Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo

Go down 
3 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
АуторПорука
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 Empty
ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 8:38 pm

Inače, da, sve pesme sam koristila iz serije. Meni su prelepe.

Hvala ti puno na izdvojenom vremenu i strpljenju. <3
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 8:44 pm

A malo su pretjerali, skače, trči, baca... Previše nekako.

Ne znam tko mi je glumački najbolji od ovog što sam uspjela ovako vidjeti. Dramatični su mi. Stanislav mi je nekako prirodniji.

Odmah sam shvatila da su pjesme iz klipova. Ovu prvu znam, ovu drugu sam na drugi takt prepoznala iz nekog klipa.

Nema na čemu.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 8:45 pm

Ali, on to radi besprekorno.

Kako da ti se odužim što si ga ovako ishvalila? kezz
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 8:51 pm

Ne kažem da nije, samo da mi je previše toga. Nekako kao da je kaskader.

Ne trebaš se odužiti nikako. Nisam komentirala zato što očekujem išta. :)
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 8:57 pm

Znam, ali ja imam potrebu, jer osećam koliko sam te preopteretila, a opet ti ništa nije bilo teško. :)
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 8:59 pm

A, Sara izgleda ljuta na mene, pa neće nikako da dođe. Ili se plaši da joj opet nešto dam. lol!
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 9:04 pm

Ubacili su dosta toga u toj sceni kad juri za Verom.Mislim da su hteli da prikazu da bi se Vera na jedvite jade njemu vratila iako je on u stanju i da umre zbog nje.

Poncha je bas divna.Sara nikad ne bi napisala tako nesto o Stanislavu.A desio bi se smak sveta kad bi napisala.

Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyMon Feb 08, 2016 9:11 pm

Šta su hteli ja ne znam, ali ta je scena identična u originalu, jednostavno je nisu menjali.
Ja mislim da su hteli da pokažu na šta je sve Vlad spreman zbog ljubavi. I stvarno, koliko je Anton bio materijalista, toliko je Vlad sav bio satkan od emocija.

Jeste Poncha divna, duša prava. <3
I ja bih se šokirala kad bi Sara pohvalila Stasa upola kao Poncha. To mogu samo da sanjam. smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 9:32 am

Joj, kako vi mene hvalite. Nije mi problem bio odgledati jer ionako nisam imala posla, pametnijeg.

Ne znam čemu toliko toga u sceni, ali ovako dok sam gledala mi je previše. Nepotrebno, mogao se isti efekt, ako ne i bolji postići s manje. Mislim da su mi bolji klipovi koje Adminka složi nego ovako scene. Tako da Adminka svakako dobro izvuče ključno.

A Sara je vjerojatno i sama u gužvi, i onda kad dođe još dobije da gleda scenu, a ruski joj ni najmanje nije drag.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 10:32 am

Ne gledam vise nikakve ruske scene, osim klipova koje pravi Cansu.

Ljubav Melek i Buluta me ne privlaci ni u turskoj verziji, tako da nema potrebe da gledam jos i rusku. Ja bih vise volela da Bulut shvati da ipak voli Sude.
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 10:38 am

Samo je falilo da poleti.Supermen Vlad.

Adminka pravi odlicne klipove.Ima dosta klipova sa Vladom i Verom na jutjubu ali su prekratki a ni scene nisu lepo ukopljene.Adminka sve to lepo sredi.

Sara ni ne voli Stanislava i verujem da joj se scene uopste ne gledaju.Razumem je.I mene jedna osoba gnjavi.Poludecu zbog te glupave serije. rolleyes
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 1:30 pm

Vidi nju, pa normalno da je supermen. I treba da se vide sve njegove sposobnosti.

Ne znam, meni su scene super ovako, valjda jer sam i sama po prirodi dosta teatralna.
A, i prijaju mi jer su mi odlično uklopljene uz priču, ruski mentalitet, muziku i odličnu glumu. I zbog Stanislava najviše, naravno.

