne ometaju
previše. kezz

Назад на врх Go down
Veronika

Veronika

Broj poruka : 344
Datum upisa : 27.09.2016

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 2:02 pm

Moram malo komentirati ovo da je na ovom forumu bitna samo kvaliteteta,
ali ni kvantiteta nije zanemarena s obzirom na izgled ljubimaca kezz

I ja gledam Cukur,da mi se ne sviđa naravno da ne bi,ali mislim da je ovom
scenaristi ipak lakše,ipak je Icerde probio led što se ove tematike tiče,pa nije
potrebno ono lutanje koje smo vidjeli u Icerde.
Što misliš Saro je li Vartolo stvarno mrtav?Nekako ne vjerujem da bi se tako
lako riješili ovakvog lika.
Alperen mi u najavama izgleda mrak.

Malo sam u zaostatku sa SBA,zadnjih par ep. odgledala samo pojedine scene,ali i meni je Ferhat super lik,ja očito padam na ranjenu djecu.Ibro mi je odličan,ali ni Birce ne zaostaje.
Ne mogu biti ni na čijoj strani,mogu razumjeti i njega i nju
brzo je popusila,ali morala je bar malo pokazati zube.
Ibrino je glumac čije me suze diraju kao i Cagine.Do sad
sam mislila da me samo Caga može uvijek rasplakati.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 3:38 pm

Po drugi put sve tipkam. Greškom mi je sve otišlo. Ah be Poncha, ah be...
Sad već neću biti toliko rječita, nemam živaca dva puta tipkati.

Ogledala sam epizodu iz valjda desetog pokušaja sto sam prekidala i pauzirala.
Odlična je bila epizoda. Još jednom da kažem da je Ferhat baš onakav kakav treba biti. Scenarist može sa svima griješiti, samo neka nastavi dobro s Ferhatom.
Ismijala sam se pošteno s njim u ovoj epizodi. Bas je divan bio. On i Asli predivni.
A manijakalnog pogleda i Abidina kad je stavio ruku na Namikovu. Svaka čast.

Hvala ti. Moj ti je savjet da ga odneseš na popravak ako ti je takav. Moj je isto bio nešto sporiji, ne previše. Ali sam ga ja “preforsirala” kad je bila gala. I ovo nije prvi put da gubim glavu zbog Turaka.
Ajde još sve sto mi je otišlo od materijala za posao, knjiga u pdf-u, dokumenata... ali da vi znate koliko sam ja imala podataka, videa, serija (AFK, Icerde, Delibal, AK s prijevodom), pjesma, slika... Gifova... Meni je prije bilo bas lako pratiti.
Tako da znate ako zalažem u praćenju, nije do mene, do tehnologije je. Otišla mi memorija.  :P

Da, lako je s ovim sto je na YT postavljeno.  

Pitala sam jer me zanimalo.
Nadopunjujemo se dobro Sara i ja. Ona nešto realnija, ja poletnija. A kako s njima dvjema ne biti opuštenija? Kad je ekipa dobra, onda sam i ja ovakva. Inače sam...
Otprilike kao i Caga.
Mi ovdje zaboravimo da smo forum, odatle opuštenost. Iako kad se sjetim...

Nije mi tehnika nikako naklonjena. Evo sad sam obrisala sve sto sam slikovito opisala i napisala pa sam po sjećanju natipkala opet, ali šturije.
Iako je tehnika zakazala, još ja mogu (u)pratiti ovoga. Sa svime ostalim debelo štekam, zato se i oslanjam na Saru.

Da, da, da, da. U pravu si potpuno. Kad pogledaš kvalitetu ljubimca, onda ne možeš ne primijetiti  kvantitetu. Hm... Kako onda da kažemo? Bitno je kvalitatativno-kvantitativna građa...

Meni Alp izgleda odlično. S ovom bradom i brkovima malo stariji nego bez njih.

Ay, i ti gledaš SBA. Bas mi je drago. Slobodno ti drži Sarinu stranu, ja ionako znam da sam jedina koja se naljutila na nju sto je onda onako otisla. Ali i ja sam je prije pravdala i držala joj stranu, a i u ovom zadnjem nastavku mi je odlična.
Za Ferhata sam već odavno sve rekla. Znaš i sama kad si čitala.

Meni je Ibro zbilja odličan. Dira me njegova bol, njegov pokret, njegova muška suza. I ismijem se s njim. To je za mene dovoljno da mogu reci da mi odgovara kao glumac. Plačem i smijem se jer me uvjeri  u sve.
Birce mi je solidna. Zapravo jako dobra, ali kod nje ponekad, zbog pretjeranog mahanja rukama i nekad u tonu, imam osjećaj teatralnosti. Takva je bila i u HBT. Nekad mi se čini da je samo prešla ovdje. Ali to me ne ometa u gledanju.
Možda bih i Ibri našla nešto, kao Sara za glas, da mi je poznat od prije.
Ali ovako, odgovara mi sve.

I mene diraju njegove suze.

Moram ti reci da imaš ukusa, a nije da to nisam znala i ranije.
Zato tebi i nije bilo dosadno i teško pratiti, ako nije bilo dosadno citati, kad si uključena u sva događanja.  naklon
Slobodno nam se pridruži u komentiranju, ozbiljno ili u šali.
A ako te bilo sto zanima, pitaj.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 3:49 pm

Je li samo meni bila bolja prošlogodišnja pjesma i spot za GQ nagradu s dobitnicima?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 4:41 pm

Čini mi se da je Kivin film dobro startao s gledanošću i zaradom.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 5:00 pm

Hahah Ibro je stvarno hit. On uredno čita komentare.

Postavio ovaj sto glumi Cuneyta sliku, a Ibro čitao komentare ispod njegove slike i lajkao.

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 4_ECA13_D5-332_D-4721-81_BC-1_EAC2_CCB9709
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 7:04 pm

Poncha ::
Meni je ova slika toliko dobra da sam je odmah lajkala. Volim lijepe fotografije, detalje. A sad zašto su objavili - je li podilaženje fanovima, reklamiranje... nije me briga. Volim kad Ibro postavi slike, ove dobre.

Ja njemu sve lajkam, i ostalima i harema. Ali sam sliku postavila ovde baš zato što je tako dobra.
Ne verujem da je neko posebno podilaženje fanovima, on postavlja često slike sa Birce. I ona je postavila sliku, ali to je sa seta od prošle epizode, tu smo već videli.

Što bi naš forum bio izuzetak. Mi ovdje dajemo prednost kvaliteti, ne kvantiteti. I samo probrani se prate. Hahah
I objavlju, tabii ki.

Nakon što prođu detaljni pregled komisije. smeh

Naravno da nam je to najveće prednost. Tebi još veća nego meni. Ja i on kao generacija skoro. I tu me tučeš i odnosiš prednost.

A i ti ko da moraš da kažeš istinu, povećaj za koju godinu.

A trebam malo i slikovitosti. Slika prstena i ruku mi je ionako u glavi. Ama... i njega nema vise otkako je iz Amerike se vratio. Svaki put nakon Amerike nešto novo donese, a nešto skine. Nadam se da će se u potpunosti vratiti satovima, a ne samo ponekad.

Onaj prsten je kvario izgled čak i njegovih ruku. Ali posle sam se bila navikla pa mi nije toliko smetalo. Ali ono na slikama iz Monte Karla je bilo užas, na svakom prstu po prsten.

Aman, aman... nemoj mi sad te treće gluposti, budalastine svakakve vrste...
što se mene tiče neka idu na taj Blutv. Bismo li mi u tom slučaju mogli gledati ili je s tim isto čudo kao i s Puhom?

Najveći razlog što neću drugu sezonu. Sve gluposti koje postoje bi nam servirali kad se priča istroši.

Blu funkcioniše kao i Puhu. Ali svakako je neće prebaciti, to sam ja samo rekla svoju ideju, šta bih ja uradila.

Ah da. Zato ja nisam znala od kojih je krenulo. Hahahah E vala prestigli su nas. Zato ja i kažem da su prešišali učenici nas i da su učili od najboljih. Bas zaslužuju tu titulu. Da im svečano udijelimo? Organiziramo neku forme radi dodjelu? Stvarno zaslužiše to. Skidamo im i predajemo krunu.

Mogli bi sledeće godine da uvedu kategoriju na dodeli Kelebeka, najegofc. Treba da im damo prednost i da ih podržimo. Ipak su uputili jednog glumca na pravi put, ne znam šta bi Alp radio da nije dobio ponudu da deli kadar sa Arasom.

A meni se čini da je Gulizar i Meryem imala svoj kanal. Ili nisu imali kanal, ali su postavljali cijele epizode na YT. Nešto od toga je bilo.
A tako mi je glupo kad serija nema svoj kanal.

Ne znam za Gulizar, ali vidim da postavljaju cele epizode na kanalu kanala D.

Još jedna njihova besmislica. Doduše ni ATV serije nemaju svoje kanale, bar EDHO nema, ali postavljaju cele epizode odmah nakon emotovanja na tvu.

Nastojat ću gledati na kanalu D večeras. Valjda mi neće kočiti. Jutros sam pokušala SBA s prijevodom i dva-tri puta mi je izbacivalo. Zapne video i stane. Onda nađi minuti i ponovno pokreni... sıkıldım...
a baš mi je došao dobar dio, onaj kad doručkuju kod Seher. Probat ću kasnije opet.

Ali i ovo komplicira sad. Te se Registriraj, te uprati, te ovo te ono. Nije mi suđeno pogledati ovog Ferhata bez živciranja.

Šta mi sve radimo zbog serija, da je nešto drugo u pitanju ne bismo se toliko trudile.

Ogledala sam epizodu iz valjda desetog pokušaja sto sam prekidala i pauzirala.
Odlična je bila epizoda. Još jednom da kažem da je Ferhat baš onakav kakav treba biti. Scenarist može sa svima griješiti, samo neka nastavi dobro s Ferhatom.
Ismijala sam se pošteno s njim u ovoj epizodi. Bas je divan bio. On i Asli predivni.
A manijakalnog pogleda i Abidina kad je stavio ruku na Namikovu. Svaka čast.

Ja sam isto zadovoljna, još kad bi progovorio, bilo bi idealno. Više sam zanemarila i Ibrin seksi glas i Ferhatove uličarske poštapalice, sve prihvatam, samo neka priča. Fanovi su prošle nedelje popizdeli zbog toga.Čak je i Birgoren objašnjavao zašto je to tako, ali objašnjenje mu je malo diskutabilno. Kaže kad je preuzeo scenario on nije verovao prefinjenom Ferhatu koji zna tango, a bio je u popravnom domu, zatvoru i vojsci četiri godine, posle je postao ujakov plaćeni ubica, a pritom je iz Bolu. A nisu mu verovali ni gledaoci čim je rejting bio 3. Ruku na srce ni ja tom Ferhatu nisam verovala, ali iz potpuno drugih razloga. Takav psihopata bi bio odličan sporedni lik, ali kao glavni ne može da prođe iz prostog razloga što neko ko ne pada na Ibrine fizičke atribute teško može da oseti čoveka sa mat pogledom. Taj Ferhat nije imao nikakve unutrašnje borbe, nikakve emocije, bio je hladan čak i prema Yigitu koji mu je slaba tačka, ukratko bio je čovek sa čipom u glavi. Kasnije bi i Sema i Eylem razvile lik, ali podloga je loše napravljena. Erkan prvo što je uradio kada je došao pokazao nam je odmah Ferhatove slaboti i to je sasvim u redu. Iik se čak odlično razvija, pre svega zato što nije kliše. Međutim, popravni dom, zatvor i vojsku četiri godine (?!) je Ferhatu uvalio Erkan, nisu ove dve. O tome koliko je nelogično da čovek služi vojsku četiri godine na istoku u ratnoj zoni neću ni da pričam. Ali ne razumem zašto čovek koji je bio u zatvoru i neko ko je ubica ne može normalno da priča, gde je tu logika? Postoje ljudi koji u zatvoru završe po dva fakulteta. Evo, Azad je čovek enciklopedija. Da ne spominjem najlegendarnijeg mafijaša ikada u turskim serijama Ramiza Karaeskog koji je proveo dvadeset godina u zatvoru. Hajde, bio je u zatvoru i vojsci, sve je to završio do 22. sada ima 35 za 13 godina šta sve može da se uradi.

Semin i Eylemin Ferhat

Ferhat: Ben sana bak dedim mi, demedim. O adamı aklından sileceksin.
Aslı: Nasıl sileceğimi de anlatsana? Ben senin korkunla o adamı aklımdan silsem, kalbimden silemem. Ben o adama aşığım anladın mı? Ama birgün, birgün senle işimiz bitecek, ben kendime çok güzel bir yuva kurucam. Kocam da Sinan olacak, anladın mı?
Ferhat: Ağzımdan laf bir kez çıkar doktor hanım. Madem senin algın dar, son kez sana anlatayım. Ben kimi düşün dersem onu düşüneceksin, kimi sev dersem onu seveceksin. Kalbin yok, aklın yok anladın mı? Ne dersem onu yapacaksın! Atacağın adıma, gideceğin yöne ben karar veririm. O kadar!
Aslı: Sen manyak mısın? Napıyorsun? Çok şükür benim hür bir iradem var, aklımda var, kalbimde var.
Ferhat: Kaderinde, hayatında benim elimde. İyisi mi tersime gitme!

Birgorenov Ferhat

Ferhat: o polis abin senin üç kuruş maaş için hırsız kovalarken sen kalın tıp kitaplarına gömülmüş durumdaydın...öyle bir tas çorba üstünde battaniyen eksik değildi yani...ne için?...ne için biliyor musun senden tek bir şey istedi oku doktor ol oldun da eyvallah......sen zaten kitaplara kafanı koyduğunda on sekizdin kaldırdığında otuz......hayat hakkında çok şey biliyorsun öyle mi?...okumak başka yaşamak başka zamanla anlarsın...

Aslı: hayret vallahi hayret yani...yani elinden gelse bir kaşık suda boğacağın adam için şu anda methiyeler düzüyorsun...

Ferhat: eğer hak ediyorsa düşmanından bile saygıyı esirgemeyeceksin.....

I jedan i drugi sasvim lepo sklapaju rečenice i pričaju. I to bez lan, len, ulan, oglum, yani, harbi, aynen...Šta je posle spopalo scenaristu da dovede Ferhata u ovo stanje, ne znam. Ali sigurno je da večina gledalaca na to baš i ne gleda kao na dobru ideju. Hajde scenarista je dobio tu glupu ideju, ne razumem zašto niko drugi ne reaguje. Pre svega reditelj, jer njegova je zadnja, on je direktor serije. Produkcija? Glumac? Ustvari od glumca odustajem, Ibri je očigledno izazov da provlači Ferhata kroz promene, čovek je za 17 epizoda odigrao isti lik na tri načina, ali uopšte ne bi bilo loše da povuče ručnu. Jedina nada mi je što je Erkan napisao da hoće da pokaže da lik pokušava da nauči da voli i da napreduje. Znači da će se promeniti.

Odužila sam, farkindayim, ali tako mi došlo. Ponchita kusura baklma što sve ovo čitaš sa mobilnog.

Asli lutfen nemoj da kiksaš, jedva ti je Poncha oprostila. lol!

Meni Alp izgleda odlično. S ovom bradom i brkovima malo stariji nego bez njih.

Meni isto izgleda odlično. Nije da ga doživljavam nešto u tom smislu, ali dopada mi se njegova gluma i energija.

Možda bih i Ibri našla nešto, kao Sara za glas, da mi je poznat od prije.
Ali ovako, odgovara mi sve.

Ja mu osim tog glasa koji ne smatram njegovom krivicom, gore sam detaljno objasnila ne zameram ništa. Čak sam time što sam ga gledala pre još više oduševljena, u ovoj ulozi je još bolji u ulozi Firata i Alija.

.Je li samo meni bila bolja prošlogodišnja pjesma i spot za GQ nagradu s dobitnicima?

Nemam pojma, nisam ni videla. Ove godine me baš ništa ne zanima vezano za to.

Čini mi se da je Kivin film dobro startao s gledanošću i zaradom.

Za prva tri dana 240 hiljada, dobro je.

.Hahah Ibro je stvarno hit. On uredno čita komentare.

Svaka mu čast na strpljenju. Treba sve one budalaštine pročitati.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 7:29 pm

Što li si mu ti ovdje napisala kad si se vratila mužu?

Žurim, čeka me muž.Vidimo se kad opet dođeš na red. Optum. smeh

Malo mu je udarilo na ego što mora da čeka red, ama napalim...
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 7:35 pm

Veronika ::
I ja gledam Cukur,da mi se ne sviđa naravno da ne bi,ali mislim da je ovom
scenaristi ipak lakše,ipak je Icerde probio led što se ove tematike tiče,pa nije
potrebno ono lutanje koje smo vidjeli u Icerde.
Što misliš Saro je li Vartolo stvarno mrtav?Nekako ne vjerujem da bi se tako
lako riješili ovakvog lika.

Znači pratiš Cukur. Svrati ponekad da malo popričamo, totalno sam nema kad je ta serija u pitanju, nemam sa kim da komentarišem.

Slažem se da su sa Icerdeom probili led kada je u pitanju ovakav tip serije. Ali se radi i o scenarističkoj veštini. Gde su Celal i Davut, a gde je Vartolu. Koliko su ova dvojica prazni likovi, a koliko je Vartolu komplikovan.
Naravno ne treba ni da kažem da mi je Vartolu legenda i da mi je Yamac ništa naspram njega, zna se da se ja uvek zalepim za najvećeg psihopatu. Pritom je Erkan Kolcak Kostendil razvalio sa glumom, lik kao da je za njega pisan. Yamac mi je ok, ali preteran. Ono kada je u prošloj savladao njih dvadeset kod Sadettina u kući, a svi naoružani, kao da sam gledala crtani film. I ponekad mi ne izgleda inteligeno nego vidovito. Poveže neke stvari koje u životu ne mogu da se povežu.
Yamac i Sena mi uopšte ne privlače pažnju, toliko su kliše, toliko su površni, toliko mi Sena ide na živce... Po komentarima vidim da je ni ostali gledaoci baš nešto ne vole, malo malo traže od scenariste da je ubije.
Najbolji par su mi Salih i Sadis. Njihova priča me je dirnula. Nisu par tipa zgodan frajer, lepa devojka, imaju hemiju i sad gledamo njihove scene po sto puta, baš su par koji volim samo zbog priče.

Nema teoretske šanse da je Vartolu mrtav. Prvo, pucali bi sebi u nogu kad bi izbacili takav lik, gledaoci ga obožavaju, a drugo, njegova priča nije završena. Ja bih prestala da pratim seriju kada bi ga izbacili, ne bi mi vise bilo to to.

Samo ne znam da li planiraju drugu sezonu, priča brzo ide i toliko su toga otkrili za ovih 17 epizoda da ne znam na osnovu čega će da grade drugu sezonu. Svaki drugi scenarista bi sa ovakvim rejtingom čekao kraj sezone da otkrije ostalim likovima da je Vartolu Salih. Verovatno će Idris saznati na kraju sezone.

Ibro mi je odličan,ali ni Birce ne zaostaje.

Da, Bice me je baš pozitivno iznenadila, uopšte nisam očekivala tako dobar performans. Jeste u nekim trenucima ovo što kaže Poncha malo teatralna, ali to je zato što je završila pozorišnu glumu i aktivna je u pozorištu.

Ne mogu biti ni na čijoj strani,mogu razumjeti i njega i nju
brzo je popusila,ali morala je bar malo pokazati zube.

To mi je najbolje kod njih što razumem i njega i nju.
Ja kažem da je mogla još malo da pokaže zube, ali dobro je što nije zbog Ponche.
Čak sam posumnjala da se Poncha umešala u scenario. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 8:06 pm

Hm. Ne znam lajkam li mu sve, ali otkako sam ga upratila lajkam većinu. Pogotovo jer mi se većina slika sviđa.
Izgleda da nisam navikla na to da je netko ovoliko darežljiv s fanovima.

Aha. Ništa bez toga. Komisija je važna.

Ti hoćeš da mu muljam? Haha

Kako možeš reci da je kvario izgled njegovih ruku? Aman tebe... nije... samo nije bio lijep.
Ilknur nema stila, to smo ustanovile. Bas je pretjerala s toliko prstenja.

Ma znam da si pisala ideju, ali meni bi takvo što bilo sasvim ok. Pa me zanimalo kako Blu funkcionira. Ako je kao i Puhu onda mi se ne sviđa jer ne volim kad ne možemo istovremeno gledati nego čekati kad se netko smiluje i ukrade epizodu.

A ja sam ove godine izgubila za uhodu, ne bismo ni mi niti Arasovi dobili ulogu za naj egofc. Ali ako bi postojala nagrada, ona poštena, oni bi definitivno odnijeli je. Ja bih pošteni navijala za to.

Dobro, meni je već i samo postavljanje cijele epizode dosta. Ovdje nismo imali ništa.

To si odlično rekla. Ja bih davno odustala.

Ovo sve što si za Ferhata napisala je odlično. I Ibru. Nije mi namjera sad braniti Birgirena, ali nisam sigurna da je sav teret Ferhata samo na njegovim leđima. Ovo drugi su to mogli ispraviti da su htjeli. Redatelj prvi. Ali ovo što si napisala zbilja stoji.
Što se tiče vojske od toliko godina i meni je previše, ali čak mi se i svidjelo kako objašnjava to. Haha
Aj da vidimo kamo će ga sad odvesti.

Samo ti oduzi, meni to ne smeta. Čitam ja lako, jedino mi je teze komntirati.

Haha Asli, slušaj Saru. Zapravo i ne moraš. Lako ću ja tebe popljuvati. Ali sad san se pomirila s njom. Ratno stanje je gotovo. Valjda joj neću izvuci stare greške ako opet nešto napravi.

Meni je Alp simpatičan, ali ništa vise od toga.

Drago mi je radi Ibre sto je postigao ovako nešto. Ajde onda neka mu i taj priprosti govor maknu da bude i tu potpuni dojam.

Ja sam vidjela samo dio koji su postavili na instagram. Ali ona od lani je bolja pjesma, spot mi je zanimljiviji jer su imali rekvizite, a sudionici su bolje naučili pjesmu. Cijeli dojam mi je bio bolji.

Mene Ibro oduševljava kako on uopće ima vremena time se baviti.

A tako mi kaži. Znaci zato ovakva faca kod njega. Ubit ćeš ti te tvoje svalere.

Hahahaha eto ja sam se umiješala u scenarij. Da nije bilo mene još bi se Asli durila i radila po vašem. Nisu oni mogli izgubiti ovako vrijednog gledatelja pa su popustili. Yani... tko vam je kriv kad niste zauzele stranu.

Последњи изменио Poncha дана Mon Feb 19, 2018 8:11 pm. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 8:07 pm

Neću stavljati smajlićem da opet nešto ne uprskam.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 8:59 pm

Što je sad ovo? Danas sam vidjela da neki spominju Burcu.

https://mobile.twitter.com/meraimedid/status/965628570642116615?s=12

Evo i s YT. Ne kužim ništa.

Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 10:49 pm

Ovo sam i ja videla jos juce, ali ocigledno da je montirano. Burcu prica o 8 gun.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 11:22 pm

Pocinjem za par minuta.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 11:36 pm

Meni uopće nije jasno sto su htjeli s Cagom u emisiji. Vidjela sam još jedan duži video i ispada po tome da je tako pušteno u emisiji. Ako je, ne razumijem zašto su stavili Cagu.

I onda kad fanovi počnu s teorijama, čudimo se.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 11:37 pm

I ja ću sad početi. Nadam se da ću uspjeti odgledati epizodu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 11:54 pm

Hahahaha Ferhat odjednom pocinje da umire od samopouzdanja.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyMon Feb 19, 2018 11:57 pm

Cuneyt. smeh
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyTue Feb 20, 2018 12:06 am

Hahaha ne bi bilo lose da legnemo. Ferhat hoce da predju sa Aslinog terena na njegov.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyTue Feb 20, 2018 12:13 am

Nemoj pred detetom. smeh
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 EmptyTue Feb 20, 2018 12:21 am

Treznjenje ledom, prvi put cujem....
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo    Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo   - Page 34 Empty

Назад на врх Go down

Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
Назад на врх 
Страна 34 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XVII deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija X deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XI deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo