Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!
 
HomeРегиструј сеПриступи

Share | 
 

 Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo

Go down 
Иди на страну : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
АуторПорука
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 8:45 pm

Ben şok. Birgorenu doslo iz dupeta u glavu, brani glumce. Oha. Hic beklemiyodum. Iyi, guzel, oyle devam.

https://twitter.com/erkanbirgoren/status/976544676898594817?s=19
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 8:51 pm

Usput, sasvim je u pravu za ovo sto je rekao. Postovanje prema fanovima i gledaocima se najbolje iskazuje tako sto i u pet ujutru po hladnoci na sred ulice snime scenu koja ce da nam prenese emocije.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 10:09 pm

I meni je bilo pretjerano što su se svi uhvatili djeteta. Bas je bilo dijete od svuda. Asli je prvi put ostalo je porodila držala Necdeta u rukama. Prije bi ga tu i tamo tek spomenula. Ova dvojica navrli o djetetu i ne odustaju, Ferhat naletio ma dijete...

Ja sam gledajući Ferhatove scene potpuno ušla u lik i razumjela sam sve što i kako osjeća i onda mi ništa nije smetalo iako bih ga bila najrađe kad ne počela epizoda odvalila po glavi. Ali dzaba. Čim slozi facu i kaže koju rečenicu vidiš mu na faci da jedno govori, drugo misli i osjeća. Ne mogu se ja ljutiti na njega. Što da radim. 

I sad, čitam ja ovaj kvalitetni opis, duboki, Ibrinih glasovnih sposobnosti pri interpretaciji lika i hop odjednom upao seksipil u nit. E tu sam stala i dobro se nasmijala. Yani, nisi ništa krivo rekla. 

To što je on spomenio, a kasnije se oboje držali toga mi ne smeta jer sam vidjela da i on i ona žele bebu. I bilo su odlicni i svađi. Bar tu ima one neke strasti. Pogotovo kad kad šzo njemu fali. Hahahhah Yok, canim, ništa. Imaš svega i viska. 
Ali mislim da ju je pitao je li znala jer je htio znati je li ga slagala. Ali onaj policajac je isto opicen sto gradi. Ovi se dvoje svađaju i raspravljaju pred njim, ako kaže Ajde, otiđi. Hahha 
Ali taj dio o pidžami i svemu ostalom je isto urnebesan. I Asli je mogla shvatiti da Ferhata sve to boli. 
Meni su njihove svađe od početka serija nešto najbolje. Zapravo sam i pala na njih koji se svađaju. I koriste rijeci jedno drugoga. 

Mene i ako začudi neko Ferhatovo ponašanje, to je samo dok ne vidim sve u epizodi. Ali u principu ne mislim da mi je ijedno njegovo ponašanje čudno. 
Pa zar nismo pale na Ferhata, barem ja jesam, jer je strašan i opasan, a u duši dobar. Ali kad ovako pokaže svoju ranjivu stranu, jao, pa točno bi mu došla tamo i zagrlila ga. Uvukao je i mene u mrak. 

Ne shvacam te ja pogrešno, pa znamo se godinama. Sve je meni jasno. Ja čak i vidim njene postupke, ali kad komentiram onda komentiram samo nju u odnosu na Ferhata. 
Što meni ne smeta da ti nju komentiraš neovisno o Ferhatu. 
Da smo komentirale od početka seriju, moguće da se ni onda ne bismo slagale u potpunosti oko Asli jer do one epizode kad je mene razočarala ja sam nju uvijek mogla opravdati i razumjeti, problem je što vise nemam volje. I mislila sam se kad ću opet izvuci to da sam se posvađala s njom. 

Nikad ona meni nije izgledala kao bez ponosa. Slijepa je, onda kad je rekla da Ferhat nije ubojica. ali to je vise rekla onako. Bila mi je super i toj svojoj ljubavi koje se držala. 
Meni u ovom trenutku ne smeta da ona njega povređuje. Zaslužio je da mu svašta izgovori. I što misli i ne misli.  Da meni takvo nešto napravi, odbrusila bih mu sve, umirala, ali otisla od njega s djetetom u sebi. Sad da. Odustala bih od njega, ali ne bih od djeteta i sebe. On je prelio kap na sve ono što je prije bilo. Mogu se boriti do određenog, a onda kud koji. Ako će ići za mnom, neka ide. Ako ne, zbogom.

Meni je Asli totalno nelogična. U prošloj kraljica drame (ok, dio drame je i opravdan), a sad okrenula ploču. Nije dosljedna. 

Da. Nije imala prilike. To se slažem. Mada bih mu ja odgovorila na to nešto drugo.

I ja mislim da time što ju je odvukao kući pokušao spriječiti abortus i držati Asli pod kontrolom. Nešto joj je i natuknuo kad joj je rekao da se ne miče iz sobe. Tu su dobacili jedno drugome oko toga što može sama napraviti što ne. 

Kako Asli radi sve što joj Ferhat kaže? Ok, radi ono što njoj pase kad ne zna kako će drugačije. Tipa ova vraćanja kući i prelaženje Ferhatu preko svega. Ali kad nešto želi, bome se tu izbori. Kad joj kaže da se ne petlja i stoji kod kuće, u autu, ne posluša ga. Kad joj kaže da ide, ne otiđe, kad joj kaže da se ne miješa ona lupa sve Namiku, kad on dreči na Gulsum, ona staje u obranu nje i u lice mu govori da nije zaslužio istinu kad je ne zna podnijeti... Kad je vidjela da upada u tamu, ne bira rijeci da ga se otarasi i da je pusti na miru, kad je odlučila otići, otisla je i ugasila telefon da je ne mos pratiti. Znaci, kad odluci i želi, suprotstavlja mu se. Zašto je sad odlučila poslušati Ferhata i otići na abortus. E to meni nije jasno. Ajde, da nije željela dijete, još bi mi i bilo jasno, ali da nju zanima što Ferhat kaže i odluci, e pa i nije bas. 
Da je otisla s djetetom i odbrusila mu da ga neće poslušati, da vidiš što bi bilo. Momentalno bi on okrenuo ploču. Isto kao što je prevrtao od abortusa do što meni fali. 

I ja mislim da njen odgovor u idućoj ovisi o njegovom ponašanju. Zbog sebe bih voljela da opet ne bude ukočen. 
Može ga samo donekle kriviti što je legla na taj stol. Jer dio je i njena krivnja. Nije samo on.  Neka ne bude kao i u predaznjem nastavku da je Ferhat bio kriv i za ono što je i za ono što nije. 

Meni stvarno ne ide u glavu što je mislila nakon. Vjerojatno nije uopće mislila. To mi je jedino logično objašnjenje. Jer Asli kakva je, živa bi se pojela poslije. 

Problem je u tome što je njoj u ovome svemu samo najbitnije bilo što Ferhat misli, sve ono prije kao da se nije ni dogodilo. 
Da se razumijemo, ja sad gledam priču iz Ferhatove perspektive. Da meni Ferhat ovo napravi i da ne znam sve, ja bih strašno bila ljuta na njega. 

Znaci zavlačit će nas s razvodom cijelu iduću epizodu i onda će za dvije se ona ponovno trudna vratiti u kuću?!
Da, čim ju je Ustura nanjušila znaci da će biti sranja na pretek. 

Onda očekujemo kaos na relaciji Ferhat - Azad. 

Možda su to loše napisali, snimili i izrezirali. Da. Trebali su u tom slučaju bolje namjestiti sate. Ovako je malo vjerojatno da Ferhat ne bi razbio vrata i ušao. Ispast će sa se Ferhat pokunjio i čekao Asli pred bolnicom vise od dva sata. Vjerojatno razmišljajući iz čega će doprijeti tko zna kakve rijeci. 

Ja sam čak i zadovoljna rejtingom jer sam mislila da će nove serije vise pokupiti. Ali neka sad upru snage i izbore se za svoje. Samo neka ne opadaju vise. 

Pa ja sam samo ponovila na primjeru kako to može dobro funkcionirati. 
Nisam znala da je Altan otišao. Jesi li ti to spomenula pa mi je promaklo ili? Stvarno sam povela zaboravljati. 
Ajde dobro, znaci ostao nam je njegov učenik. Nije odradio loše to. 

Jesi, canim, spomenula si ti za lice da mu je ovako bolje. Ali ja sam prokomentirala za tijelo. I bome mu se vidi  da je dobio koje kilo. Za lice je dobro, a tijelo Ibrine grade podnosi i koliko vise i kilo manje. Tako da, ok. 

Meni je iskreno, od cijele epizode ova scena s pišanjem najbolja. Volim vidjeti ovakvog Ibru. I Ferhata. Toliko mi je bilo uvjerljivo da sam mislila da je mali stvarno Ibrin. Hahah I još sam se tako ismijala kako ne tjerao aute. Ne mogu vjerovati kako je Ibro ovako spontan. Točno kao iskustvo starije osobe koja je navikla pišati iza drveta. 
Je li vidiš kako mene male stvari kupe? Ne mogu biti gluplja. Neka Ferhat pokaze koju emociju i ovako neko vrckavo ponašanje i ja na dupe padnem. Kad vidim kakav je s djecom... Ah be Poncha. Nikad od tebe ozbiljne žene. 

Hahhahahahbahanan Imaš odlično opravdanje za ležanje. 
Htjela sam ti nešto motivacijski odgovoriti, ali zbilja nema smisla jer tvoj odgovor je toliko vrh da ni sama sebi ne vjerujem u ono što sam mislila reci. 

Je. Dobro si ovo rekla, Ferhat kad je prvi put bio s Asli, zadnje na sto je mislio je bila zaštita. Ali neka zna za ubuduće da postoji puno načina ove trenutne zaštite, ali i one trajne. Mislim, kad već misli da od njega ne može bit niti smije biti otac. 
Ali stvarno je zaslužio jednu po sred glave za takvo lupetanje. 
Slažem se da je situacija drugačija, da bi drugačije i bilo unatoč tom strahu.

Znaš ti, canim, koliko ja toga na dan pogledam da ne znam ni sto sam sve pogledala, napisala, stavila. A znaš da ni ne razumijem sve što našaraju na priču. Nekad samo sliku pogledam, ni ne čitam tekst. U svakom slučaju. Shvatila sam na vrijeme da u utorak neću trebati ništa njuškati. 

Hahah Ne znam. Mislim da je ovaj put Cagesiz bilo. 

I meni. Ja da ciljam kad je Caga tamo, promašila bih ga. Dzaba me j što znam setove.

Ne znam zašto ovi iz produkcije postave nešto i onda obrisu tako brzo. Sigurno su na Twitteru neki fanovi prekopirali video i okacili ga. Tamo da kod njih možeš naći. Onako, nije los. Ima lijepih scena. 

Da. Sve ovisi tko naleti na set. 

I to što kažeš. Koliko je uloženo u njega i kolika je promocija bila i koliko se prašine diglo zbog njega, ovo je los rejting. 

Hkm. Zbog veličine?!

Dobro si rekla. Za Ibru je najbolje ne tražiti logiku ni u čemu. Ibro je to. Djeluje kako mu prhne. 

I meni je ta sa Mihre najbolja. Bas je. 

A ne znam, ali sam to slučajno vidjela. Znam da mi je ostalo u sjećanju da je prati. 

Hahahahah naravno da je komentiranje glume površno. Hahahha i da smo mi najpametnije.

A ovima koji nas čitaju ni ne moramo biti logične. Ako su nas proglasile ludima, ne znam što ih drži uz nas. 

Ajde Ferhate. Na tebi je da nas poštediš muke. 

Satovi su za mene prva opcija. To i automobili. Šteta ne iskoristiti Cagine ruke. Molim Bondarenkovu, a i ostale,  da riječ iskorištavanje ne shvati u pogrešnom smislu i da ja ne mislim iskoristiti Cagu. 
Od prehrambenih proizvoda može sladoled. Magnum, of be. To može. I tu su ruke, a i još štošta u pitanju. 
Isto mislim da namjerno ne ulaze u reklame, jer ne vjerujem da svako malo ne dobiju neku ponudu za nešto. 

Je. Ovo bi bila potvrda imena.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 10:10 pm

Birgorenu je valjda došlo iz dupeta u glavu da ne smije napadati glumce. Ili mu je to nova politika. I došlo  mu ne iz dupeta i glavu na kome treba držati naglasak.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 10:14 pm

Uopće neću citati sto sam sve nadrobila i koliko sam greška napravila. 

Nego, da pitam što je ovo? Tko je Kivi ovaj mali?

https://mobile.twitter.com/ktatlitugnews/status/976530828372135939


I s kim ovo igra košarku?
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/976532306725867531

Samo s Cagom ništa.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 10:23 pm

Vidim da su fanovi našli i nekog tko će im odgovarati. Vidi kako Cagu zovu. Ja ga ovako neću pisati. Asla. Jedino Çao, Çaça, Çaçam, Çağa, Çaty.  Ili jednostavo Caga.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 10:35 pm

E da. Po ovom materijalima od večeras, napokon vidimo da imaju i noćne scene. Iako danas im je nešto naporniji dan, valjda su zato imali jučer bas pauzu.


Večeras su na onom platou gdje se snimaju serije. Umraniye. Bas me zanima što kasno snimali. Neku akciju pretpostavljam kad je tamo.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Wed Mar 21, 2018 11:18 pm

Cok sam tužna. Ona što je postavila Atalayev video, je obrisala. A ja ga nisam spremila. A bas sam ga htjela poslušati.


Ipak sam našla video, a bojim se gledati na originalu da nešto ne lajkam. 
Bu arada, mali je popularan, preko 3000 ljudi mu je pogledalo video. 

Aj mi ti, Saro, spremi onaj Ibrin video s instagrama da mi ga slučajno ne obrisu dok ne ne vratim s tehnologijom.


Sjetila sam se da jednu površnu stvarčicu odnosno scenu nisam spomenula. Ferhatova frizura nakon tuširanja. Malo za promjenu i svidjela mi se.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 6:58 am

Totalno sam razočarana. I acil mi je potreban dobar ibrolog da se ne prosipam više. 
Njuškajući malo po profilu ove grčke fanice Vicky, nju znam kao najboljeg ibrologa, nisam našla među videima i slikama od ovog ljeta onaj na kojem Ibro pleše u bijelom. 
Sad znam da s Ibrom se ni na koji način ne mogu nositi. Niti mu mogu upratiti logiku, niti na osnovu izgleda mogu pretpostaviti nešto... 
Čovjek mi je nepoznanica resmen. Ali donekle mi ga to čini zanimljivim.
Sama sebi se smijem koliko gluposti sam blebnula. Neyse. 
Vidi se da se ne može tek tako upasti kod nekog glumca i očekivati da ćeš ga upoznati kako treba. S Cagom sam uspjela koliko-toliko jer nisam puno kasnila, imala sam oko sebe i dobre cagologe i jaku motivaciju da sve saznam u kratkom roku, ali s ovim ne ide, hemde hic ne ide. 
A htjela bih puno toga saznati, a da ne tražim sama. 
I tako dođoh do zaključka da se meni s Ibrom teško nositi. Da ne prosipam vise gluposti, od sada se samo držim glume i površnosti one. I ne kopam po onom što je bilo. Gercekten nema smisla, samo sve ispromašujem. Ja sam čak išla na YT pokušati nešto naći, odustala sam odmah. Ovi Ibrini što postavljaju videa su nepredvidljivi kao im i miljenik. Nisam uspjela naći što sam tražila. 
Koliko Cagu mogu upratiti, toliko ovoga ne mogu. Ne ide mi. 

Kad sam već njuškala i pokušala naći video ovog ljeta među 6000 slika i nisam ga našla u tom periodu, nego kasnije (https://instagram.com/p/BZwodpLnPYM/ - ovo je resmen Ferhatovo izdanje i period, galiba slavilo nešto), onda barem da stavim ovu lijepu sliku. 
https://instagram.com/p/BXYuNh2h6w2/
Yuh što je sladak i jebozovan ovdje. I još sam vidjela otkad datira slika. 

Eto malo Ibre sabah sabah. 


Htjela sam staviti puste neke smajlice s mobitela dok pisem, ali mi nije dalo. A ove mi je nezgodno tražiti. Neyse.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 9:31 am

Saro, bak ovdje što piše onaj zaboravljivi (kao i ja) Ali. 

Što ovo reče da je Kenan rekao zašto Sinemka nije došla na gledanje prve epizode?
Što ovi mladost spominje? Ahhah
http://m.milliyet.com.tr/mehmed-dizisi-nasil-basladi-/cadde/ydetay/2631961/default.htm
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 9:40 am

Ovo je nas Ferhat. 

https://instagram.com/p/BgjG5b7Hq0-/

Iako se ne bih složila s ovim. 80% moje garderobe je crno, ali sebe ne vidim ovakvom.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 12:43 pm

Hahahahahahaha, vidim razocarana si i pitam se sta li je ova budala uradila nocas kad se Poncha razocarala. A ti se razocarala zato sto ne mozes da ustalkas sto posto sta je radio prethodnih 36 godina. smeh Canim napalim, sto smo saznali saznali smo, ubuduce cemo znati. Evo da nema tebe, da sama gledam seriju, ja bih zinula u Ferhata i opet ne bih saznala pola.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 12:45 pm

Kenan je rekao da ima mladu zenu i da nije mogla da dodje zbog zdravstvenih problema sa zubom.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 12:49 pm

Iz kog je perioda slatka i jebozovna slika?

Jesi mi za ovaj video rekla da ti sacuvam?
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 12:51 pm

Sorma, Ferhat je bas jak i samouveren.

Danas je set na Kilyosu. Nadam se da tamo nisu otisli Cucu i Azad ili YetAz.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 2:03 pm

Bio je set i na Cemovom grobu, bayilacagim simdi. Benim abim benim yuzumden oldu, senin yuzunden. Bak, pada i kisa. Hepsi senin yuzunden Ferhaaaaaaaat!!!! jao
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 2:30 pm

Hhahhahahhaha nemoj mi ga zvati budalom. On je takvi kakav je, zato i je intersenantan. Da nije ovakav bio bi samo zgodan i lijep, a to nije dovoljno. Iste bu. 
I ne može on mene razočarati, nego ja sama sebe. On je previše velik zalogaj za mene ovakvu. Nije nimalo jednostavan, mislila sam da je. Hahahah 
Ne tražim da ga ustatalkam, ali bar koliko-toliko da ga mogu pratiti. Neyse, odustala sam od njuškanje onog prije. Pogubila sam se u svemu. I još osuđena na ovaj telefon. 
A ja, da ti ne gledaš ne bi imala pojma ni gdje je set ni što ima novo, niti bih mogla pretpostavljati radnju. 

Hahahhaahha vau. Mlada žena i boli je zub i zato nije mogla doc. Hahahhaha 

Hahha ti mene izazivaš sada. Ne znam kad je slikana, ali je objavljena tada, 4.8. Što bi značilo da na Ibrinom instagramu (slika objavljena na rođendan)  ona najbolja njegova slika s Mihre je od istog datuma, stara. 

Je. Na ovaj sam video mislila. Pokušala sam naći jer sam se bojala da i to netko ne izbriše prije nego ga sačuvam jer nisam odmah mogla naći od kad je video zato sam ti rekla da sačuvaš. 
Ja ovaj video kad pogledam, nema me. Ovdje mi je Ibro najjebozovniji iako je obučen. Jer ovi njegovi pokreti... Bijela majica, otvoren vrat... ispod ionako znam da je isklesan. Pogotovo kad znam iz kojeg je perioda video.
Ne znam kako je Mihre ovo mogla snimati i nije bila ljubomorna. Ja stvarno ne znam. 

Bio je Ferhat nekad samouvjeren dok mi Asli nije sve srušila. Prvo ego kad nije pala na torzo, a onda i samopouzdanje. Zapravo i dalje je on takav, ali kad treba na nekoga dreknuti ili pobiti ljude.

Aha. Znaci tamo je set. 
A joj, nemoj, Asli, lutfen vise Ferhata kriviti za ono što nije kriv. Možeš za ono što je. 


Cagini pak snimaju danas u Fairmont hotelu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 3:46 pm

Kakav je ovo fragi? 

Gdje ne otišao Ferhat?!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:28 pm

Kod Cana svi navalili na čokoladice. A ovaj naš?! 

Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:38 pm

Cagatay, dalje prste od cokolade! Ti moras da budes top u ovoj seriji, salo yok, misici çok. smeh
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:39 pm

Nije on jeo. Hic merak etme. On je na strogoj dijeti dok traje serija.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:40 pm

Jedi li ti fragi pogledala? Muka mi je gdje ovaj Ferhat ide? Zašto ne Abus ovako shrvan?
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:41 pm

Fragman...

Ferhat bitmis, gitmis, olmus.... Mislila sam da Ferhat ne može da bude u gorem stanju nego na početku serije, ali može.

Nadam se da planiraju da daju još jedan pozitivniji fragman, ako ostanu samo na ovom seriji ruhuna el fatiha. Ako misle da je uzbudljivo da sad sve izgleda kao da je abortirala, nije.

Evet, Asli nije abortirala, ali je to Ferhatu naravno rekla. Ostvaruje se najgora opcija. Očigledno da Ferhat nije rekao ništa ohrabrujuće, direktno je krenuo da optužuje. Ama Asli sen salak misin? Rekla mu je da je abortirala i i dalje živi u onoj kući? I? Koliko treba Ferhatu da shvati?

Birgoren opet u mafijaškim vodama, i okrugli sto je tu, to je valjda prepisao iz EDHO. Azad baba-Namik saradnja is loading, samim tim Namikov kraj is loading.

Ferhat ide u smrt. Da mi nije žao Ferhata rekla bih neka ti bude Asli, zaslužila si. Dok si lupetala nisi mislila na posledice.
Taj deo fragmana je pozitivan, zato što će Asli siguno otići za Ferhatom i reći mu istinu. Ako bude emotivna scena, bar će se isplatiti što smo se ovoliko mučili i onda je stvarno Birgoren u pravu, dolaze lepe epizode. Jedino bi bilo dobro da sve ovo što je u fragmanu brzo preskoče i da taj lepši deo vidimo u epizodi, inače ne mogu da podnesem još jednu depresivnu epizodu.
Ove gluposti oko abortusa želim da gledam pozitivno. Sada će Asli da kaže Ferhatu istinu da bi ga sprečila da ode u smrt i to je jedino što mi u svemu ovome izgleda pozitivno.

Da su bar došle slie iz Kilyosa da znamo ko je od glumaca tamo. Kakve smo sreće gledaćemo YigFer ask na obali mora. lol!
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
avatar

Broj poruka : 16771
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:48 pm

Aj dobro je. Odmah sam bolje volje. Jer me opralo nešto kad sam vidjela da je Abidin ovako nekim glasom prozborio. Sva se najtežih. 
Ostala sam i ja kao i Asli. 

Nego, kako ona u kući kad je išla u onu očevu? Kad se vratila? Kako? Zašto? 

Ajde, galiba ide u dobrom smjeru iako je Asli bila slagala. Aman aman. Dobro je, imat će smisla što je slagala. 

Ma to je Asfer scena. Neka Yigit vata Sunu i pusti Ferhata na miru,
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
avatar

Broj poruka : 10711
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 34

ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    Thu Mar 22, 2018 4:54 pm

Назад на врх Go down
Sponsored content
ПорукаНаслов: Re: Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo    

Назад на врх Go down
 
Kvalitetan provod uz najdraže glumce - Stasomanija/Bondomanija & Cagomanija XIX deo
Назад на врх 
Страна 6 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo :: Sve i svašta na jednom mestu-
Скочи на: