Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo

Go down 
4 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Next
АуторПорука
Gost
Гост

MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 Empty
ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:43 am

Verovatno nije videla od silnih poruka da treba da stavi. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 Empty
ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:44 am

smeh
Ako, ako, lepo mi je kad mnogo pišemo. A, ne kad je oseka, pa mi pusto.
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:45 am

Po ovoj vrucini i nema sta drugo da se radi.Otisla bih ja do bazena,ali me mrzi. facepalm
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:46 am

A, nije zbog rođaka? lol!
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:47 am

Juce sam bila i ja kad sam usla u bazen,on je izasao.I sad mi zao sto mu nisam cestitala rodjendan,dobar je on.

Danas nije na bazenu,sinoc je pravio zurku.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:48 am

Ja sam ove godine opsednuta žurkama. Ko god da me zove obavezno idem, samo da landaram. smeh
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:50 am

Ja bih samo da sam na bazenu i da gledam lepe momke. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:52 am

A, ja bih da oni gledaju mene. lol!
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:53 am

Nije valjda da tebe niko nece?
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:54 am

Ma, hoće, nego se malo zezam. lol!
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 10:56 am

Lepo.

Ja sad pokusavam da provalim da li ovaj moj rodjak ima devojku i usput da bratu od tetke nadjem neku.Nisam normalna. lol!
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:11 am

Mislila sam da sam ti odgovorila, tek sad vidim da nisam. Izlapela sam.smeh
lol!
Ja sam trenutno preokupirana sobom. lol!
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:12 am

Hocu i ja da budem preokupirana sobom,a ne da razmisljam ima li on devojku.Sta me briga za njega. ljutko
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:13 am

A, bolje me ne vuci kad su ljubavni problemi u pitanju. Dovoljno sam Merder udavila preko pp, a gde su oni iz RL. facepalm
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:14 am

Meni je bolje da slusam ljubavne probleme,nego kukanje moje majke. rolleyes
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:15 am

Kod mene je veliki problem što sam strašno ljubomorna osoba. ljutko
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:16 am

Ako nema razloga,ne treba da budes ljubomorna. :)
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:17 am

Da promenimo temu... smeh
Dokle si stigla sa Ezelom?
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:18 am

Odgledala sam 28.epizodu,treba da mi se napuni telefon i da gledam 29.epizodu.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:18 am

Znači, odgledala si originalnu 14. kezz
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:19 am

Da,sad treba da gledam originalnu 15.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:21 am

I, kakvi su utisci?
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 11:34 am

E, sa, sve hoću da prokomentarišem i zaboravim...
Prvi put nisam obratila pažnju da je pesma Yeni ve yeni kalanlar već korišćena u 35-oj. Zapravo, nakon poslednje se nisam setila da sam je već jednom čula u seriji. kezz
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 1:34 pm

Bas imas dobro zapazanje.Ako mozes postavi snimak (ako ima) da vidim gde je koriscena u toj epizodi. :)
Назад на врх Go down
Merder
Bihterica
Bihterica
Merder

Broj poruka : 540

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 EmptySat Jul 18, 2015 2:21 pm

Faruk je odgovoran za sve ono? Jel ima neko normalan u ovoj seriji sem Yamire?! facepalm
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo   MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo - Page 11 Empty

Назад на врх Go down

MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... IV deo
Назад на врх 
Страна 11 of 41Иди на страну : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Next
 Similar topics
-
» MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda...
» MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... II deo
» MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... III deo
» MedCezir - zaljubljenici YaMire, komentarisanje live epizoda... V deo