Saro, pa nisi valjda stvarno ljuta na mene?
Nisam ni mislila više da ti dajem nešto da gledaš, ne mogu da verujem da si i na ovoliko pristala. kezz
A, ono drugo je bio klip sa pesmom na engleskom.
Inače mi nije jasno, čitala sam komentare dosta njih što žele kao i ti da Bulent shvati kako voli Sude. I tokom prikazivanja VMLj neki su želeli da Anton shvati kako voli Ilonu. Ali, to je nemoguće, jer on svoju ženu nikada nije voleo.

Hvala vam što vam se moji klipovi sviđaju, u to ime - upoznajte se sa mojim Vladom! <3

Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 1:45 pm

Nisam ljuta, pa ne mogu ja da se naljutim na tebe. <3

Ja zelim da Bulut voli Sude samo zato sto su mi Selin i Seckin dobar par, a Melek mi je odvratna. Inace sam odgledala samo prvu epizodu, tako da nisam previse upucena u pricu i karakterizaciju likova.
E sad, posto fanovi uopsze nisu prihvatili Melek, odnosno glumicu i rejting im je los dobrim delom zbog nje, vrlo je moguce da u turskoj verziji budu Bulut i Sude.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 1:47 pm

Ako budu išli prema originalu, na kraju će i biti Bulut i Sude, ali pred njegovu smrt.
E, sad, Turci su to, vrlo je moguće da izmene svašta.

Šta kažeš na klip? kezz
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 1:49 pm

Ja inače kad sam videla turske Vlada, Antona, Ilonu i Veru, jako sam se razočarala, jer niko od ovih mi nije ni prići ruskoj postavi.
Rusi su prelepa nacija, ali i Turci mi imaju jako lepe glumce i stvarno ne znam šta im bi za ovu seriju.
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:03 pm

Klip je fenomenalan.Sad cu da posaljem uhodama,bas me zanima sta ce one da kazu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:13 pm

Meni je isto klip odlično napravljen. I uklopljene scene s ovom glazbom. Stanislav možda najbolji pred kraj klipa.

Odijelo je ono o kojem smo pričali?

Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:24 pm

Daaa. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:
Kako ti sve pamtiš. kisic
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:34 pm

Pa je li ti čudno što sam zapamtila?
kisic

Vidiš kako gluposti pamtim. A kad je trebalo naučiti nešto napamet za faks, nula bodova.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:37 pm

Tako i ja. smeh

Verovatno znate koji klip držim u potpisu u ovom delu Vladovog citata. I sad ne znam da li ostavim taj, ili stavim ovaj sa Vladom.
Neki predlog, možda savet za neodlučnu Vagu? :P
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:41 pm

Meni se ovaj vise svidja,a i uhodama se mnogo dopao.Zahvaljuju ti se sto si napravila klip.Kamo srece da imas instagram pa da Stanislavu posaljes klip.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:49 pm

I da imam ne bih smela da mu pošaljem.
Ja bre njega hoću da muvam, a on da me upozna kao ludaču koja ga špijunira preko instagrama i pravi o njemu klipove. lol!
Meni se jednako sviđaju, plus mi je u onom pesma lepša, ali nakon Sarine izjave počinjem ozbiljno da se premišljam. lol!
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:52 pm

On odgovara na neke poruke na instagramu.Hvala Bogu pa sam deinstalirala instagram na telefonu.Morala bih da mu posaljem.

Jeste pesma lepsa u tom klipu,ali su ovde jace i bolje scene.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:56 pm

E, hvala Bogu.

Znam šta ću. wow Ostaviću u delu samog citata taj klip, a u delu Vlad Orlov ću staviti ovaj drugi. jupi
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 EmptyTue Feb 09, 2016 2:57 pm

A mogu li Macku iz Anke da posaljem klip?

Dobra ti je ideja. :)
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 25 Empty

Назад на врх Go down

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo
Назад на врх 
Страна 25 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi...
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... III deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... IV deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... V deo