Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!
 
HomeРегиструј сеПриступи

Share | 
 

 Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
Иди на страну : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Nov 09, 2018 4:49 pmhttps://twitter.com/melodikasound/status/1060903335023255554

https://www.instagram.com/p/Bp9obQlgfU1/

Dobro, dokad više? Izgleda da su stvarno s ovim zvukom maksimalno razdužili!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Nov 09, 2018 8:36 pm

Oha, što je ovo bilo u Malibu, LA-u? Neki požar? Srećom pa je Engo stavio sliku da znam da oni nisu bili blizu požara.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Nov 09, 2018 10:43 pm

Yok artik, jos nisu zavrsili sa tonom. Pa mislim stvarno, tonci koji rade tv serije urade za nedelju dana ton za epizodu koja ima trajanje kao njihove tri. Do sada su vec trebali sve da spreme.

Nemam pojma za pozar, nisam citala ni novine ni tw. Ali ako se Engo javio onda su dobro.

Krecem sa gledanjem.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Nov 09, 2018 10:45 pm

Sad sam videla. Pa to je ozbiljan pozar, evakuisano 157 hiljada ljudi.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Nov 09, 2018 10:47 pm

Svidja mi se fragman za Carpisma
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 1:01 am

Dobra epizoda. Čak mi je ova možda bila za nijansu bolja od prethodne. Super je tempo, nema puno sporednih likova, što je najbolje nema dosadnih sporednih likova. Ustvari onaj Barbaros što se muva oko Yagmur mi izgleda kao neki dosadan, ali on se pojavljuje na dva minuta.

Pre svega da kažem da mi je najboji lik u seriji direktor. Barca hic kusura bakma canim, ama ovog čoveka kad vidim odmah počnem da vrištim od smeha. Glumac je rođen za komediju, ne bi trebao ništa drugo da igra. Tamam, malo je ispao pizda kad je hteo da uhapsi Barcu, ali odmah sam mu oprostila. Naravno, malo se šalim, Barca je ipak Barca, ali ovaj lik je fenomenalan.

E sad...

Ovde sve vrvi od neprijateljstava iz prošlosti. Kamen spoticanja među ovom trojicom je Ahsen. Barca kaže da je bio sa njom, ali da li je stvarno bio ili to kaže da bi nervirao MKCa ne znam. Uglavnom ova dvojica su bili zaljubljeni u nju, ali Barca se posle zaljubio u Seren, MKC u Yagmur, a ovaj treći izgleda još voli tu Ahsen. Mada je i MKC lokalu dao ime Ah sen što je obrazložio u fazonu Ah ti, a ustvari je to zbog nje.
Ne znam koje sranje je ovaj treći napravio pa su ga izbacili sa akademije, ali očigledno da niko nema pojma da je on ustvari krimos čim policija prihvata da im bude donator. Yani, novi Tayyar Dundar. Ali s obzirom da vidimo u fragmanu da se pred Barcom razotkrio, ne verujem da će dugo moći da krije prvo lice.

Nilufer aka ates kiz počinje sve više i više da mi se sviđa. Jeste da je onako temperamentna i da ima potencijala da bude kreštava (zbog glumice) ali je hrabra i super se uklopila u ovu priču oko bekstva. Za razliku od salak Yagmur i njenog salak bivšeg. MKC mi bude u nekim momentima simpatičan u toj svojoj umišljenosti, ali više je naporan. Jebote kakav uobražen lik. Namestili su mu gomilu droge i para, ali on i dalje misli da može da se izvuče, jer eto ima dobru priču. A što nema nikakve dokaze da to nije njegovo i nema šanse da ih nabavi dok je u zatvoru, to nema veze. Yagmur je isto mrtvo puvalo, kao ona ga voli falan filan, ali sedi i izgleda čeka da joj padne s neba dokaz koji bi mogao bivšeg da joj izvuče iz zatvora. Što se mene tiče mogu slobodno njih dvoje kao par da zanemare i da istaknu NilBar. Em imaju već sada hemiju, em su oboje ljudi od akcije i samim tim zanimljiviji. Kad smo kod hemije, Oyku još i ima neku hemiju sa Bursinom, lepo ga je gledala u sceni u zatvoru, ali on sa njom ništa, nula.
A na NilBar ćemo izgleda morati da popričekamo s obzirom da je Yasemin ipak rekla Nilufer da je Barca taj u koga je zaljubljena.

Nisam dužila malo mi se i spava, ako se još nečega setim sutra ću da dodam, ali ako kanal D ne sjebe načisto stvar, a izgleda kao da hoće, ovo bi mogla da bude jedina serija u sezoni koju bi mogla da se gleda s uživanjem, jer ima dobar materijal.

I da, mislim da Ibro u onoj sceni tuče nije imao ni bokserice, najverovatnije je imao obične gaće da se ne bi videle ispod peškira.

Poncha ::
Zašto su Barcin otac i hoca (Ugur) u svađi, tj. zašto su neprijatelji? I što su jedan drugome napravili?

Koliko sam shvatila iz njihovog razgovora, Barca je pucao na hocu, zašto i kako nije rečeno, samo da je među njima bilo rivalstva, i da je Barca platio visoku cenu zato što je ovog upucao. Pošto je samo gost glumac na jednu epizodu, mislim da nisu hteli da ulaze dublje u njegovu priču.

Poncha ::
Oko koga su se točno svađali Barca i MKC u ćeliji nakon odlaska hoce!? Oko neke djevojke i oko toga koji je bio draži profesoru? Tko je ta žena ako je u pitanju bila djevojka?

Svađali su se oko toga ko je bio draži profesoru i svađali su se oko te Ahsen. Barca je rekao nešto u fazonu da je MKC bio zaljubljen u njegovu devojku, a MKC mu ne veruje da je bio sa njom.

Poncha ::
Zašto direktor koji je ekstra simpatičan stalno sprječava Barcu iako ga obožava? Nadam se da ni na koji način nije upetljan s ovim jezivim plavookim. Zna li ovaj da plavooki ima brodove?

Zato što direktor poštuje zakon iznad svega. On je i svoju čerku doveo da da izjavu zato što je pomogla Barci da pobegne, tako da on hoće da pomogne Barci, ali ne tako što će da mu pomogne da pobegne.
Čisto sumnjam da ima bilo kakve veze sa plavookim, a mislim i da ne znam ni on niti bilo ko iz policije da ovaj ima brodove.

Poncha ::
Mogli su i Ibrino dvorište iskoristiti. Nego, čija je ono kuća bila i kako to da nitko ne zna, tj. ne bi trebao znati, za nju?

Hahahahaha mogli su NilBar da upadnu kod Mihre u dvorište dok je pila kafu. smeh Bibovci to ne bi preživeli. lol!
To je kuća od MKCa. Koliko sam u prvoj epizodi shvatila on se bavi trgovinom placeva, a verovatno i kuća, pa je moguće da je to nešto novije što je kupio i da je zato pretpostavio da ih policija neće tu naći.

Poncha ::
A Oyku je zbilja najlošija karika serije, a i Yagmur mi je neki njojav lik, ja očekivala opasnog advokata s gardom, a ona mlaka totalno. Čak mi je i mali uvjerljiviji na momente od nje.

Ne samo da je Oyku i njena gluma najslabija karika, nego je i Yagmur kao lik isto slaba karika. Što ti kažeš, ona je trebala da bude advokat sa gardom, jaka žena, gde prođe da se zemlja zatrese, yani neko od koga bi MKC imao kompleks u smislu da je uspešna, da čvrsto stoji na svojim nogama i da ne može da se oseća superiorno u odnosu na nju, što je za tako umišljenog a pritom i mačo tipa kao što je on teška trauma. Videćemo kasnije, ali Nilufer je trenutno sto puta jača ličnost od nje.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 9:33 am

O danas je dan kad bih, da živim u Turskoj, kačila Ataturka po društvenim mrežama. lol!

Sara Ulusoy ::
Yok artik, jos nisu zavrsili sa tonom. Pa mislim stvarno, tonci koji rade tv serije urade za nedelju dana ton za epizodu koja ima trajanje kao njihove tri. Do sada su vec trebali sve da spreme.

Pa ja zapravo mislim da je u tome cijela poanta s otezanjem. Možda su imali nekih problema sa zvukom (ili nekim od glasova) kad su ga toliko odužili, mada mi kao ni tebi nije jasno kako Turci uspiju srediti ton svaki tjedan a epizoda triput dulja, a ovi nisu tri mjeseca, ali eto vidiš.
Ali oni izgleda rade par sati na dan, a ne cijeli dan i kad uhvate ove koji naknadno trebaju nešto snimiti. Koliko sam uspjela shvatiti s nekim glumcima koji su imali manje uloge su ponovno (naknadno) dosnimavali nešto, pa su onda prije koji dan se častili tortom i mislila sam da je napokon gotivo, kad opet ovi nešto objavljuju. Imam osjećaj da nikad kraju.
Ako ne naprave taj zvuk, zvučne efekte i sve da bude tip-top onda stvarno... Ispada da su duže radili ovi iza kamera, nego ovi ispred kamera.

Sara Ulusoy ::
Nemam pojma za pozar, nisam citala ni novine ni tw. Ali ako se Engo javio onda su dobro.

Ja sam na twitteru na Worldwide trends vidjela da piše Malibu i samo mi je Caga proletio kroz glavu i onda sam vidjela da je požar. Ali kako je Engin objavio priče bez požara onda nisam njuškala. A i pridružio im se jučer još jedan američki Turčin, tako da njima nije dosadno.
Ali zbilja je gadno.

Sara Ulusoy ::
Svidja mi se fragman za Carpisma

I meni se sviđa, ali mislim da u ovoj seriji će biti i dosta drame. Barem ovako po fragiju.

Sara Ulusoy ::
Dobra epizoda. Čak mi je ova možda bila za nijansu bolja od prethodne. Super je tempo, nema puno sporednih likova, što je najbolje nema dosadnih sporednih likova. Ustvari onaj Barbaros što se muva oko Yagmur mi izgleda kao neki dosadan, ali on se pojavljuje na dva minuta.

Ti si mu i ime zapamtila? Ja nemam pojma imena ni ovih koji su mi legli likovi, a kamoli ovim nebitnim koji nisu zanimljiv, štoviše, vrlo lako bi mogli biti dosadni.
Meni taj Barbaros je pomalo nejasan, ne znam je li tu tek tako da bi MKC imao na koga biti ljubomoran, ili naizgled bezazlen i glup lik koji prati (ili će pratiti) Yagmur. Imam osjećaj stalno je tu. Ulazi ovoj u kuću kako mu dođe, donosi kave...

Sara Ulusoy ::
Pre svega da kažem da mi je najboji lik u seriji direktor. Barca hic kusura bakma canim, ama ovog čoveka kad vidim odmah počnem da vrištim od smeha. Glumac je rođen za komediju, ne bi trebao ništa drugo da igra. Tamam, malo je ispao pizda kad je hteo da uhapsi Barcu, ali odmah sam mu oprostila. Naravno, malo se šalim, Barca je ipak Barca, ali ovaj lik je fenomenalan.

Ma meni je lik vrh. Iz toga razloga me uhvati malo strah da neće on biti na strani onog plavookog.
Ja se odvalim smijati čim je on u kadru. Jedan od rijetkih glumaca koji izvodi grimase i neke pokrete, a da mi nije iritantan i glupo smiješan, nego baš smiješan. Totalno mi se uklapa u karakter. A kad počne s onim svojim čokoladicama i da će mu odjeći nogu smeh . Odličan je.
Ja mu opće nisam zamjerila što je htio uhapsiti Barcu jer mi konstantno izgleda da ga obožava,a nije mu ni Barca zamjerio. Meni je njihov odnos odličan.

Sara Ulusoy ::
Ovde sve vrvi od neprijateljstava iz prošlosti. Kamen spoticanja među ovom trojicom je Ahsen. Barca kaže da je bio sa njom, ali da li je stvarno bio ili to kaže da bi nervirao MKCa ne znam. Uglavnom ova dvojica su bili zaljubljeni u nju, ali Barca se posle zaljubio u Seren, MKC u Yagmur, a ovaj treći izgleda još voli tu Ahsen. Mada je i MKC lokalu dao ime Ah sen što je obrazložio u fazonu Ah ti, a ustvari je to zbog nje.

Aha. Tako mi reci. Ajde, ipak nisam toliko zakržljala, bit sam pohvatala. Ali nisam skužila ili čula da se ta djevojka zvala Ahsen. Aha.
Znači, cok komplicirano. Barca bio u "vezi" s tom nekom, MKC bio zaljubljen u nju. Nakon toga i akademije svatko na svoju stranu, a nakon smrti Barcine žene MKC nije uspio riješiti taj slučaj, pa kasnije Barcin slučaj predam MKC-u. A u sve upetljan ovaj treći. Definitivno zanimljivo.
Ta Ahsen, ako je živa (a to je pitanje s obzirom na ovog trećeg) i ako se pojavi opet će nešto bombastično.

Sara Ulusoy ::
Ne znam koje sranje je ovaj treći napravio pa su ga izbacili sa akademije, ali očigledno da niko nema pojma da je on ustvari krimos čim policija prihvata da im bude donator. Yani, novi Tayyar Dundar. Ali s obzirom da vidimo u fragmanu da se pred Barcom razotkrio, ne verujem da će dugo moći da krije prvo lice.

Dobro, znači nije rečeno što je napravio pa je izbačen.
Što im je on točno donirao? Iako sam ja očekivala da policija barem zna čime se on bavi.

Sara Ulusoy ::
Nilufer aka ates kiz počinje sve više i više da mi se sviđa. Jeste da je onako temperamentna i da ima potencijala da bude kreštava (zbog glumice) ali je hrabra i super se uklopila u ovu priču oko bekstva. Za razliku od salak Yagmur i njenog salak bivšeg. MKC mi bude u nekim momentima simpatičan u toj svojoj umišljenosti, ali više je naporan. Jebote kakav uobražen lik. Namestili su mu gomilu droge i para, ali on i dalje misli da može da se izvuče, jer eto ima dobru priču. A što nema nikakve dokaze da to nije njegovo i nema šanse da ih nabavi dok je u zatvoru, to nema veze. Yagmur je isto mrtvo puvalo, kao ona ga voli falan filan, ali sedi i izgleda čeka da joj padne s neba dokaz koji bi mogao bivšeg da joj izvuče iz zatvora. Što se mene tiče mogu slobodno njih dvoje kao par da zanemare i da istaknu NilBar. Em imaju već sada hemiju, em su oboje ljudi od akcije i samim tim zanimljiviji. Kad smo kod hemije, Oyku još i ima neku hemiju sa Bursinom, lepo ga je gledala u sceni u zatvoru, ali on sa njom ništa, nula.
A na NilBar ćemo izgleda morati da popričekamo s obzirom da je Yasemin ipak rekla Nilufer da je Barca taj u koga je zaljubljena.

Meni je Nilufer odlična. Ne govorim o Ozge i njenom mogućem kreštanju nego o liku. Sviđa mi se temperament, jačina, spremnost, neustrašivost, volja.
Ma MKC je baš uštogljen i ima o sebi neko pretjerano veliko mišljenje, ego lik totalno. A njegova žena je opet tuka svoje vrste. Pa njih dvoje ne potežu puno. Imam osjećaja da je Barce i Nilufer puno više. Meni je jedino bilo smiješno kad je Yagmur došla u zatvor i ozbiljnim tonom da mu mora nešto reći, a on počeo o tome da ona nekoga ima. smeh
Ma ja mislim da bismo mi čekale za NilBar bez obzira na malu Yasemin jer ovaj Barca se još nije maknuo od žene. Pa on je ocu dok je ležao u zatvoru rekao da ode na groblje jer nije bio nekoliko dana. tuzni Ali da će biti dobrih scena između njih, hoće. Meni je super kako ju je uhvatio i prebacio preko ograde. naklon :cereeeeek: Ali naravno, kad dođe do toga Nilufer će se ustezati baš zbog Yaesmin, a meni Yasemin baš nekako simpatična. (Kako mi je Barcu oslobodila naklon.) Šteta.
Inače, sad mi Ozge ni ne izgleda toliko mlađe od Ibre. ne znam A lik bi kao trebao biti.

A i ovaj glupi Ibro - on kemije sa svima ima. Muško, žensko, staro, mlado, kamera, sam sa sobom... Nastavi niz...

Sara Ulusoy ::
Nisam dužila malo mi se i spava, ako se još nečega setim sutra ću da dodam, ali ako kanal D ne sjebe načisto stvar, a izgleda kao da hoće, ovo bi mogla da bude jedina serija u sezoni koju bi mogla da se gleda s uživanjem, jer ima dobar materijal.

Ja mislim da će Kanal D sjebati. I mislim da je dobar materijal za gledanje.

Sjetila se ti ili ne, postavit ću ja još koje pitanje? lol!

Sara Ulusoy ::

Koliko sam shvatila iz njihovog razgovora, Barca je pucao na hocu, zašto i kako nije rečeno, samo da je među njima bilo rivalstva, i da je Barca platio visoku cenu zato što je ovog upucao. Pošto je samo gost glumac na jednu epizodu, mislim da nisu hteli da ulaze dublje u njegovu priču.

Barca pucao? Oha! Zanimljivo.
Jesu li objasnili zašto je hoca kopek? Ili se meni učinilo da su svi za tog hocu u jednom trenu to izgovorili?

Sara Ulusoy ::
Svađali su se oko toga ko je bio draži profesoru i svađali su se oko te Ahsen. Barca je rekao nešto u fazonu da je MKC bio zaljubljen u njegovu devojku, a MKC mu ne veruje da je bio sa njom.

smeh Ali znaš da su mi bili dobri kad su se raspravljali. Barca ima taj neki podjebački ton koji mu ide.

Sara Ulusoy ::
Zato što direktor poštuje zakon iznad svega. On je i svoju čerku doveo da da izjavu zato što je pomogla Barci da pobegne, tako da on hoće da pomogne Barci, ali ne tako što će da mu pomogne da pobegne.
Čisto sumnjam da ima bilo kakve veze sa plavookim, a mislim i da ne znam ni on niti bilo ko iz policije da ovaj ima brodove.

Meni je bilo vrh kad je tražio da sve naprave kako treba i da nema veze što je ona njegova kći. naklon smeh
Bilo bi stvarno šteta da se ispostavi da ima neke veze s plavookim, a ne znam zašto sam promislila na to.

Sara Ulusoy ::
Hahahahaha mogli su NilBar da upadnu kod Mihre u dvorište dok je pila kafu. smeh Bibovci to ne bi preživeli. lol!

Meni je baš ovo prošlo kroz glavu. lol! Mihre i oni psi oko nje, a NilBar prođe pored.
Mogao je Ibro zaraditi još koju liru što su mu uzeli dvorište za set, to se plaća. lol! Samo pasi bi bili zajeb, oni bi potrčali onako k Ibri.

Sara Ulusoy ::

To je kuća od MKCa. Koliko sam u prvoj epizodi shvatila on se bavi trgovinom placeva, a verovatno i kuća, pa je moguće da je to nešto novije što je kupio i da je zato pretpostavio da ih policija neće tu naći.

Taj mi dio kao nije najjasniji bio ako je kuća registrirana na njega, ali nema veze. Vidiš ti MKC-a, on ima nekretnina svugdje po Istanbulu.

Sara Ulusoy ::
Ne samo da je Oyku i njena gluma najslabija karika, nego je i Yagmur kao lik isto slaba karika. Što ti kažeš, ona je trebala da bude advokat sa gardom, jaka žena, gde prođe da se zemlja zatrese, yani neko od koga bi MKC imao kompleks u smislu da je uspešna, da čvrsto stoji na svojim nogama i da ne može da se oseća superiorno u odnosu na nju, što je za tako umišljenog a pritom i mačo tipa kao što je on teška trauma. Videćemo kasnije, ali Nilufer je trenutno sto puta jača ličnost od nje.

Ja se na početku, prije onih fragija, očekivala ona će čak i s mafijom raditi. Ajde, ne radi, dobro. Ali sam očekivala da će žena biti baš ovo što pišeš. Da ima grad, autoritet, da je se boje svi, da važi za neku ličnost i da ima neku veličinu među advokatima. Da je na glasu i baš kao što kažeš da mačo MKC ima kompleks od njenog uspjeha i samostalnosti. A ne ona neka sva u grču, strašljiva, ne zna ništa bez MKC-a...
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 9:40 am

Saracim, imam osjećaj da bi Caga mogao biti na nekom kampiranju. Baš me zanima je li otišao.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 3:31 pm

Na osnovu cega imas takav osecaj? Sta si iskopala?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 3:52 pm

Pa... Nisam ništa.
Samo sam lupnula - prije da nije nego da je točno, ali opet mi je prošlo kroz glavu. Ovo Cagino američko društvo se okupilo i dočekali su još jednog Turčina, otišli jesti i u izlazak u neki klub kasnije. Naravno nigdje Cage na slici, to je zabranjeno... lol!
Ali je jedan od nerazdvojne ekipe postavio sliku šatora. Ili on nije s njima pa je jedini otišao logorovati u šator ili se spremaju pa će negdje njih više otići. Inače, šator mi se čini isti kao i onda kad su išli na rijeku. Zato mi je palo na pamet da bi mogli ponoviti logorovanje.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 4:00 pm

Hahahaha ova moja mama je nacisto opicena. Gleda ona Kizim i kaze da je Serhat Teoman dobar frajer, ja kazem da je jedna moja drugarica dugo bila zaljubljena u njega, kaze ona vi ste jadne sve zaljubljene u njih, a oni u vas nisu. lol! I sto je najgore setaju neke krseve. I to oni najzgodniji. Ja kazem pa Basak nije krs, kaze ona, nije ni lepotica, ali kad Caga moze da krese onu sa obesenim dupetom i celulitom sa celom do ovde (pa pokazuje do pola glave) sta reci a ne zaplakati. smeh To bre anne, reci mu. smeh
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 4:02 pm

Aha, ti si znaci sve to zakljucila na osnovu satora. lol!
Svejedno necemo saznati, jer je zabranjeno da ga slikaju. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 4:10 pm

Sara Ulusoy ::
Hahahaha ova moja mama je nacisto opicena. Gleda ona Kizim i kaze da je Serhat Teoman dobar frajer, ja kazem da je jedna moja drugarica dugo bila zaljubljena u njega, kaze ona vi ste jadne sve zaljubljene u njih, a oni u vas nisu. lol! I sto je najgore setaju neke krseve. I to oni najzgodniji. Ja kazem pa Basak nije krs, kaze ona, nije ni lepotica, ali kad Caga moze da krese onu sa obesenim dupetom i celulitom sa celom do ovde (pa pokazuje do pola glave) sta reci a ne zaplakati. smeh To bre anne, reci mu.  smeh

smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh smeh Plačem!!!!!

Ista si ona, yani, totalno je jasno.

Mi smo jadne. smeh smeh smeh smeh smeh Ajde, za mene u pravu.

Ali kako je žena rekla za Cagu i Duygu još plačem. I onda se ja pitam na koga si ti.

Sara Ulusoy ::
Aha, ti si znaci sve to zakljucila na osnovu satora. lol!
Svejedno necemo saznati, jer je zabranjeno da ga slikaju. lol!

Pa kad me šator podsjetio na onaj s rijeke od lani.  smeh Ali mi je glupo što je ovaj sam prostrio šator, pa mi nekako nada da će osvanuti Caga na logorovanju pala u vodu. Jebiga, on jedino kači slike s ribama pa mi to bila zadnja nada.  lol! Mislim da mi je to bila više želja.

Ma malo mi je čudno što se ekipa nije zajedno.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 4:12 pm

A što anne kaže za Ibru i njegovu izabranicu?
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sat Nov 10, 2018 5:22 pm

Mislim da sam odgledala sva moguća videa (nešto i više puta) Nikole iz OT što je bilo na YT-u i preslušala sve pjesme s njegovog albuma (neke više puta, čak i zapamtila), pročitala desetke intervjua i reportaža. Ah tuzni .
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Sun Nov 11, 2018 9:40 am

Назад на врх Go down
Sponsored content
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    

Назад на врх Go down
 
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 40 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija II deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija VI deo

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo :: Sve i svašta na jednom mestu-
Скочи на: