Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!
 
HomeРегиструј сеПриступи

Share | 
 

 Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
Иди на страну : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
АуторПорука
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 13122
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 3:08 am

Poncha ::
Čuj nje naivna. Glupa sam ja, glupa. Salak, aptal..

Nisi, samo si naivna.  cmok-cmok

Poncha ::

Pa treba. Nisam ni ja na prvi video zavoljela kuma, nego yavas, yavas.
Ima u tome nešto. lol!

Ali Sara nije ti. lol!

Poncha ::

Dobro, onda ću ti dati mog Cagu.  :cereeeeek: Jest da ga sad nešto povezuju da voli rasturati brakove, ali nema veze. lol!  I ja ću s mladoženjom plesati.  lol!

Sad ću ja da ti to prebacim u naš svet. lol!
Kako smo se Pavel i ja zaljubili i rešili da se uzmemo, a mi te izabrali za kumu, onda se Pavel upoznao sa kumom, sa kojim deli tag btw. I onda se kum zaljubio u kumu i ostavio ženu Saru. lol! E, taj brak je Caga rasturio, svoj. lol!

Poncha ::
Nemoj, zaboravi. Ne želimo ratno stanje na piru.

Vala, samo da izbegnem Agatu i Auriku. smeh

Poncha ::

Zato si ti tu. I nadam se da će mali biti od koristi.

Ja? Kako?
Pa ja mogu samo još više da je ubijem u pojam, a i slikar mi ne deluje da je od onih koji bi je štedeli. lol!

Poncha ::
Nisam ni sumnjala. Samo nećeš hvatati Sokola nego Plavog.  lol!

Evet. :cereeeeek:

Poncha ::
Tko je slobodan? Caga? Ah, be, kumo, ja nisam sigurna da je on slobodan. To što nije s ovom Seymom, ne znači da je slobodan.
Vidi nje kako se raduje što nije. Ja kad sam pročitala da je oženjeni da ima dva sina nisam mogla vjerovati.  molimmmm Meni on djelovao tako mlado (i je) i nisam ni promislila da je oženjen, a ono ima dva sinčića u malo vremena ih dobio.

Pa dobro, bar nije oženjen, vidi moju muku, za kog god se odlučila ne gine mi rasturanje braka. lol!
Šta je to sa svim tim ljudima, počeli svi rano da se uzimaju i prave decu, kad će u životu uživati. Mene i dan danas kad pitaju kad ću da se udam, ja odgovorim Kad se nauživam u životu. smeh

Poncha ::
Je, je. Ti si meni ionako rekla da nađem nekog deset mlađeg.  smeh  facepalm Ja ugledala mlađeg koji mi malo privukao pažnju, a on nije slobodan slobodan.

smeh  smeh  smeh

Poncha ::

Pa sad, često baš i ne, ali pogledam čim mi i dalje stoji svugdje Plavi.

:cereeeeek:  :cereeeeek:  :cereeeeek:

Poncha ::
Da su pjevali Sajko i recimo Vukašin bilo bi svakako bolje, ali mislim da Juru i Marka ne bi nadmašili,  sve i da je moj voljeni Sajko pjevao. Zbog boje glasa ove dvojice i emocije s kojom su došli na scenu.

Da znaš da se slažem. topić
Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 13122
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 3:33 am

Sara Ulusoy ::
E vidiš tu imamo problem, posao mogu da žrtvujem, ali spavanje nikako. lol!

Samo da se zna, Poncha je živi svedok - ja sam zbog Pavela žrtvovala i spavanje. :P

Sara Ulusoy ::
Tek sad si shvatila da meni nema pomoći? smeh

smeh  smeh  smeh

Sara Ulusoy ::

Pa šta da kažem za ženu, nije mi lepa da bih je hvalila, a ne znam ništa o njoj da bih je pljuvala kao aurika A i ne znam kako dišeš po tom pitanju, mogu da zaradim i kaznu. lol!

Allah Allah, kako dobro igra, sav je neodoljiv i romantičan, vas dvoje biste bili genijalni, itd, zar ja da te učim kako se zarađuju poeni? lol!
Nego kako si me dobro podsetila, tačno mogu da te kaznim da mi nosiš Pavela na avataru kao u stare dobre dane što sam sa Stanislavom. wow  lol!

Sara Ulusoy ::
Nije on meni ružan pa da kažem da mi se ne sviđa, daleko od toga da je ružan, ali nije mi ni privlačan. Isto kao i Stanislav, samo što mi je Stanislav baš simpatičan.

Ti baš nećeš da daš šansu mojim Rusima. durica  tuzni
Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 13122
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 3:35 am

Promenim ja avatar na vk, stavim istu ovu sliku koju imam i ovde. Tek jedna Stasova fanica mi komentariše Pušenje je štetno. smeh smeh smeh
Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 13122
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 3:49 am

A jao. :cereeeeek: Ekipa. <3Moram da priznam da mi je Valera mnogo više legao kao deo tima, nego Danja. Danju nikad nisam volela i nikad ga nisam prihvatila. Ne samo zbog Vike, nego je generalno bio napadan lik, zapravo je on bio sirovina. Nervirao me je tokom cele prve i druge sezone, zapravo sve vreme je smetao. Tek na kraju pre nego što će ga ubiti, kad se konačno sporazumeo sa Igorom, e tek tad mi je postao simpatičan. I naravno, bilo mi je žao što je onako surovo stradao, ali mi nije falio posle.
Dok sam za Valeru mislila da je novi Danja i da će mi isto tako smetati, ali lik je pre svega imao neku dubinu i poentu, a kao drugo uklopio se odmah (na svoj način i koliko mu je Igor dao smeh ) u ekipu. I cenim njegovu pomoć u spašavanju Vike i upadu u Fišerovu banku, bez njega bi ono teško uspeli.

:cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek:


Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 9:34 am

Mrs Bondarenko ::
Ponchita se posle svega razbudila. naklon smeh

Evet. Baš mi se spavalo u jednom trenu, ali pogledaj ovo, pogledaj ono i san mi ode. Poslije nikako zaspati.

Mrs Bondarenko ::
Jooj, i meni je naravno draži u intimnijim i nežnim scenama, ali mu super leže i akcione. Šta to sad znači, jel' treba da se brinem za kuma, nije ti se dopao u akcionim scenama? lol!

Ma yok, samo kažem. Znaš da ja nisam od ovih pištoljina, kriminala i tako toga, meni je draže ove nježnije stvari i nekako mi je tu divniji.

Mrs Bondarenko ::
Nije mi se dopala ova epizoda iskreno. Bila je prepuna Tome, koji me sve više nervira, ne znam dal' mi je gori glumac koji je očajan, ili lik koji je maksimalno iskarikiran. Jedino što je valjalo bila je ta dirljiva scena Kreše, Mirele i Mate. Da li je moguće da će on stvarno sad otići? tuzni

Ni meni. Nije mi bilo toliko provala. Ovog jadnog Toomu, uvijek je na dobro tragu i uvijek ga naprave luđakom, čak mi ponekad bude žao. Ono na djelić sekudne i onda kad mu vidim facu mi opet bude naporan.

A izgleda da hoće, samo ne znam na koliki period. Ali mi je baš žao. I bilo mi je nekako dirljivo.

Mrs Bondarenko ::
I dobro, ono što mi se svidelo su flešbekovi sa Markom i Željkom. Pretpostavila sam da je tako nešto u pitanju, ali svejedno on nije normalan. smeh Mogli bi biti zanimljivi njih dvoje, samo kad bi mi glumica postala simpatičnija.

Pusti ti to, ali Marko je baš bio govno i nije da ga nešto pretjerano to grize.

Da, ne znam je li do glumice ili čega, ali nešto mi tu fali. Možda zbog govora načelnice.

Mrs Bondarenko ::
Bilo mi je malo Petre i Kreše u ovoj epizodi, Mijo se nije ni pojavio. tuzni

Kako nije? Dok je govorio Zorki o romantičnom Ljubi. On se razumije u romantiku.  smeh

Mrs Bondarenko ::
Ali zato Anđelka rastura, žena je definitivno carica i postaje mi najdraži lik u seriji. naklon smeh

Od žena je najjača.

Mrs Bondarenko ::
To kad mu je svega bilo dosta, ali posle je rekao da je željan da bude srećan. suze  suze  suze Čak mu je i Prjanjikov rekao da mora da živi. suze
Druga rečenica -   <3  placljivko
Posebno dirljivo je što su ih scenaristi na neki način i poštedeli, tj. nagradili ih, nemoguće je bilo izbeći nečiju smrt od njih dvoje, a oboma je bilo nezamislivo da izgube to drugo. <3

Zapravo, eto. Glupi fanovi nisu ni svesni koliko bi dodatno bilo besmisleno snimati nastavak, kad posle onakvog raspleta u banci, gde ih je Fišer svakako izigrao i svima im namestio, svi bi završili u zatvoru, a da ne govorim o tome da ga je Igor i ubio. Dakle, sve i da je ostao živ - išao bi na robiju.
Ali prosto kad se samo setim scene porođaja i svih onih njegovih vežbi na lutki, nameštanja kreveca, brigi o Viki - srce me boli što nisu uspeli bar neko vreme da uživaju u toj bebi. suze Zašto se nije pokazalo na kraju da je dete ipak njegovo, jedino mi to nije ostalo jasno???

Pa da, scenaristi su ih nagradili na kraju.

Pusti ove što ništa ne kontaju i žive u bajci. Nisu oni zato na forumu s nazivom kao i mi. lol!

Bold, mislim da je zato što je ovako pokazana još više njegova ljubav. Ona je htjela da bude dijete Igorovo, ali nije. A on, prihvatio je to dijete iako nije njegovo, brinuo se za nju, pomagao joj, slagao krevetić, porodio je. To ih veže. Lako je voljeti svoje dijete s osobom koju voliš, malo je teže voljeti dijete voljene osobe.  On ga je prihvatio kao svoje i izabrao Viku.

Mrs Bondarenko ::
A sorry canim, ali znaš da sam imala inspiracije. lol!

Ma znam, ali u tom trenu me je jedino Cagin lik mogao oraspoložiti jer je nešto što sam gledala i uz što sam se vezala. Ali nije ni Sara bila daleko sa svojim zaključcima.  smeh

Mrs Bondarenko ::
Btw, evo još nešto da saznaš - Vikinoj sestri je bila hitno potrebna operacija, niko nije imao para. On je prodao svoja kola (pošto su mu se tad već istrošile kartice smeh ) i dao Danji bez da Vika zna čije su pare. :cereeeeek:

A joooooooooooj. Divota.  :cereeeeek:

Mrs Bondarenko ::

Inače, kako to niko nije prokomentarisao - prva epizoda druge sezone, on tek izašao iz zatvora, vratio se u policiju i odmah uskočio u novi slučaj. Čim je ušao u staru, dobru kancelariju svakog su prošli žmarci (zna se koga najviše :cereeeeek: ), samo Danji nije bilo pravo. I u pauzi Danja ga provocira Da se nisi ti to možda vratio zbog Vike? - Možda jesam zbog Vike. :cereeeeek:

naklon

Mrs Bondarenko ::
Pa nas 4. lol! (Tamam tamam, morala sam bar da probam smeh )
Ma ne smem da im se pridružim, samo što pogledam neki klip (gle čuda, i meni yt predlaže samo Igora i Pavela lol! ) i počnem da plačem. Ali ipak me ovaj najviše od svih slomi, sama scena kad joj kaže Dođi kod mene i zagrli je, a onda njemu dođe Kaća, a njoj sestra i bivši i tako se gledaju dok ona odlazi. placljivko  placljivko  placljivko Pa ova scena kad joj nudi bombonu i gleda je, a onda brzo skloni suzu iz oka. suze

smeh Ništa to, budite vi i dalje "tri mušketira" koji hrabro gledate.  lol!
Ništa, onda se nemoj žaliti, nego čekaj mali da maratonsko odgleda. I hej, ne smiješ ga sad ispitivati, mali gleda seriju, nema kad učiti. Nemoj da mu prisjednu Rusi.  lol!

Odgledala sam. Meni se smuči kad vidim da je Kaća u kadru.  smeh

Inače, ja sam i dalje oduševljena kad je on ovako uhvati i zagrli. I sviđa mi se njegov lagani osmijeh kutem usana.
I ovo sa sladoledom uvijek se nasmijem kako mu je ispao iz ruke.  smeh
Bu arada, draži su mi ovakvi klipovi od akcija.

Mrs Bondarenko ::
Nemam pojma, komplikovano mi je, jednom sam probala i nešto me zezalo kad se popunjavao broj kreditne kartice valjda. Ili možda čak kod same registracije i korisničkog imena. mislilac Ili je to bio HBO. mislilac
Sad se ni ne sećam više, uglavnom sam nešto još letos pokušavala.

Daj, nemoj me prepadati! Još mi sad banka se mijenja, prebacuju me iz jedne u drugu i to taman sad za koji dan, bit će zatvorne poslovnice. Ako mi ne budu htjeli uvažiti karticu, što ću!? Valjda će se srediti do 12., neću zadnji čas pretplatiti se.  tuzni Hoću Cagu gledati odmah čim se postave pa kud puklo da puklo.

Mrs Bondarenko ::
A znam, ali nešto bi me vuklo ka Igoru. :cereeeeek:  lol!

Ne izmotavaj se. Isto tako te može vući i sad da odeš i odgledaš sve.  lol! Ima da Cagu gledaš. Čim uspiješ. Makar i kad netko ukrade s Netflixa, a sigurno hoće.

Mrs Bondarenko ::
Allah Allah, što ste se vi toliko potresli, mene Stanislav istrenirao da sve to sad normalno podnosim. lol!
I čekaj, šta je ispalo na kraju - tresla se gora, rodio se miš? lol!

Potresli smo se jer je Caga kao magnet za budale.  tuzni  lol! Samo mene budalu nije doslovno zalijepio za sebe (ovako izdaleka je).  lol!

Yani, otprilike. Samo što je ona njegov prijatelj i što svi koji su bliski njoj to znaju i da je jako ružno bla sra....  rolleyes I to se sjetila reći nakon cijelog dana razvlačenja po svim mogućim medijima i društvenim mrežama. Nije joj smetalo što joj o prijatelju pišu kao rasturaču braka. Ma, yani, ekstra je arkadesica.  
Nije prije htjela, jadna "nije znala" što se piše. rolleyes Pitam se što ju je, odnosno tko, i tad ponukalo da se obrati široj javnosti, odnosno ovim 2.9 milijuna ljudi koji je prate i ostalima kojima je stala na žulj.

Ali što je Sara rekla, i samo prijateljstvo mi je trn u oku znajući kakva je.
Bu arada, ona koja prati svaku budalu, Cagu ne prati. Prati Hazalku recimo, a ne prati Cagu. Tamam.

Mrs Bondarenko ::
Važno da zajedno plačemo. lol!

Kad sam ja odgledala seriju, sećam se, bila je subota. I nedelja veče pred posao, šta ću kud ću, moram malo da se vratim u život i pustim NG. A ono bila epizoda veridbe Jure i Lidije, kad je Anđelka plakala. E, i ja sam plakala sa njom, samo ja zbog Igora, a ona zbog Jure. lol!

smeh Kolektivno plakanje, pa tko zbog čega.

Mrs Bondarenko ::
A znam, ali to će uvek raditi.

A i mogu jer će Caga svoja usta teško otvoriti i stati tome na kraj. Ali opet i ja bih možda u njegovoj situaciji napravila isto iako u sebi gori.

Mrs Bondarenko ::
Eee da sam ja te sreće, meni se nikad ne bi dogodilo da Stanislav i Aurika na jednoj slici napišu sanslisin, a posle dva meseca se razvedu. smeh

Ma daj molim te, ovo kod ove je sve predstava za javnost.

Mrs Bondarenko ::
Nisi, samo si naivna.  cmok-cmok

Hvala na tješenju, ali glupa sam.

Mrs Bondarenko ::
Ali Sara nije ti. lol!

smeh

Mrs Bondarenko ::
Sad ću ja da ti to prebacim u naš svet. lol!
Kako smo se Pavel i ja zaljubili i rešili da se uzmemo, a mi te izabrali za kumu, onda se Pavel upoznao sa kumom, sa kojim deli tag btw. I onda se kum zaljubio u kumu i ostavio ženu Saru. lol! E, taj brak je Caga rasturio, svoj. lol!

smeh smeh smeh smeh

I sad meni glupači ipak žao da je Caga ostavi. facepalm I da ja budem rasturačica.

Mrs Bondarenko ::
Ja? Kako?
Pa ja mogu samo još više da je ubijem u pojam, a i slikar mi ne deluje da je od onih koji bi je štedeli. lol!

Pa da malo razmijenite mišljenja. A ti budi blaga, koliko možeš biti.

A joj, moooožda ipak ne bude tako okrutan. Sve ovisi koliko mu je draga.  :cereeeeek: Ili baš zbog toga i bude.  lol!

Mrs Bondarenko ::
Pa dobro, bar nije oženjen, vidi moju muku, za kog god se odlučila ne gine mi rasturanje braka. lol!
Šta je to sa svim tim ljudima, počeli svi rano da se uzimaju i prave decu, kad će u životu uživati. Mene i dan danas kad pitaju kad ću da se udam, ja odgovorim Kad se nauživam u životu. smeh

Ma yok. Ti imaš i jednog neoženjenog pa si ga ostavila zbog oženjenog.  lol!

smeh Neću na ovu temu ništa reći, bolje da šutim.

Mrs Bondarenko ::

smeh  smeh  smeh

Mogu se jedino smijati da ne plačem.

Mrs Bondarenko ::
Samo da se zna, Poncha je živi svedok - ja sam zbog Pavela žrtvovala i spavanje. :P

Svjedok sam. Ali i Sara bi žrtvovala spavanje da počne gledati Cagu i nastavila do jutra, ali Sara se treba probuditi i razbuditi da bi gledala Cagu.

Mrs Bondarenko ::
Ti baš nećeš da daš šansu mojim Rusima. durica  tuzni

Pa ona se nikad nije ni pretvarala da im daje šansu. lol!

Bu arada, nemoj joj dati da mijenja sliku, neću je odna razlikovati od tebe. Bit će mi isto kao i kad ste Stanka nosile na avataru pa kad budem koemntirala teže ću se snalaziti u postovima čiji je čiji.

Mrs Bondarenko ::
Promenim ja avatar na vk, stavim istu ovu sliku koju imam i ovde. Tek jedna Stasova fanica mi komentariše Pušenje je štetno. smeh smeh smeh

smeh smeh smeh smeh
Istinu kaže žena. Ali ne bi to tako rekla da Stanko puši.  lol!

Mrs Bondarenko ::
Moram da priznam da mi je Valera mnogo više legao kao deo tima, nego Danja. Danju nikad nisam volela i nikad ga nisam prihvatila. Ne samo zbog Vike, nego je generalno bio napadan lik, zapravo je on bio sirovina. Nervirao me je tokom cele prve i druge sezone, zapravo sve vreme je smetao. Tek na kraju pre nego što će ga ubiti, kad se konačno sporazumeo sa Igorom, e tek tad mi je postao simpatičan. I naravno, bilo mi je žao što je onako surovo stradao, ali mi nije falio posle.
Dok sam za Valeru mislila da je novi Danja i da će mi isto tako smetati, ali lik je pre svega imao neku dubinu i poentu, a kao drugo uklopio se odmah (na svoj način i koliko mu je Igor dao smeh ) u ekipu. I cenim njegovu pomoć u spašavanju Vike i upadu u Fišerovu banku, bez njega bi ono teško uspeli.

Puno ti znači ekipa i sporedni likovi. Spordni likovi uvijek mogu bolje ocrtati glavne.

Bu arada, vidim i kumu nije strano kreveljenje. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 9:46 am

Saro, ne mogu vjerovati da je egofc ovoliko složan.

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 9:48 am

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 9:54 am

Gledam intervju ove Ayse s Caganom Irmakom. Pa i nije se pretrgla s količinom pitanja. A ni slikama. Više je slika postavila na svom instagramu nego u ovome što je objavila. ne znam
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:11 am

Yani, iako mi je djelovalo da se prilično simirilo, kad zađem na tag tamo i dalje sranje. Jedini objavljuju demant, drugi i dalje kače sliku iz restorana.

Ovo je baš šok šok šok haber, i ponavljam ono što sam Bondarenkovoj gore pisala, koji je ova mogla odmah jučer po izlasku iz sudnice, da je htjela, presjeći.

A što njoj, kraljici, dođe prijatelj, to samo ona zna. Ovako ga uvaliti u sranje za mene i nije to.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:14 amJe li je ovo pokrio sa svojom jaknom? :cereeeeek:
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:22 am

Vidim Umutu dva mjesta dobila nagradu Ayakigazetea. I La Boom i Chicki boom.

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:37 am

Znači, nakon svega i dalje ovakve gluposti!

http://egeninsesi.com/haber/229675-cagatay-ulusoyun-dovmesinde-ne-yaziyor

Çağatay Ulusoy'un dövmesinde ne yazıyor? rolleyes

smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:42 am

Ah, pardon, pardon. Oni su nju uhvatili i kasnije, ne samo nakon sudnice.

A bak što je rekla.

https://www.ucankus.com/video/65042/seyma-subasi-ayrilik-sonrasi-ilk-kez-konustu

Ima na YT ako kao i meni javlja grešku.


Saro, bak nje, poslušaj što kaže. I vidi kako šalje poljupce.
I kakav joj je ovo govor?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:45 am

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:51 am

Pazi kakav su video napravili. Ne znam da li da stavim smeh ili rolleyes

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 10:56 am

smeh

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:08 am

Pusti ti to, vidim ja s ovom Seymom dobri i još neki. I Bensu među njimaMala im ima pet godina.

A ova Seyma stvarno ima tetovažu zvijezde pokraj oka?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:28 am

Ma ne ide meni ovo u glavu. facepalm facepalm facepalm facepalmI tek na dnu članka slika njenog demanta. Ja definitivmo ne bih mogla raditi kao novinar. Mene bi prvog dana potjerali s posla. lol!

https://www.haberturk.com/acun-ilicali-ile-seyma-subasi-neden-bosaniyor-2236753-magazin
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:30 am

Ideš i onda Ensonhaber izbriše objavu i video na twitteru. Kako mi je žao što nisam spremila.

Назад на врх Go down
BecyBroj poruka : 54
Datum upisa : 15.11.2018

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:33 am

Koja sad ta Deren t i koja je njena povrzanost sa pricom.Posto nzm turski nisam to upratila..
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:37 am

Ta mala Deren je kći nekih poznatih ličnosti u Turskoj, mislim da su glumci. I sad su za bračnu nevjeru ovi novinari sparili Cagu i Seymu, a tu malu koja ima 22 godine i Acuna koji ima 50. Pa su se ona i njeni obratili s advokatom. A i mala se na instagramu odmah javila.

Inače, ona je jedna od prvih kandidatknja koja se spominjala za ulogu Leyle u Protectoru.
Назад на врх Go down
BecyBroj poruka : 54
Datum upisa : 15.11.2018

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:51 am

Sjecam je se u vezi protectora ali nisam znala da je i u ovo umjesana.
Назад на врх Go down
BecyBroj poruka : 54
Datum upisa : 15.11.2018

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:51 am

Sjecam je se u vezi protectora ali nisam znala da je i u ovo umjesana.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:53 am

Eto vidiš i nju su novinari uspjeli uključiti u sve ovo. Samo što su ona i njeni odmah reagirali.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Tue Nov 27, 2018 11:55 am

Назад на врх Go down
Sponsored content
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    

Назад на врх Go down
 
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 6 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo :: Sve i svašta na jednom mestu-
Скочи на: