Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!
 
HomeРегиструј сеПриступи

Share | 
 

 Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo

Go down 
Иди на страну : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
АуторПорука
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 4:01 pm

Znaci napisala sam post od kilometra i ode mi jer sam greškom izašla. Ništa vise ne pisem direktno nego u bilješke pa kopiram. Tko će mi sad sve ponovno natipkati.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 6:30 pm

Evo po drugi put. Ali u kraćoj formi. Ne bih nikad ponovno sve natipkala.

Kako sam samo znala što ćeš reći. smeh :P

To da je baka sam davno, dok sam još pratila neke njihove portale na Twitteru vidjela. Nisam citala članak nego samo naslov vidjela.
Evo sad sam za tebe išla potražiti.
Klikni na članak
Eto članak pa čitaj ako te zanima. Kako bi ti rekla, samo stavi na svoj jezik ako zapinješ na ovome.

Vidiš meni su to moji prvi stalkerski dani. U to vrijeme sam vise pratila na forumu nego sama stalkala jer nije bilo potrebe kad su ove froumasice diljem ovog našeg Balkana bile i vise nego majstorice zanata. To se sve znalo. Kad je tko i kuda s kim, ma sve. Ali mogu reci da sam počela u to vrijeme malo njuškati okolo. Znala sam pronaći sve što me interesiralo i zanimalo, a i razumjela sam odlično. Ali ne ovako kako to radim s Cagom.
Dakle. Maite i William su mutili (iako se to nije službeno znalo, a ne znam zna li se u međuvremenu), a s idućom partnericom Jacqeline (to ti je šepava iz Rubi) je baš mutio (to smo onda pretpostavljale), a ona je kasnije i priznala vezu u knjizi. Dakle, on je volio šarati i varati tada nevjenčanu suprugu (ne znam je li se kasnije oženio za nju ili nije). Uglavnom, on je u pravom smislu zavodnik bio.
E sad, u to vrijeme su jedni zvali Levirroni, a drugi Levimonti. Tako nešto, ako se pogriješila kusura bakma, ne sjećam se više svih detalja, davno je bilo. U to vrijeme su bile tako žustre rasprave i svađe na forumu. Meni je recimo puno slađi i kemičniji bio s Maite i navijala bih za nju, ali sam vidjela kemiju (i dobru fiziku) između njega i Jacky. Tako da sam bila objektivna u to vrijeme, to zbilja mislim. I komentirala s oba tabora i zapravo vidjela sredinu (i ponekad možda išla na živce i jednima i drugima) u svemu. Imala sam i divnih sugovornika i jako simpatičnih ljudi (za neke mi je čak i žao što vise nisam komentirala). Ali u to vrijeme je bilo baš burno. Otrpilike kao Femir i Yamira svađe.. Onda počeše nekako Turci, a i mene je zamaralo sve to tako da digoh ruke od ovih.
Nego, molim te, zašto ne sumnjaš? Vjeruješ da ja mogu biti objektivna? lol! Da, vidiš, iako subjektivna često, prije sam bila objektivna. Ubi me Caga, to je. facepalm

Meni se bosanska obitelj sviđa. Zbilja. Nediljko i Anđa (je li se tako zove?) su odlični. On pogotvo. I glumci su mi sjeli za dest. Njihov stariji sin, Jure, mi je kao lik zasad onako, ništa posebno. Tek pokoju dobru rečenicu imao. Ali glumac mi malo šteka. Mislim da ovaj Dalmatinac se nije baš uklopio u Bosnaca. Ali hajde, možda se i uklopi. Mlađi sin, Luka, mi je interesantan, trenutno zanimljivi od Jure. Imao je par dobrih provokacija i kao crna ovca je zanimljiv. Glumac, učinilo mi se kao da malčice čujem Zagrepčanina iz njega, mi je inače skroz ok, rekla bih početnik. Usto, sladak je. Možda malo mlađi, ali je sladak i zgodan. Jesi li vidjela kad je podigao majicu u trećoj epizodi? A, što kažeš?

Meni su inspektor i Miško komični. Zato mi još uvijek ne idu na živce. Samo su mi na granici da svojim mimikama i gestama ne prijeđu i karikaturu, nadam se da neće.

Za Miju nisam ni ja skontala što je. Nekako sam mislila da je ona tipična seoska baba koja namješta kosti i zglobove. Ali moguće da je i umirovljeni doktor. Možda nam objasne nekad kasnije.

Onda možda bolje da nisam ni sad spomenula. Ne želim ti ničim kvariti dojam. Ali meni glumica zbog glasa, intonacije ponekad i naglaska, ne sjeda. Glumica je dobra, ali možda više za kazalište nego za televiziju. Ne znam, dala sam joj priliku, ali i nakon trećeg nastavka nešto mi tu ne štima, a ne bih rekla da je do lika koji je odlično zamišljen.

Hahhaah Ma što zanimljivo. Mislim da to nikom nije palo na pamet nego meni. Čak ni ovima mojima doma. Hebiga, taj glas mi kao poznat.

Meni se čini da je Marko tipičan jebivjetar. Njemu kao da je cilj da što prije i zanimljivije prođu ta dva mjeseca (koliko se on nada da će ostati u Lokvici), a ako pritom riješi slučaj super, ako ne, koga briga. Mislim da njemu općenito posao nije najvažnija stvar kad sa svakom koju istražuje završi u krevetu. Mislim, po tome profesionalan baš tako i nije. Tako je i sad. Njemu je cilj smotati Petru pa kako bilo, ako pri tome i uspije štogod riješiti, super. Ako ne, on je barem bio aktivan. Trza na Petru, zanimljiva mu je jer ga zavodi i pritom gura, ali nije se još tako zaljubio. Dok ona je već malo više pala na njega. Vjerojatno će se i on zaljubiti u nju uskoro.
Meni je scena s čokoladicama, tortom i mobitelom odlična. Kako je zasjao kad je čuo da ipak nema dečka. :cereeeeek:

Nedavno sam vidjela neki intervju Filipov kad kaže da se posvetio malo vježbanju i dovođenjem u formu jer ga stižu godine, a njemu se svugdje lijepi... ugalvnom, dobro se stesao. I stvarno, što kamera to nije pokazala. lol! Morat ćeš vjerovati Miji i njegovom objašnjavanju Anti što je vidio, nama ti druge. :P smeh
Šalu na stranu, ja imam od prve epizode zamjerke malo na redatelja i kamermana. Odnosno kadriranje. Mislim da su neke geste, grimase mogle biti bolje uhvaćene. Ili je to posljedica turskog kadra. Ovdje mislim da smo propustili vidjeti nekoliko ekstra kadrova raznoraznih mimika.

Ti slaba na dobre momke? smeh
Slaba sam i ja na dobre, a možda ponekad pomalo nestašne.
Presladak je. :cereeeeek: Malo mi ga je žao. Krešo se trudi osvojiti Petru, malčice je u svemu tome i smotan. Nastoji biti frajer i čvrst, ne mulja joj, sređuje se za nju, hvali je... Mislim da ona čak i vidi koliko je ovaj zagrijan za nju pa malo i iskorištava...
I po meni njih dvoje imaju kemije, ali nešto manje nego ona i Filip.
Preslatki su mi bili kad joj je skidao šećer. A ti misliš da joj je on uprljao majicu? Ja pak mislim da je i majica bila uprljana još kad su silazili iz kuće pa da je on instiktivno išao očistiti pa se on unervozio/uzbudio jer ju je uhvatio za neprikladno mjesto. lol! Odlična mi je bio njegov glas i nervoza u glasu. naklon Hm, a da odgledam još jednom scenu da utvrdim. facepalm

E, i ja mislim da si ta. lol! A ona voli dobre dečke. Kako da ne.
Ja mislim, canim, bar kad su glumci u pitanju, da volimo dobre, a zeznute i zauzete. lol! Kažem za tebe, ali nisam ti ni ja daleko.

Eto vidiš da je moguće.

Hahhaha A to, išla sam na temu ove serije. Vidjela sam par poznatih imena, tebi vjerojatno nitko poznat, što iz starih latino dana, što iz turskih dana. Ali ima svega i svačega. Ništa posebno, ali bih vjerojatno ne(objektivno) razmijenila mišljenje. Uostalom, možeš slobodno ući i pročitati zadnjih nekoliko stranica, ali oni komentiraju onoliko koliko prikazu na TV-u, ne unaprijed.

Hahahhaha aman.
Yani. Zato ti. Pa sad... Možda. Kod nas je to sport broj jedan.
Ja sam uvijek voljela fudbalere, brat mi je neko vrijeme bio u tom sportu.
A i, sad kako da kažem da se ne odam, jedan fudbaler mi je iznimno bio važan u životu. Recimo da sam slaba na njih.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 6:31 pm

Oha. Mislila sam da će i kraće ispasti.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 6:35 pm

Oha, Saro, sad vidim da je i Ranini napisla za ženskj ulogu. Oha oha oha oha.

Nećeš ti gledati Ibru sve mi se čini. Ili možda hoćeš, ako sam dobro skužila i ovo će biti Keremova partnerica, a dovode za Ibru neki drugu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 6:58 pm

Hoću li trebati upratiti Bursina sad? Imam osjećaj da će se njih dva odlično slagati. Vjerojatno će Mihre i Serenay postati prijateljice.

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 7:59 pm

Saro, bak bak bak bak.Mislim da sam bila u pravu? Opravdat će Keremu govor. Ibro neugledan?!

Bu arada, ne znam jesam li ista već rekla za dan. Nekako mislim da su mogli bolji dan izabrati. I muška i ženska publika ima svoje serije.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Wed Sep 12, 2018 8:03 pm

Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 7:45 am

Bondarenkova, evo koliko ti tvoj nesuđeni, poslije onih Rusa, zarađuje.
https://www.jutarnji.hr/spektakli/otkrivamo-koliko-zaraduju-hrvatski-glumci-u-filmovima-i-serijama-ali-i-koja-je-nasa-zvijezda-najskuplja-nikada-ne-spusta-cijenu/7800963/ To ti je otprilike 1800 eura po danu snimanja. Vjerojatno je tu negdje i Momo i ostali.
Nisam nikad znala da i ovi Hrvati dobro zarađuju. I onda se neki čude zašto glumci glume u sapunicama i serijama i zašto ne silaze s ekrana. Evo zašto. Pri tome, treba voditi računa da se isto ne glumi u kazalištu i na televiziji što meni često ide na živce kod nekih iskusnih.

A vidi Mome.
https://www.instagram.com/p/BnRNgjCFV0I/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1e632vnfam165 Pazi kako govori ovako i u seriji. Svaka mu čast. Jest da sam prema njemu blagonakloniji i manje stroga, ali razlika je očita.Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:24 am

Zapravo ja nisam prognozirala rezultat unapred pa tako ne bih mogla da se kladim, tek kada je Hrvatska pocela da gubi i kada sam cula da ne brani Subasic (jel se tako bese preziva), rekla sam 6-0.

Videla sam samo naslov za zensku ulogu za Muhtesem Ikili i rekla sam da mi ne pada na pamet da gledam, ali posto ce ona biti povezana sa Keremom a ne sa Ibrom mozda ipak razmislim da li cu da gledam. Nadam se da nece uspeti pregovori sa Ozge ona i Oyku bi bile previse, ali Nilay moze ona mi je simpaticna.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:26 am

14000 kuna po danu snimanja? To je baya dobra cifra.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:35 am

O Ibro i Bursin se vec skompali, vec ga je Ibro odveo u prirodu. Ve upratila sam Bursina facepalm nisam mislila da ce se to desiti ama poceli su da mi se svidjaju zajedno.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:36 am

A tako. Je, tako se preziva moj miljenik :cereeeeek:  koji se oprostio od reporezentacije nakon prvenstva. A ovaj sad golman kad mu ide, nije los, a kad ne ide... Vidiš. Mada nije golman sam uvijek sam kriv.
Svakako je šteta da nisi digla koju kunu. Bar za turu pića. Što se nisi okladila s tima koji su bili s tobom. lol!

To sam i ja prvo vidjela naslov, tek sam sinoc ušla malo njuškati. I od naslova mi odmah ti pala na im. Prva si mi asocijacija. Nilay može svakako, simpatična mi je. Ozge ne želim.

Je, baya baya dobra cifra.


Последњи изменио Poncha дана Thu Sep 13, 2018 11:40 am. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:37 am

Pa jesam li ja tebi odmah rekla da će njih dva kliknuti? Čim je umjesto Kaana rečeno Kerem... Ili sam ti to samo mislila reci...

Mislim da će njihova energija na ekranu biti ekstra.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10464
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:38 am

Jebote ovaj Kerem je siri nego duzi, ima sira ledja od Ibre.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:41 am

Da, Kerem je previše nabildan. Ima dobro razvijeno tijelo. I previše s obzirom na visinu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 11:41 am

Sad kad si pala na leđa, možeš gledati seriju. Rekoh ti ja, bit ce tebi draži nego meni. :P
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 2:40 pm

Cek, Saro, jesi li ti skužila ovog medu?

https://www.instagram.com/p/BnqjtdOn6l8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2qji67c1rcso

Ah be, Ibro, iako si išaran, isto si mi drag.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 2:46 pm

Znala sam da neće tati na dvije tetovaže. A ovu će vjerojatno iskoristiti za ulogu. Možda mu opće je neće prikrivati.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Thu Sep 13, 2018 5:45 pm

Aman, Bondarenkova, ja odgledah i 4. nastavak. Bu ne ya?! Zakuhalo se dobro. Ovdje mi je bilo par emotivnih momenata, ali sam se ismijala samo tako. tuzni smeh

Scena Marka i popa kad razgovaraju tko mu je i zbog čega maznuo gume. Jesam li ja dobro shvatila da mu Krešo može/smije biti protivnik, ali Ante ne može/ne smije?!

Samo zbilja ova Petra sjedi na dvije stolice. Ili se meni tako to čini?!

Aj kad pogledaš, lutfen jedan komentar ostavi.
Назад на врх Go down
Mrs Bondarenko
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 12707
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Sep 14, 2018 2:31 am

Koliki struk ima ova Olgica. molimmmm

Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs Bondarenko
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 12707
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Sep 14, 2018 2:34 am

Lepi su ovde.

Ali malo mi je too much da joj još nije bila premijera ni ovog sada filma zbog kog i pršte ovolike reklame, već snima novi i to opet sa njim. Ne bih volela da mu dalja karijera teče samo u snimanju ove serije Vikinzi i njenih filmova, uz par predstava na starom repertoaru.
Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs Bondarenko
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 12707
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Sep 14, 2018 2:39 am

Poncha ::
Bondarenkova, evo koliko ti tvoj nesuđeni, poslije onih Rusa, zarađuje.
https://www.jutarnji.hr/spektakli/otkrivamo-koliko-zaraduju-hrvatski-glumci-u-filmovima-i-serijama-ali-i-koja-je-nasa-zvijezda-najskuplja-nikada-ne-spusta-cijenu/7800963/ To ti je otprilike 1800 eura po danu snimanja. Vjerojatno je tu negdje i Momo i ostali.
Nisam nikad znala da i ovi Hrvati dobro zarađuju. I onda se neki čude zašto glumci glume u sapunicama i serijama i zašto ne silaze s ekrana. Evo zašto. Pri tome, treba voditi računa da se isto ne glumi u kazalištu i na televiziji što meni često ide na živce kod nekih iskusnih.

1800 evra?! molimmmm
Poncha, sredi mi da statiram u toj seriji bar pet dana, ima da skupim pare za čitav ostatak svog života. lol!

Poncha ::
A vidi Mome.
https://www.instagram.com/p/BnRNgjCFV0I/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1e632vnfam165 Pazi kako govori ovako i u seriji. Svaka mu čast. Jest da sam prema njemu blagonakloniji i manje stroga, ali razlika je očita.

Pošten švercer. smeh Gledajte nas, ne znam u koliko sati. smeh E jes' lud, sa sve ovim crnogorskim naglaskom. smeh
Meni inače ne smeta, ja volim taj njihov naglasak. Ali svaka mu čast zaista, razlika je očigledna.

Poncha ::
Sad kad si pala na leđa, možeš gledati seriju. Rekoh ti ja, bit ce tebi draži nego meni. :P

Ne verujem da joj je postao draži. lol!
Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs Bondarenko
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 12707
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Sep 14, 2018 2:41 am

Ponchita, nisam danas ceo dan ništa stigla da gledam, počeću ili sad, ili sutra, a komentar obavezno pišem čim odgledam.

Sad ću prvo da ti odgovorim na ovaj post.
Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs Bondarenko
Bondarenkova nesuđena ljubav
Bondarenkova nesuđena ljubav
avatar

Broj poruka : 12707
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 29

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Sep 14, 2018 3:05 am

Poncha ::

To da je baka sam davno, dok sam još pratila neke njihove portale na Twitteru vidjela. Nisam citala članak nego samo naslov vidjela.
Evo sad sam za tebe išla potražiti.
Klikni na članak
Eto članak pa čitaj ako te zanima. Kako bi ti rekla, samo stavi na svoj jezik ako zapinješ na ovome.

Al' čekaj, koliko to onda njen sin ima godina, kad je on dobio dete? Barbara ima tek 40 čoveče, kad je onda ona postala majka? Ajme. facepalm

Poncha ::
Dakle. Maite i William su mutili (iako se to nije službeno znalo, a ne znam zna li se u međuvremenu), a s idućom partnericom Jacqeline (to ti je šepava iz Rubi) je baš mutio (to smo onda pretpostavljale), a ona je kasnije i priznala vezu u knjizi. Dakle, on je volio šarati i varati tada nevjenčanu suprugu (ne znam je li se kasnije oženio za nju ili nije). Uglavnom, on je u pravom smislu zavodnik bio.
E sad, u to vrijeme su jedni zvali Levirroni, a drugi Levimonti. Tako nešto, ako se pogriješila kusura bakma, ne sjećam se više svih detalja, davno je bilo. U to vrijeme su bile tako žustre rasprave i svađe na forumu. Meni je recimo puno slađi i kemičniji bio s Maite i navijala bih za nju, ali sam vidjela kemiju (i dobru fiziku) između njega i Jacky.

Aha, znači ipak je imao nešto sa Maite? Jel' to na snimanju one prve njihove serije, ili druge?
A, sad sam se setila njega i sa ovom drugom, gledala sam njihovu seriju, mada se više ne sećam kako se zove. Ali se sećam da su imali itekako dobru hemiju i fiziku. lol!
Nije ni čudo što si bila objektivna, jer je realno bio super i sa jednom i sa drugom. Ja bih uvek glasala za Maite, sa njom mi je nekako i fizički i hemično i glumački bolji, ali dobar je bio i sa ovom Maribel. Dobra je i ona glumica.
Nego vidi ti njega, lik je 'ladno bio sa svakom svojom partnerkom, varao nevenčanu ženu i na kraju ostao sa njom. Po opisu bih rekla isti Kozlovski. smeh Uzgred, da, Liza je ponovo trudna, od oktobra ide na bolovanje, a ja stvarno ne znam ko će da je menja u svim onim predstavama i dodirivanjima sa Kozlovskim. Možda Olgica? lol!

Poncha ::
Nego, molim te, zašto ne sumnjaš? Vjeruješ da ja mogu biti objektivna?  lol! Da, vidiš, iako subjektivna često, prije sam bila objektivna. Ubi me Caga, to je.  facepalm

Ih, i ja sam nekad davno bila objektivna, ali onda je došao Stanislav i uništio me. Po tome znam. lol!

Poncha ::
Meni se bosanska obitelj sviđa. Zbilja. Nediljko i Anđa (je li se tako zove?) su odlični. On pogotvo. I glumci su mi sjeli za dest. Njihov stariji sin, Jure, mi je kao lik zasad onako, ništa posebno. Tek pokoju dobru rečenicu imao. Ali glumac mi malo šteka. Mislim da ovaj Dalmatinac se nije baš uklopio u Bosnaca. Ali hajde, možda se i uklopi. Mlađi sin, Luka, mi je interesantan, trenutno zanimljivi od Jure. Imao je par dobrih provokacija i kao crna ovca je zanimljiv. Glumac, učinilo mi se kao da malčice čujem Zagrepčanina iz njega, mi je inače skroz ok, rekla bih početnik. Usto, sladak je. Možda malo mlađi, ali je sladak i zgodan. Jesi li vidjela kad je podigao majicu u trećoj epizodi? A, što kažeš?

Da, super su oni, ali i tu moram da se složim sa tobom - taj što glumi Juru nekako vidno odskače, niti se uklapa u lik, niti je nešto zanimljiv. On je mene i u Larinom izboru nervirao, nekako je sav dosadan.
Videla sam, kako tako nešto da propustim, al' Juričićeve gaće su ostavile jači trag. lol!

Poncha ::

Meni su inspektor i Miško komični. Zato mi još uvijek ne idu na živce. Samo su mi na granici da svojim mimikama i gestama ne prijeđu i karikaturu, nadam se da neće.

Na granici su, dobro si to rekla. kezz

Poncha ::

Onda možda bolje da nisam ni sad spomenula. Ne želim ti ničim kvariti dojam. Ali meni glumica zbog glasa, intonacije ponekad i naglaska, ne sjeda. Glumica je dobra, ali možda više za kazalište nego za televiziju. Ne znam, dala sam joj priliku, ali i nakon trećeg nastavka nešto mi tu ne štima, a ne bih rekla da je do lika koji je odlično zamišljen.

Ma da, pa baš je lik odlično tu napisan i realno ima najviše predispozicija, ali ni meni ona nije legla.

Poncha ::
Hahhaah Ma što zanimljivo. Mislim da to nikom nije palo na pamet nego meni. Čak ni ovima mojima doma. Hebiga, taj glas mi kao poznat.

Ali ima logike ako se zamisliš.

Poncha ::

Meni se čini da je Marko tipičan jebivjetar. Njemu kao da je cilj da što prije i zanimljivije prođu ta dva mjeseca (koliko se on nada da će ostati u Lokvici), a ako pritom riješi slučaj super, ako ne, koga briga. Mislim da njemu općenito posao nije najvažnija stvar kad sa svakom koju istražuje završi u krevetu. Mislim, po tome profesionalan baš tako i nije. Tako je i sad. Njemu je cilj smotati Petru pa kako bilo, ako pri tome i uspije štogod riješiti, super. Ako ne, on je barem bio aktivan. Trza na Petru, zanimljiva mu je jer ga zavodi i pritom gura, ali nije se još tako zaljubio. Dok ona je već malo više pala na njega. Vjerojatno će se i on zaljubiti u nju uskoro.
Meni je scena s čokoladicama, tortom i mobitelom odlična. Kako je zasjao kad je čuo da ipak nema dečka.  :cereeeeek:

Jeste, upravo je tako i najbolje si ga opisala - tipičan jebivetar. Da li zato što ja ništa nisam znala o seriji kad sam počela da gledam, ili zato što je Filip ranije igrao inspektora kome je posao sve na svetu, pa sam i ove očekivala to isto, ali i bolje što nije. Istina da mu je ovako prilično površan lik, ali za ovu temu tako i treba.
Ali ne, pazi, to što sa svakom koju istražuje završi u krevetu i ne mora da znači da je neprofesionalan. On je čovek istraživao. lol!
Torta kao prvi susret, mobilni kao momenat u kom saznaje da nema dečka, i čokoladice gde uspostavljaju neki neverbalni kontakt su sve bile super scene. :cereeeeek: :cereeeeek: :cereeeeek: Ali kako se ispalio kad je očekivao da će da se okrene. facepalm

Poncha ::

Nedavno sam vidjela neki intervju Filipov kad kaže da se posvetio malo vježbanju i dovođenjem u formu jer ga stižu godine, a njemu se svugdje lijepi... ugalvnom, dobro se stesao. I stvarno, što kamera to nije pokazala.  lol! Morat ćeš vjerovati Miji i njegovom objašnjavanju Anti što je vidio, nama ti druge.  :P  smeh

smeh smeh smeh
A bezobrazni su, umesto da nas prvim epizodama prikuju za ekran, oni nam onemogućavaju da vidimo najvažnije. lol!

Poncha ::
Šalu na stranu, ja imam od prve epizode zamjerke malo na redatelja i kamermana. Odnosno kadriranje. Mislim da su neke geste, grimase mogle biti bolje uhvaćene. Ili je to posljedica turskog kadra. Ovdje mislim da smo propustili vidjeti nekoliko ekstra kadrova raznoraznih mimika.

Da, nisam htela odmah da pišem zamerke, ali definitivno to jeste. I muzika, iako su odlične pesme izabrali, ima je i kad treba i kad ne treba, bukvalno u svakom drugom minutu ponavljaju soundtrack.

Poncha ::

Ti slaba na dobre momke?  smeh

Pobogu Poncha. lol!
To što prednost dam ovima koji će me uništiti je druga stvar, to je do moje nenormalnosti, ali da se topim na ovakve likove - topim se.

Poncha ::

Preslatki su mi bili kad joj je skidao šećer. A ti misliš da joj je on uprljao majicu? Ja pak mislim da je i majica bila uprljana još kad su silazili iz kuće pa da je on instiktivno išao očistiti pa se on unervozio/uzbudio jer ju je uhvatio za neprikladno mjesto.  lol! Odlična mi je bio njegov glas i nervoza u glasu.  naklon Hm, a da odgledam još jednom scenu da utvrdim.  facepalm

Pogledaj ti to još jednom, ja mislim da je baš uprljao majicu jer mu je ruka pošla pre pameti na neprikladno mesto. lol! Ali i da pogledaš džabe kad nećeš ništa videti od Momčila, bolje ja da pogledam. lol!

Poncha ::

Ja mislim, canim, bar kad su glumci u pitanju, da volimo dobre, a zeznute i zauzete.  lol! Kažem za tebe, ali nisam ti ni ja daleko.

Ne staj mi na muku, moje je prokletstvo izgleda da koji god glumac mi se svidi odmah se ili oženi, ili je u vezi. smeh Posle Stanislava, Kozlovskog, Kive i EAD-a na spisak dodajemo i Filipa Juričića. lol!Назад на врх Go down
http://ezelvocemc.serbianforum.info
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 15769
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    Fri Sep 14, 2018 7:39 am

Oligica ima zbilja uzak strukic. Ma zapravo je cijela mršavica.
Lijepi su iako su oboje nešto namršteni ili ozbiljni. Najbolja mi je zadnja slika.
A znaci? Ti dođe kao da on sad non-stop radi samo s njom? U teatru s Lizom, na snimanjima s Olgicom.

Eto. Izgleda da je tako. Dobre pare on digne sa serijom. Zato je njemu u interesu da publika klikne sa serijom.
Kako da ti sredim? Nemam veze u Zagrebu. To da si pitala da ti sredim nešto što je u Dalmaciji možda bih i mogla (za neke filmove je dosta i rodbine statiralo), tamo teško. Ali ne bi se možda baš tako obogatila kao Filip jer ti je, čini mi se, dan snimanja od 100 do 200 kuna, yani, oko 25 eura, i ne snimaš baš svaki dan. lol! Ali nije tebi do para, tebi je do Filipa. A pare su ti izlika.

Pa pošten. Ne šverca nešto tipa droge i ljudi. Odma je pošten. smeh
Da. Ovdje čak i miješa malo, ali ja obožavam slušati njegove intervjue i baš samo crnogorski jezik i naglasak. Divan je.

Ma šuti. Nije, ali vidi ovo - već upratila Bursina (a serija se još nije počela snimati), primijetila mu širinu ramena/leđa... Klempave uši nije spomenula (a to spominju i oni koji ga vole)... lol!
U seriji će se sigurno Bursin kurciti razvijenim tijelom, pa će i to ponoviti ponovno.

Ma gledaj kad stigneš, a ja ću onda nadovezati se. Ne želim ti unaprijed pisati jer mislim da je zbilja veći gušt kad ne znaš spojlere. Jer ionako radnja nije tako napeta.

E pojma neman. Ja sam samo znala da je bila udana za nekog bogatog i da ima sina, a ne koliko joj sin ima godina.

Na snimanju prve serije. Mislim da ti se to ne zna službeno i nije priznato, niti je bilo ozbiljno, ali da se nešto mutilo i bilo privlačnosti mislim da je. Ali su tu bili raznorazni sastanci s njom, njenim bratom. Sve kao da neće. Ne mogu se sjetiti svih detalja. Ona je bila prekinula vezu... On je tu svoju držao na ledu...
Eto, meni su oni primjer kad je ponovno spajanje parova u pitanju zašto nije uvijek najbolji izbor u tako kratko vrijeme. Inzistirali su fanovi i spojilo ih je opet nakon samo par godina. Što je najbolje, imali su oni kemije i energije i u drugoj seriji (vise nego xy partnera), ali nisu mi postigli uvijek istu onu glupu cerekastu facu kad ih gledam kao u prvoj seriji. Da nisam gledala prvu seriju rekla bih da su u drugoj nenadmašni kao par, ali ipak moram reci da su u prvoj seriji bili bolji.
Ta serija s ovom Jacky se zove Sortilegio ili kako su naši preveli Magična privlačnost. Ne, apsolutno je u ovoj seriji bilo svega. Od kemije do fizike, i u seriji i van serije.
Ona je isto dobra glumica, ali me je njen lik živcirao. Samo je plakala i kmečala...
Eto vidiš, kažem ti ja da bismo bile u istom taboru. lol!
Hahaha Da, ovako po opisu reklo bi se isti Kozlovski. Samo što za razliku od Kozovskog ovaj je zbilja šarao okolo... Ali uredno se svaki put vrati ovoj svojoj i djeci.
A je li? Tko će onda onako zavodljivo plesati i izvoditi eksplicitne scene s njim? Nije valjda stvarno Olgica. Ili će promijeniti repertoar.

A tako ti znaš. lol! E i moja pamet ode. Tebi za Rusom, meni za Turcinom.

Da, to je. Glumac mi je dosadan, jednoličan. Nekako mi nije sjeo u Bosanca.
A lik, hm... Eto vidjet će u četvrtoj kakav je.
Zasad mi je ipak bolji i zanimljivi brat mu. I glumac isto.
Aj dobro kad si primijetila. Rekoh već - ova zbog Juričića ništa drugo ne vidi. lol!

E kad ni tebi glumica nije sjela onda mi je lakše.

Nisam ni ja znala puno o njegovom liku prije nego li sam počela gledati seriju. Nešto sitno, i ja sam se iznenadila da je ovako (ne)profesionalan.
Za ovu temu i žanr svakako da je dobro da je ovakav policajac. Da je neki strogi i pravedan, ovo sad ne bi bilo ni h od humora.
Oha. Kako da ne? smeh Ne može biti profesionalniji. Predaje se do kraja. Ali... Što točno tako istražuje?! lol!
Kad mu je rekla zašto udarila je na ego njegovoj velicanstvenosti. Mislim da ga je zabolilo. I sam reče da je to uvjerljivo najgori odgovor. A još kad se nije okrenula. Sve ga vrijeme drži toplo/hladno.

To ti je, canim, zato što seriju gledaju od 7 do 97. Da iskoristim malo Mijine riječi - što bi bilo da je, ne daj Bože, neku staricu lupilo srce ili da je neko dijete ugledalo scenu? lol!
Što da ti kažem?! Oni kao da tebe ne žele prikovati za ekran. lol!

Meni muzika još nije smetala (što ne znači da neće), zapravo nisam obraćala pažnju na to, ali mislim da su se Huljić i ekipa malo zaigrali mogli bi pretjerati (eto ti si već i primjetila). Meni je bitno da se sve čuje što govore i da muzika ne remeti ništa.

Pa naravno da se topiš na dobrice. I onda izabereš ove što su gori, a tebi draži. :P
Yani, jasno mi je kao dan.

Ja da pogledam? Pogledala sam par puta. Ali samo da tebi pokažem još ću jednom. Kao da mi je teško. :lupamsepoglavi:
Evo vidiš da je kad silaze već prljava majica. I kad pričaju prije nego li joj ide skidati.
Yani. Poletila mu je ruka. Iako je on smotan kad je ona u pitanju nije ju on isprljao. lol! Nego mu bilo neugodno gdje mu poletjela ruka. Unervozio se jadan.
Hahaha Eto, možeš i ti pogledati. Jer ja stvarno sam vise fokusirana na Momu. I to ne zbog fizičkog izgleda nego zbog karizme.

Haha A stajem na muku i sebi.
Назад на врх Go down
Sponsored content
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo    

Назад на врх Go down
 
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XXV deo
Назад на врх 
Страна 26 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija II deo
» Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija VI deo

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo :: Sve i svašta na jednom mestu-
Скочи на: