| Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo | |
|
|
|
Аутор | Порука |
---|
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Sun Sep 20, 2015 10:04 pm | |
| Ja sad ne mogu da spavam jer mislim.o njemu.
A sutra idem prepodne u skolu.Kao da ce on da me sutra budi. A,bilo bi lepo kad bi se to desilo. |
|
| |
Mrs BugeVuge Bondarenkova nesuđena ljubav
Broj poruka : 15529 Datum upisa : 06.05.2015 Godina : 35
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Sun Sep 20, 2015 10:12 pm | |
| A, tu ti je druga fora, spavaj što pre i misli o njemu da bi ga sanjala. Ja tako jesam i divne sam stvari sanjala. | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 7:25 pm | |
| I ja sam sinoc divne stvari sanjala.Ali,sanjala sam i Ponchu kako mi govori da je ljuta na mene. Nego prosvetlite me,ako je neko rodjen 22.januara onda je vodolija? Nije jarac? |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 8:48 pm | |
| I ja nekad umem da sanjam vas. Zavisi u koliko sati je rođen, ali da, vodolija. | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 8:51 pm | |
| Ja bih da sanjam Red.To bi bio super san.
Ja se ceo dan ubedjujem sa ljudima da je jarac.Cak nisam ni internetu poverovala.Glupa sam.
|
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 8:55 pm | |
| Ali, sad ozbiljno, to se Red zezala za Deniz. Previše si to ozbiljno shvatila. Eto, sad znaš da su bili u pravu. Jel' to onaj tvoj? | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 8:57 pm | |
| Znam ja da se ona zezala.Ali,sad ne mogu da prestanem da je pratim.Mnogo mi je zanimljiva.
Jeste. |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 8:59 pm | |
| Nego, ja danas ništa nisam stigla da gledam od obećanog. Jedino sam završila Vrati moju ljubav. Isplakala sam i one sve poslednje scene sa Antonom i kad se Ilona opraštala od Kaće, ali mi je kraj divan. | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:01 pm | |
| Mnogo je lep kraj.
Anton mi je zasluzio takav kraj a Ilone mi je malo i zao. |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:03 pm | |
| A, meni nije, nekako mi je tužna ta njegova priča. I meni je Ilone žao, možda čak i više od njega. A, meni je najsmešnije što sam ja očekivala na početku serije da je Vera ta koja je proživela pravu ljubav pre Vlada, a ono ispade obrnuto. | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:05 pm | |
| Meni se svidela scena u liftu sa onom Vladovom devojkom. Mada,ona nikako nije bila za njega. |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:07 pm | |
| Ali brate mili, baš je mnogo voleo. Meni i dalje nije jasno što je ona bila takva, šta je to bilo među njima, ali što kaže baš ga je dobro namučila. Mene je glumac zapravo i osvojio najviše u tim scenama kada je sanja, kada plače zbog nje, itd...
| |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:11 pm | |
| Njoj je majka bila striptizeta i verovatno je odgajana na takav nacin pa se zato tako i ponasa.
Jeste je mnogo voleo.Glumac je odlican. |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:12 pm | |
| A, sve te slikarke su nekako ili ispred svog vremena ili na neki način uvrnute. Seti se Valerije. Da, opasno mi se uvlači pod kožu. I Rusi mi se uvlače pod kožu, moram uskoro nešto rusko da stavim u plan gledanja serija. | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:15 pm | |
| Valeriju sam obozavala.
Sad stalno visim na fejsu i malo pratim tog glumca.Valjda ima neki novi film. Simpatican je,ali ja nikako da mu zapamtim ime. |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Mon Sep 21, 2015 9:28 pm | |
| I ja sam je obožavala. Stanislav Bondarenko. Ja trenutno pratim na fb samo ovog mog. | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Tue Sep 22, 2015 2:32 pm | |
| Nisam navikla na ruska imena,sva su mi nekako cudna. Ja skoro godinu dana nisam usla na fejs,a sad se ne skidam sa njega. Nema koga ne pratim. |
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Tue Sep 22, 2015 10:24 pm | |
| | |
|
| |
Gost Гост
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Wed Sep 23, 2015 7:36 am | |
| Ja sam se razbolela,uzasno se osecam.I grlo me mnogo boli. Samo sam GG gledala i sinoc malo AY,nisam mogla do kraja bolela me je glava.
|
|
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Wed Sep 23, 2015 12:23 pm | |
| Ajoj, canim, baš mi je žao. Gecmis olsun, što bi rekli Turci. | |
|
| |
| |
| |
Merder Bihterica
Broj poruka : 540 Datum upisa : 06.05.2015
| |
| |
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Wed Sep 23, 2015 1:09 pm | |
| To će već biti teško, znaš po Kivi kako je kad se Ece uhvati nekog. | |
|
| |
Gost Гост
| |
| |
Sara Ulusoy Bihterica
Broj poruka : 11483 Datum upisa : 14.05.2015 Godina : 40
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo Wed Sep 23, 2015 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo | |
| |
|
| |
| Ašikovanje tragičnih i neponovljivih ljubavi... II deo | |
|