Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo

Go down 
3 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 Empty
ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyThu Jan 14, 2016 3:52 pm

Baš turneja. Gala, a već se prikazuje tjednima.

Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyThu Jan 14, 2016 4:44 pm

Saro, ajde bar si stavila to po mom mišljenju da mi bude lakše. lol! Jer po mom mišljenju Caga i Kivo (i ne samo oni) ne mogu njemu da priđu po lepoti. Jedino što Kivo ima tu dozu žustrine poput Stanislava.

Nego, jel' se meni čini ili je ova druga slika iz Delibala scena u kojoj Baris umire?
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyThu Jan 14, 2016 9:59 pm

Sve sto ovde pisem je moje misljenje, ja inace ne volim po forumima da pisem tako da izgleda kao da svoje misljenje navodim kao cinjenicu. Zato po mojim postovim imas dosta "po meni", "po mom misljenju", itd.

Ne znam, meni se cini da se ubio tako sto je skocio sa one litice, zato sto ima scena gde Fusun place na tom mestu.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyThu Jan 14, 2016 10:18 pm

Znam, volim ja malo da se zezam sa tobom, nedostajala si mi. kisic

Aj videćemo, verovatno grešim.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 9:01 am

Slažem se sa Sarom. Nekako, i ja mislim da je skočio s litice. Jer hitna dolazi i Fusun je loše na toj litici. A i oni promo posteri su tako pokazivali.

Ova premijera mi je isto bila slatka. Izgleda da se s većinom slikao. Nekako mi se čini da je ovdje bilo najmanje ljudi. Kako li su fanice samo pjevale. Cagi se oči sjaje od sreće. Grle ga i ljube.

Saro, jesi li vidjela da je bilo problema s twitterom jučer? Izgleda da je nekim suspendiran. Hazatay su jučer slavili godišnjicu s hastagom. Većina njih je suspendirana.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 9:04 am

Sparks, jesi li vidjela da je umro Alan Rickman?
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 1:41 pm

Jao, Sparks, jesi videla ovu što je izbacio pre dva sata? :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 12545334_1528024954162343_1252030458_n
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 2:10 pm

Videla sam,Poncha.Bas sam se rastuzila.Sva sreca pa sam filmove zavrsila.Bilo bi mi tesko za gledanje.

Lep je Stanislav na toj slici.Ne mogu da udjen na instagram pa ne znam da li je oznacio gde je bio.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 2:55 pm

Nije označio, samo je napisao da se pleše. :cereeeeek:
A, što ne možeš da uđeš na instagram?
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 3:52 pm

Iskljucili su mi ruter pa sad treba malo vise vremena dok se sve sredi i zato ne mogu da udjem na instagram
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 4:07 pm

Ja sam počela Anku da gledam. Kako je nekako divno gledati ovu seriju znajući kraj, a sećati se kako nam je tad bilo dok smo gledale. stidljivko
I Nikolaj definitivno najbolji muški lik koji sam gledala u serijama, posle Vlada. <3
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 4:39 pm

Nisam videla da su suspendovani, ali to je kod njih normalno jer uvek nadju neku fan grupu sa kojom se zamere. Proverila sam, glavne uhode preko kojih dobijem sve informacije cim im udjem u profil su tu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:06 pm

Izgleda da ce Fahriye biti Kenanova partnerka u novoj seriji.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:15 pm

Otkud ti to?
I koliko ja znam, Kenan je najavio dužu pauzu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:39 pm

Pocelo je da se pise o tome, a Fahriye nije ni potvrdila ni demantovala, rekla je sa jos nista nije sigurno. Nema duge pauze, jos pre Nove godine su sve novine objavile da Ay yapim za septembar sprema tri serije za Kenana, Kivu i Cagu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:41 pm

Zna se da ce Caga i Kivo biti na Staru, a za Kenana se ne zna, samo je objavljeno da ce biti moderna serija ne kako bi turci rekli donem kao Karadayi.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:46 pm

Dobro, to je njemu duga pauza. Tako je i posle Ezela najavio dužu pauzu, pa godinu dana kasnije počeo Karadayi.
Nije on Cansu. smeh
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:47 pm

Ma najavio je on i posle Karadayia da vise nece snimati serije dok se ne skrati minutaza, pa snimio i trecu sezonu Karadayia i sad krece sa novom serijom. Znas kako se kaze, para vrti gde burgija nece.

Последњи изменио Saraaaa84 дана Fri Jan 15, 2016 5:53 pm. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:49 pm

Da, on ima tu žicu koja mene nervira kod većine ljudi.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptyFri Jan 15, 2016 5:54 pm

Pa da, dize sebi cenu zato sto mu serije imaju dobar rejting.
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptySat Jan 16, 2016 12:44 pm

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 10632314_1703719429906561_2049349633_n
Bio je kod zubara.Lepo je raspolozen. <3
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptySat Jan 16, 2016 1:19 pm

Jao, vidi ga. <3
E, ja sutra idem kod zubara. kezz
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptySat Jan 16, 2016 1:44 pm

Ja sam bila juce kod zubara ali nisam delovala tako srecno kao Stanislav.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptySat Jan 16, 2016 1:59 pm

Saro, jesi li čitala Raninin članak? Spominju i Cagu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 EmptySat Jan 16, 2016 2:00 pm

I ima neka sličica gdje se spominje serija. Čini mi se da će biti policajac.
Spominje se novi film.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 7 Empty

Назад на врх Go down

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo
Назад на врх 
Страна 7 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi...
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... III deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... IV deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... V deo