Tragicne vanvremenske ljubavi-MC drustvo
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pricanje o Ezelu, vanvremenskoj ljubavi E&E, caskanje o AiM, komentarisanje MC i glavna okupacija zvana Stanislav BONDARENKO!!!

HomeLatest imagesРегиструј сеПриступи

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo

Go down 
3 posters
Иди на страну : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
АуторПорука
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

Broj poruka : 11483
Datum upisa : 14.05.2015
Godina : 40

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 Empty
ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 2:37 pm

Nisam nista citala, idem sad da procitam, pa cu da ti referisem.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

Broj poruka : 18657
Datum upisa : 08.05.2015

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 2:38 pm

Ajde. Ako ti trebaju linkovi, javi.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 2:50 pm

Ako mislis na ovaj tekst Sektorden haberler, sad sam procitala. Ne pise nista o filmu, niti da ce biti policajac, pise samo da serija pocinje u septembru i da se nista ne zna. Ece, Melek, Eylem i Sema spremaju scenario i ne zna se koja ce serija kome pripasti. Po meni, Caga je kod Melek, Kivo kod Ece, a Kenan kod ove dve.
I pise jos da je jedna velika produkcija htela da preuzme Cagu nudeci mu 110TL 40 epizoda unapred, ali on nije pristao.
Ako ima jos neki tekst, daj link.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 2:53 pm

Super. Na taj prvi sam mislila. A ovo o policajcu i novom filmu je na ovom linku: http://balcilar-blog.com/?p=7800 Pred kraj teksta.

To je ovaj bloger koji se slikao s njim na jednoj premijeri.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 2:54 pm

Ovo o podjeli scenaristica ima smisla.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 3:01 pm

Da, dobro si razumela. Mart ili april reklama, septembar serija, policijska, romanticna i leto 2017 film.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 3:03 pm

Hvala ti.

Znači, ne puštaju ga iz Ay yapima niti on to želi. Pametan.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 3:21 pm

Pa nije lud da ih napusti posle ovolikog uspeha sa njima. Jos pogotovo ako ke ta velika produkcija kanal D, a znamo koliko su oni profesionalni. Prosetaju seriju kroz sve dane u nedelji i onda je zavrse.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 3:42 pm

Zato i kažem.

Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 9:24 pm

Adminko,ne znam da li hoces da se nerviras i da citas Ezelovu temu na ani ili da ja napravim novi profil jer sam zaboravila sifru i da napisem nesto jednom kretenu. Meni nije jasno sto je gledao seriju kad pise neke nebuloze.Nazvao te Ejsanofilom i jos kaze da mu je Cansu prosecna zena. ljutko ljutko ljutko ljutko
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Bondarenkova nesuđena ljubav
Mrs BugeVuge

Broj poruka : 15529
Datum upisa : 06.05.2015
Godina : 35

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 10:20 pm

Nisam sad kući, pogledala sam samo nešto na brzinu kad sam videla ovde šta si napisala.
Ne brini, odgovoriću mu ja kasnije onako kako zaslužuje, to je neki troll izgleda.
Назад на врх Go down
https://ezelvocemc.serbianforum.info
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 10:48 pm

Jao, kako sam se iznervirala zbog budale. ljutko

Evo šta sam za sada napisala.

[quote author=Temmuz_Kocaoglu link=topic=145727.msg12040242#msg12040242 date=1452972006]
Зашто не би могло? Свако има неку себи најдражу. Мени је апсолутно омиљена она у којој Али приступа истанбулском већу када контрира Јусуфу Ејиру, фасцинира Рамиза и његове сараднике, разбесни Кенановог пиона Јусуфа, а Азад баци смешак на лице након што је била бесна на њега.[/quote]

Govoriš u ime svih nas.
Ne može svako da ima sebi najdražu epizodu, ne može svako da voli Ejšan, ne može svako da voli Bahar. U tome i jeste draž Ezela.
Evo, ja prva nemam najdražu epizodu, niti scenu. Jer je po meni serija toliko savršena, da u samo u svakoj epizodi ima po par vrhunskih scena.

[quote author=Temmuz_Kocaoglu link=topic=145727.msg12040242#msg12040242 date=1452972006]
Због тога је израсла у способну и еманциповану жену, те била убедљиво најснажнији женски лик.
[/quote]

Iako jako volim Azad, ali da je ona preživela sve ono što je Ejšan, ne znam koliko bi ostala snažna.
Pa, ona je samo nakon majčine smrti pala u takav očaj, da su morali antidepresivima da je drže na životu. Nju je rođenje sina povratilo u život i dalo joj novu snagu.
A, Ejšan je život toliko namučio da je pravu traumu doživela tek kada je izdala Omera, a gde su svi šokovi i tragedije pre toga.

[quote author=Temmuz_Kocaoglu link=topic=145727.msg12040246#msg12040246 date=1452972025]
А што се тиче приче о безосећајности-он је много више од Ејшан волео и Џана, и Бахар. Она је била нарцисоидна, док је он финансијски бринуо о њима, а Џану представио(не баш добар узор понашања, али) свакако одличан пример посвећеног родитеља. У некој од последњих епизода се он доказује као брижан отац када Езела саветује о свим стварима које Џан воли-од играчака, до чарапа. [/quote]

Ma, nemoj, a kako je to više voleo?
Tako što je gledao kako ubijaju Bahar ili tako što je bio spreman Džana da proda zbog Ejšan na kraju ili kada je tog sina kog je toliko voleo ostavio bez majke?
A, ako je Ejšan narcisoidna, nemam reči kojima bih opisala Bahar. Možda: egocentrična, sebična i razmažena. :mrgreen:

[quote author=Temmuz_Kocaoglu link=topic=145727.msg12040246#msg12040246 date=1452972025]
Уосталом, прича после његовог краја је једна од најтрагичнијих. И Џенгиз, и Темуз су доживели своја прва разочарања још у детињству, те се стога формирали као такве личности, док једини Сердар нема никаквог(приказаног) оправдања. Џенгиза су издали родитељи, напустивши га и заборавивши га због породичног реномеа, Темуз је био вођен мишљу да нико сем његове сестре није невин, те да свако заслужује смрт, а Сердар је једноставно-био обичан преварант који је навикао на раскошни живот, за који је новац стицао путем туђих новчаника...
[/quote]

Da i onda je njima dvojici zbog toga sve oprošteno, a Ejšanina razočaranja u detinjstvu?

[quote author=Temmuz_Kocaoglu link=topic=145727.msg12040441#msg12040441 date=1452973541]
Жртва је и Џан, који, како се показује при крају серије, није могао да издржи терет читаве тешке приче његових родитеља, те је живот скончао млад.[/quote]

Otkud ti to da se Džan ubio?
Možda se slučajno slupao na motoru, jer je Ezel/Omer i rekao Aliju prilikom opraštanja nauči ga da vozi kao čovek, a ne kao ti.

[quote author=Temmuz_Kocaoglu link=topic=145727.msg12040441#msg12040441 date=1452973541]
Омер је у тој доброти и наивности заправо отелотворење Мишкина из,,Идиота" Достојевског. Макар сам ја то тако схватио. А тачно је то да Езел није био жртва, већ симбол освете, као и,,Хамлет", само што је Езелу освета заправо и сврха.
[/quote]

E, vidiš, to si jedino dobro rekao. :mrgreen:
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySat Jan 16, 2016 11:28 pm

Evo i nastavka, sada sam govota. Kizlar, kako vam se čini ova moja odbrana? Saro, tvoje mišljenje mi je posebno važno. kezz

Citat: Temmuz_Kocaoglu  danas u 20:45
Једини лик који је створен без икаквог разлога је Јусуф Ејир. Тотално је био непотребан.

Ovo je vrlo površan zaključak.
U Ezelu ništa nije bez razloga, pa tako nijedan lik koliko god bio antipatičan ili simpatičan nije tu bez razloga.
Jusuf je tu da bi se pokazala Kenanova moć i još više jer je neki lik morao Džengiza da "nauči" kako se ubija. Da tada nije ubio na Ejirov nagovor, možda nikada ne bi na kraju ono uradio.
I to ne kažem zato što je Džengiz dobrica, već zato što je kukavica, koja je imala predispozicije odavno da bude psihopata, ali mu je falila inicijalna kapisla, koja bi ga povukla na tako nešto.

Citat: Temmuz_Kocaoglu  danas u 20:45
Надам се да си иронична или само толики обожаватељ лика Џансу Дере и да није звезда водиља,,Ко му је крив што је болестан од леукемије".
Ејшан је пристала на Омерову превару првенствено да би се отарасила свог нападног оца и његових замисли. Један од погона јој је била и замисао о лагоднијем животу, а тек на трећем месту је било спасавање сестре, које она тако себично истиче.

Ovakvu glupost odavno nisam pročitala, bez uvrede.
Prvo, Ejšan je htela da se otarasi od Serdara odavno još, kako ona može njega da se oatarasi ako prevari Omera, kada bi joj se on ponovo vraćao u život u narednoj koristi, kako je svaki put iznova i radio.
Drugo, ne mogu da verujem da si toliko neobjektivan u mržnji prema Ejšan da govoriš kako joj je zamisao o lagodnom životu bila veći razlog od spašavanja sestre.
Pa, ona nikad ne bi tako nešto priredila Omeru da su samo pare i to za nju bile u pitanju, da je tako prevarila bi ga odmah na početku kad su se upoznali i kad mu je rekla svoje pravo ime. Ili bi ga prevarila odmah kad joj je Serdar došao, bez da joj pokazuje Baharine nalaze.

Citat: Temmuz_Kocaoglu  danas u 21:01
Апропо Ејшаниног снобизма-она је уз Џенгиза навикла на живот,,на високој нози", те јој тај комплекс више вредности представља основ за касније понашање, што се види и на вечери са Кенаном, Баде и Езелом, где  је сва радосна дочекала да се подсмеје Баде, која је била фасцинирана виђањем личности са телевизије(ког је Ејшан препознала као министра).

Opet plitka analiza pojedine situacije kad je Ejšan u pitanju.
Ona se podsmevala Bade jer joj je to bilo oružje u kome se borila protiv nje, zbog Ezela, ne zbog snobizma.
I samo mi nemoj reći kako je i to strašno, jer ni mala Bade nije naivna, umela je odlično da joj uzvrati.

Citat: Temmuz_Kocaoglu  danas u 21:01
Како претенциозна и необјективна одбрана омиљеног лика!  :nono:
Бахар треба да буде скроз толерантна према сестри и да јој преда дечка само зато што јој је сестра омогућила продужење живота?  :shock:

Opet srljaš sa svojim stavom u napad, a nemaš ni čime da ga odbraniš.
Ja sam rekla da sam ja Bahar - povukla bih se kad bih saznala da je to sestrina davna ljubav kojoj je uništen život zbog mene, dakle zato što sam ja u toj priči suvišna.

Imaš prava da ne voliš Cansu, ni lik Ejšan, ali očito je i vidljivo koliko si zbog antipatije prema njoj neobjektivan, jer za druge koji su ti dragi umeš jako lepe analize da napišeš, kao recimo za sporedne likove, ili, Alija. :)
Назад на врх Go down
Gost
Гост

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 7:51 am

E,bas sad da vidim kako ce da ti odgovori.Super si sve napisala.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 9:34 am

Adminko, pročitah tvoje komentare, ćirilicu nisam. Kao i uvijek kad braniš, braniš. Mogu misliti da te iznervirao.

Saro, jesi li čitala Raninin članak? Onaj o Kivi. Koliko sam shvatila Kivin scenarij pišu Sema i Eylem. A za Cagu onda spominju Ece.
A na twitteru, koliko sam vidjela, se vode razne bitke.
Назад на врх Go down
Mrs BugeVuge
Mrs BugeVuge

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 2:38 pm

Lep ti avatar, Sparks.

Pa da, Ece izgleda morala da bira između Kive i Cage i eto, odabra Cagu.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 2:51 pm

Ajme sta napisa ova budala. E to je trenutak kad se zapitam da li gledamo istu seriju. Koje nebuloze, Eysan je sve to uradila zbog zivota na visokoj nozi, bila snob, a Temuz i Cengiz imaju opravdanje za svoje postupke. Ludilo mozga. I otkud sad to da se Can ubio? Izgleda da je snimljen nastavak Ezela samo za ovu budalu.
A tek pisanje cirilicom na takvom forumu. WTF?
Sad sam se iznervirala.

Dobro si odgovorila.

Poncha, nisam citala, idem sad da vidim.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 2:58 pm

Procitala sam. Zanimljivo. Izgleda da je Caga postao Ecin novi izvor inspiracije, cim se odrekla Kive. Cagina serija ce opet biti obrada, a Kivo se mozda vrati pre septembra, jer ove dve vec imaju spreman projekat koji je trebao da bude film, pa su odlucili da naprave seriju. Znaci Kenan ostaje Melek.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 3:17 pm

A eto. Ne znam što da kažem.

Mislim, nije mi Ece neka scenaristica. Ima ona i svojih trenutaka kad piše odlične stvari, ali... Ne znam. Mogao mi Caga biti policajac koji se tim poslom ne bavi.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 3:22 pm

A nisu ni ove dve mnogo bolje, one uvek imaju dobru ideju i na kraju upropaste seriju. Jedino sto Ece nikad ne pise po originalnoj ideji, nego uvek nesto obradjuje.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 3:27 pm

Onda Caginu seriju verovatno radi ista ekipa, Ali Bilgin i ostali. Steta, htela sam da saradjuje sa Hilal, ali i ona je vezana pupcanom vrpcom za Kivu.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 3:35 pm

Zar Hilal nije s Burakom sad?

Da. Mislim da kud Caga tu i Ali.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 3:53 pm

A, jeste, ja zaboravila na Buraka.
Назад на врх Go down
Poncha
Caginica
Caginica
Poncha

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 3:59 pm

A ne znam.

A Uluc će, ako bude i dalje radio s Ay yapimom, možda Kenanovu seriju.
Назад на врх Go down
Sara Ulusoy
Bihterica
Bihterica
Sara Ulusoy

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 EmptySun Jan 17, 2016 4:05 pm

Verovatno, i on prati Kenana.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo   Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo - Page 8 Empty

Назад на врх Go down

Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... VII deo
Назад на врх 
Страна 8 of 40Иди на страну : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi...
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... III deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... IV deo
» Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... V deo