Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo

Go down 
3 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
АуторПорука
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 Empty
ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 12:59 pm

A, šta ću. Jesi, jesi. kisic

E, pa da, na to i mislim. Samo, eto, Rusi nemaju problematične novinare i fanove kao Turci, i onda njihovi glumci mogu 'ladno da se slikaju kad god hoće i kako god hoće.
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:01 pm

Eto, onda sam zato i rekla da mi je draži u prvom. Mada, možda je glumački jači u drugom...

Je. Kad se Turci sastanu, onda novine pišu li ga pišu. Pa oni i obično postavljanje slika poprate.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:10 pm

Glumački je jednak sa svakom, ali je sa Verom priča nekako prijatnija, nežnija, dok je sa ovom drugom žestoko, tužno, jako...

Da, Cansu i Kenan od onda kako su se sastali sa Muratom i Burcin i nakon gnjavaže novinara ih više nigde zajedno nisam videla.
Možda sad budem i bolje sreće, kad se Kenan oženi.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:15 pm

E to. Baš je takav.
Ima mi dobrih scena.

Pa, eto. Ali Cansu je dobra sa Sinem, pa vjerojatno i hoće se koji put vidjeti.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:20 pm

A, kaži mi, kako ti se Vera čini sa ovim? Jel' ti bolja sa Vladom, ili sa njim?

Da, zato i kažem da se nadam kako će tad da mi svane. kezz
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:34 pm

Nakon što sam opet odgledala prvi klip, Vera mi je nekako mirnija s Vladom, nježnija. S ovim drugim ima puno jače scene. Mislim, na osnovu ovog što sam pogledala. Intenzivnije je.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:40 pm

E, pa kad već pitaš ( lol! ) da ti objasnim lepo celu priču ukratko, a ti ćeš onda po tome proceniti jel' su oni to tako dočarali.
Dakle, Vera je violončelistkinja koja dolazi da svira na jedno venčanje. Tu upoznaje Antona i zaljublje se u njega. Ali, on joj ne kaže da je oženjen.
Anton inače radi za firmu svog tasta, čiji je sin Vlad i on ne podnosi svog oca. Da skratim, sušta je suprotnost Antonu, ne zanima ga biznis, slikar je i zaljubljen u jednu slikarku (ona iz drugog klipa, ali kad nije plava).
I onda Vlad ode u Ameriku sa njom, a za to vreme Antonova žena sazna da je on vara sa Verom i osakati joj ruku tako da više ne može da svira.
Svašta se još tu izdešava, uglavnom prođe 5 godina, Vera totalno promeni svoj način života, a Vlad se vrati nakon što se ova njegova ubila.
Tu se oni zaljubljuju i opet se svašta izdešava, da bi Anton posle, želeći da vrati Veru našao Dašu, koja jako liči na Aljonu i podmetnuo je Vladu.
Eto, to je najsažetije moguće, hvala na strpljenju. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:47 pm

Nisam pitala, ali nije mi ni bilo jasno kako ova s dvije kose, mislila sam da je promijenila boju. Shvatila sam da je slikar, ima super scena sa slikama.

Pa kako si napisala, dobro su oni to prikazali.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:49 pm

Eh, od te njegove uloge ja sam zaljubljena u slikare. :cereeeeek: A, od uloge u Anki i u inspektore. smeh
A, koju ti je lepše naslikao? Pitam pošto je to baš Stanislav slikao.
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:49 pm

Poncha ::
S ovim drugim ima puno jače scene. Mislim, na osnovu ovog što sam pogledala. Intenzivnije je.

Jace su scene jer je Vera bila mnogo glupa na pocetku i zaljubila se u kretena kog zna dva dana i totalno se prepustila toj ljubavi.A sa Vladom je bila opreznija jer se vec opekla.
Ne znam da li mi je Verin lik najgori,ili turska verzija Vere ili korejska. rolleyes

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:50 pm

Ček, stvarno je on slikao? Stvarno?
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:52 pm

A, ne, nije ta glupa, ta je vrlo pametna. Misliš da bi se njoj Anton dopao da nije bilo kabrioleta, jahte i lančeta od safira? rolleyes
Ne volim Verin lik uopšte, i u korejskoj verziji me nervira, a tursku zato neću ni da gledam.

Poncha, da, stvarno je on slikao. Za uloge u toj seriji, Olesja (Vera) je učila da svira violončelo, a Stanislav da slika i stvarno je naslikao to on.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 1:58 pm

Sparks, mislim da si rekla bitno.

Ok, ako je on slikao svaka mu čast. Ali svaka mu čast, uistinu portreti liče na gumice. Ne znam koji je bolji.

Sparks, pa ti odgleda sve verzije serije.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:00 pm

Jeste stvarno, pa čini mi se da sam rekla u nekom postu kad sam postavljala ove slike sa proslave kako je reditelj najviše ishvalio od ekipe Stanislava.
Baš je tu naveo puno toga, između ostalog i te portrete.

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:03 pm

Ok, ne očekuj da ću pamtiti svaku njegovu riječ. Ali, eto onda ga i ja moram pohvaliti. Mislila sam možda nešto napravio na slici, ali sve crtao. Svaka čast. Lijepo je kad glumci rade na sebi. Onda je i ono što rade uvjerljivije.

Naravno, ovim putem hvalim i Cagu.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:05 pm

E, baš mi je drago. kezz On za svaku ulogu nešto novo nauči, recimo za ulogu Artura u Skalolazki je naučio da se pentra po onim planinama. A, gde su predstave i svi oni plesovi. naklon

Znam da hvališ time i Cagu. kezz
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:07 pm

Sparks, pa ti odgleda sve verzije serije.  
Da.Kad mi je dosadno ja gledam i kopije serije,ako postoje.Kao i Harry Potter.Nema sta nisam odgledala i procitala vezano za njega.

Odlicno je kad se glumci usavrsavaju.Takve najvise volim i cenim.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:08 pm

Bravo.

Ma još najbolje da ga ne hvalim. Nekako moram.

Vidiš da pola dana o Stanislavu pišem. Tj. Stanku.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:09 pm

Što o Potteru pratiš?
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:11 pm

A, priznaj da ti je postao drag tokom svih ovih naših piskaranja o njemu. kezz

Dok npr. osećam da se Sparks polako ohladila od njega. durica
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:14 pm

Pa što ću. Svaki dan sam okružena s njim. smeh
Rekoh da znam o njemu puno.

A nemoj tako. Ona ludi za nekim Talijanom.

Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:16 pm

smeh smeh smeh

Pa, to i kažem, duša prodana. lol! Sad ja moram sama da brinem da li je Stanislav još uvek slobodan i sama da balavim nad svakom njegovom ulogom. suze
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:19 pm

E, smij se ti.

A, neće te ona napustiti. Za tebe će ona provjeravati kod uhoda. Ali, za Rusiju ideš sama...
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:20 pm

Što o Potteru pratiš?
Cekam premijeru filma Fantasticne zveri i gde ih naci.Gledala sam film Mudbloods,o kvidicu se radi.I treba da procitam Kvidic kroz vekove kad zavrsim sa knjigama o Hari Poteru.Ulogovana sam i na sajt Pottermore.Tamo ima dosta zanimljivih stvari o Hogwartsu.Cak sam i radila kviz da vidim kojoj kuci pripadam.

Pratim ja i dalje Stanislava.Nemoj da se brines.To sto mi nije glavna opsesija ne znaci da sam se ohladila od njega.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 EmptyWed Feb 03, 2016 2:21 pm

E, nego sve hoću da te pitam i uvek zaboravim...
Davno si spomenula kako sad na yt ima neki kanal koji pušta sve Femir scene.
Jel' ga i dalje ima, ili je sad već obrisan?
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 18 Empty

Назад на врх Go down

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo
Назад на врх 
Страна 18 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi...
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... III deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... IV deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... V deo